- Köszönetek: 0
MTT Nyári Tábor 2006
- kriszana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
végre sikerült feltöltenem Rana képeit a tábori találkozóról:
www.kep.tar.hu/camp/50378964#2
A többi képet itt találjátok:
www.kep.tar.hu/mttkepek/50362644#2
A tábori dvd-vel kapcsolatban: hetek óta várom, h megérkezzenek az üres dvd-k, ezért türelemre kérek mindenkit, aki rendelt és még nem kapta meg.
Illetve azokat a vidékieket, akik rendeltek, megkapták, de nem fizettek, arra szeretném kérni, h tegyék meg.
Köszi
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Namarie
- Nem elérhető
Leguanember írta: TÁBORI KÉRDŐÍV
Where is it, precious, where is it?
Akkor ezek szerint most ez egyszer nem vagyok lemaradva??????????????????? 8O
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Leguanember
- Nem elérhető
Where is it, precious, where is it?
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Ulmo
- Nem elérhető
Ilmadrin írta: Sziasztok!!!
Lenne egy kérdésem.
Megtudnátok mondani, hogy a 2006-os tábori DVD-k egyikén, rajta van a talpas poharas tánc???? Illetve, hogy lehet-e még?
Tudom, jókor jut eszembe, de egész egyszerűen, annyi a tenni való, hogy nem tudom utol érni magam.
- kriszana
- Nem elérhető
nem kaptam meg. kérlek írj a kriszanakukacfreemailponthu-ra, és írd meg a pontos postacímedet is. Jövőhéten feladom a dvd-ket.Sil írta: Hmm, akkor nem priviben. Kriszana, én írtam neked múltkor mailt, hogy én is szeretnék postán DVD-t, de most nem soroltál fel. Megkaptad, vagy írjak egy másik címemről? Gyanús nekem ez a tolkien.hu-s mail, műxik egyáltalán? (Kapni kapok leveleket, de vajon a küldéssel mi van?)
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Sil, működik a tolkienes levelező. Egyedül a csoportos címekre írt leveleket dobja vissza.
Brisa
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Léli
- Nem elérhető
Shaman/mecsi írta: Kriszana: Jó lenne ha méltóztatnál a segged megemelni és írni ha válaszolok neked priviben.
mecsi: jó lenne, ha méltóztatnál a továbbiakban ezt a hangnemet ezen a Fórumon nem alkalmazni.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- kriszana
- Nem elérhető
Shaman/mecsi írta: Kriszana: Jó lenne ha méltóztatnál a segged megemelni és írni ha válaszolok neked priviben.
bocs, de nem olvasom a priviket
nem véletlenül írtam, hogy E-MAIL-t írjon, ha valakinek gondja van
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- kriszana
- Nem elérhető
kriszana írta: Arra szeretnék kérni mindenkit, aki rendelt tábori dvd-t, hogy ellenőrizze le, hogy rendesen működik-e.
Bocsánat, E-MAIL-ben írjon az, akinek valami nem stimmel a lemezével.
ok Brisa, odaadom Svinnek
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
De ha nem történt meg, akkor add oda Svinnek. Az is jó.
Brisa
- Holtak vezére
- Nem elérhető
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- kriszana
- Nem elérhető
Továbbá kérek szépen visszajelzést a három postán elküldött dvd-s csomaghoz, h megérkezett-e? (HV, Meleth_lin, Panni) /Panni már jelzett/
Illetve azt szeretném megkérdezni, hogy az alábbi emberek - akik rendeltek dvd-t, de még nem vették át - mikor/hol szeretnének hozzájutni:
- Arwena
- Drowse
- Angwen
- Brisa
- Andris
- Iru
- Furi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Rabyn
- Nem elérhető
Tábori talis képeket holnap felteszem az említett oldalra.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
általában musicen.fw.hu valamelyik aloldalán.Nimrocco mirimafea írta: Tök jó volt veletek! Igaz kívülállóként mentem, de akkor is! El sem tudjátok képzelni mekkora segítség volt számomra a jelenlétetek és ezáltal a jókedv!
Rabyn képei fent lesznek vhol?
"Well, I'm back."
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Rabyn képei fent lesznek vhol?
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
És ne feledjétek:"A Remény hal meg utoljára!"
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Namarie
- Nem elérhető
kriszana írta: pikcsörz báj mí:
Köszönjük!!!!!!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
kriszana írta: pikcsörz báj mí:
Alakul. Szép képek, gratula, jól muzsikál az új masina. Bár tudjuk, rossz mester jó vasból sem tud kardot kovácsolni:)
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- kriszana
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
Cueddo, ne haragudj, de te voltál az egyik főszervezője a tavalyi tábornak, miért tőlünk kérdezed, hogy csinálja-e valaki a tábori dvd-ket? Nálatok jobban ki tudhatná, hogy mi újság velük?Cueddo írta:
kriszana írta:
Cueddo írta:
2005-ös dévédét nem csinál valaki? én olyat szeretnék már egy éve.
olyat én is szeretnék
nem kínos, hogy a 2006-os hamarabb lesz kész, mint a 2005-ös?
készülnek a dvd-k, már másolom 'őket', szombatra boldog tulajdonosai lehettek fejenként 3db tábori dvd-nek : )
jó lenne tudni, ki csinálja, ha egyáltalán csinálja vki. mert akkor lehetne rágicsálni az ő fülét.
más: a táborértékelő megbeszélés hivatalos (vagy nemhivatalos) jegyzőkönyve olvasható valahol?
Amúgy elfelejtettem mondani ma mindenkinek, aki DVD-t kapott:
A 2. táboros dvd-n (vagyis az első videós dvd-n:)
szóval, a 35. perctől van rajta kb. fél óra, ahol bekapcsolva maradt a kamera, és a földet mutatja, azt át kell tekerni.
Nem tudtam vágóprogramot szerezni, hogy eltávolítsam, de ha tudtam volna, akkor sem fért volna rá 1 dvd-re az összes videó, így bennemaradt. Bocsánat.
És bocsánat azoktól is, akik ma nem jutottak dvd-hez, mert később érkeztek. Jövőhétre megírom a hiányzókat, és hétfőn postára rakom azoknak, akik úgy kérték.
További dvd-k nálam rendelhetők - mondjuk október végéig max.
- Cueddo
- Nem elérhető
kriszana írta:
Cueddo írta:
2005-ös dévédét nem csinál valaki? én olyat szeretnék már egy éve.
olyat én is szeretnék
nem kínos, hogy a 2006-os hamarabb lesz kész, mint a 2005-ös?
készülnek a dvd-k, már másolom 'őket', szombatra boldog tulajdonosai lehettek fejenként 3db tábori dvd-nek : )
jó lenne tudni, ki csinálja, ha egyáltalán csinálja vki. mert akkor lehetne rágicsálni az ő fülét.
más: a táborértékelő megbeszélés hivatalos (vagy nemhivatalos) jegyzőkönyve olvasható valahol?
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Rabyn
- Nem elérhető
ahogy tudok venni a géphez kártyaolvasót lesznek képek és a videok:D Megspékelve egy kis zenével:D
- Brandir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A MAGYAR TOLKIEN TÁRSASÁG 2007-ES NAGY NYÁRI TÁBORÁNAK SZERVEZÉSÉRE
A Magyar Tolkien Társaság pályázatot hirdet a 2007. évi Nagy Nyári Tolkien Tábor koncepciójának és fő szervezőinek kiválasztására. A tábor koncepcióját, és a szervezői csapat tagjainak bemutatását tartalmazó leírást a brandir@tolkien.hu címre várjuk 2006. szeptember 30. éjfélig.
TÁBOR ÁLTALÁNOS KERETEI:
A tábort 2007. július 12. után kell lebonyolítani, legalább 7, maximum 10 napos időtartamban, 90-150 fő részére. A tábort az MTT eddigi Nagy Nyári Táboraihoz hasonlóan 100%-ban a résztvevők befizetéseiből kell finanszírozni.
A kijelölt főszervezőnek és 2-3 fős csoportjának (táborvezetők) kell:
- kidolgoznia a tolkieni mitológiában való elmélyülést szolgáló programokat,
- kialakítania a tábori tevékenységeket egységbe foglaló, tolkieni hagyományokra épülő erős keretjátékot,
- előkészíteni a tábor alapfeltételeit (szállás, étkezés),
- megszervezni a jelentkezéseket, a befizetéseket, a táborozók utaztatását,
- megoldani a programokhoz szükséges eszközök beszerzését,
- rendezni a tábor pénzügyeit,
- kiválasztani, felkészíteni, képezni és a tábor helyszínén irányítani a táborszervezőket,
- biztosítani a tábor zavartalanságának további feltételeit.
Túljelentkezés esetén biztosítani kell, hogy első körben az MTT regisztrált, tagdíjhátralékkal nem rendelkező tagjai, második körben a tolkien.hu fórumának regisztrált résztvevői előnyt élvezzenek.
PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA:
Az elnökség a 2007-es Nagy Nyári Tábor megszervezésére kiírt pályázat elbírálására, az eddigi táborok szervezésében tapasztalatot szerzett, és most nem pályázó személyekből összeállított, ötfős bírálóbizottságot jelölt ki. A bizottság tagjai: Kriszana, Nólindir, Telcontar, Leguanember és Brandir. A bizottság október első hetére személyes meghallgatást fog kérni, melyen a teljes szervezőgárda megjelenésére számítunk.
A pályázatok elbírálása (a pályázók számától függően), várhatóan két körben fog történni. A második körbe bejutott legjobbnak ítélt pályázatok benyújtói (a pályázók számától függően várhatóan a legjobb három), a második körbe be nem jutott pályázatokat megismerhetik, és amennyiben igénylik, két hét áll rendelkezésükre, hogy saját pályázatukat ezek ismeretében módosítsák. A pályázók hozzájárulnak, hogy pályázatuk bármely része, e célra szabadon felhasználható. A 2007-es Nagy Nyári Tábor koncepcióját, és fő szervezőit ez után választja ki a bizottság.
PÁLYÁZATNAK TARTALMAZNIA KELL:
PÁLYÁZÓK:
A főszervező és a többi táborvezető felsorolását, valamint tábor vagy egyéb programok szervezésében szerzet tapasztalataikat.
ÁLTALÁNOS KONCEPCIÓ:
A tábor főbb jellemzőinek, célkitűzéseinek leírása. Az eddigi táborokhoz képest az eltérések, újítások, vagy valamelyik korábbi táborban már előfordult motívum feldolgozásának összegyűjtése. A tábor célközönségének meghatározása, a különböző érdeklődési köröknek szóló programok összehangolásának terve.
ISMERTETŐ:
Időtartam:
A tábor pontos kezdete és időtartama.
Helyszín:
A tábor helyszíne (esetleg több lehetőség), és kiválasztásának főbb szempontjai.
Étkezés:
A napi háromszori étkezés biztosításának módja, a meleg ételek száma naponta. A konyhai munkával, és az anyagbeszerzés irányításával, gyakorlattal rendelkező személy lesz megbízva, vagy önellátóan, a táborozók segítségét is igénybe véve, esetleg teljes ellátással kerül megoldásra az étkeztetés?
Költségek:
A tábor tervezett részvételi díja, összetevőinek aránya.
Keretjáték:
A kerettörténet, annak fordulópontjainak és interakcióinak felvázolása. A keretmese hangulatteremtő ereje mellett elvárás egy játszható, a tolkieni hagyományokra épülő, erős keretjáték.
Táborszervezők:
Figyelembe véve a tábor közösségépítő erejét, különösen fontosnak tartjuk az irányítást végző személyek felkészítését, képzését.
- Amennyiben lesznek csapatok, a csapatvezetők: feladatainak, és a kiválasztásuknál figyelembe vett szempontoknak a meghatározása.
- Amennyiben lesznek a keretjáték levezetésével vagy a csapatvezetők munkájának segítésével megbízott személyek, azok feladatainak, és a kiválasztásuknál figyelembe vett szempontoknak a meghatározása.
- Táborszervezők elhelyezkedése a tábori struktúrában, és szerepük, valamint helyük a keretjátékban.
- Táborszervezők képzésének terve.
Házirend, pl.:
- Alkoholtilalom: A tábor területén alkoholt fogyasztani, vagy ittas állapotban tartózkodni tilos.
Kedvezmények, pl.:
- A hivatalos rendezvényeken alkalmazott elv szerint, az MTT tartozással nem rendelkező tagjai számára kisebb részvételi díj.
PROGRAMOK:
Fix programok pl.:
- Étkezések
- Tudományos előadások, esti mesék
- Tematikus programok
Ha lesznek csapatok, azok feladatai, pl.:
- Ébresztő biztosítása
- Pohárnokság
Valamennyi táborozót érintő közös programok, pl.:
- Nagy kirándulás
- Ügyességi vetélkedő
Egyéb programok:
Amelyek a fenti kategóriákba be nem sorolhatóak.
INFORMÁCIÓK A TÁBOROZÓKNAK:
Tábori jelentkezéshez milyen információkat fognak megadni a táborozóknak, pl.:
- Helyszín
- Keretjáték általános ismertetése
- Ha lesznek csapatok, azok megnevezése
- A tábor költsége és a részletek befizetési határideje
Tábor előtt, pl.:
- Csapatbeosztás
A tábor elején, pl.:
- Fix programok ideje
- Esténként a másnapi "részletes" program
ÜTEMTERV:
A pályázat lehetőség szerint tartalmazza a tábor előkészületeinek ütemezését, pl.:
- Ha több javaslat is van a táborhelyre, szavazás kiírása, szavazás lezárása
- Táborszervezők véglegesítése
- Tábori jelentkezés kezdete (jelentkezési lap közzététele)
- Jelentkezési határidő
- Táborozók értesítése a jelentkezés elfogadásáról (elektronikusan + postára adás)
- Részletek befizetésének határideje
- Csapatlisták közzététele, csapat topicok
"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
- Rabyn
- Nem elérhető
Virág írta:
kriszana írta: hogy ne merüljön feledésbe
Ankalimon írta: Akkor a részletek:
A Tábori Találkozó 2006. szeptember 2-án 13-18 óra között kerül megrendezésre a Hajógyári szigeten.
Rossz idő esetén a helyszín a Batthyányi Alapítvány (1067 Budapest, Eötvös u. 24. I. 16.) lesz.
A tervezett program:
-Közös örömködés
-Elvonulás csapatonként
-Csapatprodukciók bemutatása
-Fornost előadás (Synithos ősbemutató!!!)
A találkozó 13 órakor a Nagyréten lesz, utána döntjük el, hogy a Szigeten pontosan hol helyezkedünk el.
A tömegközlekedők számára 12.15 és 12.30 között a Batthyányi téri HÉV megálló bejáratánál előzetes találkozási pontot szervezünk. A közös indulás a 12.30 utáni első HÉV szerelvénnyel történik (a jegyeket vegyétek meg addig.)
A csapatprodukciótól ne rettegjetek oly nagyon. Eccerű lesz...
A Találkozó 18 órás zárása nem jelenti azt, hogy fel kell kelnünk és mindenképpen haza kell mennünk, azt a célt szolgálja, hogy a vidéki, és ezért indulási időpontjukban kötött résztvevők is be tudják lőni a fő időkeretet. Várhatón tovább maradunk, és még valami közös esti program sem kizárt...
lenne egy kérésem: most néztem meg, és pont 12:30-ra, vagy egy pár perccel, max. 5-el később érek oda...szal csak azt szeretném kérni, hogy várjatok meg köszi!! (egyébként a Batthyányi térről tízpercenként mennek a hévek: 12:30, 12:40...stb.)
mégegyszer kökszi, ha megvártok (:
Én megvárom azokat akik lekésik a HÉV-et. egészjól ismerem a szigetet ott nőttem fel.)