Hyarnustar - Beszélgetések

Több
19 éve 2 hónapja #272491 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Mikor Carnestír belépett az arca egyszerre volt dühös és megkönnyebült. - Sejtettem, hogy itt talállak. -dörögte - Őszintén szólva csodálkoztam volna, ha az ágyadban maradsz. Erről rádismerek. Már kiskorodban is mikor törött lábbal feküdtél csak azt vártad, hogy mikor kóborolhatsz újra. Jajj lányom mikor komolyodsz meg végre?
- Szerintem soha - jegyezte meg Morgil
- Te csak hallgass! - förmedt Morgilra Carnestír - Fogadok, hogy a szökésében a te kezed is benne van. Legalább neked lett volna annyi eszed, hogy ott tartsd.
- Nem! Ő nem, ő igazán nem... kezdtem, de Carnestír egy kézmozdulattal leintett. s dühösen folytatta.
- Akárhogyanis történt Leanna, neked nem lett volna szabad eljönnöd. De mivel megtörtént, s tudom, hogy vissza már nem vihetlek, mert újra megszöknél, ezért hoztam valamit. - S ezzel a mindig vállán lógó viharvert tarisznyájából elővett egy üvegcsét és egy zacskót s az asztalra tette. - Ebből az üvegből naponta kortyolj egyet, míg elfogy. Csak keveset kortyolj - magyarázta. - Ebben pedig - mutatott a zacskóra - gyógyfű van. Az ebből készített főzettel borogassd a sebeidet. Te pedig - fordult Morgilhoz - ügyelj, hogy meg is tegye. Ennyit tudtam tenni érted lányom. Menj, kutass és cselekedj, de vigyázz! Az akaratod ugyan a régi de a tested és a lelked még nem tökéletes, ne terheld túl. S mégvalami. - S itt a hangja igen komollyá majdhogynem komorrá vált. - Ne kukucskálj be minden függöny mögé, mert meglehet, korábban azért húztad be őket, hogy ami mögöttük van az ne jöjjön elő. Eru áldjon titeket! - és kiviharzott.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272439 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Hühh, ti aztán gyorsak vagytok - és milyen jók! :) Éppen másolgatom ki az új részeket...
Sajnos jelenlegi totál kialvatlan agyammal nem kifejezetten vagyok képes alkotómunkára, sem a tempó követésére, de igyekszem, mert ugyebár "ahol az akarat, ott a mód is!!!" (Igen, Angwen, ez a te kedvedért volt!!! :twisted: ) ;)

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272427 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
...ez a dal...amint megértettem a szöveget,a szívem összeszorult a fájdalomtól...Morgilllal valami nagyon rossz történt...érzetem,hogy tudnom kéne mi az,de nem emlékeztem...ismét ez az átkozott fal...elfogott a düh..egy tünde aki a legkedvesebb számomra szenved valamitől,és én nem tudom mitől mert nem jutok át azon a falon,ami emlékeim köré emelődött...immár nem az én múltam érdekelt,hanem Morgilé...felálltam a székről és odaléptem mellé...ő rámnézett és a szokásos mosoly ült az arcán...
-Morgil-kezdtem óvatosan-a vers...ami a hajgyűrűdön áll...-láttam,hogy a mosoly lassan lehervadt arcáról és mély gondterheltség vette át a helyét.-Én nem akartalak megbántani,ne haragudj..látom,hogy fájó emlék..és..és nem kellett volna megkérdeznem....-és csak hebegtem-habogtam.Annyira rosszul éreztem magam attól,hogy ezt felhoztam.Olyan ostoba érzés volt.És én csak néztem mély szemeit,és lassan könnyekszöktek a szemembe...talán a fájdalomtól a fejemben,talán mert úgy éreztem,hogy megszakad a szívem,amint láttam azt az egy,árva könnycseppet végiggördülni az arcán...
Felemelte a kezét és letörölte a könnyeim...
-Tudom,hogy nem emlékszel arra,hogy miért hordom ezt a a gyűrűt...de kivételesen ezt nem mondhatom el...nem lehet,sajnálom...ez egy olyan dolog,amire magadtól kell emlékezned...-aztán megint csak elmosolyodott,hirtelen magához ölelt pár másodpercre,majd sarkon fordult és kiment a szobából...nem tudtam magamhoz térni még a rengeteg gondoltaból,amikor egy váratlan,és abban a pillanatban eléggé kellemtlen hangra lettem figyelmes...
-Leanna..hol vagy te kis szökevény!-Carnestír volt az...

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272410 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Idhren írta:
[size=9:2ayz8es4]Egyébként csak azért SZÓltam, mert eccer már én is lehagytam, és Panni szólt... :lol: [/size]

:oops: :oops: :oops:

Én is szeretnék majd írni a történethez, csak kellene hozzá egy kis nyugi, amiből mostanában kevés van :? :oops: :cry: És tudjátok, hogy mi a legrosszabb? Az, hogy nagyon tecc a történet és megesz a fene a kíváncsiságtól, hogy mi fog történni, és nem lehet előre lapozni a könyvben :oops: :mrgreen:

Őszi tali: Most próbálom drága anyucikámat nyúzni, hogy szombatra had mehessek ki... A végeredmény meg majd kiderül ;) szurkoljatok :P

Olaszország Rulz! Jó meleg van :P

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272397 Írta: Ranamarth (Endóriel)
egyetértek Maglorral...nagyon tecc a vers...és Kincső kutató munkájához is grat...fiúk,tessék aktivizálni magatokat!;)

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272384 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Idren drága! A vers nagyon jó lett... Csak nem tudom, h egy griffel csatázó tünc mellé illik-e... Bááááár.... :roll: Lehet, h végső harcára készül?????? Amúgy télleg nagggggyon jó lett!!!!!!!!! Grat! :agree: :up:

"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272344 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Halihó!
A látszat ellenére élek még, csak mostanában kicsit behavaztam :roll: igyekszem visszaolvasni + a történethez is szeretnék majd írni, de egyenlőre nincs időm... bocsi Rana! :cry:
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272337 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Igen, ott él, olasz férjjel, és most már három kis digó gyerekkel :twisted:
Mantovában tengetik igencsak fényűző életüket. :mrgreen:
Baromi szép hely...

[size=9:1nr1ga3r]Egyébként csak azért SZÓltam, mert eccer már én is lehagytam, és Panni szólt... :lol: [/size]

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja - 19 éve 2 hónapja #272335 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
[size=9:1m00rroc]Sorry :oops: az történt, h. elsőre beírtam, csak aztán kivágtam az egészet, és félreraktam míg megnézem nem írt-e előttem valaki... és nem került vissza :P [/size]

Olaszországban él a nővéred?! Tökjóóó... /me nagyon szeretne eccer eljutni oda... Hogyhogy ott él? Olasz a férje, vagy miért?

Na, aktualizáltam a mentett változatot :) (Tudtátok, h. 2 db 9. rész volt, annak ellenére, h. egymás folytatásai voltak? :P ) Akinek nem sikerült követni a fonalat, dobjon mailt és küldöm egyben a sztorit :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272329 Írta: Idhren
[size=9:2240i95q]Kincső: tied a 22.rész[/size]:)

Egészen beesteledett már, mire mindezt kiokoskodtam a rendelkezésemre álló könyvekből, és egyre több emlék áramlott a tudatomba, színesítve ezzel a száraz tényeket. Mindezalatt Morgil csendesen várt, csak néha kelt fel kényelmes karosszékéből, hogy ellenőrizze, nem jön senki errefelé. Mindig, mikor hátat fordított nekem, a hajgyűrűjét néztem, és nem hagyott nyugodni az az érzés, hogy a belevésett versrészlet valami fontosat jelent... Neki, de nekem is... Hirtelen megtántorodtam, olyan erővel csapott meg az emlékek áradata, és agyamban hallottam Morgil fájdalomtól rekedt hangját, mely egy bús dalt énekelt:
Rabul ejt a bánat
S mint mocsár húz a mélybe
Lelkem már megfáradt
Hogy célját elérje
Nincsen miért élnem
Mert Te nem vagy már
Tudnám kitől kérjem:
Jöjj megváltó Halál…

Depresszió rúlz, legyünk tragikusak :twisted:

Őszi tali nem jó időben van :( , ha minden igaz megyek Olaszországba, meglátogatni a nővérkémet... Megszületett a harmadik gyermeke, kislány, Zoénak hívják... Háromszorosan is nagynéni vagyok :mrgreen:

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja - 19 éve 2 hónapja #272326 Írta: Kincső
Offocska: gyertek őszi talira!!! :idea: Ha jól számoltam, összesen 3 hyarnustarost láttam az eddigi jelentkezők közt :(

Tündéknél nincsenek lezbik... :D

Sikerült eljutnunk úgy a könyvtárba, hogy nem találkoztunk senkivel. Morgil segítségével hamar megtaláltam azokat a könyveket, amik a családomról szóltak. Így aztán hamar elfelejtettem előbbi gondolataimat a fiúval kapcsolatban, és az olvasásba temetkeztem.
Gyorsan átlapoztam az őseimről szóló feljegyzéseket. Apai nagyapám Fingolfin népével kelt át a Helcaraxe-n, Turgonnal tartott Gondolinba, majd a Nirnaeth Arneodiadban esett el. Elhatároztam, hogy a hősi haláláról szóló énekre majd visszatérek, ha lesz időm. De most a szüleimről és a testvéremről akartam megtudni valamit. Pontosabban mindent. :) Apám még gyermek volt nagyapám halála idején, de már felnőtt ifjúként küzdött Gondolin bukásakor, bár nagy fájdalmára nagyanyámat nem tudta megmenteni. Népe maradékával ő is a Sirion torkolatához menekült, és többekhez hasonlóan Elving népéből választott magának társat - az édesanyámat. Amikor Feanor fiai lerombolták Earendil legendás kikötőjét, szüleim épp hogy megmenekültek, és Balar szigetére, Gil-galad királyhoz költöztek a többi túlélővel. A másodkor kezdetén a Nagykirállyal maradtak Középföldén. A béke éveiben megszülettem én és az öcsém, Telaras. A Szauron elleni szakadatlan harcokban, már felnőttként távol kerültünk szüleinktől, akik Gil-galaddal maradtak, míg mi Elronddal tartottunk.

Na ez igényelt egy kis kutatómunkát :P Aki kíváncsi kb. hol tartunk most időben, GyU függelék - Másodkor kronológiája :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272319 Írta: Idhren

Ranamarth (Endóriel) írta: nem baj az...szvsz magából a Morgil névből nem lehet arra következtetni,hogy az illető fiú vagy lány...most már csak rajtatok múlik,hogy Leanna lezbi vagy hetero,mert a szerelmi fűződést én már elindítottam... :roll:

Nekem eszembe se jutott, hogy Morgil nőnemű is lehet... De én már beírtam, hogy bariton hangja volt, az férfi hangnem...
Úgyhogy ne legyünk leszbik! :P

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272313 Írta: Ranamarth (Endóriel)
nem baj az...szvsz magából a Morgil névből nem lehet arra következtetni,hogy az illető fiú vagy lány...most már csak rajtatok múlik,hogy Leanna lezbi vagy hetero,mert a szerelmi fűződést én már elindítottam... :roll:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272306 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Váááááh, elég durva úgy olvasni a sztorit, hogy az MTT-s Morgil-t immáron lassan 16 éve ismerem és a legjobb barátnőm...
Habár tudom, hogy Angwen nem tudta, hogy tényleg van ilyen nevű ember az MTT-ben... :roll: :lol:

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272281 Írta: Idhren
Hmm...Leanna accidentally in love..? :P
Ahogy Garga bácsi mondaná: Áj tink, disz iz a bigining of ö bjútiful frendsip... :twisted:
Hajrá! :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272276 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Idhren írta:

Narbeleth írta: Hyarnustar népe!

December 10-én délutántól estébe nyúlóan lenne a szalagavatóm , amire szeretettel várom népem minden tagját. Azonban, a bejutáshoz jegy is szükséges, ezért, ha szeretnétek jönni, szóljatok, mert veszek jegyet előre (800Ft :oops: sajnálom, nem én tehetek róla- természetesen lesznek általam meghívottak, de azért mindenkinek a jegyét nem tudom finanszírozni.... :oops: :oops: :oops: )
GYerteeeek!!!
Lécci!! (Nagy, nyúlszemekkel néz)

Ez milyen napra esik? Én mennék, de nem tőlem függ, mert akkor kezdődik nálunk a vizsgaidőszak... :( Meglátjuk :wink: (tudom, egyszer már mondtam ilyet... :oops: )

Más: a történetben a nevekkel kapcsolatban:
Ninniamir kb. Szivárványékszert akart jelenteni ( a kő opál :oops: :) ), Telaras pedig Játékos Szarvast. Kicsit rézbőrű hangzású, tudom, de így alakult :mrgreen:
Csak azért írom, mert mondtátok, hogy sok a név, így talán könnyebb eligazodni bennük :P

Idhren: Szombaton lesz, 18órától (hogy meddig, az egyelőre rejtély, de 21-22 óra körül szokott vége lenni).

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272275 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Szikraként vágott belém az érzés...az érzés,hogy Morgil mindig is több volt nekem,mint egy barát...nem tudtam,talán nem is mertem emlékezni,hogy mi volt ez a több...de amint átjárt ez az érzés,valami végigfutott a hátamon,és úgy éreztem,mint amikor az első tavaszi szellő megérint.Amikor körülötted még minden hideg,de belül megérint valami forróság..valami kellemes változás...azt hiszem a végén el is pirultam...Morgil csak nézett rám és mosolygott...
-Jól vagy?-kérdezte végül.Ezzel kizökkentett a gondolataimból.
-Ne haragudj,mit is kérdeztél?-belátam,hogy butaság volt viszakérdezni,de hirtelen nem jutott eszembe semmi.
-Azt kérdeztem,hogy jól vagy-e.
-Oh,persze...csak elgondolkodtam...
-Jobb ha indulunk.Ha Carnestír észreveszi,hogy nem vagy az ágyban,kapunk a fejünkre!
-Igen,igazad van.Vezess kérlek.

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272274 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Ez a mondat megpendített bennem egy húrt. Mintha már hallottam volna valamikor. De mikor? Leengedtem lassan a csuklyát, hisz nem volt már miért bujkálni. Lopva hátrapillantottam, s végigmértem Morgilt. Olyan volt, mint bárki más a népemből: magas, vékony, szinte fejedelmi. De mégis más. Zöld nadrágot és zekét viselt, a zeke alatt fehér vászoninget, akár az emberek, messze keleten valamint pompás szarvasbőr csizmákat, melyek úgy illettek a lábára, mintha csak oda termettek volna eredetileg is; bár ezeket inkább csak az emlékeim foszlányára hagyatkozva gondoltam, mintsem láttam, mivel egész testét egy ismeretlen anyagból készült köpeny fedte, kihangsúlyozva alakját. Hogy miből készült, nem lehetett egyszerűen meghatározni, mert látszatra egyszerre volt selyem és daróc, zöld és barna, matt és fényes. Ez is olyan volt, mint ő általában, királyi, de mégsem evilágból való.
Morgil látszatra nem tűnt túl erősnek, de én tudtam, több rejlik ebben a lényben, mint ahogy azt a külső szemlélő észlelné... Erről árulkodott az a sugárzó szempár is, mely szinte kizárta, hogy evilági lény legyen. És mégis az volt. Szeme, az átlag fajtámbélivel ellentétben zöld volt, akár az erdő lombja, vagy a frissen serkent fű, de mégse teljesen, mert itt-ott aranyszín sávok bontották meg e fenséges életet ott a szemén belül, akár az aranyló napsugarak,ha áttörnek a fehőkön és arany szálakként kötik egybe az eget a földdel, egyben vonzva is a tekinteteket, h elmerüljenek e két gyönyörű szemben. S ehhez párosult még ébennél feketébb haja, melyet egy díszes gyűrűvel fogott egybe, kivéve két vékonyka tincset, melyeket befonva hordott, hogy szegélyezzék azt az arcot, amiért sokan bármit odaadnának. A gyűrűből nem sokat láttam, mivel csak egy pillantást vetettem Morgilra, de mintha rémlene, hogy egy griffel csatázó tündét ábrázol, aki egy pegazuson ül. És mintha valami írás is lenne rajta... "Tenno eta tonesse." Csak ennyire emlékszem. "Rabul ejt a bánat." Talán egy vers részlete... Apám tudta...
Morgil mindigis rejtélyes volt számomra. De milyen könnyed a tartása... Ez a szinte nemtörődöm beállás; mint anno a réten az erdő szélén, mikor az orkok közeledtek... Azt hinné az ember, hogy teljesen nyugodt, vagy tán unatkozik, de én tudom és tudtam, hogy csak vár. Minden izma el van lazulva, mégis harcra kész és készül valamire...

"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja - 19 éve 2 hónapja #272271 Írta: Idhren
Egy sápadt reggelen Carnestír nem jött az ébresztésemre, és kevéske reggelimet sem ő, hanem segédje, egy ifjú lány hozta. Mikor rákérdeztem, azt felelte, a Gyógyítót súlyos sebesülthöz hívták, egész nap ellesz. Rögtön tudtam, hogy itt az idő, most kell felkerekednem, és ismeretlen múltamat felderítenem. Igen gyenge voltam, de fűtött a felfedezés vágya, így magam sem tudom hogyan, de rövid idő múlva már az ajtónál hallgatózva figyeltem, mikor osonhatok ki észrevétlenül. Az alkalmas pillanatban kisurrantam az ajtón, és arcomba húztam a szekrényből csak az imént elcsent köpönyeg csuklyáját. Tudtam, nem lenne jó, ha észrevennének, és mivel mindenki ismert itt, joggal tarthattam a kellemetlen kérdésektől. Már majdnem célba értem, mikor egy erős kéz markolta meg a karomat, s egy nevetős bariton szólt hozzám:
- Ejnye, te kis szökevény! Fürge vagy, azt be kell látnom.
Majd megfagyott bennem a vér. De visszatekintve Morgil mosolygós arca nézett vissza rám.
- Igazán megvárhattál volna. Hogy jutottál volna be a házba, ha nem segítek?
A félelmem elszállt, és megkönnyebbülésnek adta át a helyét. Jó érzés volt tudni, hogy nem vagyok egyedül. Van valaki, akire számíthatok.
- Ne haragudj - válaszoltam - de a legnagyobb titokban akartam elindulni...
- Majdnem sikerült - nevetett Morgil - Na gyere, kicsi, vár ránk életed küldetése...

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272266 Írta: Kincső
Vazz emberek ez egyre jobb :D
nekem nagyon teccik :P
(bocsi de perpill nincs ötletem+energiám "beleszólni" is :oops: :) )

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272252 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Másnap újult erővel ébredtem.Igaz sérüléseim még kicsit fájtak,de képes voltam lábra állni.Úgy vélem ezt legfőképpen annak köszönhettem,hogy mindenképpen fivérem keresésére akartam indulni...tudtam,hogy elvetélt ötlet lett volna azonnal útnak eredni,hiszen a lábra állásom is már csodának számíthatott...ezért elhatároztam,hogy míg testem teljesen felépül,én megpróbálom ismét felépíteni a múltam..azt,hogy ki voltam...hogy ki vagyok..ezt pedig nem is tehettem jobb helyen,mint otthonom könyvtárában,hol atyám az ősök írásait őriztette,s hol családom régi nemzedékének,valamint a mi életünknek is a mozzanatait feljegyezték...
Hogy ezt honnan tudom ilyen hirtelen?Nos Morgil volt olyan kedves,hogy -amikor megosztottam vele kutatási tervem- kicselezve a drága Carnestírt,elmondta,hol nézhetnék utána a múltamnak.Morgil egyébként úgy vélem eléggé egy komisz tünde...Carnistír mindig morcosan nézett rá,ahányszor csak felváltották egymást az ágyam mellett..
...Drága őrzőmet viszont nem volt olyan könnyű kicselezni,mindig eléggé figyelt rám,hogy nehogy kimozduljak az ágyamból...de aztán egy nap végre egy pillanatra elvonták a figyelmét,és eljött az én időm...

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272236 Írta: Idhren

Narbeleth írta: Hyarnustar népe!

December 10-én délutántól estébe nyúlóan lenne a szalagavatóm , amire szeretettel várom népem minden tagját. Azonban, a bejutáshoz jegy is szükséges, ezért, ha szeretnétek jönni, szóljatok, mert veszek jegyet előre (800Ft :oops: sajnálom, nem én tehetek róla- természetesen lesznek általam meghívottak, de azért mindenkinek a jegyét nem tudom finanszírozni.... :oops: :oops: :oops: )
GYerteeeek!!!
Lécci!! (Nagy, nyúlszemekkel néz)

Ez milyen napra esik? Én mennék, de nem tőlem függ, mert akkor kezdődik nálunk a vizsgaidőszak... :( Meglátjuk :wink: (tudom, egyszer már mondtam ilyet... :oops: )

Más: a történetben a nevekkel kapcsolatban:
Ninniamir kb. Szivárványékszert akart jelenteni ( a kő opál :oops: :) ), Telaras pedig Játékos Szarvast. Kicsit rézbőrű hangzású, tudom, de így alakult :mrgreen:
Csak azért írom, mert mondtátok, hogy sok a név, így talán könnyebb eligazodni bennük :P

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272224 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Nem tudom mi lehetett abban a főzetben de újfent elaludtam. Aludtam és álmodtam. Az emlékeimet. Arcok tűntek fel, és süllyedtek vissza az agyam ködébe, de egy megmaradt: egy fiatal fiú arca, aki állandóan nevetett. Kósza képek voltak csupán, de mikor felébredtem tudtam az a fiú Telaras volt. Az öcsém akit én sodortam bajba. Miközben feküdtem egy gondolat vert bennem tanyát: meg kell mentenem az öcsém, elvégre énmiattam kínozzák. Meg a túlzott büszkeségem.

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272217 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
- Figyelj rám lányom - kezdte azon a lágy nyugtató ugyanakkor gyengéden korholó hangján. - Jobb lesz ha pihensz. Nem tudom mit kerestetek akkor éppen ott, s miként keveredtetek bele az összecsapásba, de nem csodálkozom rajta. Mert különös tehetséged van arra, hogy bárhol is járj, ott bajba keveredj, s másokat is bajba sodorj. Ebben különbözöl Telarastól. Most azonban pihenj. - simogatta meg az arcom - Kaptál egy csúnya vágást a lábadra és az oldaladba, de azzal ne gondolj. Egy hét múlva már újra vidáman fogsz futkározni, s ahogy ismerlek megint egy fa alól kell összeszedjelek törött tagokkal. - mosolygott, majd komoran folytatta - A fejedet ért csapás viszont súlyosabb. Nem egyszerű seb. Sötét varázslatot gyanítok.

Felállt majd a közeli szekrényhez ment. Kivett belőle két üveget, s egy kevéskét öntött belőlük egy pohárba. Majd visszajött az ágyamhoz. - Ezt idd meg. - mondta.
Megpróbáltam kicsit felülni, de nagyon nehezen ment . éles fájdalom nyilallt az oldalamba és a fejembe. Carnestír segítségével végülis sikerült. De oly gyengének éreztem magam, hogy a poharat is alig bírtam tartani. Végülis sikerült meginnom, bár egy-két csepp mellément.
- Jó. - mondta Carnestír. Most pihenj. Holnap már látogatót is fogadhatsz.
Visszafeküdtem. Carnestír szavain töprengtem. Emlékezetem még mindig lyukas volt s képtelen voltam rendet tenni benne. Egy szó viszont nem hagyott nyugodni. - Sötét varázslat - suttogtam. Miért? Hogyan?

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272190 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Nos szerintem nagyon jól csinálja mindenki....és nem baj a sok név...elvégre a Szilmarilokban is a nevek hadával találkoztunk,de a történet végére szépen kitisztult, ki-kicsoda;)
Csak így tovább népek!Írjatok minnél többen!;)

Ninniamir...gondolkodtam el...nem is tudtam igazán mit is jelent,csak azt tudtam,hogy fontos nekem...nagyon...és a testvérem..
-Telaras-suttogtam magam elé,miközben a medált néztem.Majd egy hirtelen fájdalom nyilalt belém,de ez nem testi volt...pontosabban nem az én testemé...-Kínozzák őt.Érzem....de hogyan...?
-Hiszen ikrek vagytok.Természetes,hogy érzed-szól kioktató hangon Carnestír.Aztán oda jött,leült az ágyamhoz,megfogta a kezem,ami még mindig a medált szorította görcsösen,és mélyen a szemembe nézett.

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272188 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Idhren írta: Bocs, későn vettem észre a hozzászólásodat Eglar :oops:
De Ery, ha nem találod a gyógyítót kedvedre valónak, mond milyen legyen, és átírom :wink: (vagy törölhetjük is, csak nem tom hogy kell)

(Hozzászólást törölni csak Angwen és a moderátorok tudnak, Te csak átszerkesztheted a saját hozzászólásodat. :wink: Amúgy nem kéne törlni, se szerkeszteni, jó így! De ha már megint egy újabb név jön be a történetbe, lassal elvesztem a fonalat... :roll: )
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272187 Írta: Idhren
Bocs, későn vettem észre a hozzászólásodat Eglar :oops:
De Ery, ha nem találod a gyógyítót kedvedre valónak, mond milyen legyen, és átírom :wink: (vagy törölhetjük is, csak nem tom hogy kell)

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja - 19 éve 2 hónapja #272186 Írta: Idhren
-Üdv eszméleteden, Leanna! -a morgó, mély hang megmelengette a szívemet- Kicsit soká lustálkodtál, három napja foglalod az ágyat. Pedig Annathor unokaöccsének kificamodott a lába, és őt is el kéne helyeznem. - majd kicsit lágyabb színezettel hozzátette - Úgyhogy leszel szíves mielőbb felgyógyulni...
- Carnestír! Mi történt velem? Alig emlékszem valamire a múltamból, olyan, mintha egy szűrőn keresztül látnám az életem. Segíts, hogy emlékezhessek!A testvérem élete függ tőle!
- Igen, tudom. Telaras veszélyben van. De mi bízunk benned, és én is segítek. Ne félj!
- Én sose félek! - válaszoltam dacosan, érezve kérkedésem hiábavaló voltát. Carnestír már kifelé tartott a szobából, de hirtelen visszafordult:
- Jaj, majd elfelejtettem. Ezt a csata helyszínén találták. Majdnem elvesztetted. - azzal odanyújtott egy finom láncon függő apró sárkányt formázó ékszert, aminek a hasába egy színejátszó kő ékelődött. Pontos, bár kicsinyített mása volt a kardomon lévőnek.
- A Ninniamir!- kiáltottam fel.

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272185 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Ery, legjobb lenne, ha te folytatnád! Szeretném látni, milyen is egész pontosan ez a Carnestír. :) [size=9:14t5u2xp](épp ezért nem is kívánnék belekontárkodni)[/size]

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #272140 Írta: Kincső
Nincs mit elnézni, szvsz az a jó ha minél többen írjuk :wink: :D

[size=9:imiibg03]jé túlvagyok a 3600-on és észre se vettem :P [/size]

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.544 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate