Marach - Beszélgetések
- Leguanember
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Igen, Léli, mind megvan, kivéve persze saját népünkét, azt ugyanis magatokkal vittétek. Kinél van? Tessék szíves lenni bepötyögni. A többieké itt figyel mellettem, ha szakítok rá időt, beírom.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Léli
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Nem csak a mienket! Az összeset! De ez már lett kérve a táboros topicban... Béla?Meleth_lin írta: Jujj, meg akkor már valaki beírná annak a versnek szövegét is, amit szombaton kellett írni a "Lelkem mélyén..." dallamára?
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Meleth_lin
- Nem elérhető
Legolin írta: Sziasztok!
Átállítottam zöldre a fórumot, és most olyan szokatlan!
Mindegy, azt akartam kérdezni, hogy valaki, akinek megvan a színdarabunk szövege (pl. Léli ), nem tudná berakni?
Jujj, meg akkor már valaki beírná annak a versnek szövegét is, amit szombaton kellett írni a "Lelkem mélyén..." dallamára?
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Legolin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Átállítottam zöldre a fórumot, és most olyan szokatlan!
Mindegy, azt akartam kérdezni, hogy valaki, akinek megvan a színdarabunk szövege (pl. Léli ), nem tudná berakni?
... - very mátalo...
- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/
- Meleth_lin
- Nem elérhető
- Ratzkha
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Magam sem tudom. :hein:
De azért köszönöm nektek a minimállétszámos soronkívüli versestalit! És öröm volt veletek gyöngyfűzni és csomózni.
Silnek még egy bónuszölelés, Aranymagnak még egy bónuszöklelés, hátha megvigasztalódnak.
Melian! Előkelő helynek ritkán szoktam így örülni.
Meleth_lin: figyu... izé... lehet, hogy mégsem, vagy ha igen, csak augusztus nagyon vége, 27-e után.
If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Már régóta kutatok a régi fórumon azután h hányadik voltam, mennyit írtak előttem és kik és hova, stb. És ma végre befejeztem és büszkén jelentem, h első hozzásztólásommal a 62. felhasználó lettem a Tolkien.HU zűd fórumán. Mindössze egy nappal, három órával és 27 perccel vagyok fiatalabb tag Erynél. (Tudom, hogy a kor semmit se számít, csak kíváncsi voltam... )[/size]
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Meleth_lin
- Nem elérhető
E. Eia Ayna írta: Gundorbáty, hidd el, hogyha igazán be akartam volna fonni a hajad, sikerült volna... például a vonaton amíg aludtál.. láttad már azt a képet? kep.tar.hu/aielane - itt a Velem2004zZzZ galériában az elsők között van valahol
Marachjaim! Mondtam már, h Ardie-féle "komyol" Marach-csapkép a hátterem?
[size=9:2jssckl7]Lehet h majd vmikor én is írok mindenkinek vmit köszönni... csak most éppen képeket tűtögetek felfelé... [/size]
Hát igen, amikor másodszorra elaludtatok, akkor már tényleg lefényképezett Eia...
Egébként nekem is egy Marachos csoportkép a hátterem.
Ratz: augusztus vége ténleg jó lenne egy talira, jó ötlet!
- Melian
- Nem elérhető
kérlek szépen Benneteket, hogy amelyikőtöknek van nélkülözhető gimnáziumi 3-os és 4-es történelemkönyve, legyen olyan drága, és adja nekem kölcsön egy rövid időre (kb. 1 hónap).
Elérhető vagyok priviben/ mail-en/ messengeren/ mobilon: (20) 9414-833
Nagyon szépen köszönöm előre is!!!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Melian
- Nem elérhető
Ratzkha írta: Meliannak azért a tünde-fílingért, ami lényéből árad.
Óóóó...
*irulpirul*
Drága Ratzkha, ugye tudod, hogy a
-ben igen előkelő helyet foglalsz el... :heu:Melyanna írta: • Az összes szép tünde- és emberfiúnak, mert ugyan már vén vagyok hozzájuk, de imádom őket...
Drága Marach Drága Népe,
remélem mindannyian hősiesen marachkodtok tovább a nyárban, akik eljutottak Kapolcsra, azokat pedig őszintén irigylem... :cool2:
Szívem szerint egy Látó-hegyi tábortüzezés keretében találkoznék Veletek...!!!
Telcontar Kapitány, nem lehetne valahogy kivitelezni???
A Valák legyenek Veletek!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- andariel
- Nem elérhető
Jah! a mobilom a szervízben van úgyhogy anyukám mobilján tudtok hívni!
06-30-255-5108
Andariel
Why do they call it rush our when nothing moves?
- Silcucc
- Nem elérhető
De még hogy!!!Aranymag írta:
Ratzkha írta: Üdvözlet Marach Dicső Elszánt és Tántoríthatatlanul Hentes Népének, mely Örökké Éber, Halhatatlanul Jófej, és Kegyetlenül Tevékeny!
Bocs, hogy több dicsőítő jelző nem jutott eszembe, de külömben sem ez a lényeg. Nem is az, hogy ISZONYATOSAN HIÁNYOZTOK(!!!!!!) :bawling: , mert azzal csak az előttem szólókat ismételném, és az nem kenyerem, hanem az, hogy benne vagyok a darab parodizálásában.
Mit szólnátok augusztus utsó 7végéjéhez? Sajnos előbb nem igazán vagyok itthonfele, így nehezen vagyok beszervezhető.
[...]
Vágjatok kupán, ha valakit kihagytam. De nagyon ám!
Kezd kigyulladni a billenytűzet, úgyhogy béke illetve háború veletek, kinek mi a szimpatikusabb!
Kupán vagy vágva!
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- bea/mag
- Nem elérhető
Ratzkha írta: Üdvözlet Marach Dicső Elszánt és Tántoríthatatlanul Hentes Népének, mely Örökké Éber, Halhatatlanul Jófej, és Kegyetlenül Tevékeny!
Bocs, hogy több dicsőítő jelző nem jutott eszembe, de külömben sem ez a lényeg. Nem is az, hogy ISZONYATOSAN HIÁNYOZTOK(!!!!!!) :bawling: , mert azzal csak az előttem szólókat ismételném, és az nem kenyerem, hanem az, hogy benne vagyok a darab parodizálásában.
Mit szólnátok augusztus utsó 7végéjéhez? Sajnos előbb nem igazán vagyok itthonfele, így nehezen vagyok beszervezhető.
Deadan! Örök Hírnév Bátor Féánor Dicső Tetteinek! Hiányzik a spontán hülyeséged.
Léli! Köszönet neked a rendezésért, az állandó tevékenykedésedért (csúnya szóval pattogásodért ) Ja, és kösz, hogy megismerhettelek.
Eia! Bár véletlenszerűen sem sikerült, mert nem hagytam, hogy egy tincsemet is megszelídísd, köszönet a szándékért.
Sissy! Ha ezt olvasod, jobbulást, és sok mézes teát a tüdőgyulladásodra! A Valák vigyázzanak egészségedre, és ne bánkódj, mert aki gyógyít, érdemes a gyógyulásra.
Telcontarnak, büszke népünk legjobb harcosának és rátermett vezetőjének üdvözlet és hódolat! Bármit is csinál legyen benne oly sikeres, mint ahogy népünket vezette győzelemre a virrasztás, a kitartás, a fogjulejtés és őrködés próbáin!
Laurelinnek virtuális gyógyfű, és köszönet, hogy mindenben segítetette népünket, és vezetőjét.
Meleth_lin-nek és Legolinnak köszönet a végigkacarászott hazaútért és állandó vidámságukért.
Adarielnek a nevéből következő idióta viccekért és a látványosan lóbált színes szalagokért.
Finwének köszönet a páncélokért, melyekbe két előadás alkalmával is beleizzadhattam, és a csodás Sárkánysisakért, és hogy mindezeket önként és dalolva csinálta, megállás nélkül.
Szirgonnak a jó humoráért, és mosolyáért.
Oneringnek a kreatívkodásáért.
Meliannak azért a tünde-fílingért, ami lényéből árad.
Glamdringnak köszönet, hogy elvállalta az öcsém szerepét, a párharcokért (gyakorlás-koreográfia rulez), és hogy jó sokszor kivágta a lábam. Valamint hogy jó Marach harcos volt számháborúkban.
Kezd kigyulladni a billenytűzet, úgyhogy béke illetve háború veletek, kinek mi a szimpatikusabb!
Kupán vagy vágva!
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Marachjaim! Mondtam már, h Ardie-féle "komyol" Marach-csapkép a hátterem?
[size=9:1cm8oam8]Lehet h majd vmikor én is írok mindenkinek vmit köszönni... csak most éppen képeket tűtögetek felfelé... [/size]
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Ratzkha
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Deadan! Örök Hírnév Bátor Féánor Dicső Tetteinek! Hiányzik a spontán hülyeséged.
Léli! Köszönet neked a rendezésért, az állandó tevékenykedésedért (csúnya szóval pattogásodért ) Ja, és kösz, hogy megismerhettelek.
Eia! Bár véletlenszerűen sem sikerült, mert nem hagytam, hogy egy tincsemet is megszelídísd, köszönet a szándékért.
Sissy! Ha ezt olvasod, jobbulást, és sok mézes teát a tüdőgyulladásodra! A Valák vigyázzanak egészségedre, és ne bánkódj, mert aki gyógyít, érdemes a gyógyulásra.
Telcontarnak, büszke népünk legjobb harcosának és rátermett vezetőjének üdvözlet és hódolat! Bármit is csinál legyen benne oly sikeres, mint ahogy népünket vezette győzelemre a virrasztás, a kitartás, a fogjulejtés és őrködés próbáin!
Laurelinnek virtuális gyógyfű, és köszönet, hogy mindenben segítetette népünket, és vezetőjét.
Meleth_lin-nek és Legolinnak köszönet a végigkacarászott hazaútért és állandó vidámságukért.
Adarielnek a nevéből következő idióta viccekért és a látványosan lóbált színes szalagokért.
Finwének köszönet a páncélokért, melyekbe két előadás alkalmával is beleizzadhattam, és a csodás Sárkánysisakért, és hogy mindezeket önként és dalolva csinálta, megállás nélkül.
Szirgonnak a jó humoráért, és mosolyáért.
Oneringnek a kreatívkodásáért.
Meliannak azért a tünde-fílingért, ami lényéből árad.
Glamdringnak köszönet, hogy elvállalta az öcsém szerepét, a párharcokért (gyakorlás-koreográfia rulez), és hogy jó sokszor kivágta a lábam. Valamint hogy jó Marach harcos volt számháborúkban.
If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk
- Meleth_lin
- Nem elérhető
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Részemről hazajöttem a Balatonról és jó talit nektek - engem majd talán a táboros talin láttok (Győr rúlz)
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Onering
- Nem elérhető
Én már nem sokat tudok hozzáfűzni, az olvasottak után újra a táborban kalandoznak a gondolataim...már szinte mindent leírtatok, de mégis annyi mindent lehetne még hiányzik minden-minden-minden!!! és MINDENKIIIIII!!! Annyira jó, hogy veletek lehettem egy csapatban! Én is úgy voltam vele, mint Léli, sok mindenkit nem ismertem. De nagyon kellemes csalódás volt! Köszönöm én is nektek, CSAPATTÁRSAK! nagyon hiányoztoook!!!
>meg a mindennapos lejárkálások a sátorhoz és vissza, a tábor illata, a sok ember vidám kacaja, a hangok, zajok, a kaja...szipp...
...nekem meg benne van a telefonomban a LEPKE VAGYOK (a színdarab végén), és sokat hallgatom de nem tom feltölteni gépre, pedig akkor hallgathatnánk mindannyian
Tekerjük vissza az időőőőt!!!
A jövő hét valszeg nekem is jó lesz. Perpill...
"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)
- Legolin
- Nem elérhető
Mázlisták! Egyesek visszamennek Velembe, mások találkoznak hétvégén...
Én is köszönök mindenkinek mindent:
Daeadannak (hú, de furcsán néz ki ez így), hogy befonhattam a hajad, bátor Féánórt, a homlokon ütéseket és a hasba szúrásokat (az utóbbiakat Alyrnak is), a harapásokat már kevesbé , a málnát
Alyrnak a félelmetes nézését és hogy majdnem kiverődött miatta a fogam
Erynek a bűnügyi barchóbát hazafelé
Ambrusnak, hogy "táncolhattam" a hasadon :dance:
Telcontarnak a csapvezetést, Leguánnak a bölcsészkedést
hogy kipróbálhattam az íjászkodást és még meg is lettem dicsérve
egy csomó mindenkinek, hogy megismerhettem őket
Nimdorcnak, hogy beharapott, illetve beölelt =
Ratzkhának, hogy ilyen jó a hajad , és eleve amilyen vagy
És legfőképp Marach csapatának, hogy mi voltunk a legjobbak minden szempontból (és az sem érdekel, hogy ezt a többiek látják )
... - very mátalo...
- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/
- Finwe
- Nem elérhető
- Silcucc
- Nem elérhető
LELKEM MÉLYÉN LEPKE VAGYOK, LEPKE VAGYOK, LEPKE VAGYOK...
EGY ICIKE-PICIKE MA-RA-CHOS!!!
Sajnos úgy néz ki, nekem sem jó a hétvége, mert nem leszek itthon, a jövő hét meg még úgy sem, mert ugye Sziget...
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Meleth_lin
- Nem elérhető
Daeadan: mész Velembe sátorozni?! De jó neked... (Ja, és tesóm örülni fog, hog tetszik a hajfonata )
Most olyan rossz, hiányzik mindenki, nem történik semmi érdekes, nem énekli senki, hog a lelke mélyén lepke, még Neo hülye viccei is hiányoznak...
- Daeadan/Bátor Fhéánor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Nos...Köszönöm hogy emlékeztek rám és Féánorra...meg mindenre melyet átéltünk...szeretlek benneteket..főleg Legolin hajfonatát,meg Eia és Léli hajfonatát is...A jövő hét lehet hogy nem jó mert néhányan visszamegyünk oda ahova a szívenk húz...Velem vár minket...sátorozni megyünk...de majd gondolunk rátok...
...De eljött a végzet és a nagy tettek ideje...
- bea/mag
- Nem elérhető
Silcucc írta: Pihenni, hát persze... Ha már vissza nem mehetünk... Basszus, annyira, de annyira hiányzik minden... Itthon döglök és nem találom a helyemet, járkálok fel-alá, holnap után megyek egy hétre vízitúrázni, de inkább mennék vissza Velembe, Veletek, és megint lehetne kreatívkodni, csapatgyűlni, másokat szivatni, a rohadt életbe, még _Neo poénjai is hiányoznak!!!! Rossz ám nélkületek, nagyon rossz...
detto
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Léli
- Nem elérhető
Csak szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a póló nagyon fog. Úgyhogy max. kékekkel lehet összemosni. De legalább Khirály(kék)víz lesz utána
- Melian
- Nem elérhető
a jövő hét vége nekem sajnos csak korlátozottan jó, de azért igyekszem!!!
Köszönetképp a Veletek töltött 6 napért pedig egy-egy hatalmas tál tejszínhabos epret/ sárgadinnyét/ naspolyát (ki mit kér ) szeretnék küldeni mindenkinek, különösképpen:
• Telcontar „bátyusnak” népünk vezetéséért, meg hogy mindig vót hozzánk egy jó szava vagy mosolya
• Laurelinnek a lelkizésért
• Finwének a beszélgetésekért
• Sirgonnak a sok nevetésért
• Felagundnak a túrákért (minden jó, ha a vége jó )
• Szofinak Jurisics Miklós hátsó feléért
• Daeadannak Bátor Féánorért : „Bátor Féánor és négy klónja lesik az eget, amelyen a negyedik középföldei rakéta felrobbanása látható…”
• Sissnek a hajdíszért és Lélinek, hogy beletette a hajamba (nyolc napig benne is volt, a fonattal együtt!!!)
• A főnéniknek: Kriszanának és Morganának a kitartásukért
• Marach Dicső Népének, hogy hősiesen hordták a neoprimitívre sikerült medált
• Lélinek a végigdumált odaútért/ Nólindirnek a végigdumált hazaútért (szintén minden jó, ha a vége jó )
• Mírielnek, hogy szeret bennünket
• Toma Gazdának a kézcsókokért (ilyen gyereket akarok…)
• Alcarnak a többi kézcsókért (ahh…)
• Erynek a Derűs Hajnalokért
• _Neonak, hogy játszott nekem Rhapsody-t
• Az összes szép tünde- és emberfiúnak, mert ugyan már vén vagyok hozzájuk, de imádom őket
• Rózsának, hogy nem rúgta le a fejemet az ébresztőórám miatt
• Mindenkinek, akik hozzásegítettek egy kis forró vízzel a reggeli csokis cappuccinómhoz
• Vewynek, Lothnak és Silnek, mert jóvoltukból már nem érzem magam annyira fakezűnek (pedig de igen)
• Az összes belevaló, vagány, bakancsos rockerlánynak
• Elődnek, mert tökéletes japán volt
• Leguánnak, mert olyan nyugalmat sugároz, hogy az ember feltöltődik mellette
• A konyhás néniknek: különösen a babgulyás-csokitorta ebédért… (még életemben nem voltam ennyire kiéhezve csokitortára…)
• Összes Bölcsünknek a mesékért, a lelki támaszért, a barbár csürhe mentális karbantartásáért
• Akiket kihagytam, azoktól elnézést kérek, ha eszembe jutnak, azonnal bepótolom…
„Lelkem mélyén szöcske vagyok”
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Pillanatnyilag jónak tünik, de a munka meg költözködés miatt még változhat a dolog. Egyébként nekem Finwével már volt egy röpke talink, könyveket cseréltünk kölcsönbe.Telcontar írta: Találkozzunk jövő hét végén, ha nektek is jó!
- Léli
- Nem elérhető
Ja, és mégvalami. Rosszkedvűen álltam hozzá a táborhoz, mert nem abba a csapatba/azokhoz az emberekhez kerültem, mint eredetileg szerettem volna. De kb. a 2. napon már rájöttem, hogy nem is baj, tökéletesen jó helyre kerültem közétek Köszönöm
- Telcontar
- Nem elérhető
a hozzászólások száma mindent elárul. Nekünk nem a szánk járt, hanem a kezünk. Ez elég sokatmondó... Az eredményeink igazoltak... ))
Sajnos nem volt idő és lehetőség néhány olyan foglalkozásra, amit megterveztem, de szeretném veletek mégis átélni. Találkozzunk jövő hét végén, ha nektek is jó!