Hyarnustar - Beszélgetések
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Pécsen vagyok, és veszem fel az órákat...
Utálom a sulikezdést
Bocsi, hogy olyan hamar leléptem a taliról, de mentem szervezkedni, és pluszba még ír táncházban is voltam, és M.É.Z. koncert is volt... Szal kicsit felemás érzés volt, mert egy felől hiányoztatok, másfelől meg baromi nagyot tánciztam
SZÍV mindenkit üdvözöl, Bélával a vérbirkával alapítottak bandát éppen...
És télleg kicsit lötyögős volt a hangulat a talin, de sebaj, lesz még nekünk pörgős összejövetelünk... Remélem...
Szal: CSÁ!
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Gandalf
- Nem elérhető
- Maglor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
- Silima
- Nem elérhető
Gilgolwen Nimrandir írta: Egy bizonyos mennyiségben...
Pontosan
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Egy bizonyos mennyiségben...Alyr Arkhon írta: Silima, nem értem mi a bajod, a SZÓviccek jó dolgok...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Silima
- Nem elérhető
Gilgolwen Nimrandir írta: Eia elfáradt a nap során, ezért igen csak unalmas volt visszafele ... mind a négyen elaludtunk
Na ehhez 2 kommentem is lenne: én nem aludtam el, csak úgy tettem, büszke vagyok rá (Igaz,, hogy Győrtől Abdáig a vonaton már télleg bealudtam... )
2) Kihagytátok a Komárom-Győr szakaszt, mikor is Eia egészen felélénkült... az idő nagy részében a következő párbeszéd zajlott, 856-szor egymás után:
Eia: .szélesvigyor: Nem akarod hallani?
Én: Nem.
Eia: Biztos?
Én: Biztos.
10 másodperc múlva
Eia: Még most sem?
Én: Nehehehehem...
Eia: Naaaa....
Én: OK, mondd, csak haggyá má...
És sorjáztak a SZÓviccek, míg már azon sem volt erőm elmélkedni, hogy Eiát dobjam-e ki a vonatablakon, vagy én ugorjak ki?!?!!
Mindamellett köszönet Eiának, emlékezetes út volt!
Bocs a gépelési hibákért, ha vannak, de alig látok ki a fejemből...
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Yavanna Kementári írta: bocs hogy nem köszöntem el tőletek amikor elmentem a tábortaliról de sietnem kellett nagyon-nagyon.
Ne aggódj, nem haragszik rád senki (/me legalább is biztosan nem). előferdül, hogy az embernek sietnie kell..
Gilloth: köszi az sms-t és sikerrel jártál? Vagy nem mondtak biztosat?
- gilloth
- Látogató
Sajna én bár még Bp-n voltam nem tudtam elmenni mert haza kellett mennem, ugyanis öcsém holnap utazik vissza Írországba. (igen, tudom, h magánügy, de 4 hónapig nem fogom látni)
GRAT az újszülötthöz :up: :dance:
Mindenkinek sok erőt sulihoz, órarendkészítéshez, és mindenhez amit csinálni fog vagy már csinál is :bounce:
nagy rózsaszín duma, de kár h nem láttalak Titeket......
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Silimával és Eiával mentünk fel Pestre az odaút fantasztikus volt, hisz Eia SZÓrakoztatott bennünket a SZÓvicceivel köszönjük! fq, Orsie, Zarándok és Sirgon várt már minket az állomáson, aztán elkalauzoltak bennünket a tali helyszínére, nekik is köszönjük!
A tali természetesen nem 10-kor kezdődött... milyen meglepő
Kedvenc csapvezünk Angwen, magával hozta a zászlónkat, nagyon jól mutat most hogy ténylegesen is kész van
Végignéztük a táborban készült képeket. Válogatott képek zenei aláfestéssel by kriszana, köszönet érte! Jókat nevettünk.
Ez után (és ez előtt is) énekeléssel, gitárszóval (Karcsi és Pók ) és beszélgetéssel töltöttük az időt. Gandalfal számolgattunk, és arra jutottunk, hogy Hyarnustar népének követei voltak legnagyobb számban! és persze ott volt SZÓ és SZÍV.
4 körül el kellett hagynunk a termet, úgyhogy a társaság egy része haza ment, egy másik nagyobb csapat a Szigetre (ha jól tudom) a Győr és környéke szekció pedig, SZÓval és tulajdonosával Maglorral punnyadni ment valami szökökút-utánzat közelébe /és láttunk épületbontást / (ami engem illet, Pesten továbbra is eladnának.. ) Aztán hazaút... Eia elfáradt a nap során, ezért igen csak unalmas volt visszafele ... mind a négyen elaludtunk
Mindent összevetve jó volt!
Jaa, és még el nem felejtem: Maglor üdvözöl mindenkit!
[size=9:26mlidqt]
(bocsi a néhol összefüggéstelen mondatokért ...már kellőképpen álmos vagyok , megyek is aludni )[/size]
- Yavanna Kementári
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Panni
- Nem elérhető
Mit szólnál mindkettőhöz? De lehet, hogy inkább céltáblának kéne használni Hátha kapok érte normális ebédetEglarcarien írta: Hm...és mivel öljük meg, kiskéssel vagy méreggel?
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Eglarcarien
- Nem elérhető
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Eglarcarien
- Nem elérhető
Hát, akkor jó talit mindannyiótoknak. Én meg majd gyilkolom tovább az összeállni nem akaró órarendet... etr nemrúlz
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Serrana/Taurin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Kérdést tettem közzé Forostar topikján! Várom a válaszokat, mindkét nép topikján!
-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!
- Silima
- Nem elérhető
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
javítvaKincső (Thilanna) írta: Azért annyira ne gyertek együtt h. két gy-vel
csak egy gy-vel megyünk...
- Gandalf
- Nem elérhető
- Narbeleth
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Nevetsz Te még a markodba vizsgaidőszakban, Narb
:hihihi: :vérnyúlmosoly:
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Narbeleth
- Nem elérhető
Silima írta: Maglor, ez aljas volt... már kezdtem kellően aggnak és tiszteletet parancsolónak érezni magam...
Én csak vacakul.... taposómalom jejejeeeee!!! És ez különösen aranyos, amikor Fela direkt bosszant, hogy milyen jót fog aludni holnap, amikor 6- kor kelek...
Grat Idhren!
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Kincső
- Nem elérhető
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Most úgy néz ki, hogy én is megyek... Megyünk együtt? (ha már múltkor nem jött össze..)Silima írta: Elengedtek talira, ezzazzz!!! [size=9:2cvipmj2]De remélem, hogy nem késik a vonatom megint 3 órát, mert akkor többet színházba sem engednek... [/size]
- Kincső
- Nem elérhető
Apropó SZÓviccek, tegnapi termés:
- mi a kemence telefestve zöldnyulakkal?
- SZÓkatlan
[size=9:i6kpuas0]És ha minden igaz nekem meg lesz egy szóbeli középfokú angolom (is)... holnap tudom meg ennek az eredményt de úgy érzem meglesz, bár az egyik részét elszúrtam... de a másik kettő jól ment [/size]
- Panni
- Nem elérhető
Maglor írta:
Ja, a kicsiknek jó iskolakezdést!!!!
Kösssssszzzzz.... A tesóm is állandóan ezzel nyúz, de ha mégegyszer idejön, hogy mi van, suliban voltál, esküszöm, hogy nem állok jót magamért... me-nek a lehető legpocsékabb iskolakezdése volt, az eddigi órarendünk úgy nemjó ahogy van, ráadásul kiderült, hogy a nyáron volt kötelező olvasmányunk angolból, amiről én nemtudtam, mivel a suli uccsó 3 napján, amikor ezt megbeszélték, beteg voltam(bár ez egyéni szocproblem és az én hibám). Juheeee.... Me egy kicsit ki van akadva
Jah, és akkor a buszokat még nemis említettem.....
Huh.. majdnem elfelejtettem: Grat Idhren!!!!!!!!!!!!
Akik meg mennke, azoknak jó szórakozást a tábori talihoz
- Angwen
- Témaindító
- Nem elérhető
És ha majd nagyobbak lesznek, szükségük lesz SZÓrakozásra is.Silima írta: Majd ha megszülettek a csemeték, kell nekik SZÓ-tár.
Ezek a SZÓviccek...
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)