IV. MTT születésnap
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Amugy velencefürdő emlékeim szerint kb 20 férőhelyes.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Irunien
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
kemény erőfeszitést jelent ezt végigkövetni..
nos, asszem talán rabyn(vagy panda?..) kérdezte: én eredetileg két okból nem mentem volna miskolcra, mert vizsgázom, és mert nincs viz.
Aztán ezt a budapesti kis összeruccanást még meg tudtam volna oldani, de akkor eszerint most ez nem lesz.
A Velencei cucc meg elvileg jó ötlet lenne, de nem tudom, mennyire kivitelezhető ott egy Szülinap, tekintve, hogy ott jócskán szoktunk lenni (bár...ahogy most elnézem...nincs nagy tolongás) no, de majd meglátjuk...
én csak azt szeretném tudni, h kik voltak ezek a titokzatos erők, akik hátulról beavatkoztak?...
(igazából, már elfáradok, mire megirom a hozzászólást...és inkább azt gondolom, legyen mindegy...ezt a sok változást nem lehet birni )...
..mtt...
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- keshu
- Nem elérhető
"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Most már ne tologassák sehova. Sikerült mégis elérnem, hogy tudjak menni.Kincső (Thilanna) írta:
Minerva írta: Líthas tudtommal el lett tolva egy héttel. (30-ára asszem.)
Ez a baj
Miért nem a szülinapozást tolják akkorra?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Kincső
- Nem elérhető
Minerva írta: Líthas tudtommal el lett tolva egy héttel. (30-ára asszem.)
Ez a baj
Miért nem a szülinapozást tolják akkorra?
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Panda írta: És nálunk nagyobb döntési jogkörrel rendelkezőknek támadt egy ötlete, amit gyors és jó megoldásnak gondoltak. (Lehet, hogy tényleg az, én nemtom.)
Szerintem várjunk egy véleményt a "másik" oldalról is, aztán elégedetlenkedjünk. (Várjuk...)
Várunk........
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Panda
- Nem elérhető
Nem hagytál ki olyat, amiről tudnék.Alyr Arkhon írta: 1. Kissé későn és kis hírveréssel meg lett hirdetve az MTT szülinap Miskolcra.
- erre nem jelentkezett csak mindössze 3 ember
2. A szervezők ezt a hihetetlen, mindent elsöprő lelkesedést látva mentő ötleten kezdték törni a fejüket, és arra jutottak, hogy egy vacsorával és hasonlókkal még lehetne kezdeni valamit
3. Ebből hirtelen a szervezőktől különálló erők "Pót-Mttszülinapot Loth-éknál, később"-öt csináltak.
Kissé kaotikus, és számomra érthetetlen főleg a harmadik lépés.
Ha valamit kihagytam, tessék jelezni.
Szerintem a lelkesedésen nem csak mi lepődtünk meg, és nagy ötletelés vette kezdetét, hogy mi legyen. És nálunk nagyobb döntési jogkörrel rendelkezőknek támadt egy ötlete, amit gyors és jó megoldásnak gondoltak. (Lehet, hogy tényleg az, én nemtom.)
Szerintem várjunk egy véleményt a "másik" oldalról is, aztán elégedetlenkedjünk. (Várjuk...)
- Ille Lórien
- Nem elérhető
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Ezt én sem értem. Az egynapos budapesti cucc miért lett elvetve? 8ORabyn írta: Azt viszont nem értem, mért nem volt jó az, hogy akkor szombaton elmegyünk pesten városnézni meg este vacsizni...
De mostmár mindegy.
Én speciel anyagi megfontolásból nem mentem volna Miskolcra, nekem túl drága lett volna most, és spórolnom kell.
Én is nagyon hálás vagyok azoknak, akik megpróbálnak mégiscsak valami megoldást találni és szervezni!
- Melian
- Nem elérhető
*egyetért/bólogat/máskorisigyeksziksegíteni*Sirgon Esgalnor írta: Részemről is köszönet Pandának és Rabynnak a munkájáért! Sajnálom, hogy nem jött össze nektek. Ne csüggedjetek!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Dodiee írta:
Rabyn írta: Úgyvolt, hogy az, de át lett téve. Ennek ellnére páran felmegyünk Lithazosni mert a mégiscsak szentivánéj éjszakája.
Végülis az utobbi időben mindenből PÓT lett szervezve...
Akkor PÓT-MTT-s még lehetek
Gyere pót Lithasra és oda nem kell tagnak lenni. Az is el van téve
Jó lett volna, egy méltó vacsora, beszélgetéssel, stb kellő ünnepi hangulatot ad és ha szán valaki egy 10.000 hétvégére és 5000 pl kijön a vacsi, akkor belefér, nem? No meg a sok Pesti közül eljöttek volna többen a vizsgák ellenére is, hisz egy estét könnyebb szabaddá tenni, mint egy hétvégét.Rabyn írta: Én mondjuk másnap mentem volna érettigizni:P:)
De a vizsgázokat megértem, meg a dogozokat is. Azt viszont nem értem, mért nem volt jó az, hogy akkor szombaton elmegyünk pesten városnézni meg este vacsizni...
De mostmár mindegy.
Én is írtam miért nem jó, sajnos pont szombat estére volt fontos dolgom, ami áthelyezhetetlen volt. (és még mindig van) Ergo nekem ugrott volna így is úgy is. De így.....
:bounce: :bounce: :bounce: A szervezőknek pedig (Rabyn, Panda) köszönet a munkáért amit belefektettek :hello: :hello: :hello:
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Maglor
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
De a vizsgázokat megértem, meg a dogozokat is. Azt viszont nem értem, mért nem volt jó az, hogy akkor szombaton elmegyünk pesten városnézni meg este vacsizni...
De mostmár mindegy.
- Melian
- Nem elérhető
Nekem egy rettenetesen cikis vizsga péntek késő délután, ami elég váratlanul keresztülhúzott minden tervemet (de asszem, én írtam is MSN-en), Mecsi pedig eredetileg dolgozott volna - bár aztán az utolsó pillanatban sikerült szabaddá tennie magát szombatra... de akkor már mindegy volt...Rabyn írta: Azért azt majd egyszer mesélje el valaki, hogy mi volt az oka, hogy nem jelentkezetetek. lehet priviben is.
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
1. Kissé későn és kis hírveréssel meg lett hirdetve az MTT szülinap Miskolcra.
- erre nem jelentkezett csak mindössze 3 ember
2. A szervezők ezt a hihetetlen, mindent elsöprő lelkesedést látva mentő ötleten kezdték törni a fejüket, és arra jutottak, hogy egy vacsorával és hasonlókkal még lehetne kezdeni valamit
3. Ebből hirtelen a szervezőktől különálló erők "Pót-Mttszülinapot Loth-éknál, később"-öt csináltak.
Kissé kaotikus, és számomra érthetetlen főleg a harmadik lépés.
Ha valamit kihagytam, tessék jelezni.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Rabyn írta: Úgyvolt, hogy az, de át lett téve. Ennek ellnére páran felmegyünk Lithazosni mert a mégiscsak szentivánéj éjszakája.
Akkor PÓT-MTT-s még lehetek
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Maglor
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
és 24én én se érek rá
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Amit én tudok írni mentségemre, azt már beírtam a blogodra kommentnek.Rabyn írta: Azért azt majd egyszer mesélje el valaki, hogy mi volt az oka, hogy nem jelentkezetetek. lehet priviben is.
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
8O Most akkor nem lesz szombaton városnézés + vacsora se Pesten? (Mintha valahol olvastam volna egy ilyen verziót...) Ne haragudjatok, de 24-én én nem biztos, hogy tudok menni, mindent a mostani hétvégére terveztem be, nem biztos, hogy át tudom rakni a szabit. (Azért megpróbálom.) Ez már a végleges verzió?Panda írta: Tehát nem szervezünk MTT- szülinapot.
Lesz viszont pót- szülinap!!!
Jún. 24- én, Loth- éknál Velencén.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Kincső
- Nem elérhető
- Inczy
- Nem elérhető