BESZÉLGETŐS topic
- Laurelen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
ha nem szereted válts-sosem késő, tényleg! szvsz az ember akkor boldog ha olyasmit tanulhat és csinálhat ami érdekli és amit szeret. ez a boldog élet alapja.Timona írta: Jó hallani hogy vannak olyanok akik rajonganak azért amit tanulnak, ezzel sajna én nem igy vagyok, ami maradt meg ahova felvesznek alapon lettem közgazdász hallgató, úgy hogy azt se tudtam mi az a számvitel meg mikroökonómia... Most 2 év után azon gondolkodom, hogy váltani fogok, mert nem szeretem amit csinálok és igy nekem kész kinszenvedés egy vizsgaidőszak főleg most 7 vizsga meg egy szigorlat mellett de pláne.[size=9:3gfmwqpg]Bocsánat a kiakadásért, de ezt most jól esett kiirni magamból...[/size]
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Artemisz
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Ámbár szvsz hozzád inkább a bölcsészkar illene...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Artemisz
- Nem elérhető
Meg egy gyakorlatnyi időtartam erejéig kiszaladtunk az Odvashegyre márciusban, meglesni a kökörcsineket meg a koratavaszi efemer geofitonokat...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Mindig megtudok valami újat...
Igen, hát akkoriban még 1-1 hét volt a növény meg az állat terepgyak. + október elején vagy közepén is volt még egy (úgy értem, első félévben), legalábbis növényből (az Őrségben meg Kőszeg környékén). Régi szép idők...
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- Artemisz
- Nem elérhető
350, kedves Well, 350!!!!
Annyian vannak a mostani gólyák, tanárszakosokkal együtt!
Mi 185-en kezdtük, asszem..
És köszi, hogy reagáltál.. kíváncsi volnék, neked még milyen emlékeid vannak az egyetemről.. gondolom, ti nem 2x3 napra jártatok terepgyakra...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Ó köszönöm , de én azért mégiscsak azt hiszem, hogy ti vagytok a nehezebb helyzetben: 150 fős évfolyamokon, konstans stresszben, kevesebb gyakorlási lehetőséggel kell elsajátítanotok ugyanazt, amit 5-10 éve még kényelmesen, 10-15 fős társaságokban, a tanárok teljes figyelme mellett, kényelmesen lehetett megtanulni (mert hát azt hiszem, hogy a jó TTKs oktatói gárda ma se kevésbé rugózik a hallgatókkal vizsgákon, mint pár éve ). Szóval, kitartás - már amennyire nekem innen a szép kis védett, vizsgaidőszak-mentes életemből szabad ilyet mondanomArtemisz (Celebthil) írta: Ha nem hiszitek, kérdezzétek Well-of-Soulst, aki végigcsinálta már, úgy, hogy neki sokkal keményebb volt! Tudniillik évről évre megy lefelé a színvonal! [/color]
Well
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- Artemisz
- Nem elérhető
Rayan írta: Lehet, hogy én is hülyének fogok látszani, de szeretem a vizsgaidőszakot, és a szakomat is, azé' járok ide... Aranyéletünk van, tulajdonképpen. :deal:
EZAZ!!!!
Hogy Felagundot idézzem: "Ámen! A Biológusok szólottak!"
Én IMÁDOM a szakomat, a világ minden kincséért sem mennék más szakra!
És ha figyelembe veszitek, hogy ezt egy elsős írta, aki még ki sem élvezte a csoportbontott gyakorlatok közösségépítő élvezeteit, a közös, rohamtempójú tanulás, prepi-és laminátumnézdelés perverz gyönyörét és a terepgyakorlat orgiasztikus hangulatát... Hát....
Csak azt tudom mondani: IGAZ!
És a közös szívás rettentően összekovácsolja ám a bandát!
A biológus szak egy gyilok, egy szívatástömeg, kell valami fél(vagy egészen) őrültelszántság, hogy valaki ne adja fel!
Ha nem hiszitek, kérdezzétek Well-of-Soulst, aki végigcsinálta már, úgy, hogy neki sokkal keményebb volt! Tudniillik évről évre megy lefelé a színvonal!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Utahu Shiree
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Peredhil/Earendil írta: Rogue: Mi van Utahu-val? Már rég nem láttuk sem őt, sem szándékát erre felé.
A szándékom gyakran jár erre, csak nincs időm beíri...
Igazság szerint nemnagyon ismerek már senkit!...
Na majd a táborban
Peredhil...jössz nekem egy CDvel (najó, vicc volt!
Hiányoztok!
Kered az örökkévalóságban...
Keresd meg életed átkát!
Noinenak
- Laurelen
- Nem elérhető
előadás:
május 27. csütörtök
Kopeczky Rita: Görög, latin, quenya - európa klasszikus nyelveinek hatása középfölde klasszikus nyelvére
13.30-14.50 (ebben amég van hrom előadás, ami minden lothvsz nem érdekel benneteket)
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
[size=9:j3wv2j1c](És a szemetek képesek megtartani rendesen az első 3 és a 6. órát a vizsga előtt-után... :rmad2: )[/size]
Hajrá minden vizsgázónak! :bounce:
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Fio
- Nem elérhető
Rayan írta: Bonyolultttt. Leginkább színésznői életmódra vágynék. Odaát. Leginkább. Oszt, ha lesz majd elég zsozsóm, visszavonulok mondjuk a Hula-hula-szigetekre, vagy egy kis erdei házba, és ott tengetem egyszerű életem egy törpe kanári és 50 birka társaságában. Jól hangzik, nem?
Én inkább a Dagobert bácsis életstílust választanám: naponta 2x-szer fürödni a páncéltermedben a sok tízpennys között.
[size=9:28yyv7px]Művésznáv: Rayan Wild[/size]
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Dae/siss
- Nem elérhető
Finwe írta: Szerinted jó művésznév lenne ez:
Rayan Stone???
Oan kemény nem?
A Rayan Saint jobb
Rayannéném, menek isssss:)
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Finwe
- Nem elérhető
De persze sok sikert hozzá
Szerinted jó művésznév lenne ez:
Rayan Stone???
Oan kemény nem?
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Rayan írta: Bonyolultttt. Leginkább színésznői életmódra vágynék. Odaát. Leginkább. Oszt, ha lesz majd elég zsozsóm, visszavonulok mondjuk a Hula-hula-szigetekre, vagy egy kis erdei házba, és ott tengetem egyszerű életem egy törpe kanári és 50 birka társaságában. Jól hangzik, nem?
De.
Én részemről "unatkozó" milliomos akarok lenni. Unatkozni nem muszáj...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Laurelen
- Nem elérhető
- Fio
- Nem elérhető
Arden: ha érdekel, itt van több info: www.arthemisweb.com
- Finwe
- Nem elérhető
És azt meg szabad kérdezni, hogy azok mik? Csak érdekel ha nem bánodRayan írta: Az álmok, a vágyak azok mások, azokért mindent feladok abban a pillanatban, ahogy lesz rá lehetőségem.
- Rayan
- Nem elérhető
Siss: Gyereeeeee =)))))
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Julcsi_
- Nem elérhető
Asszem én se írok Neked életfilozófiát, tekintve, hogy te se igazán vagy híján az ilyesminek... Ugye?
argh
- Finwe
- Nem elérhető
Rayan írta: Lehet, hogy én is hülyének fogok látszani, de szeretem a vizsga időszakot , és a szakomat is, azé' járok ide... Aranyéletünk van, tulajdonképpen.
Ez nem hülyeség csak ellentmondásosnak tűnik nekem figyelembe véve azt, hogy a Gondolatok topikban nemrég azt írtad, hogy valszeg nem fejezed be az egyetemet...
Ezt nem értem
- Rabyn
- Nem elérhető
Supersonica írta: Mai Metró újságban dupla hirdetés:
Ajándék fénykép Önnel és a Gyűrűk Ura hőseivel!
A következő helyszíneken találkozhatsz a film hőseivel a Tolkien Társaság jóvoltából, és ha szeretnéd, fényképet is készítenek rólad vagy a családodról A Gyűrűk Ura varázslatos világában.
Auchan, Media Markt, Cora, stb.
Csak döntenék el, hogy tegeznek, vagy magáznak!
Ez a jelmezkölcsönzés?
Azért én jobban éreztem volna magamat ha mi vagyunk azokban a jelmezekben...
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Dae/siss
- Nem elérhető
Rayan írta: Lehet, hogy én is hülyének fogok látszani, de szeretem a vizsgaidőszakot, és a szakomat is, azé' járok ide... Aranyéletünk van, tulajdonképpen. :deal:
Te mocskos mázlista. :dead:
azé' ( ) szeretlek ám, minden más vizsgaidőszak-rajongóval együtt
Amúgy a szakszeretéssel nálam sincs probléma, csak amikor azért kapom a rosszabb jegyet, mert nem tetszik a képem a tanárnak, és ezt explicite meg is mondja... Hát, legalább a helyzettel tisztában vagyok.
Bizonyisten fontolgatom, hogy átmegyek biológusnak... :evil3:
- Arden Borough
- Nem elérhető
Fio:mi ez az együttes?
Örökké nem eshet...
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Fio
- Nem elérhető
Siss: én?????? Állat?????
Néhány képecskéért???
Fiúk, mindenkitől minimum ekkora hajakat kérek:
www.arthemisweb.com/images/liveit/arthemis03.jpg
www.arthemisweb.com/images/atlantide/aa.jpg
www.arthemisweb.com/images/rockbarock/Alessio.jpg
[/url]