- Köszönetek: 0
Díjak
- hódica
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
21 éve 7 hónapja #111824
Írta: hódica
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Sean Astin és felesége
egy kis összefoglaló
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=7936
Lehet ám, hogy tényleg ráfázunk jövőre Abban nem kételkedem, hogy PJ-ék az előző kettőnél grandiózusabb filmet hoznak össze, de mint tudjuk az Akadémia kiszámíthatatlan, s lehet, hogy megszórnak pár technikai díjjal, aztán viszlát
egy kis összefoglaló
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=7936
Lehet ám, hogy tényleg ráfázunk jövőre Abban nem kételkedem, hogy PJ-ék az előző kettőnél grandiózusabb filmet hoznak össze, de mint tudjuk az Akadémia kiszámíthatatlan, s lehet, hogy megszórnak pár technikai díjjal, aztán viszlát
Téma zárolva.
- Géza
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kevesebb
Több
21 éve 7 hónapja #111820
Írta: Géza
"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás
Lomi!
Imádom a TTT... de egy kicsit(Tényleg csak egy kicsit) jobban tetszett a LOTR! Ez talán az első részek varázsa miatt van! Nekem a Star Warsnak az Indynek és a Keresztapának is az első része tetszett a legjobban(Valószínüleg azért,mert ezek voltak a legjobbak!)!
Imádom a TTT... de egy kicsit(Tényleg csak egy kicsit) jobban tetszett a LOTR! Ez talán az első részek varázsa miatt van! Nekem a Star Warsnak az Indynek és a Keresztapának is az első része tetszett a legjobban(Valószínüleg azért,mert ezek voltak a legjobbak!)!
Téma zárolva.
- Géza
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Lominas
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 7 hónapja #111811
Írta: Lominas
Valahogy olyan csalódottságot érzek itt? Én már tavaly csalódtam, mikor nem kapta meg MINDET, szóval mostmár nem érdekel ez az egész cirkusz, DE ezzel együtt azt mondom, hogy nagyon kapaszkodjunk, mert a 3. rész NAGYON NAGY durranás lesz. Jacksonék tudják, hogy azt kell a legjobbra csinálni, az mindennek a beteljesülése, és történeti, alakítási, rendezési szempontból is talán az a legjobb.
Jövőre az a film lesz az, amiről mindenki beszélni fog, az lesz az a film, ami most a Chicago, vagy hajdanán a Titanic. Ebből következhet, hogy nyer majd sokat, de az is hogy nem, részletkérdés. Az a film tarolni fog. :hello:
Egyet viszont nem értek... miért érdemelne a TTT kevesebbet az első résznél? Én ahány emberrel megnéztem, majdnem mindenki szerint (asszem 3 kivétel van, és úgy 20 emberrel láttam), jobb az első résznél, sokkal közelebb áll a könyv szellemiségéhez (kivételt képez Faramir kapitány). Persze ez teljesen szubjektív dolog, de szerintem legalább annyi embernek tetszik jobban az elsőnél, mint amennyinek nem.
Sőt, mivel a két film teljesen különböző, értelemszerűen nem is tetszhet egyformán mindkettő mindenkinek.
Na, de ez más fórumba tartozik, a lényeg az, hogy közeleg a győzelem napja :dance:
Jövőre az a film lesz az, amiről mindenki beszélni fog, az lesz az a film, ami most a Chicago, vagy hajdanán a Titanic. Ebből következhet, hogy nyer majd sokat, de az is hogy nem, részletkérdés. Az a film tarolni fog. :hello:
Egyet viszont nem értek... miért érdemelne a TTT kevesebbet az első résznél? Én ahány emberrel megnéztem, majdnem mindenki szerint (asszem 3 kivétel van, és úgy 20 emberrel láttam), jobb az első résznél, sokkal közelebb áll a könyv szellemiségéhez (kivételt képez Faramir kapitány). Persze ez teljesen szubjektív dolog, de szerintem legalább annyi embernek tetszik jobban az elsőnél, mint amennyinek nem.
Sőt, mivel a két film teljesen különböző, értelemszerűen nem is tetszhet egyformán mindkettő mindenkinek.
Na, de ez más fórumba tartozik, a lényeg az, hogy közeleg a győzelem napja :dance:
Téma zárolva.
- Géza
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 7 hónapja #111808
Írta: Géza
Gyerekek!
Csomóan írjátok, hogy "nem baj, majd jövőre tarolunk"! És mi van, ha nem? Mi van, ha ez a sz.mét filmakadémia megint kib.szik velünk?
Többen azt mondták: "Nem baj, mi akkor is szeretni fogjuk PJ-t és továbbra is rajongunk érte!" Erre mondják nemzetközi nyelven, hogy sovány vígasz. Mellesleg ez volna az első eset, hogy egy sorozatnak a 3. része viszi a fődíjakat. Nehéz ügy, nem bírok várni!
Csomóan írjátok, hogy "nem baj, majd jövőre tarolunk"! És mi van, ha nem? Mi van, ha ez a sz.mét filmakadémia megint kib.szik velünk?
Többen azt mondták: "Nem baj, mi akkor is szeretni fogjuk PJ-t és továbbra is rajongunk érte!" Erre mondják nemzetközi nyelven, hogy sovány vígasz. Mellesleg ez volna az első eset, hogy egy sorozatnak a 3. része viszi a fődíjakat. Nehéz ügy, nem bírok várni!
Téma zárolva.
- hódica
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 7 hónapja #111800
Írta: hódica
Ez a két díj szerintem maximálisan a realitás, főleg, ha azt vesszük, hogy 2. rész, de azért az art directiont sajnálom
A főbb díjakat szépen elosztották a 3 nagy film között(Nicole Kidmdannak nagyon örülök ), a Chicagonak adtak még pár "kisebbet", a többin pedig osztozzanak a többiek Viszont Polanskin nagyon meglepődtem 8O 8O Esküdni mertem volna, hogy nem adják neki 8O
Christopher Lee nem kapott életműdíjat...talán majd jövőre
Mindenesetre érdemes volt virrasztani Jövőre remélem gazdagabbak leszünk egy Best Picture díjjal...
A főbb díjakat szépen elosztották a 3 nagy film között(Nicole Kidmdannak nagyon örülök ), a Chicagonak adtak még pár "kisebbet", a többin pedig osztozzanak a többiek Viszont Polanskin nagyon meglepődtem 8O 8O Esküdni mertem volna, hogy nem adják neki 8O
Christopher Lee nem kapott életműdíjat...talán majd jövőre
Mindenesetre érdemes volt virrasztani Jövőre remélem gazdagabbak leszünk egy Best Picture díjjal...
Téma zárolva.
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 7 hónapja #111793
Írta: Luine Baenre
Még ott volt Andy Serkis (Gollam) és Craig Parker (Haldír).
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Díjak
shaira írta: Ha jól láttam a színészek közűl csak Sean Austin volt ott (Samu) meg a felesége, de ő nem játszott semmit.
Még ott volt Andy Serkis (Gollam) és Craig Parker (Haldír).
Téma zárolva.
- shaira
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
21 éve 7 hónapja #111780
Írta: Gandalf
Hogy igazságos-e? Attól függ, mihez viszonyítjuk. Ha azt nézzük, hogy a FOTR 4-et kapott, akkor nem érdemel 3-nál többet. De már a FOTR is többet érdemelt volna, mint 4. A tavalyi 13 kategóriából legalább 6-ot simán megkaphatott volna. Ez esetben a TTT kaphatott volna 7 jelölést, s ebből mondjuk 4 járt volna neki. A többi filmhez képest nem tudok nyilatkozni, mert nem láttam őket. De a TTT nem érdemelte meg a legjobb filmért járó díjat az én megítélésem szerint. A FOTR tavaly megérdemelte volna. Remélem, a ROTK majd nemcsak rászolgál, de el is nyeri!
Téma zárolva.
- shaira
- Nem elérhető
- Lili
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 7 hónapja #111771
Írta: Lili
Sziasztok!
Hát nem is tudom...azt hiszem már ennek a két díjnak is nagyon örülnünk kell,mert most már bevallhatom magamban,hogy én is max. egy Oscart jósoltam a TTT-nek. De az viszont kicsit már idegesített,hogy minden évben van egy film és akkor minden arról szól.Lásd most a Chicago.
Amin pedig még nagyon felidegesítettem magam az a művészi rendezés díja volt,mert ne mondja nekem senki,hogy a Chicagoban több volt a munka ilyen téren...
Azt pedig tökre sajnáltam,hogy csak Sean meg Andy volt ott a színészek közül.De legalább Sean-t sokszor lehetett látni mikor ráközelítettek Salma Hayekre.
Most pedig nagyon bízom a jövő évben,de félek,hogy a legjobb film díját akkor sem kapjuk meg. És én akkor nagyon szomorú leszek...
Hát nem is tudom...azt hiszem már ennek a két díjnak is nagyon örülnünk kell,mert most már bevallhatom magamban,hogy én is max. egy Oscart jósoltam a TTT-nek. De az viszont kicsit már idegesített,hogy minden évben van egy film és akkor minden arról szól.Lásd most a Chicago.
Amin pedig még nagyon felidegesítettem magam az a művészi rendezés díja volt,mert ne mondja nekem senki,hogy a Chicagoban több volt a munka ilyen téren...
Azt pedig tökre sajnáltam,hogy csak Sean meg Andy volt ott a színészek közül.De legalább Sean-t sokszor lehetett látni mikor ráközelítettek Salma Hayekre.
Most pedig nagyon bízom a jövő évben,de félek,hogy a legjobb film díját akkor sem kapjuk meg. És én akkor nagyon szomorú leszek...
Téma zárolva.
- adastra
- Nem elérhető
21 éve 7 hónapja #111720
Írta: adastra
"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
Egyetértek Ghargogurk hozzászólásával, szerintem is kissé lekezelik a Gy.U-t! Tán mert új-zélandi, tán mert túl sok pénzt hozott, tán mert túlságosan sok embernek tetszik a világon...?
Én most izgultam végig az Oscart felvételről (saját videóméról), és az "vigasztalt", hogy a Chicago-n kivül egyik film sem kapott többet, mint a TTT. De hát ez az Oscar: minden évben van egy favorit, azt nyakon öntik, a többi meg a körítés, nem?
FONTOS ezzel kapcsolatban: a tavalyi Oscar közvetítésről lemaradtam
Tudja valaki, honnan lehetne megszerezni a felvételt (HBO-s vagy akármilyen), azért kiváncsi lennék a Jacksonékra a tavalyin. Gondolom, akkor a stábból is többen ott voltak, mert most, akárhogy meresztgettem a szemem, csak a producer, Andy Serkinst meg persze Samut (alias Sean Austin) láttam a tömegben. Köszi, ha van valakinek tippje!
Adastra
Ui: a barátnőm is a jövő évi ROTK-ban reménykedik, de szerintem az Oscaron inkább az újdonságokat díjazzák, nem hiszem hogy pont a 3. résznek adnának többet! Akármilyen lesz, mert az lesz nem?!
Namarië
Én most izgultam végig az Oscart felvételről (saját videóméról), és az "vigasztalt", hogy a Chicago-n kivül egyik film sem kapott többet, mint a TTT. De hát ez az Oscar: minden évben van egy favorit, azt nyakon öntik, a többi meg a körítés, nem?
FONTOS ezzel kapcsolatban: a tavalyi Oscar közvetítésről lemaradtam
Tudja valaki, honnan lehetne megszerezni a felvételt (HBO-s vagy akármilyen), azért kiváncsi lennék a Jacksonékra a tavalyin. Gondolom, akkor a stábból is többen ott voltak, mert most, akárhogy meresztgettem a szemem, csak a producer, Andy Serkinst meg persze Samut (alias Sean Austin) láttam a tömegben. Köszi, ha van valakinek tippje!
Adastra
Ui: a barátnőm is a jövő évi ROTK-ban reménykedik, de szerintem az Oscaron inkább az újdonságokat díjazzák, nem hiszem hogy pont a 3. résznek adnának többet! Akármilyen lesz, mert az lesz nem?!
Namarië
"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
Téma zárolva.
- Ringil
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Eldafinde
- Nem elérhető
21 éve 7 hónapja #111714
Írta: Eldafinde
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
Sziasztok!!!
Én csak egy díjban voltam biztos (abban is csak majdnem - ki tudja követni az akadémia "csavaros" észjárását...) a vizuális effektekben.
A másik meglepi volt ))
Egyébként nem tudom, hogy láttátok-e aTV-ben, amikor Koltai Lajos nem nyert Oscart, hogyan nyilatkozott. Már az nagy szó, hogyha egy film bekerül a jelöltek közé, sok rostán át kell tudnia haladni ahhoz, hogy az 5 között legyen. Persze a legnagyobb dolog a győzelem, de a jelöltek soha nem vakarják le magukról a "jelölt-státuszt", még ha akarják sem.
Úgy tekintenek az 5 vetélytársra, mint győztesekre, éppen ezért mondják úgy, hogy "(This year) the Oscar goes to..." és nem úgy, hogy "The winner is..."
Amúgy szerintem is túlzás volt a Titanic agyondíjazása, mert nem ér annyit... Amikor ment a moziban, nagyon szerettem én is, mint sokan de így visszagondolva nem más mint egy mesterien elkészített dokumentumfilm, amibe beleszőttek egy szerelmi szálat. Kár, hogy a Ben Hurt utolérte, mert az akkori körülményekhez képest az a film fantasztikus.
Én csak egy díjban voltam biztos (abban is csak majdnem - ki tudja követni az akadémia "csavaros" észjárását...) a vizuális effektekben.
A másik meglepi volt ))
Egyébként nem tudom, hogy láttátok-e aTV-ben, amikor Koltai Lajos nem nyert Oscart, hogyan nyilatkozott. Már az nagy szó, hogyha egy film bekerül a jelöltek közé, sok rostán át kell tudnia haladni ahhoz, hogy az 5 között legyen. Persze a legnagyobb dolog a győzelem, de a jelöltek soha nem vakarják le magukról a "jelölt-státuszt", még ha akarják sem.
Úgy tekintenek az 5 vetélytársra, mint győztesekre, éppen ezért mondják úgy, hogy "(This year) the Oscar goes to..." és nem úgy, hogy "The winner is..."
Amúgy szerintem is túlzás volt a Titanic agyondíjazása, mert nem ér annyit... Amikor ment a moziban, nagyon szerettem én is, mint sokan de így visszagondolva nem más mint egy mesterien elkészített dokumentumfilm, amibe beleszőttek egy szerelmi szálat. Kár, hogy a Ben Hurt utolérte, mert az akkori körülményekhez képest az a film fantasztikus.
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
Téma zárolva.
- Augustíne
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 7 hónapja #111705
Írta: Augustíne
Na, ebben teljesen 1etértek. Nicole, és Adrian OLTÁRI JÓK VOLTAK!!!! Viszopnt a Chicago úgy ahogy van, sz*r, és ezt most nem azért mondom, mert "elvitte a GyU el?l" az Oscart...
Mondjuk azért a zenéért +érdemelt volna a GyU legalább jelölést, mert sztem zseniális lett!!
Majd jöv?re...
ORLANDO 4ever!!!!
kriszana írta: Nicole Kidmannek örülök - megérdemelte már.
Viszont Cathrine Zeta Jonestól rögtön visszavenném.
És ne feledjétek, itt nálunk a legnagyobb dobás még hátra van.
Egy év múlva jön a 3. rész! (Meglátjuk, kik lesznek versenyben jövőre) de sztem PJ-t nem hagyhatják figyelmen kívül
Na, ebben teljesen 1etértek. Nicole, és Adrian OLTÁRI JÓK VOLTAK!!!! Viszopnt a Chicago úgy ahogy van, sz*r, és ezt most nem azért mondom, mert "elvitte a GyU el?l" az Oscart...
Mondjuk azért a zenéért +érdemelt volna a GyU legalább jelölést, mert sztem zseniális lett!!
Majd jöv?re...
ORLANDO 4ever!!!!
Téma zárolva.
- Nimdraug
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Kevesebb
Több
21 éve 7 hónapja #111693
Írta: kriszana
Ringli: attól, hogy nem hullt rá díjeső, attól még NAGYON JÓ FILM A TTT! És ezt senki nem vitatja.
Gondolj bele, a LOTR előtt csak a Keresztapa 1 és 2. része kapott jelölést a több részes filmek közül. (A Keresztapa meg is kapta a 2. részért is a legjobb filmet) De egyetlen más filmet sem jelöltek kétszer Oscarra! Még a SW-t sem! Ez nagy dolog, érted? A LOTR az első! S bár nem írtunk történelmet; nem követtük a Keresztapa diadalútját, de a meccs még nincs lejátszva. "Egy vereség még nem jelenti a háború elvesztését."
És ha már háborúnál tartunk: A Legjobb rövid Dokumentumfil győztesei (Twin Towers) Letették voksukat a háború mellett! Nyilvánosan az Oscar Gálán! A tömeg pedig felállva taposlta meg őket, amiért ki merték mondani, ami mindenkinek a begyében volt. Megfeddte Bush-t ezért a háborúért!
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
persze, hogy van! Sztem még többet is kaptunk, mint amire reálisan számítani lehetett! (Én személy szerint max 1 Oscart jósoltam) és máris kettő lett belőle.Ringil írta: Kérdem én,van igazság??
Ringli: attól, hogy nem hullt rá díjeső, attól még NAGYON JÓ FILM A TTT! És ezt senki nem vitatja.
Gondolj bele, a LOTR előtt csak a Keresztapa 1 és 2. része kapott jelölést a több részes filmek közül. (A Keresztapa meg is kapta a 2. részért is a legjobb filmet) De egyetlen más filmet sem jelöltek kétszer Oscarra! Még a SW-t sem! Ez nagy dolog, érted? A LOTR az első! S bár nem írtunk történelmet; nem követtük a Keresztapa diadalútját, de a meccs még nincs lejátszva. "Egy vereség még nem jelenti a háború elvesztését."
És ha már háborúnál tartunk: A Legjobb rövid Dokumentumfil győztesei (Twin Towers) Letették voksukat a háború mellett! Nyilvánosan az Oscar Gálán! A tömeg pedig felállva taposlta meg őket, amiért ki merték mondani, ami mindenkinek a begyében volt. Megfeddte Bush-t ezért a háborúért!
Téma zárolva.
- Roheryn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Kevesebb
Több
- Ringil
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Kevesebb
Több
21 éve 7 hónapja #111683
Írta: kriszana
hát ez is megvolt. Túl vagyunk rajta.
2 Oscar - azt gondolom - nagy teljesítmény ezektől a fafejű amerikaiaktól.
Ahogy néztem a gálát, már fél 4 körül nyilvánvalóvá vált számomra, hogy esélytelenek vagyunk a legjobb filmre! (Bár szívem szerint én a Zongoristának adtam volna, és nem a Chicagonak! :disagree: )
De ha belegondolok, az már önmagában nagy dolog, hogy ott lehettünk az 5 jelölt film között!
Nicole Kidmannek örülök - megérdemelte már.
Egy év múlva jön a 3. rész! (Meglátjuk, kik lesznek versenyben jövőre) de sztem PJ-t nem hagyhatják figyelmen kívül
2 Oscar - azt gondolom - nagy teljesítmény ezektől a fafejű amerikaiaktól.
Ahogy néztem a gálát, már fél 4 körül nyilvánvalóvá vált számomra, hogy esélytelenek vagyunk a legjobb filmre! (Bár szívem szerint én a Zongoristának adtam volna, és nem a Chicagonak! :disagree: )
De ha belegondolok, az már önmagában nagy dolog, hogy ott lehettünk az 5 jelölt film között!
Nicole Kidmannek örülök - megérdemelte már.
Téma zárolva.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
21 éve 7 hónapja #111676
Írta: Alyr Arkhon
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Díjak
Ha a GYU-t nem amerikai filmnek tekintenék, akkor csak a külföldi film kategóriában indulhatna...
2 oscar...
Tavaly ugye 4 volt, ha továbbra is kettesével haladunk lefelé...
Azért én még tudtam volna szakítani párat...
2 oscar...
Tavaly ugye 4 volt, ha továbbra is kettesével haladunk lefelé...
Azért én még tudtam volna szakítani párat...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Kevesebb
Több
21 éve 7 hónapja #111663
Írta: Ghargoqurk
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: Díjak
Hát részemről tökéletesen elégedett vagyok a két oscarrral. Már persze nem azzal hogy a Gyu. kapjon csak ennyit hanem azzal hogy az amerikaiaktól legalább ennyi kitelt hogy 2-t neki adtak. Attol meg el kell tekinteni sajnos hogy pl. sem zenére sem betétdalra sem sminkre nem jelölték, és hogy a legjobb díszletet nem nyerte meg. Aminek nagyon örülök az hogy végülis a chicago nem tarolt (boccs akinek tettszik) és az hogy a Zongorista megkapta a rendezőit. Nicole is nagyon megérdemelte.
Mindenesetre én azon a véleményen vagyok hogy ne bízzátok el magatokat a ROtk iránt. Egyrészt szerintem nem esnek mégegszer a Titanic hibájába és nem adnak egy filmnek olyan sok oscart, másrészt még mindig nem amerikai film lesz, harmadrészt meg mi van ha utolsó pillanatban megint jön egy ilyen hülyeség mint a csíkágó.
Meg nekem eléggé úgy tünt hogy lekezelően veszik a GYu.-t de lehet hogy ezt csak én éreztem.
boccs ha kicsit hosszó lett...
Mindenesetre én azon a véleményen vagyok hogy ne bízzátok el magatokat a ROtk iránt. Egyrészt szerintem nem esnek mégegszer a Titanic hibájába és nem adnak egy filmnek olyan sok oscart, másrészt még mindig nem amerikai film lesz, harmadrészt meg mi van ha utolsó pillanatban megint jön egy ilyen hülyeség mint a csíkágó.
Meg nekem eléggé úgy tünt hogy lekezelően veszik a GYu.-t de lehet hogy ezt csak én éreztem.
boccs ha kicsit hosszó lett...
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
Téma zárolva.
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #111662
Írta: Niphredil/Szméagol
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Díjak
Nos, szerintem ez a 2 díj nagyon is jó, és én igazán örülök! Persze én sem értettem egyet néhány dologban (pl. jelmez), de egészében véve jó volt a gála. Nagyon örlültem Adrien Brody gyözelmének, olyan megható volt! Én nem is számítottam arra, hogy a TTT nyer, de jövöre muszáj vinni a legjobb filmet és rendezöt, különben éktelen lesz a haragom!
Legjobb férfi föszereplö
Adrien Brody
THE PIANIST
Legjobb férfi mellékszereplö
Chris Cooper
ADAPTATION
Legjobb nöi föszereplö
Nicole Kidman
THE HOURS
Legjobb nöi mellékszereplö
Catherine Zeta-Jones
CHICAGO
Legjobb animált film
CHIHIRO SZELLEMORSZÁGBAN
Hayao Miyazaki
Müvészeti rendezés
CHICAGO
John Myhre (Müvészeti rendezés); Gordon Sim (Set Decoration)
Legjobb fényképezés
A KÁRHOZAT ÚTJA
Conrad L. Hall
Jelmez
CHICAGO
Colleen Atwood
Rendezéd
THE PIANIST
Roman Polanski
Dokumentumdilm
BOWLING FOR COLUMBINE
Michael Moore and Michael Donovan
Dukumentum rövidfilm
TWIN TOWERS
Bill Guttentag and Robert David Port
Vágás
CHICAGO
Martin Walsh
Külföldi film
NOWHERE IN AFRICA
Germany
Directed by Caroline Link
Smink
FRIDA
John Jackson and Beatrice De Alba
Filmzene
FRIDA
Elliot Goldenthal
Filmdal
8 MILE
'Lose Yourself'
Music by Eminem, Jeff Bass and Luis Resto; Lyric by Eminem
Legjobb film
CHICAGO
Martin Richards
Animált rövidfilm
THE CHUBBCHUBBS!
Eric Armstrong
Rövidfilm
THIS CHARMING MAN (DER ER EN YNDIG MAND)
Martin Strange-Hansen and Mie Andreasen
Hang
CHICAGO
Michael Minkler, Dominick Tavella and David Lee
Hangvágás
THE LORD OF THE RINGS: THE TWO TOWERS
Ethan Van der Ryn and Michael Hopkins
Vizuális effektusok [size=9:3pnsolwq](=Gollam Andy Serkis )[/size]
Jim Rygiel, Joe Letteri, Randall William Cook and Alex Funke
Legjobb adaptált forgatókönyv
THE PIANIST
Screenplay by Ronald Harwood
Legjobb eredeti forgatókönyv
TALK TO HER
Written by Pedro Almodóvar
Éltmüdíj
Peter O'Toole
Legjobb férfi föszereplö
Adrien Brody
THE PIANIST
Legjobb férfi mellékszereplö
Chris Cooper
ADAPTATION
Legjobb nöi föszereplö
Nicole Kidman
THE HOURS
Legjobb nöi mellékszereplö
Catherine Zeta-Jones
CHICAGO
Legjobb animált film
CHIHIRO SZELLEMORSZÁGBAN
Hayao Miyazaki
Müvészeti rendezés
CHICAGO
John Myhre (Müvészeti rendezés); Gordon Sim (Set Decoration)
Legjobb fényképezés
A KÁRHOZAT ÚTJA
Conrad L. Hall
Jelmez
CHICAGO
Colleen Atwood
Rendezéd
THE PIANIST
Roman Polanski
Dokumentumdilm
BOWLING FOR COLUMBINE
Michael Moore and Michael Donovan
Dukumentum rövidfilm
TWIN TOWERS
Bill Guttentag and Robert David Port
Vágás
CHICAGO
Martin Walsh
Külföldi film
NOWHERE IN AFRICA
Germany
Directed by Caroline Link
Smink
FRIDA
John Jackson and Beatrice De Alba
Filmzene
FRIDA
Elliot Goldenthal
Filmdal
8 MILE
'Lose Yourself'
Music by Eminem, Jeff Bass and Luis Resto; Lyric by Eminem
Legjobb film
CHICAGO
Martin Richards
Animált rövidfilm
THE CHUBBCHUBBS!
Eric Armstrong
Rövidfilm
THIS CHARMING MAN (DER ER EN YNDIG MAND)
Martin Strange-Hansen and Mie Andreasen
Hang
CHICAGO
Michael Minkler, Dominick Tavella and David Lee
Hangvágás
Ethan Van der Ryn and Michael Hopkins
Vizuális effektusok [size=9:3pnsolwq](=Gollam Andy Serkis )[/size]
Jim Rygiel, Joe Letteri, Randall William Cook and Alex Funke
Legjobb adaptált forgatókönyv
THE PIANIST
Screenplay by Ronald Harwood
Legjobb eredeti forgatókönyv
TALK TO HER
Written by Pedro Almodóvar
Éltmüdíj
Peter O'Toole
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
Téma zárolva.
- Andragorn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Kevesebb
Több
21 éve 7 hónapja #111661
Írta: Andragorn
Ezek nem tudják mi a jó film
Na, nem baj, azért örülünk ennek a 2 díjnak is :hello:
De, ha jövőre sem kapja meg a legjobb film díját, nagyon mérges leszek.
Szerintem P.J.-nek úgy is az számít, hogy világszerte nagy siker a film, és millióan imádják.
Melyik lett a legjobb film? A Chicago?
Na, nem baj, azért örülünk ennek a 2 díjnak is :hello:
De, ha jövőre sem kapja meg a legjobb film díját, nagyon mérges leszek.
Szerintem P.J.-nek úgy is az számít, hogy világszerte nagy siker a film, és millióan imádják.
Melyik lett a legjobb film? A Chicago?
Téma zárolva.
- Ery
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Supersonica
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 7 hónapja #111653
Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Díjak
Hűha, jól bírtátok a gyűrődést, hajnalig nézni a gálát
No, végtére is kettő, örüljünk neki!!!
Még Nicole Kidman-nek örülök nagyon, igazán megérdemelte, nagyszerű színésznő!
No, végtére is kettő, örüljünk neki!!!
Még Nicole Kidman-nek örülök nagyon, igazán megérdemelte, nagyszerű színésznő!
Téma zárolva.
- Telumehtar
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 7 hónapja #111652
Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Díjak
Hm...hm... végül is 2 díj Gratulálok PJ nem volt ott... és hajól láttam akkor csak a producerek meg Sean A. volt az Oscaron... mást nem láttam...
Néhány díjjal viszont nem értettem eggyet... nem nem úgy értem hogy a TTTnek többet kellett volna nyernie... csakhát volt olyan film ami nem érdemelte meg a díját.. no mind1 Jövőre tarolunk
Nem úgy volt hogy C. Lee kap életműdíjat?
Néhány díjjal viszont nem értettem eggyet... nem nem úgy értem hogy a TTTnek többet kellett volna nyernie... csakhát volt olyan film ami nem érdemelte meg a díját.. no mind1 Jövőre tarolunk
Nem úgy volt hogy C. Lee kap életműdíjat?
Téma zárolva.
- Dez
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Dez
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Elanor
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 7 hónapja #111579
Írta: Elanor
I feel complete when I feel sick inside
Vki nemrég megemlítette, hogy PJ nem megy az Oscar gálára. Én rajta kívül még Cate Blanchett-ről hallottam ugyanezt a GYU-sok közül (még Tom Hanks-ről tudok, meg még olvastam vkit, csak nem emlékszem... ), de sztem leszenk még többen is.
I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.585 másodperc