Farsang 2004.
- Ryana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Jééé, rajtam kívül más is örült neki? Én követtem el a ragaszkodást hozzá, h legyen berakva.Drizzt írta: külön köszi a zenefelelősnek, hogy lejátszotta a Blackmore's Night-tól a Ghost of a rose című számot (annyira szép...)
(Bocsi ez off volt.)
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Rabyn
- Nem elérhető
na nem miontha olyan jók lennének...
hova küldjem őket svinnek és hogyan? (milyen formában?)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Julcsi_
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Cicafül írta: ez van...ezt kell szeretni
Szeretjük!
Köszi, Cica!!
argh
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Cicafül írta: Farsangi képek: itten
[size=9:80e2d56w]a minőség itt-ott vacak, de ez van...ezt kell szeretni, ill. megnézni
És attól, hogy azt írja ki, h feldolgozás alatt a képek még megtekinthetők, ha az ember rájuk kattint, csak egyelőre még nincsenek ilyen kicsi indexképek[/size]
Jesszus, rajta vagyok egypáron...
Áhh, hiába radírozom, és a hibajavító is folyton lefolyik...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Cicaful
- Nem elérhető
[size=9:3cpi81m5]a minőség itt-ott vacak, de ez van...ezt kell szeretni, ill. megnézni
És attól, hogy azt írja ki, h feldolgozás alatt a képek még megtekinthetők, ha az ember rájuk kattint, csak egyelőre még nincsenek ilyen kicsi indexképek[/size]
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Julcsi_
- Nem elérhető
Ő ezt meg is tette (köszíííí! ), mégpedig a farsang elején előadott Jesus Christ számmal. Igaz, nem sokat énekelt belőle, de már az is megérte, hogy láthattuk a fenti pulóverben (méghozzá a báli ruha tetején...).
Ezúton is külön köszönet a hátsó hajrázó szekciónak, akik önkéntesen színesítették a produkciót... :biggrin2:
argh
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Aiya!
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Köszönjük szépen a rendkívül színvonalas és szórakoztató műsorokat és a remek farsangot!
Jövőre ugyanekkor találkozunk
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Julcsi_
- Nem elérhető
Ulmo írta:
Drizzt írta: -az a sípoló hang honnan a fenéből jött ? Elég zavaró volt előadások közben...
Az kéremszépen a szerencsétlen laptopból jött, a ventillátor hangja volt. Bíztam benne, hogy rajtam kívül senki nem hallja, de a közönség soraiban is hallani lehetett :shake: :rmad2:
Jesszus, én azt hittem, a fülem sípol az izgalomtól, vagy a fáradtságtól... Hű megnyugtató, hogy tényleg volt az a hang...
argh
- Konyhatünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A bál nagyon oké volt, a műsorok színvonalasak, rengeteg tehetséges emberkét láthattunk, asszem megérte felvonatozni Szegedről mindezért! (Veanne és Mithril is sztem egyetértenek). Bár mivel bál volt, lehetett volna többféle BÁLI zene, nem csak keringő, hanem mindenféle társastánc is, latin meg sztenderd, így több táncilehetőség is lett volna. Viszont megismertünk egy csomó érdekes embert, ja és a kaja is nagyon jó volt (a hidegtálak elkészítőjének csillagos ötös! ) Örömmel láttam, hogy a köménymagos kiflimet, meg Veanne püspökkkenyerét szinte maradék nélkül felfalták....
Mi van még... ja, a hely is klappolt, igazi báli hangulatú terem!
Na, minek áradozzak tovább? Tetszett, és kész!!!
Pusszancs mindenkinek!
Namárie! Nai hiruvalye Valimar.
Nai elye hiruva. Namárie!
- Drizzt
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
Drizzt írta: -az a sípoló hang honnan a fenéből jött ? Elég zavaró volt előadások közben...
Az kéremszépen a szerencsétlen laptopból jött, a ventillátor hangja volt. Bíztam benne, hogy rajtam kívül senki nem hallja, de a közönség soraiban is hallani lehetett :shake: :rmad2:
- Drizzt
- Nem elérhető
-kis hely (dehát ezt tudtuk)
-a hangszórók gyenge minősége (hiába, túl jó a fülem)
-lent volt a fiú WC
-az "öltöző"
-szerintem nem kell több blokkba tördelni a műsort, mert akkor lehet, hogy a fiatalabb korosztámy egy része lemarad a végéről (szal jó volt így)
-a vetélkedő tök jó volt, de lehetne még jobb
-csak keringővel nem lehet végigcsinálni egy bált...ámbár én nem vagyok valami táncoslábú egyén egyébként sem...de külön köszi a zenefelelősnek, hogy lejátszotta a Blackmore's Night-tól a Ghost of a rose című számot (annyira szép...)
-az énekkar nagyon jól szólt ugyan, de sokan hibáztak (én is), ezen majd dolgozunk, nemdebár ?
-az a sípoló hang honnan a fenéből jött ? Elég zavaró volt előadások közben...
Nagyjából ennyi jut eszembe így hirtelen...szal alig valami.
De a lényeg, hogy jól érezhettük magunkat...és egyesek egymást ... együtt, nem ?
- Julcsi_
- Nem elérhető
Gandalf díj: Ancalimon
Királyi pár: Elodyke és Silmeniel
Ezúton (is) szeretnék gratulálni Nektek! Igazán megérdemlitek a díjakat/koronákat és az ovációt...!
Nólindir :cheers:
argh
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Ulmo írta: Következő alkalommal tényleg profibb technika kell (és profibb zenefelelős )
Ulmo, a zenefelelőssel nem volt gond:D
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Ulmo
- Nem elérhető
A keringők túlzott mennyiségéről részben tényleg én tehetek, de ahogy ilyenkor mondani szokták: felsőbb utasításra tettem (Vewy: volt flamenco is, és ha a technika nem döglik be, lett volna rocky is.)
Válaszok Brisának:
- az idei koncepció sokkal jobb, mint a tavalyi (tovább is tartott a buli)
- jövőre lehet hasonló az ideihez
- szerintem pont jó volt a programok mennyisége (csak néha volt némi üresjárat)
- a helyszín néha picit zsúfoltnak tűnt (legalábbis a kajatopic)
- a díjátadók jók voltak (legközelebb aktívabb lesz az elnökség )
- A & E: kell nekik valami szerep? Esetleg ők választják ki a következő bálkirályt/királynőt?
- Julcsi_
- Nem elérhető
Laurelen tg. írta: szeretettel, hódolattal, tisztelettel és mindennemű pozitív érzelemmel, amit csak egy tünc-szív érezhet
Dettó. Tünc szív odavan, majd kritikát talán később ír. Most még csak örül...
N.
argh
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Bár a party rész lehetett volna több (értsd: amikó mindenki azt táncol, amit akar:))
De így is rúlz volt:)))
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Vewy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Kérlek, kérlek NE CSAK KERINGŐ legyen!!!
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Rabyn
- Nem elérhető
Nekem csak az öltözködés megoldásával volt problemám. Meg az, hogy előszőr csak keringőzni lehetett. Ez nagyon nem volt jó. Imádok keringőzni csak a végére már beleszédültem:)) /főleg moggyal, bocs mogy de nagyon elszédültem amikor veled táncoltam/.
Mással nem volt bajom! minden nagyon szuper volt! pusszantás a pocitokra!
- Dínchamion
- Nem elérhető
Plusz: ha legközelebb úgyis nagyobb helyre megyünk (muszáj lesz ), akkor meg kellene oldani a hangetechnikát -- rendes erősítővel, rendes hangfalakkal. Most nem a notebookkal van bajom, hanem azzal, hogy gyakran elég gyér volt a hangerő, amit megértek, de azért több kellett volna. Ez nem olyan eget rengető összeg, ráadásul szerintem össze is adakozhatjuk a hangfalakat, erősítőt, satöbbi.
Rúlzok és ilyenek az Élménybeszámolókban.
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Laurelen
- Nem elérhető
Alcarcalimo írta: Azt hiszem a Professzor büszke lenne erre a társaságra, és méltán. Nagyon örülök, hogy közétek tartozhatom!!!
legteljesebb egyetértésben csatlakozom Alcarhoz!
nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek, aki csak bármi apróságot is tett, hogy ez a bál legyen és hogy ilyen legyen!
szeretettel, hódolattal, tisztelettel és mindennemű pozitív érzelemmel, amit csak egy tünc-szív érezhet,
laurelen
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Léli
- Nem elérhető
Azon kívül.... pl. lehetne egy kicsit másmilyen megosztás. Pl. egy blokk előadás, egy kis táncitánci. Aztán újabb előadások, megint tánc. Mert így sokkal tovább van úgy program, hogy nem vesszük észre ) Bár igaz, hogy ekkor viszont tovább kell maradnia a népnek, ha egy biz. progit meg akar nézni, ami mondjuk a 3. blokkban van. Meg az is igaz, hogy kell az a 'szabad foglalkozás', alias éneklés (Batti: igenis volt Istvan i aran, miután elmentél, és Lamnak nem sikerült minket leállítania, bármennyire is próbálkozott )
És esetleg lehetne valami "feladatuk" a Bálkirály és Bálkiránynénak. Pl. a nyitótáncban egy központi szerep, vagy a nyitótánc után kettesben keringőznének.... ez szvsz a minimum, ha már ők a házigazdák
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Ringbearer
- Nem elérhető
hanem egy nagyobb termet bérelnénk!
De sztem elég volt a hely, bőven.
Csak az öltözködést kéne valahogy máshogy megoldani, mert
szegény fiúk nem tudtak átöltözni, mert mindig voltak benn lányok!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Aki tavaly is ott volt, az tudja, hogy akkor negyed ennyi volt a program, viszont a buli hamarabb ki is fulladt. Emiatt találtuk ki ezt a koncepciót, miszerint az egész estét teletömjük programokkal, hogy mindig legyen mire várni. Tehát:
Melyik koncepció tetszett jobban?
Jövőre melyik legyen? (Esetleg aranyközép út?)
Nem volt-e fullasztó, ill. túl sok a program?
Szerintetek milyen jellegű programok legyenek még jövőre? Ill. mi helyett legyen más?
Mire figyeljenek jövőre a szervezők?
Mennyire éreztétek zsúfoltnak a helyszínt? (Nem voltunk túl sokan?)
A díjátadások mennyire tetszettek?
És a "kerettörténet": Arwen és Elesszar szerepköre?
Hiányzott valami szerintetek?
Szóval várjuk a véleményeteket, hogy jövőre még jobb farsangot lehessen szevezni.
Azt azért vegyétek figyelembe, hogy a farsang alapvetően bál, tehát nem "lazulós buli". Abból úgyis annyit lehet szervezni, amennyire igény van. De farsang csak egy évben egyszer van, így ennek mindig "különlegesebbnek" kell lennie, mint a többi bulinak.
Brisa
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
talán: félbevágott lábszárcsont...
Na, de a lükeséget félretéve: voltam már egy pár farsangi bulin, de eddig ez volt az etalon. A FARSANGI BÁL, így, csupa nagybetűvel!!! Minden eddigi bált felülmúlt, toronymagasan, és ezt most komolyan mondom.
Az is nagyon nagy élmény, ha az ember (tünde) néhány jóbarátjával, ismerősével találkozik! De itt: 100-nál többel!!! Nekem nagyon nagy élmény volt látni azt a szeretetet amit mindenki adott itt egymásnak. Ezt még egyetlen bálon/bulin sem tapasztaltam. A régi jó barátok, ismerősök és nagyon sok új! És persze a rengeteg beszélgetés, az öröm az arcokon, a hihetetlenül jó előadások... mit is mondhatnék még??? Azt hiszem a Professzor büszke lenne erre a társaságra, és méltán. Nagyon örülök, hogy közétek tartozhatom!!!
Csak azt sajnálom, hogy nem tudtam mindenkivel annyit beszélgetni, amennyit szerettem volna, de be fogom pótolni!
Köszönöm Nektek, a SZERVEZŐKNEK, és MINDANNYIOTOKNAK, hogy ott voltatok, és egy csodálatos estét tölthettem Veletek!!!
/me nem szokott éppenséggel elérzékenyülni, de most majdnem.
egy szónak is száz a vége (vagy mi): alig várom, hogy újra találkozhassam Veletek!!!
Alcar
- Rabyn
- Nem elérhető
Sajnos nem tudok azt vinni (kaját) amit szerettem volna így nemtudom még mit viszek:) De valamit biztos!