Farsang 2006

Több
18 éve 8 hónapja #287182 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Farsang 2006
A LEPes dvds cuccal nemtom mi van továbbra is szóróm a telefonszámokat ha valaki megprobálja elintézni. Nekem sajna nincsen rá időm

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #287176 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Farsang 2006
A LEP nekünk továbbrais töredékes (hiányzik az Aldarion II/1-5.), Farsang még nem tudom mennyi lett, de ofcourse ha adtok kazettát előbb-utóbb lemásolom (szabadidőmtől függ).
Mi van a LEPes dvd-cuccal?

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #287131 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Farsang 2006
Mikor lehet videót kérni? Esetleg LEPessel együtt is működik?

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #287113 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Farsang 2006

Szofi írta: Gillz!

Állítólag te szedted össze az ott maradt tárgyakat. Nem volt köztük véletlenül Esgal saruja? Bordó bőr. Ha nem találtad meg, akkor van rá esély, h még ott van?

nálam nincsen, Iru pedig a végén körbenézett, maradt -e valami.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #287069 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Farsang 2006
Félreértések elkerülése végett a listákkal hozzám vagy Alisonhoz lehet fordulni, magukat a zenéket hozzám kell majd eljuttatni, pl a tavaszi tali erre remek alkalom lesz. Már gyűlik a lista.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Látogató
  • Látogató
18 éve 8 hónapja #287046 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Farsang 2006
Gillz!

Állítólag te szedted össze az ott maradt tárgyakat. Nem volt köztük véletlenül Esgal saruja? Bordó bőr. Ha nem találtad meg, akkor van rá esély, h még ott van?
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286973 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Farsang 2006
Keressük a Drizzt-fényképezőgép szürke USB kábeljét.
Aki véletlenül eltűntette, lécci sikítson.

Kösz:)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286972 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Farsang 2006
Én is inkább a Pokolgépre szavazok az Istvánkirállyal szemben. :evil3:

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286971 Írta: Telcontar
Lehet több bármiből, az nem fáj senkinek, de azt érdemes szem előtt tartani, hogy standard és latin táncokról beszélünk, az 50 szám több mint 5 órányi anyagot jelent, ami akkor is elég, ha egy bulin kizárólag ilyen zene szól. De ez elég valószínűtlen, 2 órányinál nem kel több egy alkalommal. És nem tudom, egyáltalán össze tudunk-e gyűjteni 50 ismert és közkedvelt - különböző - számot.
A pop-disco megint csak kifejezetten táncolható, így 50-50% a táncra és a rázásra alapuló dalok aránya.
Lehet és célszerű is, ha több, de valahol meg kell húzni a mértéket, különben az igazán jók elvesznek az "ez még elmegy" kategória jelöltjei között. Legyenek csak a legjobban, azokat sem szereti mindenki, de legalább ismeri.
PL én imádom a Pokolgépet, és vannak még ezzel jópáran a társaságban, de akkor inkább legyen pl István a Király, azt sokkal többen ismerik és szeretik, vagy Edda.

Oisin írta:

telcontar írta: - 150 rock, esetleg alter
- 150 táncolható disco és pop (régebbi és újabb vegyesen, de inkább a slágeres, kifejezetten ismert számokkal)
- 50 poéndal (KFT: Afrika, rajzfilmsláger, Macskajaj-Pitbull stb)
- 50 táncdal (flamenco, keringő)

Kicsit egyoldalúnak érzem ezt ezekkel az arányokkal. Szerintem az 50 tánczene kevés a 350 nem kifejezetten tánczenéhez, vagy inkább úgy mondanám h az sok. A flamencora pedig mellesleg nemigen lehet párban táncolni, az inkább egyéni produkció...

Üdv, Oisin

PS: argentín tangó zenét tudok beleadni, bár az nem igazán bulizene, meg némi lightos latint, meg Shakirát pld. ami popnak is, latinnak is elmegy, és inkább az...

Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286969 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Farsang 2006
shakira!! :D

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286957 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Farsang 2006

telcontar írta: - 150 rock, esetleg alter
- 150 táncolható disco és pop (régebbi és újabb vegyesen, de inkább a slágeres, kifejezetten ismert számokkal)

Kicsit egyoldalúnak érzem ezt ezekkel az arányokkal. Szerintem az 50 tánczene kevés a 350 nem kifejezetten tánczenéhez, vagy inkább úgy mondanám h az sok. A flamencora pedig mellesleg nemigen lehet párban táncolni, az inkább egyéni produkció...

Üdv, Oisin

PS: argentín tangó zenét tudok beleadni, bár az nem igazán bulizene, meg némi lightos latint, meg Shakirát pld. ami popnak is, latinnak is elmegy, és inkább az...

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286948 Írta: Telcontar
Akkor kérek mindenkit, hogy jelentkezzen nálam, aki a bulilista összeállításában szívesen részt venne. Az első lépés elkészíteni egy listát, amelyen van:
- 150 rock, esetleg alter
Ezek hosszú időre változatos zenét jelentenek és persze emellett mindig lehet sajáttal frissíteni. Nem kell több, elég mindenből a legjobb, így is kb 25 órányi anyagról beszélünk.
Második lépés összevadászni a számokat, majd kiírni őket DVD-re és sokszorosítani, hogy a fő bulifelelősöknek és az MTT irattárnak is legyen belőle. Természetese kizárólag jogtiszta forrásból, saját célra használatos másodpéldányokról beszélünk, ez természetes. :)

A magam részéről már kb 100 rockszámot összeírtam, de itt is jó ha van segítség, főleg az öregebb rókáktól, akik műveltek rockzenei téren (úgy értem, akik számára nem a nightwish az egyetlen akik gitárt fognak).
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286928 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Farsang 2006

Irunien írta: Figyelem!!

Fontos!!!

Gillz billentyűzete és egere eltűnt a farsangi pakolási kavalkádban.
Addig van infónk róla, hogy az ipartestületi földszintjére még lejutott, valahova a hangfalak közelébe. sajnos nem tudom ki pakolta szét a gépet, de kérem jelentkezzen!!!

Kérek mindenkit, aki pakolt, vagy vitt haza farsangról bármit, hogy nézze meg otthon, hátha hozzácsapta esetleg a dolgai közé, vagy bármi...

Köszönöm Mindenkinek!!!

No meg az összes kábel, zsinór, ami egy száítógéphez kell.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286881 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Farsang 2006
Figyelem!!

Fontos!!!

Gillz billentyűzete és egere eltűnt a farsangi pakolási kavalkádban.
Addig van infónk róla, hogy az ipartestületi földszintjére még lejutott, valahova a hangfalak közelébe. sajnos nem tudom ki pakolta szét a gépet, de kérem jelentkezzen!!!

Kérek mindenkit, aki pakolt, vagy vitt haza farsangról bármit, hogy nézze meg otthon, hátha hozzácsapta esetleg a dolgai közé, vagy bármi...

Köszönöm Mindenkinek!!!

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286880 Írta: ADIM a Des
ADIM a Des válaszolt a következő témában: Farsang 2006
Aranill, nem rossz ez a koncepció sem, ám azokat is figyelembe kell venni, akik nem tudnak éjfélig, vagy azután maradni, ezért ne hagyjuk ki őket a tombolából (se). Az érkezés és a műsorkezdés között muszály időt (mondjuk fél órát) hagyni, hiszen nem mindenki egyszerre érkezik. A lényeges műsornak szerintem nagyjából 23 óráig le kellene futnia, hogy azokon mindenki ott lehessen.
A jelmezes kedvezmény inspiráló, jó ötlet. A bál megnyitása is.
Ám ez még a jövő zenéje, s ha eljön az idő, biztosan előkerül minden elképzelés, amiből a legjobbak alabján rendezik meg a következő farsangi bált.

"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286866 Írta: gillz

Adelard írta:

gillz írta: Egyrészt van nálam egy szatyornyi talált tárgy, aki hiányt érez valamiben, az szóljon, másrészt még mindig nincs meg a billentyűzetem :?
A pakolásnál még megvolt, lekerült a földszintre, valahova a hangfalak közelébe. Nem emlékszik senki, hohy elrakta valahova, kocsiba vagy akármi? Szükségem lenne rá...

Egy fekete siltes sapka nincs nálad esetleg?

de van. Viszem a cuccokat Gomuncsra holnap!

Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286839 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Farsang 2006

Gumipók írta: Egy megjelent cikk az eseményről.

www.sfportal.hu/content/view/1121/157/

8O
Ezt ki írta?!
:D :D 8)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286836 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Farsang 2006

gillz írta: Egyrészt van nálam egy szatyornyi talált tárgy, aki hiányt érez valamiben, az szóljon, másrészt még mindig nincs meg a billentyűzetem :?
A pakolásnál még megvolt, lekerült a földszintre, valahova a hangfalak közelébe. Nem emlékszik senki, hohy elrakta valahova, kocsiba vagy akármi? Szükségem lenne rá...

Egy fekete siltes sapka nincs nálad esetleg?

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286833 Írta: gillz
Egyrészt van nálam egy szatyornyi talált tárgy, aki hiányt érez valamiben, az szóljon, másrészt még mindig nincs meg a billentyűzetem :?

Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286827 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Farsang 2006
Azt hiszem Aranill, Te ezt 2007!-re akartad javasolni :D ...

u.i: egyébkéntmeg azért nem volt főpróba, mert bár 3szor is lett volna(kedd, péntek, aznap) nem igazán jöttek el a fellépők, hogy bemutassák produkcióikat, és ugyebár senkit nem lehet megölni azért, mert nem érzi elég fontosnak, h kipróbálja magát fellépés előtt. Mi mind a három alkalommal ott ültünk, és akik eljöttek, azokat szépen meghallgattuk, de hát a többivel nem tudunk mit csinálni. Reménykedtünk, h talán 3 időpont nem lesz kevés, és el tud jönni mindenki, de hát nem így történt, és eddig még nem jutott eszünkbe jó módszer, hogy hogyan lehetne kényszeríteni őket
:twisted: :wink: , talán jövőre kigondolunk valami okosat. :D

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286818 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: Farsang 2006
Egy megjelent cikk az eseményről.

www.sfportal.hu/content/view/1121/157/
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286808 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: Farsang 2006
Az MTT 2005 évi farsangján csatlakoztam először a bálozók és az eMTéTé népes csoportjához. A társaság 99,9% -át nem ismertem. Azóta színes, érdekes emberekkel találkoztam és jókat beszélgettem, köszönet érte Nektek! ÉLJEN PILISCSÉV, meg a relax. A párperces regényrészlettel adni szerettem volna valamit a gondolataimból, magamból. 2005-ben a jelmezes-toszra voltam ráindulva, mintahogy ebben az évben is, mert ilyenkor előtör belőlem a gyerek és a kreatívkodás.

A következő farsang szervezésével kapcsolatban seregnyi jó ötletet fogalmaztatok meg ADIM, Alison, Alyr, Brisa, Esgal, gillz, Kincső, Melian, Telcontar (szigorúan abc sorrendben!) megspórolva nekem a munka javarészét, mert veletek értek egyet. Csak jövőre feledésbe ne merüljön!
Milyen jó is lett volna egy közös próba, majd főpróba, mondjuk Dreamer_KF értékes segítségével. Hamar fény derült volna a hiányosságok jó részére, elkerülhető lett volna sok minden, így a 3 órára nyúlt műsor stb.
Élmény volt ott lenni, látni az ismerős és új arcokat, beszélgetni, rácsodálkozni a jelmezekre, a gyönyörű báliruhákra. A műsorban új elemek jelentek meg. Kövezzetek meg a versek magukkal ragadtak. Szofi, gillz a többiektől bocs, mindenkit nem sorolok föl :oops: . Azt gondolom volt helye a csipkelődő népdaloknak is. A táncok ..., hol egy megfelelő jelző???? A humoros jelenetek előtt le a kalpaggal. és köszönet a szervezőknek, szereplőknek, résztvevőknek. Külön gratulálok az MTT díjazottjainak.

Az általam javasolt 2006 farasangi műsor:
- 17-19 óra között szerény müsorainkkal mi kezdők, színvonalatalanok afféle vendégvárásként fogadjuk az érkezők népes csapatát
- megközelítőleg 20 óra magasságában megnyittatik a bál, ezt követően kezdetét veszi a színvonalas 1 órás műsor.
- negyedóra pihenő után jönne a karneváli felvonulás + ennek értékelése, figyeljetek! én rögtön ezután megnyitnám a kaszinót, most járunk 22 óránál
- 23 óra bálkirály és királynő választás
- éjjel fél 1 pihenésként tombolasorsolás, majd
- megszokott jól bevált programok: tánc kifulladásig + tánctanítás, stb
- bál-zásár hajnal 4, uszkve fél ötkor tánccal, esetleg a megtanult tánccal :wink:
- elpakolás, levonulás

+ 1 A jelmezes beöltözést ösztönözhetnétek azzal, hogy aki beöltözik, pl az 20 % -kal olcsobban juthat belépőjegyhez.
+ 2 A farsangibál egészét keretbe lehetne foglalni, a bált az előző bálon megválasztott bálkirály és királynő nyitná meg és a rendezvény utolsó eseménye az új bálkirály + bálkirálynő megválasztása lenne.

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Látogató
  • Látogató
18 éve 8 hónapja #286792 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Farsang 2006
Rég nem voltam annyira felszabadult, mint most farsangon. Köszönöm nektek! Főleg a szervezőknek. Meg az MTT-nek úgy ámblokk, hogy van;)
És mégvalakinek, aki nem jár erre, és úgyis tudja...
Jó, hogy nem vagyok normális! :P
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286752 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Farsang 2006
Fúú, mi mindent írtak már itt!!! (Vita rúlz :twisted: )
Nos, én jól éreztem magam, mert csak!
Hangulat jó volt, meg minden...
Műsor tényleg hosszú volt, de nem halálos, és ha volt bennne nekem fals rész, azt bőven kárpótolta más (Táncok zseniálisak voltak, de úgy látom ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül :wink: )
És én táncoltam annyit, amennyit akartam, és nagyon élveztem :)
Köszi mindenkinek!

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286739 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Farsang 2006
Öhm, szerettem volna verset írni fellelkesülvén azon a csodás estén mit veletek tölthettem, de időm nem engedi s ezért csak így fogalmazok:
Először is köszönet Alyrnak, hogy beengedett minket, köszönet Alcarnak a képért (a név amire gondoltam: Hirannis), ezen felül Ferának üzenem, hogy a párbaj még mindig ki van tűzve (egy későbbi időpontra).
Tetszett a nyitóbeszéd, Fülöp Laci tánca, az öszes ének egytől egyik. Tetszett a kecske, a telefonbetyár, Belegaer partjai és összességében az egész est.
Köszönöm nektek!

Thereon, a vándorló varázsló
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286730 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Farsang 2006

Cicaful írta: Köszi Toma!
Ezeket én is tudtam...
Én inkább SÚ képeire gondoltam, meg nagyon kedves fotós pajtásokéra, Dreamer úr barátaira, valamint Druéra.... Meg mindenki máséra, aki fotózott :D :wink:

SU képei, meg "Drímőr úr barátai"-nak a képei nálam lesznek elérhetők valamikor hétvége felé.
+ a Tolkien.hu Galériájában (előbb-utóbb)

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286729 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Farsang 2006
Köszi Toma!
Ezeket én is tudtam...
Én inkább SÚ képeire gondoltam, meg nagyon kedves fotós pajtásokéra, Dreamer úr barátaira, valamint Druéra.... Meg mindenki máséra, aki fotózott :D :wink:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286694 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Farsang 2006

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286688 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Farsang 2006
Igen kellemesen éreztem magam :D :D :D [tovább is maradtam emiatt, mint gondoltam...]
Kaszinó nagyon tetszett, ugye Áfi?
Szervezés isten-király volt! Köszi Iru, főszervező asszony!

Lerágott csont, de:
fényképek mikor és hol lesznek majd?

Dreamer: a barátaid képei is ide kerülnek majd fel, vagy azokhoz hogy lehet majd hozzájutni?

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #286687 Írta: Rilrómen
Rilrómen válaszolt a következő témában: Farsang 2006
Tehát akkor:
Köszönöm ezt a felejthetetlen estét mindenkinek aki részt vett a szervezésben és a műsorban.A táncok hihetetlenül jók voltak 8O ,bár a műsor tégyleg hosszú lett 1 kicsit.Lényeg a lényegben hogy fantasztikusan éreztem magam egészen hajnalig :D :D .

Üdv:Ril

"...The Phantom of the Opera is there inside your mind...."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.233 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére