- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Elanor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Sok boldogságot és Frodót kívánok Neked!!! [size=9:3c7vknta]Azért egyet nekem is hagyhatsz [/size]
I feel complete when I feel sick inside
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Sehogy... én írtam... (mégpedig azt, hogy egyetértek Morganaval :evil2: )Brisa írta: Eia, drága, hogy mondtad? Nem értettem kristálytisztán... :evil3:
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Brisa
- Nem elérhető
Morgana írta: olyan rosszindulatú vagy Brisa...
az uccsó pillanatban (299) vettem észre, hogy állok
gondoltam, megünnepelem
nekem ez is sok...-
fel kell támadnom!
Ééééén???? 8O
Én csak egy ártatlan, naív ember vagyok, aki azt hitte, azért hintetted tele a fórumot a bejegyzéssel, hogy még véletlenül se maradjon tájékozatlan ember. De neeeem. Azért egész azért történt, hogy elérd a 300-t, hogy aztán eldicskedhess vele.
Hát igen, így jár az az egyszerű ember, aki csak a seprűn lovagló, görbe és bütykös orrú boszikat ismeri...
:evil3: :evil3: :evil3:
Eia, drága, hogy mondtad? Nem értettem kristálytisztán... :evil3:
Brisa
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Rayan
- Nem elérhető
angie: Ilyen tekintetben akkor is Kevin Szpéci rules. Komolyan, én még ilyet nem láttam... konkrétan olyan búrája van a pasinak, mint aki most szabadult a zártosztályról. Olyan tipikus 'jajdeszépkislányvagy, gyereapapához" szadista gyilkos alkat :biggrin2: *yuck*
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- angelina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Irunien írta: Gratula, Morgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:
Bizony Gratula Morgi kedves;es Neked is,Iru a 100-hoz :hello: :hello: :hello: !!
Amugy meg ;hogy mi a remiszto,az igazan szemelyfuggo!
Nekem polo Szello Istvan az,akitol kiver a veres veritek!!! :eek2: :eek2:
iszonyat..
'a prayer for the wild heart,kept in cage'
- Vilya
- Nem elérhető
A rémálmokhoz visszatérve, lehet, hogy nevetségesen hangzik, de mikor először megnéztem a Gyűrűk Urát rémálmom volt. [size=9:cckyzi8i]/Lehet, hogy azért, mert a szüleim csak késő estére tudtak jegyet szerezni./ [/size] Nem nagyszám, de mégis úgy megmaradt bennem... három gyűrű kergetett és a középsőnek óriási hatalma volt és izzót...
Nem nagy rémálom, de azért, akkor félelmetese volt...
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Egyetértek! :bounce: :evil3: :evil2: :tongue: :biggrin2: :bounce: [size=9:2injwoi9](zudom, én is.. főként ez után... :evil3: )[/size]Morgana írta: olyan rosszindulatú vagy Brisa...
Morgana, drak
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Morgana
- Nem elérhető
az uccsó pillanatban (299) vettem észre, hogy állok
gondoltam, megünnepelem
nekem ez is sok...-
fel kell támadnom!
S. P. Q. L.
a semmiből a létbe."
- Irunien
- Nem elérhető
Iru.
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Brisa
- Nem elérhető
Morgie, gratulálok. Bár az a 300, nem valami sok ám. De most már értem, miért raktad be a "Konkrétumokat" mindenhová.
Brisa
- Nilraen
- Nem elérhető
Elanor írta: Más téma: olvastam egy könyvet, ami arról szól, h egy normális ember, aki néha elég durva, meg közönséges egyszerre csak JÓvá válik. De oylan jóvá, h az már idegesítő. A felesége ezt nem tudja mire vélni, és keresi az okokat. Arra gondol, h vmiféle szeretetfürdő miatt lett ilyen. Bemásolok egy részt Nektek, ami idegesít... gürr...
"A szeretetfürdő… hát az nem nekünk való. A szeretetfürdő a naiv, hiszékeny, együgyű embereknek való, az olyanoknak, akiknek a lágy drogoktól olyan szuvas az agyuk, mint a csokizabáló gyerekek fogai, az olyanoknak, akik Tolkient, meg Erich von Dänikent olvasnak, amikor annyi idősek, hogy már lehet jogosítványuk…. És, mondjuk ki kereken, olyan embereknek, akiknek nincs orvosi vagy bölcsészdiplomájuk."
Vélemény?
[size=9:ivlykzrm]Amúgy Nick Hornby Hogy legyünk jók? c. könyvéről van szó... [/size]
vélemény:nem csak idegesitő hanem fölháborító is.Szerintem nem olvasott még Tolkient,és addig nincs joga ilyeneket kijelenteni :rmad2:
Ha meg olvasott,akkor ajánlom neki h. próbállja meg még egyszer és akkor biztos visszavonja ezt
És:
Valin estare,Thaur!
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Morgana
- Nem elérhető
S. P. Q. L.
a semmiből a létbe."
- Morgana
- Nem elérhető
Végre megvannak a konkrétumok!
:dance:
Szállásról a Gumipók-féle bejegyzésben olvashattok.
Jelentkezés továbbra is priviben, nálam!
Barátot, barátnőt, kedvest, testvért, anyut, aput lehet hozni - de csak módjával! (Eddig sokan visszamondták, de még lehet dömping az utolsó napon - nem örülnénk, ha nem lenne elég hely... )
Érkezés:
délelőtt 10-től délután 4-ig folyamatosan.
A hivatalos program 5-től kezdődik (addigra mindenkinek le kéne cuccolnia stb. ) Batti köszöntőjével, pezsgőzéssel.
Utána szolíd vacsora.
Ezt követi a "zenés-táncos mulatság", ereszd-el-a-hajamat kivilágos kivirradtig. (Külön köszönet Battinak, _Neonak, Gumipóknak és mindenkinek, aki hoz táncolható-hallgatható zeneCD-t.)
Emellett beszélgetés, (ha hoztok) társasjáték, progresszív eltévedés az erdőben... (ez utóbbi azért erősen nem javasolt...)
Másnap hazamenetel reggeltől estéig tejedő időintervallumban.
Amit feltétlenül hozzatok:
Magatokat
egy napi élelmet
...és ruhát
egy tálca/doboz sós és/vagy édes sütit és egy üveg alkoholmentes itókát (minden más fakultatív, igény szerinti...)
zenét - CD-n (de ha hoz valaki magnót, kazettáról is nyomhatjuk a muzsikát :cooljump: )
kártyát, társasjátékot - ki mit akar
Egyelőre ennyi.
Azért nézzetek még vissza néha, mert ha van új infó, frissítek.
A vezetőség nevében szeretettel várlak Valamennyiőtöket!!!
Gyertek!
Üdv,
Morgana
S. P. Q. L.
a semmiből a létbe."
- Dae/siss
- Nem elérhető
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Csatlakozom csak lusta vaok begépelni... 3 a magyar igazságSil írta: Valin estare, Thaur! :hello:
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- angelina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ringil írta: Sziasztok!!
Én az Amerikai szépséget néztem és hiába másodjára láttam,a halott Kevin S. láttára rémálmaim lettek
HAH!!
Nos nekem egyik legkedvencebb filmem az Amerika iSzepseg,es Kevin Spaceyt pedig egyszeruen imadomm!
Meghogy remalmok !
Az a pasas egy zseni;barmennyire nem szep !
A sarkany pedig vicces;tudtatok,hogy Sean Conneryrol mintaztak a vonasait??
Nem vicc !
Eredetiben o is adja a hangjat neki!
'a prayer for the wild heart,kept in cage'
- Lora
- Nem elérhető
Gyöngycem (voltam valaha)
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Rabyn
- Nem elérhető
az majdnem ovoda-))))
legalábbis a mostani tanagyhoz képest az ovodoa volt))))
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Óvodás korodban? 8O Akkor az nem ez volt, mert ez azért annyira nem régi... 1996-os, megnéztem a videokazim borítóján.Rabyn írta: Valaki mesélje el miről szol a Sárkánysziv... Sajnos nekem apám egy gombnyomással kikpacsolta tegnap a tv-t...
Mert én ugy emélszem láttam egy ideig még ovodás koromoban csak kiküldtek aludni(
Amúgy ha a Gyűrűk Urát egynek számoljuk, akkor ez a kedvenc filmjeim között a 3. helyezett... (A 2. a Star Trek VIII... )
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Augustíne
- Nem elérhető
- Esticsillag
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Nagyon imádom az ilyen filmeket!!!!
Ezt a drága írót meg tiszteltetem......(fogadjunk, hogy ő is elolvasta a GyU.-t titokban...)
Üdv. Esticsillag
"Ó ég szele, állítsd meg ott a kék egen
oly gyönyörü, hadd látom mert ellebeg."
- Telcontar
- Nem elérhető
a szeretet nevében, persze.
- Ringil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"
- Elanor
- Nem elérhető
"A szeretetfürdő… hát az nem nekünk való. A szeretetfürdő a naiv, hiszékeny, együgyű embereknek való, az olyanoknak, akiknek a lágy drogoktól olyan szuvas az agyuk, mint a csokizabáló gyerekek fogai, az olyanoknak, akik Tolkient, meg Erich von Dänikent olvasnak, amikor annyi idősek, hogy már lehet jogosítványuk…. És, mondjuk ki kereken, olyan embereknek, akiknek nincs orvosi vagy bölcsészdiplomájuk."
Vélemény?
[size=9:qgga8er9]Amúgy Nick Hornby Hogy legyünk jók? c. könyvéről van szó... [/size]
I feel complete when I feel sick inside
- Laurelen
- Nem elérhető
A király egykori tanítója, a nemes lovag, aki hitte,hogy jó király lesz belőle, teljesen kiábrándul a szörnyű uralkodástól (nép elnyomása, ártatlanok meggyilkolása),otthagyja a királyt és sárkányöléssel keresi a kenyerét. Ekkor találkozik Draco-val az utolsó sárkánnyal és szövetséget kötnek, hogy a sárkány úgy tesz mintha meghalt volna, a lovag pedig beszedi az érte járó jutalmat.
Egy darabig sikerül is nekik a csel, de útjuk közben találkoznak egy lázadó természetű parasztlánnyal, kissebb-nagyobb surlódások után összebarátkoznak és a lány újra felkelti a lovagban azt az érzést, hogy tenni kell valamit az igazságtalan, gonosz király ellen. A sárkány is a lány álláspontját támogatja. Végül sikerül meggyőzniük a környékbeli parasztokat, sereget toboroznak és legyőzik a király seregét.
De sajnos a gonosz király csak akkor halhat meg, ha sárkány is meghal, mert övé a fél szíve. Ezért Draco hosszan kéri a lovagot , hogy ölje meg és ő végül megteszi. ( )A sárkány lelke felkerül a csillagokba az emberek meg boldogan élnek.
hát ennyi röviden a nevekre nem emlékszem...
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Rabyn
- Nem elérhető
Mert én ugy emélszem láttam egy ideig még ovodás koromoban csak kiküldtek aludni(
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."