Farsang 2006
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Mi van a LEPes dvd-cuccal?
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- gillz
- Nem elérhető
Szofi írta: Gillz!
Állítólag te szedted össze az ott maradt tárgyakat. Nem volt köztük véletlenül Esgal saruja? Bordó bőr. Ha nem találtad meg, akkor van rá esély, h még ott van?
nálam nincsen, Iru pedig a végén körbenézett, maradt -e valami.
need more brainz. yourz. now.
- Telcontar
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
- Anonymous
- Látogató
Állítólag te szedted össze az ott maradt tárgyakat. Nem volt köztük véletlenül Esgal saruja? Bordó bőr. Ha nem találtad meg, akkor van rá esély, h még ott van?
- Rayan
- Nem elérhető
Aki véletlenül eltűntette, lécci sikítson.
Kösz:)
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Oisin
- Nem elérhető
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Telcontar
- Nem elérhető
A pop-disco megint csak kifejezetten táncolható, így 50-50% a táncra és a rázásra alapuló dalok aránya.
Lehet és célszerű is, ha több, de valahol meg kell húzni a mértéket, különben az igazán jók elvesznek az "ez még elmegy" kategória jelöltjei között. Legyenek csak a legjobban, azokat sem szereti mindenki, de legalább ismeri.
PL én imádom a Pokolgépet, és vannak még ezzel jópáran a társaságban, de akkor inkább legyen pl István a Király, azt sokkal többen ismerik és szeretik, vagy Edda.
Oisin írta:
telcontar írta: - 150 rock, esetleg alter
- 150 táncolható disco és pop (régebbi és újabb vegyesen, de inkább a slágeres, kifejezetten ismert számokkal)
- 50 poéndal (KFT: Afrika, rajzfilmsláger, Macskajaj-Pitbull stb)
- 50 táncdal (flamenco, keringő)
Kicsit egyoldalúnak érzem ezt ezekkel az arányokkal. Szerintem az 50 tánczene kevés a 350 nem kifejezetten tánczenéhez, vagy inkább úgy mondanám h az sok. A flamencora pedig mellesleg nemigen lehet párban táncolni, az inkább egyéni produkció...
Üdv, Oisin
PS: argentín tangó zenét tudok beleadni, bár az nem igazán bulizene, meg némi lightos latint, meg Shakirát pld. ami popnak is, latinnak is elmegy, és inkább az...
- Laurelen
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Oisin
- Nem elérhető
telcontar írta: - 150 rock, esetleg alter
- 150 táncolható disco és pop (régebbi és újabb vegyesen, de inkább a slágeres, kifejezetten ismert számokkal)
Kicsit egyoldalúnak érzem ezt ezekkel az arányokkal. Szerintem az 50 tánczene kevés a 350 nem kifejezetten tánczenéhez, vagy inkább úgy mondanám h az sok. A flamencora pedig mellesleg nemigen lehet párban táncolni, az inkább egyéni produkció...
Üdv, Oisin
PS: argentín tangó zenét tudok beleadni, bár az nem igazán bulizene, meg némi lightos latint, meg Shakirát pld. ami popnak is, latinnak is elmegy, és inkább az...
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Telcontar
- Nem elérhető
- 150 rock, esetleg alter
Ezek hosszú időre változatos zenét jelentenek és persze emellett mindig lehet sajáttal frissíteni. Nem kell több, elég mindenből a legjobb, így is kb 25 órányi anyagról beszélünk.
Második lépés összevadászni a számokat, majd kiírni őket DVD-re és sokszorosítani, hogy a fő bulifelelősöknek és az MTT irattárnak is legyen belőle. Természetese kizárólag jogtiszta forrásból, saját célra használatos másodpéldányokról beszélünk, ez természetes.
A magam részéről már kb 100 rockszámot összeírtam, de itt is jó ha van segítség, főleg az öregebb rókáktól, akik műveltek rockzenei téren (úgy értem, akik számára nem a nightwish az egyetlen akik gitárt fognak).
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Irunien írta: Figyelem!!
Fontos!!!
Gillz billentyűzete és egere eltűnt a farsangi pakolási kavalkádban. Addig van infónk róla, hogy az ipartestületi földszintjére még lejutott, valahova a hangfalak közelébe. sajnos nem tudom ki pakolta szét a gépet, de kérem jelentkezzen!!!
Kérek mindenkit, aki pakolt, vagy vitt haza farsangról bármit, hogy nézze meg otthon, hátha hozzácsapta esetleg a dolgai közé, vagy bármi...
Köszönöm Mindenkinek!!!
No meg az összes kábel, zsinór, ami egy száítógéphez kell.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Irunien
- Nem elérhető
Fontos!!!
Gillz billentyűzete és egere eltűnt a farsangi pakolási kavalkádban. Addig van infónk róla, hogy az ipartestületi földszintjére még lejutott, valahova a hangfalak közelébe. sajnos nem tudom ki pakolta szét a gépet, de kérem jelentkezzen!!!
Kérek mindenkit, aki pakolt, vagy vitt haza farsangról bármit, hogy nézze meg otthon, hátha hozzácsapta esetleg a dolgai közé, vagy bármi...
Köszönöm Mindenkinek!!!
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- ADIM a Des
- Nem elérhető
A jelmezes kedvezmény inspiráló, jó ötlet. A bál megnyitása is.
Ám ez még a jövő zenéje, s ha eljön az idő, biztosan előkerül minden elképzelés, amiből a legjobbak alabján rendezik meg a következő farsangi bált.
"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
- gillz
- Nem elérhető
Adelard írta:
gillz írta: Egyrészt van nálam egy szatyornyi talált tárgy, aki hiányt érez valamiben, az szóljon, másrészt még mindig nincs meg a billentyűzetem
A pakolásnál még megvolt, lekerült a földszintre, valahova a hangfalak közelébe. Nem emlékszik senki, hohy elrakta valahova, kocsiba vagy akármi? Szükségem lenne rá...
Egy fekete siltes sapka nincs nálad esetleg?
de van. Viszem a cuccokat Gomuncsra holnap!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Gumipók írta: Egy megjelent cikk az eseményről.
www.sfportal.hu/content/view/1121/157/
8O
Ezt ki írta?!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Adelard
- Nem elérhető
gillz írta: Egyrészt van nálam egy szatyornyi talált tárgy, aki hiányt érez valamiben, az szóljon, másrészt még mindig nincs meg a billentyűzetem
A pakolásnál még megvolt, lekerült a földszintre, valahova a hangfalak közelébe. Nem emlékszik senki, hohy elrakta valahova, kocsiba vagy akármi? Szükségem lenne rá...
Egy fekete siltes sapka nincs nálad esetleg?
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- gillz
- Nem elérhető
- Irunien
- Nem elérhető
u.i: egyébkéntmeg azért nem volt főpróba, mert bár 3szor is lett volna(kedd, péntek, aznap) nem igazán jöttek el a fellépők, hogy bemutassák produkcióikat, és ugyebár senkit nem lehet megölni azért, mert nem érzi elég fontosnak, h kipróbálja magát fellépés előtt. Mi mind a három alkalommal ott ültünk, és akik eljöttek, azokat szépen meghallgattuk, de hát a többivel nem tudunk mit csinálni. Reménykedtünk, h talán 3 időpont nem lesz kevés, és el tud jönni mindenki, de hát nem így történt, és eddig még nem jutott eszünkbe jó módszer, hogy hogyan lehetne kényszeríteni őket
, talán jövőre kigondolunk valami okosat.
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Gumipók
- Nem elérhető
- Aranill
- Nem elérhető
A következő farsang szervezésével kapcsolatban seregnyi jó ötletet fogalmaztatok meg ADIM, Alison, Alyr, Brisa, Esgal, gillz, Kincső, Melian, Telcontar (szigorúan abc sorrendben!) megspórolva nekem a munka javarészét, mert veletek értek egyet. Csak jövőre feledésbe ne merüljön!
Milyen jó is lett volna egy közös próba, majd főpróba, mondjuk Dreamer_KF értékes segítségével. Hamar fény derült volna a hiányosságok jó részére, elkerülhető lett volna sok minden, így a 3 órára nyúlt műsor stb.
Élmény volt ott lenni, látni az ismerős és új arcokat, beszélgetni, rácsodálkozni a jelmezekre, a gyönyörű báliruhákra. A műsorban új elemek jelentek meg. Kövezzetek meg a versek magukkal ragadtak. Szofi, gillz a többiektől bocs, mindenkit nem sorolok föl . Azt gondolom volt helye a csipkelődő népdaloknak is. A táncok ..., hol egy megfelelő jelző???? A humoros jelenetek előtt le a kalpaggal. és köszönet a szervezőknek, szereplőknek, résztvevőknek. Külön gratulálok az MTT díjazottjainak.
Az általam javasolt 2006 farasangi műsor:
- 17-19 óra között szerény müsorainkkal mi kezdők, színvonalatalanok afféle vendégvárásként fogadjuk az érkezők népes csapatát
- megközelítőleg 20 óra magasságában megnyittatik a bál, ezt követően kezdetét veszi a színvonalas 1 órás műsor.
- negyedóra pihenő után jönne a karneváli felvonulás + ennek értékelése, figyeljetek! én rögtön ezután megnyitnám a kaszinót, most járunk 22 óránál
- 23 óra bálkirály és királynő választás
- éjjel fél 1 pihenésként tombolasorsolás, majd
- megszokott jól bevált programok: tánc kifulladásig + tánctanítás, stb
- bál-zásár hajnal 4, uszkve fél ötkor tánccal, esetleg a megtanult tánccal
- elpakolás, levonulás
+ 1 A jelmezes beöltözést ösztönözhetnétek azzal, hogy aki beöltözik, pl az 20 % -kal olcsobban juthat belépőjegyhez.
+ 2 A farsangibál egészét keretbe lehetne foglalni, a bált az előző bálon megválasztott bálkirály és királynő nyitná meg és a rendezvény utolsó eseménye az új bálkirály + bálkirálynő megválasztása lenne.
Mensch werden ist eine Kunst.
06 20 99 29 525
- Anonymous
- Látogató
És mégvalakinek, aki nem jár erre, és úgyis tudja...
Jó, hogy nem vagyok normális!
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Nos, én jól éreztem magam, mert csak!
Hangulat jó volt, meg minden...
Műsor tényleg hosszú volt, de nem halálos, és ha volt bennne nekem fals rész, azt bőven kárpótolta más (Táncok zseniálisak voltak, de úgy látom ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül )
És én táncoltam annyit, amennyit akartam, és nagyon élveztem
Köszi mindenkinek!
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Thereon
- Nem elérhető
Először is köszönet Alyrnak, hogy beengedett minket, köszönet Alcarnak a képért (a név amire gondoltam: Hirannis), ezen felül Ferának üzenem, hogy a párbaj még mindig ki van tűzve (egy későbbi időpontra).
Tetszett a nyitóbeszéd, Fülöp Laci tánca, az öszes ének egytől egyik. Tetszett a kecske, a telefonbetyár, Belegaer partjai és összességében az egész est.
Köszönöm nektek!
Thereon, a vándorló varázsló
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
SU képei, meg "Drímőr úr barátai"-nak a képei nálam lesznek elérhetők valamikor hétvége felé.Cicaful írta: Köszi Toma!
Ezeket én is tudtam...
Én inkább SÚ képeire gondoltam, meg nagyon kedves fotós pajtásokéra, Dreamer úr barátaira, valamint Druéra.... Meg mindenki máséra, aki fotózott
+ a Tolkien.hu Galériájában (előbb-utóbb)
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Cicaful
- Nem elérhető
Ezeket én is tudtam...
Én inkább SÚ képeire gondoltam, meg nagyon kedves fotós pajtásokéra, Dreamer úr barátaira, valamint Druéra.... Meg mindenki máséra, aki fotózott
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Toma gazda
- Nem elérhető
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Cicaful
- Nem elérhető
Kaszinó nagyon tetszett, ugye Áfi?
Szervezés isten-király volt! Köszi Iru, főszervező asszony!
Lerágott csont, de:
fényképek mikor és hol lesznek majd?
Dreamer: a barátaid képei is ide kerülnek majd fel, vagy azokhoz hogy lehet majd hozzájutni?
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Rilrómen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Köszönöm ezt a felejthetetlen estét mindenkinek aki részt vett a szervezésben és a műsorban.A táncok hihetetlenül jók voltak 8O ,bár a műsor tégyleg hosszú lett 1 kicsit.Lényeg a lényegben hogy fantasztikusan éreztem magam egészen hajnalig .
Üdv:Ril
"...The Phantom of the Opera is there inside your mind...."