IV. MTT születésnap
- Panda
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
18 éve 7 hónapja #292804
Írta: Panda
Jöhettek részmunkaidőben is, az ilyen kívánságokat majd írjátok bele a jelentkezésbe.
Panda válaszolt a következő témában: IV. MTT születésnap
Nem off. Aki ennyire életveszélyben van, attól elfogadható.Maglor írta: OFF:
Olyant lehet csinálni, h csak 16án dután/este megyek át Miskolcra? Csakmert aznap nekem még szigorlatom van... de utána át tudok ugrani hamar...
Jöhettek részmunkaidőben is, az ilyen kívánságokat majd írjátok bele a jelentkezésbe.
Téma zárolva.
- Maglor
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
18 éve 7 hónapja #292787
Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: IV. MTT születésnap
OFF:
Olyant lehet csinálni, h csak 16án dután/este megyek át Miskolcra? Csakmert aznap nekem még szigorlatom van... de utána át tudok ugrani hamar...
Téma zárolva.
- Panda
- Nem elérhető
18 éve 7 hónapja #292756
Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: IV. MTT születésnap
Várunk még a program- és költségterv elfogadására, aztán jönnek a részletek. Addig kérdezzétek meg a naptáratokat, szívesen jönnétek- e! Lesz kb két hetetek jeletkezni, de remélem senki sem igényel ennyi gondolkodási időt.
Miskolcot azért választottuk, mert ott még nem járt az MTT és ha nem is a lakótelepek jelentik a fő vonzerejét, de akad néhány látnivaló a környékén. Egyébként bárhová szerveződik egy MTT- s program, sajnos lesznek, akiknek messze lesz, tudom és nagyon sajnálom az éppen érintetteket. A dolog jó oldala pedig az, hogy az országban mindenfelé vannak mtt- sek, és néha mindannyian összegyűlnek. Tehát kifejezetten örülni fogunk, ha a Miskolctól legtávolabb élő ember is eljön.
[size=9:9maysxsr](Rion, kérlek használj egy őrangyalhoz méltó kifejezéseket! )[/size]
Miskolcot azért választottuk, mert ott még nem járt az MTT és ha nem is a lakótelepek jelentik a fő vonzerejét, de akad néhány látnivaló a környékén. Egyébként bárhová szerveződik egy MTT- s program, sajnos lesznek, akiknek messze lesz, tudom és nagyon sajnálom az éppen érintetteket. A dolog jó oldala pedig az, hogy az országban mindenfelé vannak mtt- sek, és néha mindannyian összegyűlnek. Tehát kifejezetten örülni fogunk, ha a Miskolctól legtávolabb élő ember is eljön.
[size=9:9maysxsr](Rion, kérlek használj egy őrangyalhoz méltó kifejezéseket! )[/size]
Téma zárolva.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 4
18 éve 7 hónapja #292734
Írta: Sil
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Sil válaszolt a következő témában: IV. MTT születésnap
Nekem is, de Sopron is kb ugyanennyi lenne. Viszont még jó, hogy nem Nyíregyházára vágytak a szervezők. (Így is el fog menni csak az utazásra kb egy tizes...)Rion Pendragon írta: scheisse! miskolc is sehr far für me
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
- Rion Pendragon
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
18 éve 7 hónapja #292730
Írta: Rion Pendragon
Rion Pendragon válaszolt a következő témában: IV. MTT születésnap
scheisse! miskolc is sehr far für me
Téma zárolva.
- Rabyn
- Nem elérhető
18 éve 7 hónapja #292637
Írta: Rabyn
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Rabyn válaszolt a következő témában: IV. MTT születésnap
Köszi:)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
18 éve 7 hónapja #292636
Írta: Brisa
Brisa
IV. MTT születésnap téma létrehozva Brisa által
MTT szülinap!!!!
Főszervező: Panda
Idén is lesz szülinapja az MTT- nek, de az eddigiektől eltérően, ezúttal a negyedik. Ezt ünneplendő, Miskolcra vonulnánk egy hosszú hétvégére, jún. 16- 18 . (A közgyűlésen elhangzott Sopron csak megtévesztés volt.)
Előzetes programinfók: megnézzük a Diósgyőri várat, Lillafüredet, kisvonatozunk, barlangot látogatunk és felköszöntjük magunkat.
Anyagilag ez körülbelül 5000 Ft terhelést jelent diákoknak, 6000- t nem diákoknak , pontos árat néhány nap múlva mondunk. Ebben benne van a szállás 2 éjszakára, szombaton reggeli, ebéd, vacsora, vasárnap reggeli, a belépők és a helyi közlekedés.
Ami nincs benne: vonatjegy (Bp- ről diákoknak 660), pénteki vacsora és a Miskolctapolcai barlangfürdő belépője (diák 1100, felnőtt 1600), ezt vasárnap délelőttre tervezzük, nem kötelező, lehet csónakázni is.
Ez az egytelen MTT- s program, amire csak MTT- tagok jöhetnek, aki még nem az és szertene jönni, lépjen be!
Pár napon belül lesz konkrét ár, addig várjuk a kérdéseket (Rabyn és Panda).
Főszervező: Panda
Idén is lesz szülinapja az MTT- nek, de az eddigiektől eltérően, ezúttal a negyedik. Ezt ünneplendő, Miskolcra vonulnánk egy hosszú hétvégére, jún. 16- 18 . (A közgyűlésen elhangzott Sopron csak megtévesztés volt.)
Előzetes programinfók: megnézzük a Diósgyőri várat, Lillafüredet, kisvonatozunk, barlangot látogatunk és felköszöntjük magunkat.
Anyagilag ez körülbelül 5000 Ft terhelést jelent diákoknak, 6000- t nem diákoknak , pontos árat néhány nap múlva mondunk. Ebben benne van a szállás 2 éjszakára, szombaton reggeli, ebéd, vacsora, vasárnap reggeli, a belépők és a helyi közlekedés.
Ami nincs benne: vonatjegy (Bp- ről diákoknak 660), pénteki vacsora és a Miskolctapolcai barlangfürdő belépője (diák 1100, felnőtt 1600), ezt vasárnap délelőttre tervezzük, nem kötelező, lehet csónakázni is.
Ez az egytelen MTT- s program, amire csak MTT- tagok jöhetnek, aki még nem az és szertene jönni, lépjen be!
Pár napon belül lesz konkrét ár, addig várjuk a kérdéseket (Rabyn és Panda).
Brisa
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.150 másodperc