Farsang 2005
- Olosta
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Lesz valami program?
Ha lesz, mikor fog kezdődni?
Ugye nem baj, ha csak fél 6-ra esek be?
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Irunien
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Feliratkozhatsz a listára, várólistán leszel, ha vki lemondja, akkor azok következnek, akik várakoznak.
Az uccsó megoldás is elég leleményes, talán még be is jöhet
Pápá, Iru.
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Nimashilin
- Nem elérhető
Akinek most vált biztossá, h tud menni, és nem foglalt jegyet, az...
1; fogja a fejét
2; írjon a yahoos címre vmi kedveset, hátha felkerül a listára
3; írjon másik címre valami kedveset, hátha felkerül a listára
4; menjen a farsangra este 10 körül, akkor már úgyis elmentek páran /mi tavaly kb hajnali fél2kor mentünk oda és nem kért jegyet senki /
Melyik a kakukktojás? Mi a helyes megoldás?
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Irunien
- Nem elérhető
Felhívnám a figyelmet, hogy MÉG MINDIG szívesen várjuk azon lelkes emberek jelentkezését szerdáig legkésőbb, aki szeretnének előadni valamit a Farsangon!!!!
Kérem őket, hogy irjanak emilt: farsang_fellepok@yahoo.com
És ne feledjétek, hogy ez egy farsang, tehát jelmezes felvonulást is tervezünk, ergo, ÖLTÖZZETEK BE! (ehhez nem kell jelentkezni sehol )
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Orsie
- Nem elérhető
Jáj. OK, azt hittem egyértelmű. Szerdán délután 5-7 között lehet jegyet venni, ezért kell délelőttig jelezni, ha mégsem jössz szerdán, hanem csak a farsangon veszed meg. Akkor írj szerdáig, ha csak a helyszínen tudsz fizetni és nem előtte! Mondjuk legyen déli 12 óra a jelzési határidő. Így érthető?nodlee írta:
Orsie / Fraktál írta: Figyelem! Az utolsó jegyvásárlási lehetőség szerdán 5-7 között lesz a Siriusban. Aki addig nem veszi át a jegyét és külön nem jelzi e-mailben a farsang2005@yahoo.com címen szerda délelőttig, hogy a helyszínen fog fizetni (ott már minden jegy 800 Ft!), annak a foglalását töröljük!
lehet, hogy én vagyok hülye, de akkor most szerda délelőttig jelezzek, mert különben kitöröltök, de azért délután még van lehetőségem megvenni a jegyet? gáz, hogy nem értem? (:
Gilgolwen, ott a pont
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
me úgy értelmezi, hogy szerda délelőttig lehet jelezni, hogy csak a helyszínen veszed át a jegyet. Ettől függetlenül délután 5-7-ig átveheted, de ha ez nem megy, és a délelőtt folyamán nem jelezed, akkor késő.
- brokkoli
- Nem elérhető
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- brokkoli
- Nem elérhető
Orsie / Fraktál írta: Figyelem! Az utolsó jegyvásárlási lehetőség szerdán 5-7 között lesz a Siriusban. Aki addig nem veszi át a jegyét és külön nem jelzi e-mailben a farsang2005@yahoo.com címen szerda délelőttig, hogy a helyszínen fog fizetni (ott már minden jegy 800 Ft!), annak a foglalását töröljük!
lehet, hogy én vagyok hülye, de akkor most szerda délelőttig jelezzek, mert különben kitöröltök, de azért délután még van lehetőségem megvenni a jegyet? gáz, hogy nem értem? (:
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Narbeleth
- Nem elérhető
Dae/siss írta:
Narbeleth írta:
Mit csináljon az, aki kifizette a jegyét a TK-n de magát a jegyet nem vette át? Beengedtek, vagy menjek el szerdán?
Köszi!
Felírtalak, megkapod a farsangon.
KÖSZÖNÖM!!! jejeje!! nem kell utaznom 1,5órát
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Dae/siss
- Nem elérhető
Narbeleth írta:
Mit csináljon az, aki kifizette a jegyét a TK-n de magát a jegyet nem vette át? Beengedtek, vagy menjek el szerdán?
Köszi!
Felírtalak, megkapod a farsangon.
- Narbeleth
- Nem elérhető
Köszi!
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Orsie
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
Hát, van még pár jelentkező előtted, de meglátjuk.sylvia írta: Sorry, nem tudtam a várólista állapotáról. De azért reménykedem.
- sylvia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Dae/siss
- Nem elérhető
Gandalf írta: Idril és én is visszamondjuk a jegyigényésünket, mert nem megyünk!
A 2 jegy Rambára szállt, ő volt a következő a várólistán.
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Dae/siss
- Nem elérhető
sylvia írta: Sziasztok!
Nagyon szeretném megkapni Luine Baenre lemondott két jegyét, amennyiben lehetséges.
Köszönöm: Király Judit
A két jegy sajnos automatikusan azokra száll, akik előrébb vannak a várólistán (ez esetünkben Phelan). Várjatok, hátha szabadul még fel jegy.
- sylvia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Nagyon szeretném megkapni Luine Baenre lemondott két jegyét, amennyiben lehetséges.
Köszönöm: Király Judit
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Két jegyet le szeretnék mondani, mert akiket hoztam volna nem tunak jönni, szóval csak 1 jegyet kérnék!
Köszi!
- sebcsaba
- Nem elérhető
gillz írta: hm.talán az segítene a zenei rész összeállításában, ha blokkokra osztanátok az estét. Pl.sztem célszerű klasszikusabb, társastáncos dolgokkal kezdeni, (keringők, latin táncok, rock&roll/jive), aztán lehetne bontani stílus szerit(70-80as évek, dark-side, ezredforduló), fix időtartammal, hogy aki bemegy ugrálni/táncolni egy számra, azt ne lombozza le a rá következő egészen más dolog...
(én szívesen hozok zenét, megígérem, enyhébb, populárisabb dolgokat )
[size=9:1y7hhfhc]Siss: és természetsen az Alyr számára fenntartott pótjegy, ugye?[/size]
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Dae/siss
- Nem elérhető
Gandalf: igen, visszamondás 23-áig lehetséges. Aki nem kéri vmilyen okból a jegyét, az eddig szólhat, utána már csak nagyon halálos indokkal.
_Neo - 1 jegy
Adelard- 3 jegy
Adim – 1 jegy
Aeglos- 1 jegy
Áfonya- 1 jegy
Alcar+ Tim- 2 jegy
Ankalimon+Vewy- 2 jegy
Aralataion– 2 db
Arden – 1 jegy
Artemisz- 1 db
Arwena – 1 jegy
Brandir- 2 jegy
Carnimirie- 1 jegy
Cicafül- 3 jegy
Cueddo- 1 jegy
Daeadan – 1 jegy
Darkwanderer – 1 jegy
DaroNight – 1 jegy
Dodie- 1 jegy
Drizzt – 1 jegy
Efkú- 1 jegy
Eglarcarien- 1 jegy
Eldamyn – 1 jegy
Eleniel –1 jegy
Előd- 1 jegy
Eruntale- 1 jegy
Ery- 2 jegy
Estel- 1 db
Ethilien-Balázs- 1 jegy
Fiona- 1 jegy
Frodo Baggins- 1 jegy
Galadh- 1 jegy
Galen-Eszter – 1 jegy
Gilgolwen Nimrandir- 1 jegy
Gilloth- 1 jegy
Gumipók+Nikó – 2 jegy
Horváth Gergely – 1 jegy
Icke- 1 jegy
Ille- 1 jegy
Inczy- 1 jegy
Jacopo- 1 jegy
Kenza- 2 jegy
Kincses- 1 jegy
Kincső- 1 jegy Lalaith=Panda – 1 jegy
Laurelen- 3 jegy
Leguán- 1 jegy
Léli- 1 jegy
Luine Baenre- 1 jegy
Luthin- 2 jegy
Máb- 2 jegy
Maglor- 1 jegy
Mau- 1 jegy
Mecsi- 1 jegy
Melian- 3 jegy Milendoria- 2 jegy
Mírrand – 1 db
Namarie- 1 jegy Narbeleth- 3 jegy
Nodlee- 1 jegy
Oisin+ Elryn – 2 jegy
Olórinpapa- 2 jegy
Olosta- 1 db jegy
Patiszon – 3 jegy
Peredhil- 2 jegy
Pippin (Kinga) – 2 jegy
Rabyn- 2 jegy
Ramba Elenion- 2 jegy
Rayan – 1 jegy
Remete- 1 jegy
Rogue- 1 jegy
Rohin- 1 jegy
Ryana – 1 jegy
Silcucc – 1 jegy
Sirgon Esgalnor- 1 jegy
Suhifarok- 1 jegy
Süveges Edit - 2 jegy
Szofi- 3 jegy
Szollár Zsófia – 1 jegy
Szürke- 2 jegy Telcontar +Laurelin- 2 jegy
Thaur- 2 jegy
Tirno- 1 jegy
Toma gazda – 1 db
Ulmo- 1 jegy
Vénia- 2 jegy
Vida Mariann- 1 jegy
Zari- 1 jegy
Zizzo- 1 jegy
Phelan- 2 jegy
- Timona
- Nem elérhető
Biztos, hogy ezt nem elriasztásnak szántad?! :tongue:Alcarcalimo írta: Ott fogok baromkodni. _Neo is lesz. Ez nektek nem elég zálog??? PP
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Brisa: adhatok ezért egy piros pontot?
Csinczy: imádlak, mindig is azt tettem,
NNNna. Jó bál / Buli lesz. Higgyétek el. Ott fogok baromkodni. _Neo is lesz. Ez nektek nem elég zálog??? PP
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Ezt a kis összejövetelt nevezzük "bálnak", de szvsz akkor lessz a legjobb, ha nem akarjuk hogy olyan nagyon jó legyen.
Én úgysem viszek zenét, mert azt csak én szeretem, táncolni meg nem igazán tudok, részemről az "összetartozás élménye" a lényeg, meg a jókedv, meg a "buli hangulat"!
Cilinderes, fehérruhás, csokornyakkendős feszengés, melyben már volt részem ne legyen, bármimás jöhet.
Hajnali kettőre mi is kifulladunk, olyankor jön a "klikkesedés", ásítozás, és szerintem részemről az alvás is...
Ennyi...
Alcar! Lehet rám kiabálni...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Gandalf
- Nem elérhető
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Rayan írta: Csatlakozom az überkonzervatívakhoz. :álelitista pozőr: Egyébként meg tudjátok jól, hogy egyáltalán nem vagyunk azok. De a sajt az sajt, a bál meg bál. A többi képzavar. És ne torkolljatok le mer' ez is csak egy vélemény. Köszi =) Ettől függetlenül holtbiztos vagyok benne, hogy mindenki jól fogja érezni magát.
Hát, eredetileg a bál "überkonzervatív" formára lett kitalálva, operabál stílusban, opera nélkül. (Én is ezt pártolom, bár sajna nem tudok elmenni a bálra, úgyhogy csatlakozom a kibicekhez...)
A tapasztalat azt mutatja, hogy hajnali 2 óra után már kifullad a buli (hacsak nincs program). Ekkor télleg célszerű berakni olyan zenéket, amelyek felpörgetik a társaságot és a hangulatot. Ilyenkor érdemes átmenni egy kicsit buliba a bálozásból, ha a fáradtságba és az unalomba fulladást el akarják kerülni a szervezők.
Brisa
- Rayan
- Nem elérhető
Alcarcalimo írta: AGYRÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM
(csinci überintelligens offoff hozzászólása)
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Aeglos írta: (Csöndben megjegyzem, hogy ez egy darab este, amit bálnak hívnak.
Ezen kívül még van 51 szombat az évben amikor lehet diszkózni...)
Viszont farsangnak is.
Magam részéről énis inkább a báli zenére szavazok, hozzátéve, hogy szerintem a szimfonikus metál is tud elég szép lenni meg effélék.
Továbbra is hangsúlyozom hogy pótlejátszót ne felejtsetek el vinni, ne járjatok úgy, mint tavaly.
(továbbra is kibicnek semmisedrága)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci