- Köszönetek: 1
LEP 2006 - Tolkien Születésnap
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
- Köszönetek: 0
Gandalf írta:
Igen, ezt idéztem be a topicba 1 oldallal korábban!Patiszon írta: Érdemes elolvasni:
www.tednasmith.com/2006/02/hunga ... ality.html
Jó véleménnyel van rólunk és Budapestről Ted Nasmith
Bocsi. Pedig direkt visszanéztem, nem linkelte-e be valaki ezt már előttem - hát nem linkelte, hanem beírta De az oldalon lehet kommentelni is
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Igen, ezt idéztem be a topicba 1 oldallal korábban!Patiszon írta: Érdemes elolvasni:
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Lamy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Narbeleth, írtam privit!
- Tünde
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Remzy_mama/Eldawen írta: Micsodát, hol, és mikor?
Na szóval arról lenne szó, h a LEP-es képregény-cuccot fel kéne dolgozni, h kirakhassuk az oldalra. Wordbe kéne bepötyögni a kézzel kitöltött képregények szövegeit.
Brisa
- Anyatünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Szóval köszönünk mindent.
- Tünde
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Keresek egy emberkét, aki be tudna vállalni egy néhány órás munkát a közeljövőben.
Brisa
- Esgal
- Nem elérhető
Márc. 4. szombat, Gomuncs tali alatt, mellett, között, után.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Esgal
- Nem elérhető
Viszont, a bordó zsákruha a kendővel MTT-jelmeztár tulajdon.
/Lucifer/
/Ghymes/
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Kiegészítők (Esgal, szerintem ezt keresed): kagylós öv, kagyló kitűző.
Márc 5 nekem egyelőre jó.
- Esgal
- Nem elérhető
/Lucifer/
/Ghymes/
- Tünde
- Nem elérhető
Rabyn írta: Figyelem népek!
Sikerült megszereznem a telefonszámát annak a figurának aki a nagy batár kamerával vette a Lepet egésznap (a fia meg egy kiskamerával a kinti cuccokat pl a bábozást is)
namot én nemtom felhívni mert nemtudok mobilt hívni. De ha valaki érez magában erőt hozzá akkor szoljon nekem megadom a számot meg a nevet (a vezetőségnek már elküldtem de nemtudom, hogy nekik mennyir lesz idejük) és kérdezze meg mikorra lesz kész a dvd meg mibe krül.
Igyexem a héten felhívni (ma biztos nem). Ha valaki már megtette, írja be legyenszíves, ne zaklassuk többen is. Csók
- Narbeleth
- Nem elérhető
Panda írta:
Alternatív ötlet? Kérd meg, hogy hozza el ő farsangra.Narbeleth írta: Én szeretném visszakapni Lamytól valahogy mostmár az övemet .
Valaki, aki jóban van Lamyval elkérné tőle és elhozná farsangra? Egyéb alternatív ötletnek is örülök, csak szeretném visszakapni.Köszi!
Nálam van egy aldarionos jelmez és rajta egy bross, fehér a belseje és aranyszínű a széle. (Esgal, ezt keresed? nemtom, kié)
Nekem nem hiányzik semmit, de ettől még lehet, hogy valakinél ott van egy- egy cuccom....
Igen, már küldtem neki privit...
I'm a tapír... xorry
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Panda
- Nem elérhető
Alternatív ötlet? Kérd meg, hogy hozza el ő farsangra.Narbeleth írta: Én szeretném visszakapni Lamytól valahogy mostmár az övemet .
Valaki, aki jóban van Lamyval elkérné tőle és elhozná farsangra? Egyéb alternatív ötletnek is örülök, csak szeretném visszakapni.Köszi!
Nálam van egy aldarionos jelmez és rajta egy bross, fehér a belseje és aranyszínű a széle. (Esgal, ezt keresed? nemtom, kié)
Nekem nem hiányzik semmit, de ettől még lehet, hogy valakinél ott van egy- egy cuccom....
- Narbeleth
- Nem elérhető
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Rabyn
- Nem elérhető
Sikerült megszereznem a telefonszámát annak a figurának aki a nagy batár kamerával vette a Lepet egésznap (a fia meg egy kiskamerával a kinti cuccokat pl a bábozást is)
namot én nemtom felhívni mert nemtudok mobilt hívni. De ha valaki érez magában erőt hozzá akkor szoljon nekem megadom a számot meg a nevet (a vezetőségnek már elküldtem de nemtudom, hogy nekik mennyir lesz idejük) és kérdezze meg mikorra lesz kész a dvd meg mibe krül.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Esgal
- Nem elérhető
No, ez igen körülményes volt, de járjunk elöl a jó példával:
Van nálam egy világos bőrből fonott öv-féle. Nem tudom, kié, de az illetőnek volt még egy hasonló cucca.
Keresek egy kagylóövet. Vmelyik udvarhölgy viselte, az öv három barna szíjra fűzött ovális ill. négyzet alakú kagylókból áll. És lehet, h itt tűnt el egy brossom, ha bebizonyosodik, h nincs nálam, szólok még.
Apropó, Angwen, szvsz nálad van már több ideje egy széles, kagylókkal sűrűn kirakott övem. Ha jó neked ez az idő, vissza tudod küldeni?
/Lucifer/
/Ghymes/
- Tünde
- Nem elérhető
Panda írta: A keletkezett haszon, ahogy sejtetted, a tapasztalat. Pénzileg egy kerek nullára jött ki.
Azért az egy ekkora rendezvénynél nem is rossz, nem? De a renoménk az nőtt!!!
- Panda
- Nem elérhető
icke írta: Más. Lehet már valamit tudni a látogatók teljes létszámáról? Volt az MTT-nek (a morálison, az érzelmin és az intellektuálison túl) tiszta anyagi haszna is az egész banzájból?
Kb. ezer ember volt.
A keletkezett haszon, ahogy sejtetted, a tapasztalat. Pénzileg egy kerek nullára jött ki.
- Tünde
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
Ted Nasmith írta: Magyar Vendéglátás
A professzorra! Kis késedelemmel szeretném küldeni ezeket az elismerő sorokat azoknak a csodálatos embereknek, akikkel Magyarországon találkoztam ez év januárjában. Köszönöm, hogy ilyen mesés és meleg fogadtatást kaptam tőletek. Még egyszer, nagyon hálás vagyok a kivételes rajongásért, amivel engem, rajzaimat (és a zenémet!) fogadtátok, és a sok tervezésért és munkáért, ami a vendégszereplésemet előzte meg. A magyarok felülmúlhatatlanok Tolkien iránti lelkesedésükben, a LEP-t pedig elismerhetnék az egyik legnagyobb Tolkien ünnepnek, mely 6-tól 60 éves korig vonzza a rajongókat!
Már előre mondták nekem, hogy Budapest egy kis ékszerdoboz és igazán érdemes meglátogatni. Nem csalódtam. Köszönöm, hogy áldoztatok időt arra, hogy megmutassatok néhányat a város nevezetességeiből mindennel együtt a város és a barátok akikre leltem -- több mint elég volt, hogy meggyőzzön, ide visszatérek még.
Végül, külön köszönet Krisztának és Csabának a kedvességért a feszített helyzetben. Ők tettek a legtöbbet, azok közül, akik szembenéztek a vártnál bonyolultabb audió és vizuális problémákkal, és ők(különösen Kriszta) oldották meg a nehézségeket, amik repülőjárat váratlan késedelme kapcsán felmerültek, megszervezték a külön szállítást, hotelt és egy roppant szórazoktató esti kiruccanást, mellékelve egy születésnapi tortát ennek a Vízöntőnek.
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Tünde
- Nem elérhető
Artemisz (Erenya) írta:
Gandalf írta:
TED NASMITH írta: Hungarian Hospitality
To the Professor! I'd like to belatedly post this tribute to the wonderful folks I met in Hungary in early January this year. Thanks for giving me such a fabulous, warm welcome! Once again I was deeply grateful for the extraordinary outpouring of affection for me and my artwork (and my music!), and for all the many arrangements and planning that went into my Guest appearance. Hungarians are second to none in their devotion to Tolkien, and Long Expected Party ought to be recognized as one of the great celebrations of Tolkien available, appealing to fans from 6 to 60!
I'd also been told ahead of time that Budapest is a jewel of a city and well worth a visit, and I was not disappointed. Thank you for including time for me to see some of the city's great landmarks--all of it, the city and the friends I met--more than enough to ensure I make it a priority to return!
Lastly, a very special word of thanks to Kriszta and Csaba in particular, for Grace Under Pressure. They were chief among those who rose to the challenge of more complicated than expected audio/visual requirements, and they also coped (especially Kriszta) with an unexpected flight delay, arranging extra transportation, hotel, and a thoroughly enjoyable evening's outing that even included a birthday cake for this Aquarian!
Posted February 02, 2006
*hüpp*
*nagyonmeghatott*
Asszem, büszkék lehetünk magunkra
Valaki lefordítaná, azoknak akik tudatlanok és nem értenek angolul? :Előre is nagyon hálás:
- Artemisz
- Nem elérhető
Gandalf írta:
To the Professor! I'd like to belatedly post this tribute to the wonderful folks I met in Hungary in early January this year. Thanks for giving me such a fabulous, warm welcome! Once again I was deeply grateful for the extraordinary outpouring of affection for me and my artwork (and my music!), and for all the many arrangements and planning that went into my Guest appearance. Hungarians are second to none in their devotion to Tolkien, and Long Expected Party ought to be recognized as one of the great celebrations of Tolkien available, appealing to fans from 6 to 60!
I'd also been told ahead of time that Budapest is a jewel of a city and well worth a visit, and I was not disappointed. Thank you for including time for me to see some of the city's great landmarks--all of it, the city and the friends I met--more than enough to ensure I make it a priority to return!
Lastly, a very special word of thanks to Kriszta and Csaba in particular, for Grace Under Pressure. They were chief among those who rose to the challenge of more complicated than expected audio/visual requirements, and they also coped (especially Kriszta) with an unexpected flight delay, arranging extra transportation, hotel, and a thoroughly enjoyable evening's outing that even included a birthday cake for this Aquarian!
Posted February 02, 2006
*hüpp*
*nagyonmeghatott*
Asszem, büszkék lehetünk magunkra
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Posted February 02, 2006