Gondor követei - Beszélgetések
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Holtak vezére írta: inkább fessük be mint batikoljuk akkor.. a batikolás jól néz ki de nem túl gondorias, azaz nem túl fegyelmezett és nem túl egyforma..
Egyetértek veled.
Egyébként semmi baj,Virág és nagyon köszi,hogy megnézted.Szerintem holnap még mindenki nézzen utána,aki tud,hogy a környéken kapható-e zöld póló,és ha nem,akkor 2 fehér pólót viszünk a táborba és ott befestjük.Festéket is kellene akkor venni,nem?
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Holtak vezére
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Virág
- Nem elérhető
Mégegyszer bocsi!
ui.: végső esetben esetleg batikolhatnánk fehér pólót, azt meg mindenki tud venni, mivel egyébként is kell egyet vinni...mit szóltok?
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Találtam itthon egy kb. félig lévő fehér szórófestéket,erre az van írva, hogy az egész 2,5 m2 felületre elég, bár csak egy rétegben. Ezt mindenesetre elviszem,az eladó akkor azt mondta, hogy ezt szokták vinni akkor is ha textilre festenek vele, különben fa, fém, üveg és műanyag felületre való. Helyesbítés: Az előbb kipróbáltam pólóanyagon és semmi nem látszik belőle, mert beszívta,ááááááá.
Anglachel,ha meg szeretnéd nézni, akkor: még régebbről, Silnek hála ,itt vannak összecsomagolva sil.uw.hu/color.zip , ebből az color 1 nevű pdf-ben van benne.
Főzés: ahhoz nem értek, azt csinálom,amit mondtok.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Aranill írta: [size=9:3a5ac5ji]
[/size]Aranill írta: 8óra 31 után márcsak mobilon leszek elérhető. Nézzek zöld anyagot az általam említett helyen? Mielőbbi visszajelzést kérek, immár telefonomra.
Nem véletlenül írtam, leginkább telefonon érhettek el!!!
Póló cucc: Virágnak priviben feletem.
Főzés cucc: én a paprikáskrumlit támogatom!!! De ki hoz bográcsot, fakanala, hozzávalókat stb vagy ott mindent kapni fogunk?
1 a paprikás krumli az egyik legkönnyebben összeállítható kaja, finom, laktató, igazi vegák leggfeljebb a kruplit csemegézhetik belőle.
2 a pörkölt is jól elkészíthető, kenyérrel igen finom!!!
3 a gulyásleves szintén jó megoldás
Köpeny cucc: Vettem anyagot, igazi kekizöld vagy oliv szín, ahogy tetszik, amin a fehér szín jól mutat majd, megkockáztatom az arany is. Az anyag pamut, a pólóanyaghoz hasonló, jó esése van. Húúú ERU cérnát is be kell még szerezni hozzá. Ranamarth: Szórófesték vételekor kérdezz rá, hogy hány négyzetméterre ajánlják, általában ezt a flakonon is feltüntetik. Úgy gondolom fehérből a nagyobb (big/legnagyobb) méret kellene, mert abból várhatóan többet használunk majd.
oké,de akkor kérdés,hogy mi hány négyzetmétert fújunk be vele
S kíméli kérges lábait,
- Aranill
- Nem elérhető
[/size]Aranill írta: 8óra 31 után márcsak mobilon leszek elérhető. Nézzek zöld anyagot az általam említett helyen? Mielőbbi visszajelzést kérek, immár telefonomra.
Nem véletlenül írtam, leginkább telefonon érhettek el!!!
Póló cucc: Virágnak priviben feletem.
Főzés cucc: én a paprikáskrumlit támogatom!!! De ki hoz bográcsot, fakanala, hozzávalókat stb vagy ott mindent kapni fogunk?
1 a paprikás krumli az egyik legkönnyebben összeállítható kaja, finom, laktató, igazi vegák leggfeljebb a kruplit csemegézhetik belőle.
2 a pörkölt is jól elkészíthető, kenyérrel igen finom!!!
3 a gulyásleves szintén jó megoldás
Köpeny cucc: Vettem anyagot, igazi kekizöld vagy oliv szín, ahogy tetszik, amin a fehér szín jól mutat majd, megkockáztatom az arany is. Az anyag pamut, a pólóanyaghoz hasonló, jó esése van. Húúú ERU cérnát is be kell még szerezni hozzá. Ranamarth: Szórófesték vételekor kérdezz rá, hogy hány négyzetméterre ajánlják, általában ezt a flakonon is feltüntetik. Úgy gondolom fehérből a nagyobb (big/legnagyobb) méret kellene, mert abból várhatóan többet használunk majd.
Mensch werden ist eine Kunst.
06 20 99 29 525
- Virág
- Nem elérhető
Aranill: akkor neked ne vegyek?
Én viszek fuvolát...sztem nagyon jól szól a gitárral, amit látom többen is hoznak...sztem marhajó csapatindulónk lesz (:
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
amúgy, normális, hogy én ezt www.warnerreprise.com/ecd/lotr/r ... olor_1.pdf nem látom, csak egy txt fájlt?
AURE ENZULUVA!
- Holtak vezére
- Nem elérhető
a zöld köpeny fehér fával elég jól nézne ki. ha hangsúlyozni akarjuk hogy külön nemetség vagyunk, akkor lehet a fa törzében egy kard, vagy valami hasonló motívum. a kardot nem beleszúrva értem hanem mintha a fatörzzsel párhuzamosan a fára fektetnéd, mintha az lenne a törzse.
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Stara írta: Szóval lesz főzés. Ki tud?
A többségnek akkor ez a Fa tetszik? Legyen ez a köpenyen a csillagokkal, esetleg a ebből a koronával? Fehér a zöldön és arany, majd ott eldöntjük pontosan, meg a festékmennyiség függvényében? A szórófestékes ötlet tetszik. A Fa meg kellékei sablonját én szívesen megcsinálom akár itthon is péntekig valamilyen keménypapírból,csak kérdés, tényleg mindenkinek megfelel-e a fenti, és hogy mekkora legyen, + milyen hosszú lesz a köpeny, amit ezek szerint még meg kell venni valahol.
[size=9:2g3ymkto](De jó,van hosszú ű,ő!)[/size]
nekem tetszik...és ha segíthetek valamiben,akkor szólj..mmint ami a sablont illeti...tényleg..majd én veszek szórófestéket...de akkor milyen színű legyen...vagy vegyek fehéret és aranyati,aztán eldöntjük?..ja és mennyit?egy flakon elég mindannyiunknak,vagy több kell?
S kíméli kérges lábait,
- Adelard
- Nem elérhető
Ery írta: Pólóból nekem L-es kell legalább, de ha XL-es az se nem baj.
Végülis találtam zöld anyagot a raktárban, csakhogy az nem elég, illetve a nagyobbikra a rulett aztal van felfestve...
nem baj vigyük azt is, max lesz tábori kaszinó
(amugy Black Jack asztal is biztos van vhol .... )
de mondom sztem ottmaradt valakinél a többi, mert több méter volt belőle...
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Stara
- Nem elérhető
A többségnek akkor ez a Fa tetszik? Legyen ez a köpenyen a csillagokkal, esetleg a ebből a koronával? Fehér a zöldön és arany, majd ott eldöntjük pontosan, meg a festékmennyiség függvényében? A szórófestékes ötlet tetszik. A Fa meg kellékei sablonját én szívesen megcsinálom akár itthon is péntekig valamilyen keménypapírból,csak kérdés, tényleg mindenkinek megfelel-e a fenti, és hogy mekkora legyen, + milyen hosszú lesz a köpeny, amit ezek szerint még meg kell venni valahol.
[size=9:2oyc84rq](De jó,van hosszú ű,ő!)[/size]
- Nelossel
- Nem elérhető
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Aranill
- Nem elérhető
06 20 99 29 525
- Ery
- Nem elérhető
Végülis találtam zöld anyagot a raktárban, csakhogy az nem elég, illetve a nagyobbikra a rulett aztal van felfestve...
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
A pólón pedig legyen a címerünk, ki logóban... Nos, én csináltam egy legújabb 5.1-es verziót , vagyis tulajdonképpen kicsit variáltam a tavalyi Andustaros címer jelölt rajzomon...
AURE ENZULUVA!
- Adelard
- Nem elérhető
Ery írta: A raktárban nem találtam zöld anyagot Igaz nem tudtam rendesen szétnézni.
Alternatív javaslatok:
1. Van viszont világoszöld "papírszerű" anyag, amiből akár spanyolos övet tudnánk csinálni.
2. Veszünk-vetetünk anyagot, ennek fejenkénti költsége kb. 500,-
3. Reménykedünk, hogy mégis van zöld anyag (a LEP óta nme használtuk el...)
Nincs zöld anyag?? az hogy lehet, hát farsang előtt emléxem, annyi volt, hogy összetekerve se fért be sehova, külön kellett neki szatyrot venni és alig bírtam el a pókersztalhoz használtunk belőle vmennyit de csak töredékét, egész biztosan maradni kellett még belőle. Nem lehet h valakinél ottmaradt és nem vitte vissza a raktába azóta? (mint ahogy én se a textilfestékeket... tényleg az nem kéne majd táborba?? nálam van 3 doboz, fehér, fekete, piros, meg egy rakat ecset)
Póló: nekem inkább Ses kéne ha lehet,pláne ha nagyok.. de jó az Mes is, csak XXLes ne legyen (különben csak alváshoz fogom használni )
Köpeny: igazából nem rajongok annyira az 5letért, de ugy látom itt sokaknak tetszik uh nem szólok inkább:) viszont az a kérésem h legalább ne fehér legyen.. ( nagyon az orvosokra és a biosztanáromra emlékezet.. :tongue: ) a zöld az jó, és támogatom h legyen rajta fehér fa, meg körbe arany csillagok sztem ez elég.
Furulyát én is hozok.
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
én viszem Bélát, a gitáromat Akinek nem elég annak még vihetek egy tam-tam dobot (:
AURE ENZULUVA!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Zajkeltő eszköz?Hm...én viszek gitárt,szájharmónikát,furulyát és magamt...ez már eleve elég zajos,nem?
S kíméli kérges lábait,
- Aranill
- Nem elérhető
Anglachel/Gurthang írta: Én amúgy továbbiakban is tartom azt a meginoghatatlan tervemet, hogy a köpenyen csak egy nagyon-nagy fehér fa legyen, és a pólón legyenek ezek a címerek...
Így is jó, zöld köpenyen fehér fa + diszkréten a köpeny szegélyét díszíthetnénk arany szegővel, vagy ráfestett aranyos motivummal. Ez mehet? Zöld és arany, ezek a színeink. Bár nekem az aranycsillagok tetszenek.
06 20 99 29 525
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
AURE ENZULUVA!
- Aranill
- Nem elérhető
www.warnerreprise.com/ecd/lotr/r ... olor_1.pdf
Minden hivatkozott kép szép, legjobban Stara képei tetszenek. A fent hivatkozott fa és zászlón lévő motívumokat felhasználva úgy képzelem zöld köpenyünket, hogy felnagyítva a fa fehéren fölötte (a korona és) a csillagok aranyban tündökölnek.
A legegyszerűbb motívum az lenne, ha Aragorn koronájáról lekoppinthatnánk a fa egyszerűsített rajzát + csillagok.
Mivel ezen a héten sokat dolgozom és nethez alig jutok, telefonon leszek elérhető leginkább. Holnap járok az Asztória környékén, megnézzem a zöld anyagot? Milyen zöldre gondoltatok? Mielőbbi választ kérek!!!!!!!!!!
1 ötlet A köpeny elkészítésére az lenne a célszerűbb, ha keménypapírból kimetszenénk a fát + csillagot (sablont készítenénk) és szóró festékkel gyorsan elkészíthető lenne. Nem tudom mennyire kivitelezhető.
+1 ötlet Hoz valaki valamilyen hang-, zene-, zaj teremtő eszközt. Van csörgőm.
Arra gondoltam valami "szignált" összeállíthatnánk, illetve üdvözlő szöveget, közös csata, akarom mondani üdvrivalgást stb
A főzésről jó lenne némi további infot beszerezni, mert emlékeim szerint a vendégfogadós napon kerül rá a sor. Ehhez bográcsot ki tud hozni, a hozzávalókat hogyan szerezzük be? stb
Nekem nagy póló kell!!! XL, vagy XXL, inkább magam szerezném be.
06 20 99 29 525
- Stara
- Nem elérhető
Én is alkottam,bár nem valami szépek ,csak ki akartam próbálni,milyen ha megfordítjuk a pajzsot. 1 , 2 , 3 .
A fa sablonját tényleg nehéz lesz kivagdosni, de utána hamar meg lehet vele festeni a köpenyt/és vagy a pólót. [size=9:1sludz0p](Egyszer régen ráfestettem a Fát egy pólóra, a sablonnal többet szenvedtem,mint a festéssel.)[/size]
Remélem főzni nem kell majd. 8O
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
AURE ENZULUVA!
- Virág
- Nem elérhető
ja, és tavaly elég nagy méretű pólók voltak, amiket sikerült beszereznem, szal sztem most is nagyok lesznek...tehát mindenkinek egyel, vagy kettővel kisebb mértet kéne mondania...
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Csakhát a fa lesz nehéz ügy...
AURE ENZULUVA!
- Virág
- Nem elérhető
Anglachel/Gurthang írta: OK, alkottam megint, bár Nelossel képei jobbak lettek...
Ezek nagyon szépek, csak sztem nagyon nehéz átrajzolni...de megpróbálhatjuk, nekem a harmadik tetszik a legjobban (:
Nelossel: Ezek is nagyon szépek!! nekem is a második tetszik jobban, amelyiken kisebb a fa (:
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
AURE ENZULUVA!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Nelossel írta: Én is kibírnám azt az 500 Ft-ot, szvsz nem olyan kibírhatatlan...
Meg rajzoltam én is valamiket , [size=9:1ca2o41n]bár mennyire örülnék, ha lenne Photoshop is... Akkor nem csak ez lenne.[/size]
nekem tetszik ez a rajz...vagyis mind a két rajz ....na jó...főleg a 2.tetszik...
S kíméli kérges lábait,