Díjak
- adastra
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Hegyirabló írta: Szerintem Steve Martin ezzel a "letöltés" viccel arra utalt, amit már korábban is írtam, hogy az akadémia azt mondta PJ-nek, azért nem jelölték a rendezőnek, mert bár a film zseniális túl sok benne a számítógépes trükk! De lehet, hogy tévedek!
És attól még nem kell hozzá rendező, magátók megrendeződik a film, mi?! Hát ezek az Oscarosok tényleg nagy hülyék vagy nagy sznobok. Szerintem nem a divatfilmeket (pl. musicalek) kéne díjazni hanem a korszakalkotó alkotásokat. Mint pl. a Csillagok háborúja 1. is volt a maga idején. Mert a LOTR szintén korszakalkotó, ez már most látszik, ezt az elkövetkező 20-30 vagy 50 évben sem nagyon tudják Jackson után csinálni. Na és amit ő rááldozott az életéből erre a filmre - mostanáig már lassan majd 10 évet! Ezt nem kéne elismerni? Meg amit hajtott azalatt a másfél év alatt! Na meg még most is, olvastam, hogy most máj-jún.-ban mennek vissza még utófelvételeket csinálni...szokás szerint (Orlando Bloom mondta, hogy eddig minden évben visszamentek finomítani még dolgokat)
Ja, nem tudja valaki honnan lehetne megszerezni a tavalyi Oscar kiosztást videón v. valahogy, nem láttam, szeretném megnézni, azért akkor legalább több díjat is kaptak!
"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
- Géza
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Cerebrum írta:
Hegyirabló írta:
Cerebrum írta: Nem értem, hogy attól, hogy egy filmben sok a speciális effektus, miért ne lenne jobb, mint a hülye Chicago?
Cerebrum Engem nem kell meggyőznöd! csak azt írtam, amit olvastam egy külföldi címen.
Nem neked szántam felhánytorgatásul!
Tudom, csak a biztonság kedvéért mentegetőztem egy sort!
"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás
- Cerebrum
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Hegyirabló írta:
Cerebrum írta: Nem értem, hogy attól, hogy egy filmben sok a speciális effektus, miért ne lenne jobb, mint a hülye Chicago?
Cerebrum Engem nem kell meggyőznöd! csak azt írtam, amit olvastam egy külföldi címen.
Nem neked szántam felhánytorgatásul!
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Géza
- Nem elérhető
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Ha már a látványnál tartunk, ezt a musicaleknél is elég fontosnak tartják, pl. a nagy színpadi jeleneteknél. Ugyan miért volna rosszabb az, amit számítógéppel csinálnak :
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Cerebrum
- Nem elérhető
Hegyirabló írta: Szerintem Steve Martin ezzel a "letöltés" viccel arra utalt, amit már korábban is írtam, hogy az akadémia azt mondta PJ-nek, azért nem jelölték a rendezőnek, mert bár a film zseniális túl sok benne a számítógépes trükk! De lehet, hogy tévedek!
Nem értem, hogy attól, hogy egy filmben sok a speciális effektus, miért ne lenne jobb, mint a hülye Chicago?
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Géza
- Nem elérhető
- Ringil
- Nem elérhető
- Cerebrum
- Nem elérhető
...nemcsak a TTT-bejátszás volt rövid, hanem az összes többi jelölt filmé is....
Viszont a kedvenc részemet (Gollam vs. Szméagol) pont benyomatták.
Ennek örültem.
- Eldafinde
- Nem elérhető
Különben eléggé be voltak az amcsik rezelve, mert nemcsak a TTT-bejátszás volt rövid, hanem az összes többi jelölt filmé is....
Az egész gála rövidebb volt, mert eddig amikor reggel kb. 6-kor felkeltem, még menni szokott. Mindig elkaptam a lényeget: a legjobb ffi, női, ill. film kategóriát. Most meg már rég ment vmi hülye rövidfilm, mire bekapcsoltam a TV-t.
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Andragorn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
hódica írta: Én pro7-en nézetem, de mivel nem volt német-tolmácsolás nem mindent értettem, köztük ezt a mickey egeres poént sem bár azt olvastam, hogy Steve Martin elég béna poénokat nyomott
A magyar tolmács iszonyatos volt (szertintem). Ő jól elszórakozott, mert nevetgélt sokat, csak éppen fordítani felejtett el.
Pipa is voltam, mert az angol nyelvtudásom még nem az igazi és így túl sokat nem értettem belőle, de Steve Martin poénjai tényleg elég gyengék voltak, bár a közönség (és a tolmácsunk) igen jól szórakoztak.
Az egerest, lehet, hogy tényleg poénnak szánták, de én nem igazán tudtam rajta nevetni. Lehet, hogy én értettem félre, de nekem egy kicsit gúnyosnak tűnt. De az is lehet, hogy csak a "csodálatos" fordításnak volt mindez köszönhető.
- hódica
- Nem elérhető
- Eldafinde
- Nem elérhető
- Eldafinde
- Nem elérhető
- Eldafinde
- Nem elérhető
- Andragorn
- Nem elérhető
Hülyéskedett és valami olyasmit mondott, hogy ebben az évben sok jó film volt. Pl. a Gyűrűk Ura is jó kis "letöltés", akarom mondani jó film volt.
(ez nem szószerint volt)
Egyébként a Mickey egeres bejátszásban én is éreztem egy kis rosszindulatot, nem tudom miért
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Jennifer Lopez mondta egy müsorban, hogy ö a GyU-nak szurkol, ehhez képest pont egy olyan díjat adott át, amire a TTT is volt jelölve, és asszem a Síkágó kapta.
Elanor: tökéletesen egyetértek!
Hegyirabló írta: A Csodálatos elme(beteg)
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Andragorn
- Nem elérhető
- Géza
- Nem elérhető
hódica írta:
De azt hiszem v.miről lemaradtam, mi köze Michael J. Foxnak a GYU-hoz???? 8O 8O 8O
Semmi. Viszont főszereplője volt Peter Jackson egy korábbi filmjének, a The Frightenersnek (Törjön ki a frász!). Elijah Woodot, vagy más GYU szereplőt bizosan nem fognak megkérni, hogy adja át a legjobb film díját annak a filmnek, amelyikben szerepelt. Ilyen nincs, és nem is volna ildomos. Tehát maradt két lehetőség, mint híres színész, Michael J. Fox és Kate Winslet(Szintén PJ film szereplő). Nos, mivel nőket sosem kérnek fel legjobb film díj átadásra maradt szegény Michael. Nagyon sajnálom, hogy beteg, állítólag a magyar microchipes módszer sem segített rajta.
- Augustíne
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Gandalf írta: Láttátok, amikor Mickey egér átadta a legjobb animációnak járó díjjat? A borítékból először egy Gyűrűt húzott ki: "Egy Gyűrű?! Nagyon vicces, Frodó...." És egy grimaszt vágott hozzá. A kamera ekkor Sean Astin csodálkozó fejét mutatta a közönségből.... LOL!
Most néztem meg ezt a részt...
Nem gondoljátok, hogy ez elég sértő volt? Rendkívül gúnyos. :rmad2: Nem csodálkoztam Sean Astin fején (bár szó, ami szó nagyon vicces volt ).
- hódica
- Nem elérhető
Hegyirabló írta: Egyébként Én kb. két percel hamarabb tudtam, hogy ki lesz a győztes a legjobb filmben, mint hogy felolvasták volna a nevet! No nem a jövőbe látok, egyszerű logika. Tavaly Mel Gibson adta át a legjobb rendezés díját, aki történetesen jó barátja Ron Howardnak! Na és mi lett a győztes? A Csodálatos elme(beteg), ami Ron Howard filmje! A legjobb film díját Hom Thanks... ill. Tom Hanks adta át, aki véletlenül ugyancsak jó barátja Ron Howarsnak! A győztes pedig! CSE ugye!?! Idén jött a két Douglas(az öreget valószínüleg távirányították már a kulissza mögül). na most kinek a férje Michael Douglas? És a hölgy melyik filmben szerepelt? A választ tudjuk!
Tehát ha jövőre a legjobb film átadásakor Michael J. Fox jön be a színpadra, akkor elkezdhetünk üvölteni(Örömünkben!)
én is sejtettem, hogy a Chicago fog nyerni Kirk Douglas pedig már elég idős, de azért még pörgött a nyelve
De azt hiszem v.miről lemaradtam, mi köze Michael J. Foxnak a GYU-hoz???? 8O 8O 8O
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Én a Pro7-ről vettem fel a műsort, és meglepett, hogy szinkrontolmácsolás nélkül, csak angolul adták. Ami persze nagyon jó volt, mert németül egy kukkot se, és így legalább az HBO-s szinkrontolmácsok nyökögését sem kellett hallgatnomHegyirabló írta: Kellene szervezni jövőre egy Oscar-drukk partit! Beülnénk valami krimóba, ahol van HBO, és együtt izgulnánk végig élőben a műsort!
- Ery
- Nem elérhető
- Géza
- Nem elérhető
- Géza
- Nem elérhető
Tehát ha jövőre a legjobb film átadásakor Michael J. Fox jön be a színpadra, akkor elkezdhetünk üvölteni(Örömünkben!)
- Ery
- Nem elérhető
- Cerebrum
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
- Cerebrum
- Nem elérhető