BESZÉLGETŐS topic
- Rayan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Laurelen
- Nem elérhető
oroszlánkirály extra dvd!!!! az egyik legkedvencebbb mesém!Fiona írta: Emberek!!!!
Itt tartom a kezemben az Oroszlánkirály extra változatának DVD-jét!!!!!!!! Mostmár én is mondhatom egy olyan dologra, hogy a sajátom a drágazságom!!!
Baromi jó extrák, és a film....... elmondhatatlnaul gyönyörű!!!!!!!!
nem szeretnél valamikor közös dvd nézést rendezni...
yet another have joined...
tünc
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
8O ... and then an another fan joins!!Mau Rauser írta: ([size=9:2tdsk0q8]here a fan speaks[/size])
Üdv:
-- Mau
Sajna nekünk sincs dvd-nk...
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Mau Rauser
- Nem elérhető
([size=9:z28v3q9b]here a fan speaks[/size])
Üdv:
-- Mau
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- Ringbearer
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Imádom azt a filmet!!!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Fio
- Nem elérhető
Itt tartom a kezemben az Oroszlánkirály extra változatának DVD-jét!!!!!!!! Mostmár én is mondhatom egy olyan dologra, hogy a sajátom a drágazságom!!!
Baromi jó extrák, és a film....... elmondhatatlnaul gyönyörű!!!!!!!!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Aeglos
- Nem elérhető
Fiona írta: Aeglos: én leginkább Ramphisnak tudnám elképzelni. Gyengébek kedvéért elmondom, hogy Ramphis az Aida című opera főpapja, kitűnő basszus.
Ja :itscool:
Főpapnak nagyon megy
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Fio
- Nem elérhető
Alyr: közbe kell szolnom, hogy NEM minden színész képzett énekes. Sőt a mai szinészek nagy többsége nem igazán jól tud énekelni. De vannak azért kivételek.
Aeglos: én leginkább Ramphisnak tudnám elképzelni. Gyengébek kedvéért elmondom, hogy Ramphis az Aida című opera főpapja, kitűnő basszus.
Arden: sztem nem éppen jó karktert fog énekelni. Basszusok általában a rosszfiúk. Kivételek természetesen itt is vannak!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Arden Borough
- Nem elérhető
milyen stílusú karaktert fog énekelni szerintetek?mármint hogy milyen karakter bőrébe fog bujni?
Örökké nem eshet...
- Nilraen
- Nem elérhető
,mint opeaénekes??Nem semmi! 8O
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Aeglos írta: Van aki mindig újat tud hozni, de ez engem is nagyon meglepett.... :evil3:
Operaénekes...hm... ...Végül is el tudnám képzelni Commendatore-nek a Don Giovanni-ba (amit Mozart írt ), de Rhapsody... 8O
Elvileg az amerikai színászek mind képzett énekesek is...
de hogy operaénekes...
Valami azt súgja hogy annak a cd-nek nagy keletje lesz...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Aeglos
- Nem elérhető
Operaénekes...hm... ...Végül is el tudnám képzelni Commendatore-nek a Don Giovanni-ba (amit Mozart írt ), de Rhapsody... 8O
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
www.christopherleeweb.com
www.mightyrhapsody.com/index2.htm
[size=9:318mv5ii]Nem egészen tudom, sírjak-e vagy nevessek... Hogy szerepel a Mighty Rhapsody Powerful és bizonyára Epic új lemezén... És mindenféle Brave Warrior-okról meg Mighty Dragon-okról énekelhet majd... [/size]
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Nilraen
- Nem elérhető
Ringil írta:
Aeglos írta:
Dodiee Took írta: Ma néhány dolog eszembe jutott a buszmegállóban..
Olyan sokat jelent nekem ez a társaság. Ez a név, hogy Tolkien.hu, ez az oldal, a fórum, az emberek, nevek, hozzászólások, ti magatok. Furcsa.. mi történt? sokat változtam mióta ismerlek titeket.. képes vagyok órákat utazni vonattal, a szűk vonatfolyosón szorongva, mégis mosolyogva, hogy pár napot veletek tölthessek, egy kis ünnep minden találkozás... Számolom a napokat, ha tudom, hogy "Tali" közeleg.. Képes vagyok a Margitszigeten csövelni(pedig r-betűs hónapban nem ülünk a földre..) egy kis nevetésért... képes vagyok félórás kitérőt tenni egy taliról hazajövet, át a Margit-szigeten - énekelve -, Az Árpád hídon - énekelve - metróval a nyugatihoz - egymásra mosolyogva(túl hangos a metró hogy énekeljünk ), és végül haza busszal, egyedül, rátok gondolva - azárt a plusz fél óráért. fél óráért Veletek. Ha ez a bolondság, hát szeretek bolond lenni...
Mindíg elmosolyodok, ha eszembe juttok:)
Én meg képes voltam úgy eljönni a táborba, hogy senkit se ismertem. Még most is csodálkozok magamon, mert eddig sose volt ilyen húzásom...
De nem bántam meg...Sőt...
Én sajnos még addig nem jutottam el,hogy bármelyikőtöket személyesen láthassam..de csatlakozom,nekem is muszáj azt elmondanom,mennyire szeretek itt mindenkit!És boldog vagyok hogy rátok találtam
Csatlakozom.én sem voltam,még egy talin sem,de ettől függetlenül imádok ide járni.Örülök,hogy rátaláltam az oldalra...
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Fio
- Nem elérhető
Ma az RTL KLUB-on 21.00-kor Űrgolyhók!!!!!!!!!!! Mindenki nézze és élvezze!!!!!!
- Ringil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Aeglos írta:
Dodiee Took írta: Ma néhány dolog eszembe jutott a buszmegállóban..
Olyan sokat jelent nekem ez a társaság. Ez a név, hogy Tolkien.hu, ez az oldal, a fórum, az emberek, nevek, hozzászólások, ti magatok. Furcsa.. mi történt? sokat változtam mióta ismerlek titeket.. képes vagyok órákat utazni vonattal, a szűk vonatfolyosón szorongva, mégis mosolyogva, hogy pár napot veletek tölthessek, egy kis ünnep minden találkozás... Számolom a napokat, ha tudom, hogy "Tali" közeleg.. Képes vagyok a Margitszigeten csövelni(pedig r-betűs hónapban nem ülünk a földre..) egy kis nevetésért... képes vagyok félórás kitérőt tenni egy taliról hazajövet, át a Margit-szigeten - énekelve -, Az Árpád hídon - énekelve - metróval a nyugatihoz - egymásra mosolyogva(túl hangos a metró hogy énekeljünk ), és végül haza busszal, egyedül, rátok gondolva - azárt a plusz fél óráért. fél óráért Veletek. Ha ez a bolondság, hát szeretek bolond lenni...
Mindíg elmosolyodok, ha eszembe juttok:)
Én meg képes voltam úgy eljönni a táborba, hogy senkit se ismertem. Még most is csodálkozok magamon, mert eddig sose volt ilyen húzásom...
De nem bántam meg...Sőt...
Én sajnos még addig nem jutottam el,hogy bármelyikőtöket személyesen láthassam..de csatlakozom,nekem is muszáj azt elmondanom,mennyire szeretek itt mindenkit!És boldog vagyok hogy rátok találtam
"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"
- Brisa
- Nem elérhető
angelina írta: Hali !
Ez most nem tudom,mennyire off,de a segítségeteket szeretném kérni;ha van valakinek Sade Cd-je,vagy tudja,honnan lehetne megszerezni,kérem szépen,nagyon szépen;írjon egy privit!!De Erykah Badu,vagy Norah Jones is kéne,ha valami csoda folytán lenne valakinek !Fontos lenne..
köszönöm
Mp3-ban megfelel?
Izé, írom a privit is...
Brisa
- Sil
- Nem elérhető
www.corvina.oszk.hu
Amik mellett sárga kör van, azokat már meg lehet nézni:
www.corvina.oszk.hu/corvinas-html/corvinas.htm
Tears unnumbered
- Namarie
- Nem elérhető
Minden jót mindenkinek!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Pontosan: 20 óra öööh... 48 perckor...Fiona írta: Tisztelettel bejelentem, hogy a cseten meglett az uj rekord: Egyszerre 20-an voltunk fenn!!!!!!! Szívből gratulálok magunknak!!
Éspedig:
amelie
Anestar
Arden
Arieste
Armand
Erda_Niir
Ery
Fiona
Galadh
Jacopo
Leli
Minerva
Morgana
Namarie
Nodlee
Orodruin
telu
Thaur
Toma_gazd
Ulmo
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Fio
- Nem elérhető
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Sil írta:
Azért ennél jobb a helyzet... 917-en vannak, akiknek legalább 1 hozzászólása van, szóval kb. 50%...Mau Rauser írta: Dodie: ~90%?
412-nek van legalább 10 hozzászólása, és 231 felhasználónak van legalább 50 hozzászólása...
Az egész sok...
Nem gondoltam volna...
Viszont van aki többször van regisztrálva...
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Sil írta:
Azért ennél jobb a helyzet... 917-en vannak, akiknek legalább 1 hozzászólása van, szóval kb. 50%...Mau Rauser írta: Dodie: ~90%?
412-nek van legalább 10 hozzászólása, és 231 felhasználónak van legalább 50 hozzászólása...
Az egész sok...
Nem gondoltam volna...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Fio
- Nem elérhető
Rogue/Arwen írta: Sziasztok!
A győri talira a győrieknél kell jelentkezni? Na csak azért írogatok ide, hogy tudassam: hiányoztok, csak alig tudok netni. Énekeljünk. Lálálálá.
Pusz
ui: Szép ész okosz törpi vagyok.
Rogue: egész pontosan a győriek egyetlen hímneműjénél lehet jelentkezni!
- Rogue
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A győri talira a győrieknél kell jelentkezni? Na csak azért írogatok ide, hogy tudassam: hiányoztok, csak alig tudok netni. Énekeljünk. Lálálálá.
Pusz
ui: Szép ész okosz törpi vagyok.
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Nem, de azért szívesen :biggrin2: [size=9:3octe2jb](kétlem, hogy bárki is tudná.. hacsaknem.. a Vezetőség(?) )[/size]Irunien írta: Tudja valaki, hogy végülis mikor lesz a közgyűlés? (és hol?)
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Irunien
- Nem elérhető
Tudja valaki, hogy végülis mikor lesz a közgyűlés? (és hol?)
Előre is köszönöm.
Üdv, Iru
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Üdv:
-- Mau
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Finduilas írta: Hú, 1800 regisztrált felhasználó! Szép kerek szám!
és ebből mennyi, aki egy sort sem ít??
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.