BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 4 hónapja #128758 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ki volt az a lány, aki tegnap (szerdán) reggel, 8.45 körül a 4-es villamoson (Skálától Ferenc krt. felé), második kocsi legutolsó székén Lassi-t olvasott ;) ? Barna csattal volt kontyba tűzve a haja ;)

Nálam még nagyon reggel volt, így nem szólítottalak le :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #128753 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok! Végre nethez jutok megint :) Utolsó heteim kicsit zsúfoltak voltak...Az uccsó két hétre betettek a tanarak 7 db számonkérést - felelések, legaláűbb 4 tz, kisdogák, stb...de nem is lettek rosszak...csak a német jegyemet sikerült az utolsó pillanatban elszúrnom...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #128734 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Dejó nektek... Nálunk vizsga előtt 2 nappal még tz-t irattak... :? Uccsó héten kedden meg dogát...
Uccsó tanítási nap meg 13 lett volna, ha mentem volna. :P De helyette mentem Bpre. :D
Amúgy biziosztás holnpa lesz. (Öhm, ma.) Előre félek. :D

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 4 hónapja #128719 Írta: Esticsillag
Esticsillag válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Köszi szépen, örök hálám!!

Namárie Esticsillag

"Ó ég szele, állítsd meg ott a kék egen
oly gyönyörü, hadd látom mert ellebeg."

Több
21 éve 4 hónapja #128632 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nálunk 13. utolsó tan.nap,14. ballagás-évzáró.
Eia,milyen igaza van az igazgatótoknak :D Bár 8.ban nálunk már május felétől-inkább elejétől nem tanultunk igazán.

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 4 hónapja #128624 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem még nincs igazi vakációm,csk 20án lesz bizi osztás....
nálunk a tanitás juni 5.ig tartott aztán egy vizsgahét (meg 6.án is )

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 4 hónapja #128582 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

E. Eia Ayna írta:

Nimdorc írta: Vakáció nem mától van? Mármint nekünk ma volt biziosztás. 8O :? :( :cry:
Nojó, nekünk utolsó tanítási nap is volt 7. óra...

Hm.. ez valszeg Nálatok van így... :D Szeginyek :? Nekünk 13 volt az uccsó tanítási nap - elvileg, de tanítás 11-én volt utoljára (nekünk, mert mi F-esek vagyunk és nekünk minden nap van németünk és akkor mér ne dolgozzunk, egyébként ahogy az igazgató úr is mondta május végétől nem lehet tanítani :biggrin2: )(egyébként 12-én volt az úccsó tanítási nap, de akkor tanul a halál) 13-án meg csak évzáró volt és biziosztás (bár ez elég kivételes helyzet, mert az utána való héten szokott lenni 8O )

Elvileg 12 volt az utolsó, 13 az ált. isk. ballagás volt (tehát a giminek szünet), csak a mi ofőnk mondta azt, h ellóghatjuk a tanítást egy kis Aquinkummal (biztos rosszul írtam)...
És a tartalom? Olyan péntek tizenharmadikai vagy te okos ember vagy? (mármint bizi)

Több
21 éve 4 hónapja #128579 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nimdorc írta: Vakáció nem mától van? Mármint nekünk ma volt biziosztás. 8O :? :( :cry:

Hm.. ez valszeg Nálatok van így... :D Szeginyek :? Nekünk 13 volt az uccsó tanítási nap - elvileg, de tanítás 11-én volt utoljára (nekünk, mert mi F-esek vagyunk és nekünk minden nap van németünk és akkor mér ne dolgozzunk, egyébként ahogy az igazgató úr is mondta május végétől nem lehet tanítani :biggrin2: )(egyébként 12-én volt az úccsó tanítási nap, de akkor tanul a halál) 13-án meg csak évzáró volt és biziosztás (bár ez elég kivételes helyzet, mert az utána való héten szokott lenni 8O )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 4 hónapja #128577 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gyöngyszem írta: Vakáció!!!!!!!!!!!

Boldog szüli- és névnapot mindenkinek főleg a kedves névrokonaimnak ma :)

[size=9:1hmjhmxa] Ma van a névnapom :oops: [/size]

Boldog Névnapot!
[size=9:1hmjhmxa](egybeesik anyukám szülinapjával)[/size]
Vakáció nem mától van? Mármint nekünk ma volt biziosztás. 8O :? :( :cry:

Több
21 éve 4 hónapja #128540 Írta: E. Eia Ayna
Esticsillag:
Hm... többek között ebben a topicban is volt belinkelve. Hobbitnév ; Elfnév ; Barrowdowns

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 4 hónapja #128525 Írta: Ryana
Eru éltessen neved napján Húgom! ;) :hello:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 4 hónapja #128524 Írta: Esticsillag
Esticsillag válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szép estét mindenkinek!

Lenne egy nagy kérdésem, [size=9:vqwuz6ie](bár butaság, de egyszerűen nem érek rá keresgélni, és)[/size] nem tudom, hogy hol láttam;még egyszer nagyon régen ráakadtam egy névgenerátorra vmelyik topicban, valszeg a nyelvek...-ban, de most össze-vissza lapozgattam benne, és nem akart előjönni! :evil:
Szóval, ha vki netán tudná a címét a helynek, vagy a topicoldalnak, akkor írja gyors ide Nékem, mert nagyon fontos lenne!!

Előre is köszi!

Namárie Esticsillag

"Ó ég szele, állítsd meg ott a kék egen
oly gyönyörü, hadd látom mert ellebeg."

Több
21 éve 4 hónapja #128471 Írta: E. Eia Ayna
BN, lora!

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 4 hónapja #128470 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Vakáció!!!!!!!!!!!

Boldog szüli- és névnapot mindenkinek főleg a kedves névrokonaimnak ma :)

[size=9:1u94oo89] Ma van a névnapom :oops: [/size]

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 4 hónapja #128408 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Az az anyag már régen fent van a neten, csak az új TolkienHU-n. Annak beüzemelése viszont már sokat késik, így még a mai napig nem elérhető az anyag. Én is azt javaslom, hogy beszálj Ancalimonnal.

Brisa

Több
21 éve 4 hónapja #128392 Írta: E. Eia Ayna

neJoe írta: Van barkinek informacioja ebben a temaban?

Segíteni nem sokat tudok, az illető szvsz Ancalimon (Füzessy Tamás), a mailcímét meg tudod nézni a profiljában, de mivel ezt úgyse látod, mindjárt írok mail.

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 4 hónapja #128390 Írta: neJoe
neJoe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

En nem tartozom ehhez a kozosseghez, de voltam a Tolkien szulinapi bulin. Ott az egyik eloado (aki a tunde irasokrol beszelt, sajnos a nevere nem emlekszem) megigerte, hogy 1-2 honapon belul feltesz egy kb. negy oldalas doksit, hogy a magyar nyelvu szovegeket, hogyan jelenitsuk meg tunde betukkel. Azota eltelt fel ev, es az utolso frissites jooo regen volt.

Van barkinek informacioja ebben a temaban? Vagy meg tudnato adni az uriember olvasott mailcimet. Legyszives segitsetek.

Nem hiszem, hogy surun lesz lehetosegem a forumot olvasni, ha lehet mailben vagy ICQn jelezzetek.

Koszonom szepen
Nemeth Robert

Több
21 éve 4 hónapja #128387 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szívesen máskor is! Azaz már meg is tettem!

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 4 hónapja #128383 Írta: Evelyn
Evelyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Lyra írta: Mindenkinek SOK BOLDOG NÉV- ÉS SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AZ MTT-NEK KÜLÖN IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Az enyém is most volt pár nappal ezelőtt! :lol:
Egyébként Evie cicusai nagyon édesek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(nekem sajna nem engedik :bawling: )de milyen szomorú lenne, ha nem lenne gazdájuk! :cry:

KÖSSSZ LYRA, jó a kampányod!!!!!!!!!! :D

Sose bánd meg azt, amit már nem tudsz visszacsinálni!!!

Több
21 éve 4 hónapja #128343 Írta: Aralataion
Aralataion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Felnézek és épp böngészők között egy csomó szívemnek kedves embert látok!
Micsoda érzés, hogy pont itt összefutottunk! :wink:

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.

Több
21 éve 4 hónapja #128312 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ééééééééééééééééésssss! 200!!!! :hello: :dance: :hello:

Boldog szüli, név, érettségin túllevő...stb. napot mindenkinek!

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
21 éve 4 hónapja #128293 Írta: Ryana
Hmm, ilyenkor mindenki szunyál? :roll:
Virrasztok itt egyedül, Papsajt már teledumálta a csetet... ;)

Több
21 éve 4 hónapja #128284 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Minerva, Gandalf, gratulálok, és az összes ünnepeltenk! Természetesen az MTT-nek is! :aragorn1:

Ezúton szeretnék mindenkinek nagyon jó nyarat, sikeres vizsgát, és kellemesen együtt töltött tábort-és talikat kívánni! Minden jót mindenkinek!!

Az ő erejük és bölcsességük,és a Valák kegyelme legyen Veletek, és ragyogjon utatokra az áldott Nap fénye!

:aragorn3: :pippin1: :frodo1: :sam3: :thranduil1: :merry1: :bilbo1: :elrond1:
:legolas3: :gimliaxe: :boromir1: :pippin4: :bombadil1: :goldberry1: :celeborn1: :celebrian1: :arwen2: :haldir1:

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 4 hónapja #128274 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
NÉgyes lett a koraújkori töri-szigorlatom!!!!!!! :cooljump: :dance: :bounce:

Több
21 éve 4 hónapja #128257 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdv!

Pénteken Lyana és én ballagtunk! 8) :D
Pont mikor az összejövetel volt 5 órakor.

Boldog Szüli és Névnapot kívánok mindenkinek! [size=9:3qffyc0w]/Kívéve annak akinek nincs egyiksem, egyelőre/[/size]

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 4 hónapja #128250 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat!Teljesen meghatódtam... :oops: :bounce: :bawling:

Én is hasonló jókat kívánok mindenkinek,akinek mostanában lesz szüli vagy névnapja vagy vizsgázik,érettségizik... :wink:

Több
21 éve 4 hónapja #128173 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog szülinapot MTT!

Léli, szívesen, máskor is. Asszem csak nyert veled az MTT, úgyhogy mi is köszönünk téged. :D (Meg persze mindenki mást is! :wink: )

Min, GRATULA! Ügyi voltál, akarom mondani rettenetesen okos! :mrgreen:

Sil: Svinnek nincs digitális fotógépe. Apunak van csak, de az is céges gép és ugye most nyár van, úgyhogy most a világot járja éppen... :roll: De azért a tábor idejére jó lenne megszerezni...

Brisa

Több
21 éve 4 hónapja #128165 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Minerva írta: Valin Nostare, Cumipók, Lili! ;)

Cumipóóóóóóóóók :D :D 8O :roll: :twisted: :wink: 8)

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 4 hónapja #128164 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

(V Jún 16, 2002 2:36 pm) Svindler:
Örömmel jelentem, hogy megalakult a Magyar Tolkien Társaság!

Szóval, Boldog születésnapot MTT! :bounce: :deal: :dance: :cheers:

Köszönöm minden alapítótagnak, hogy ennyit fáradoztak a Társaságért, és köszönöm Brisának, hogy tavaly, amikor még nagyon új voltam a fórumon, ittmarasztalat köztetek, és elrántgatott Szegedre, az Alakuló ülésre. :wink:

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 4 hónapja #128161 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin Nostare, Cumipók, Lili! ;)

Ja, ééééés....
Emberek, leérettségiztem! *óriási éljenzés a háttérben, Min pezsgőt bont és leissza magát* Három ötössel és két négyessel, minden emberkének hasonló, sőt még sokkal több sikert kívánok! :D :D :D :hello: :bounce: :dance:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.798 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére