Farsang 2004.
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Prérifarkas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Brisa
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Mi elvileg oda Mogyitól megyünk, aki ugye a nyitótánc miatt fél ötre megy.. fél óra alatt még repülve se járom meg haza és vissza(meg aztán minek..), a pakkokkal meg elég gáz beülni egy mecibe.. semmi kompromisszum nincs? kizavarnátok szegény szerencsétlen árva kis MTT-seket a zuhogó jeges-havas-esőbe???
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Brandir írta: Szintén fontos:
A kapunyitás 17.00 órakor lesz, ami bármilyen hihetetlen azt jelenti, hogy akkor nyitjuk ki a kaput. Vagyis addig csukva lesz, így a bejutás nagy mértékben megnehezül.
Gyertek oda ötre, akkor lesz egy órátok átöltözni.
Kenza, privi megy.
Brisa
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Kenza
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Van egy elég nagy problémám. Most olvastam, hogy aki 18 óra után jön azt nem engedik be.
Nekem edzésem lesz, amit nem hagyhatok ki, és csak fél 8-ra tudnék odamenni.
Viszont mivel nem akarom megzavarni a műsort, arra gondoltam, hogy szünetben lopódznék be, és így minden mehetne a saját kerékvágásban.
Nagyon szeretnék elmenni, és már a jegyem is megvan. (Nomeg a süti amit viszek... )
Mit gondoltok?
Előre is köszönöm: Kenza
Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat és közben elfelejt élni.
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Én is akkor vlszg hamarabb meek oda, mert a hajamat kell megcsinálnunk, át kell öltöznöm, plussz smink.... HUUUU!!!
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Rabyn
- Nem elérhető
az jöjjön negyd és fél öt között a wesselényi utcai vilinger megállóba!
Remélem megismertek:)
Én spec azé megyek hamrabb mert ott fogok átöltözni
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
A Székházzal szinte pontosan szemben tesz le a 73-as, a 74-es és a 76-os troli a KELETI FELŐL KÖZELÍTVE. A másik végállomás felől indulva (a Keleti felé tartva), a 73-as és a 76-os a Magyar színház mellett (a menetirányba sétálj, első utca balra), a 74-es a Wesselényi utcában, a színház mögött tesz le (annyi a dolgod, hogy tovább sétálj egy kicsit a 73-as házszámot keresve).
Ha egy kicsivel hosszabb, az nem gáz. Némi csúszás belefér.
Brisa
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Kriszana: picit hosszabb a műsorom, de nem tom lefaragni... vagyis azon leszek.... - de ha meg lefaragok, a legjobb poénokat őlöm meg...
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
(Odajutás: 73-as, vagy 76-os trolival a Keletitől (pont előtte van a megálló); vagy a 4-6-os villamos Wesselényi utcai megállójától kell kicsit gyalogolni.)
Szeretettel várunk minden kedves bálozót!
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
(Én, mint az est "kvázi háziasszonya", vállalom, hogy ha valaki odajön hozzám, és végigkérdezi az embereket, mindenki nevét megmondom Na jó, ezt én sem gondoltam komolyan... )
Mindenesetre 100 emberrel gondolom senki nem akar megismerkedni egy este alatt, akivel meg igen, azzal úgyis elkezd beszélgetni
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Szia!Telcontar Léli írta: Üdv!
Volna egy kérésem mindenkihez, aki jön. Pls. mindenki hozzon névtáblát (nickneveset), vagy akinek nincs (mármint nickneve), akkor az legyen ráírva, ahogyan szólíthatjuk, mert az megkönnyíti a beszélgetéseket, mert nem kell folyton megkérdezni, "Szia, te ki vagy?", meg ilyenek...
Köszi
Léli
szerintem remek ötlet /szvsz, mert magamból indulok ki, így biztos, hogy elfelejtem mindenki nevét+arcát...
Aki tud, az hozzon/készítsen, aki meg nem, attól meg kérdezgetjük ))
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Dínchamion
- Nem elérhető
Ulmo írta:
Dínchamion írta: FONTOS!!!!
Milyen CD-t vigyek a buliba? Audio v. mp3? Ez sürgősen kellene, mert akkor úgy veszek CD-t!!!!
Tökmindegy, de MP3 formában több dal fér el a lemezen. Media Player 9-es mindennel megbirkózik.
Félreértések elkerülése végett: a zene nem mint fő műsorszám lesz jelen (legalábbis az est nagy részében), hanem mint hangulati elem, vagy produkció kísérője. Tánczene (oktatás kivételével), buli, kívánságműsor csak éjfél után, hajnalban.
Hm. Akkor jó, mert akkor mp3-at viszek. (Megjegyzem Winamp-pal egyszerűbb lenne, de hát nekem végülis tökmindegy )
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Ulmo
- Nem elérhető
Dínchamion írta: FONTOS!!!!
Milyen CD-t vigyek a buliba? Audio v. mp3? Ez sürgősen kellene, mert akkor úgy veszek CD-t!!!!
Tökmindegy, de MP3 formában több dal fér el a lemezen. Media Player 9-es mindennel megbirkózik.
Félreértések elkerülése végett: a zene nem mint fő műsorszám lesz jelen (legalábbis az est nagy részében), hanem mint hangulati elem, vagy produkció kísérője. Tánczene (oktatás kivételével), buli, kívánságműsor csak éjfél után, hajnalban.
- Léli
- Nem elérhető
Dínchamion írta:
Cicafül írta:
Léli írta: Ulmo: Vigyek LotR CD-ket (mindet/bármelyiket), vagy az meg lesz oldva másképp?
Nem tudom, lehet hogy én vagyok antiszociális ilyen szempontból, de egy bálon [size=9:3koipaq5]bulin...hihi[/size] nem feltétlenül szeretnék LOTR zenét hallgatni. De meghajlok a többség akarata előtt - ha nagyon muszály... :heu:
Csatlakozom. Nem hiszem, h szükség lesz rá. Ha nagyon unjuk a playbacket, majd Lamorak szuperkoncertet ad.
Jó... csakmert korábban arról volt szó, hogy legyen... De akkor nem viszek, legalább tuti nem fog elveszni a CD-m
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Yavanna
- Nem elérhető
Csak első ránézésre nagyon feszített volt a program aztán gáz lett volna, ha 6-tól 10-ig nem gyújthatok rá...
Na jó ez csak vicc, de négy órát nem bírtam volna ki egy helyben!
"Aure entuluva!"
- Dínchamion
- Nem elérhető
Cicafül írta:
Léli írta: Ulmo: Vigyek LotR CD-ket (mindet/bármelyiket), vagy az meg lesz oldva másképp?
Nem tudom, lehet hogy én vagyok antiszociális ilyen szempontból, de egy bálon [size=9:cgk8uz3w]bulin...hihi[/size] nem feltétlenül szeretnék LOTR zenét hallgatni. De meghajlok a többség akarata előtt - ha nagyon muszály... :heu:
Csatlakozom. Nem hiszem, h szükség lesz rá. Ha nagyon unjuk a playbacket, majd Lamorak szuperkoncertet ad.
Dín
- Cicaful
- Nem elérhető
Nem tudom, lehet hogy én vagyok antiszociális ilyen szempontból, de egy bálon [size=9:lyy7bcvu]bulin...hihi[/size] nem feltétlenül szeretnék LOTR zenét hallgatni. De meghajlok a többség akarata előtt - ha nagyon muszály... :heu:
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Dínchamion
- Nem elérhető
Telcontar Léli írta:
Dínchamion írta:
Brisa írta: Ezentúl minden nap elmondjuk. Hozzatok:
sütit/rágcsálnivalót (amit Kriszanával megbeszéltetek)
Izé. Én nem beszéltem meg vele semmit...
Mindegy, azért viszek vmit, majd munkába állítom a család nőtagjait, hogy dicsekedhessek a szakácsművészetemmel...
kriszana Lammal beszélte meg heyetted (mert ugye ő fizette ki a jegyed), és a nem édes-hez lettél fölírva (mármint olyat kellene hoznod, ha lehet )
Ulmo: Vigyek LotR CD-ket (mindet/bármelyiket), vagy az meg lesz oldva másképp?
Akkor jó, amúgy is olyat vittem volna.
Dín
- Léli
- Nem elérhető
Dínchamion írta:
Mindegy, azért viszek vmit, majd munkába állítom a család nőtagjait, hogy dicsekedhessek a szakácsművészetemmel...
kriszana Lammal beszélte meg heyetted (mert ugye ő fizette ki a jegyed), és a nem édes-hez lettél fölírva (mármint olyat kellene hoznod, ha lehet )
Ulmo: Vigyek LotR CD-ket (mindet/bármelyiket), vagy az meg lesz oldva másképp?
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Szvsz mp3 inkább megéri.Ulmo írta: Én részemről minden táncolható zenét szívesen fogadok, lehetőleg digitális formában. (audio CD, MP3, WMA stb...)
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Dínchamion
- Nem elérhető
Dín
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
A műsor végén és a Jelmezesek felvonulása között is lesz legalább 20 perc szünet.Yavanna írta:
kriszana írta: 18.00 Ünnepélyes megnyitó és az est házigazdáinak (Ery és Galadh) bemutatása
18.10-20.30-ig Műsor
közben 19.00 Mathom Díj Átadása
21.00 Jelmezesek felvonulása
21.30-22.00-ig SZÜNET + szavazás a jelmezekre
Izé... Ugye azért ez nem azt jelenti, hogy ebben az időintervallumban (Ha rosszul írtam akkor most égek... De remélem azért nem!) no mozgás, se ki se be, se sehova!? Mármint a szünetig persze...
Brandír arról beszél, hogy ha valaki a műsorszámok alatt próbál ki/be mászkálni, annak baja esik...
Egyébként meg annyira sokan leszünk, hogy kevés az esély arra, hogy a műsor vége elött elhagyd a termet
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Brandir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Aki kifizette a belépőjegyét Kriszanának (vagyis még időben jelentkezett), annak neve föliratott. Nem nélkülözhetetlen a jegy, de azért mindenki hozza magával, aki tudja.
„ebben az időintervallumban…no mozgás, se ki se be, se sehova!?”
A néhány perces műsorszámok alatt természetesen nem (aki megpróbálja, azt megeszem). Ha valaki tudja magáról, hogy nem bír nyugton maradni (vagy mi tudjuk róla ), az üljön az ajtóhoz.
Fontos:
A Bál kezdete 18.00 óra (Ünnepélyes megnyitó). Aki késik és a műsor alatt próbál bejutni, arra a fentebb leírt primitív halálnem vár.
Szintén fontos:
A kapunyitás 17.00 órakor lesz, ami bármilyen hihetetlen azt jelenti, hogy akkor nyitjuk ki a kaput. Vagyis addig csukva lesz, így a bejutás nagy mértékben megnehezül.
Pláne fontos:
Aki a korábbi figyelmeztetések ellenére vámpírnak kíván öltözni, annak a bejutás 17 óra után is nehézkes lesz. (A jelmezversenyen természetesen annyi óriásdenevér lehet, amennyi csak befér, de plíz ne abban a ruhában jöjjön)
Megértéseteket előre is köszönjük
"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
- Ulmo
- Nem elérhető
Anélkül maximum akusztikus kíséret lesz
- Dínchamion
- Nem elérhető
Dín