Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Több
17 éve 10 hónapja #311589 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Leguanember írta: Hogy ment a fordítóiroda?

A nyelvészelőadások és írásrendszeres előadások teltházzal folytak, akárcsak az ismeretterjesztés. Magát a fordítóirodát ugyan nem sokan vették igénybe, de helyette soksok nyelvtani kérdést tettek fel értelmes érdeklődők, amely komolyan meglepte nyelvészeinket. Összességében a nyelvész-szekció tagjai is elégedettek voltak.

Az illetékesek majd kiegészítenek, ha erre járnak. :wink:
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #311587 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
A trailer volt az egyetlen rész az esti műsorból, amihez szerencsém volt nézőként. Ezt igazán sajnálom egyrészről, másrészről viszont borzasztóan örülök, hogy ennyire jól sikerült a színházterem programja, ezért megérte elmennem. (Számítottam erre, előzőleg mondtam is néhányótoknak, hogy majd meglátjátok! Ugyanis mind a könykiadás 50. évfordulóján, a Szabó Ervin könyvtáras rendezvénynél, mind egyszer egy Wagner-opera bérletnél így történt, nem voltam ott, és frenetikus lett.) Hiszen a húgocskám szalagavatója volt, ahol többet kaptam, mintha maradtam volna Veletek. Ám nem sokkal többet, ha jól értem a visszhangot, és akinek meséltem vagy mesélni fogok a szalagavatóról, az tudja, hogy ez mit jelent.

Néhány kérdésem lenne:
Hogy ment a fordítóiroda?
Volt-e dalárda, miután elmentem, és tanítottatok-e Aragorn Songot és Ego Songot a vendégeinknek?
Sikerült a táncmulatság este?

A napot (napokat, péntek déltől vasárnap délutánig, a raktárba belépésemtől a lakat felcsatolásáig) nézve pedig köszönöm Nektek, hogy akkor Tatán nem hagytátok veszni, hogy aztán 86-an lettünk, és hogy végig nagyon élveztem. Ez utóbbi sem tavaly, sem 2005-ben nem volt így, talán túl kihajtottam magamat akkor.

Öröm volt látni a régi-új arcokat, a vidám arcokat, a meglepett arcokat, a legkisebb gyermekek szájtátiságát, az édesanyák dalolókedvét, a szakállas apák jókedvét.

Külön köszönet és kalapemelés részemről Brandirnak, Fincnek, Peredhilnek, Nudlinak, Mioninak és Ankalimonnak a péntek éjszakáért,
az audio- et manufacturának (gillz, Lau, Balázs, Brandir, mioni, Rayan és Pók) a fogadóközönségre ható működésetekért,
Ankalimonnak az egységességért és a vasárnapi pakolásodért,
ez utóbbit Márknak is nagyon, nemkülönben Earendil utazását,
Tündének, hogy egy tündér vagy és jóllakattad a népeket,
Kincsőnek a rengeteg energiát, amelyet az immunrendszeredtől csoportosítottál át,
Zsónak, hogy kétségeid ellenére vállaltad és megcsináltad, amit csak tudtál,
és Tolkien professzornak, hogy élt, és hogy újra él!

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311583 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311579 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Faun írta: Sok jót kaptam Tőletek, viszonozni legfeljebb a töredékét, ha tudom!
De első lépésnek fogadjátok szetettel az Earendil trailer-t: felkerült, az "írások" közt keressétek, vagy töltsétek le innen:

www.tolkien.hu/lep2007/earendil.wmv

Egyuttal megköszönném a stábnak a közreműködést, és a nézőknek a lelkes fogadtatást!

Márk faun

Váááááááááá............... anyáááááááááám!!!!!!!!!!!!!!! NAGYON beteg!!!!!! 8O :lol: :mrgreen:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311575 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Alyr Arkhon írta: Külön:

- A "How to be a member of the MTT(HTS)" tánc készítőinek, szerintem mostantól ez mehet ki a főoldalra hivatalos reklámfilmnek.

:oops:
Gondoltuk, hogy a cím lehetne: Így lett Celebrom MTT-s, de szegényt már nem akartuk tovább szivatni :D

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311574 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Nah én is írok egy kicsit bővebben.

Bár alapvetően nem volt jó a dolog felvezetése (nevezetesen: eltűntek a lándzsák. De már asszem megvannak.) mégis jól sikerült úgy összességében.

- Köszönöm az őröknek, hogy őrök voltak, jövőre több kell, nem akartam magamnak egésznapos elfoglaltságot (és gondolom a többiek sem)
- Köszönöm az előadóknak, hogy előadtak, bár csak egy előadásra tudtam beülni, az színvonalas volt és jó (bár hosszú. nagyon.)
- Köszönöm a hobbitkocsma kocsmárosnőinek a kiszolgálást, bár az üdítő szerintem drága volt.
- A bábszínházasoknak, hogy volt, mert így végre láthattam
Az esti színpadi cuccok minden szereplőjének.
- A lovagoknak, hogy csinálták a hangulatot.

Külön:

- A "How to be a member of the MTT(HTS)" tánc készítőinek, szerintem mostantól ez mehet ki a főoldalra hivatalos reklámfilmnek.

- A Gondolin kezd alakulni, vártam volna, hogy folytatódjon

- A Fornost szerintem nagyon jól sikerült, mint a darab írója, nagyon meg vagyok elégedve a színpadravitellel

- A trailer... nos, kövezzetek meg, de nekem nem tetszett. Az így készült az jó, de a trailer az nem trailer. (bővebben a csináljunk filmet topikban írok róla)

- A kórus szerintem kissé merész volt, de jó. Csinálta a hangulatot.

Köszönöm mindenkinek a részvételt, sokaknak, hogy eljöttek és néhányaknak, hogy nem.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311573 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
A trailer még mindig beteg :D
Köszönjük nektek :D

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311571 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Grat trailert-ért!!!Ez naon király (mint Cirdan)

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
  • Faun
  • Látogató
  • Látogató
17 éve 10 hónapja #311570 Írta: Faun
Faun válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Sok jót kaptam Tőletek, viszonozni legfeljebb a töredékét, ha tudom!
De első lépésnek fogadjátok szetettel az Earendil trailer-t: felkerült, az "írások" közt keressétek, vagy töltsétek le innen:

www.tolkien.hu/lep2007/earendil.wmv

Egyuttal megköszönném a stábnak a közreműködést, és a nézőknek a lelkes fogadtatást!

Márk faun
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311561 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Az afterparty időpontjáról lesz szavazás... Én egy vizsgaidőszak utáni időpontra szavaznék...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311553 Írta: Mandos
Mandos válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Eglarcarien írta: Sziasztok! most, h minden megvolt, lehet örömködni. A külsősöknek is bejött a dolog, több vadidegen emberke is lelkendezett nekem, h milyen jó volt a műsor... 8)

Sziasztok, csatlakozom azokhoz, akiknek tetszett a rendezvény. 8)

Engem is "beszerveztek" hogy a szerepjátékról tartsak "bemutatót" és legyen játék is, ha van rá érdeklődő -sajnos azok, akik részt vettek volna rajta, mindig találtak elfoglaltságot, de majd legközelebb jobban összejön.

Amiken részt tudtam venni, az tetszett, nagyon is, különösen az utolsó szűk két óra a színházteremben, nagyon maradandó élmény volt (ha valaki készített róla felvételt, és el tudná juttatni nekem/nyilvánossá tenni, annak nagyon hálás lennék) mindegyik darab.

A bábszínház is nagyon jó volt (különösen a Beren-Luthien történet), nekik külön gratula, és a hobbit fogadó személyzetének is. :)

Vegetáriánus: ősi indián szó, jelentése: béna vadász
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #311548 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Sziasztok! most, h minden megvolt, lehet örömködni. A külsősöknek is bejött a dolog, több vadidegen emberke is lelkendezett nekem, h milyen jó volt a műsor... 8)

A kurzust meg, remélem, TÉNYLEG elindítjátok. (amit meg még jobban remélek, h VFN kód alatt lesz meghirdetve, ha indul, és akkor a fél év filosztanszékes tárgyat is letudom vele :twisted: ) Viccet félretéve: ha véééégre indul egy ilyen, majd szorítok neki helyet az órarendemben, kódtól függetlenül. :P

Hugi: Jobbulást!

kicsit átmegyek OFF - ba / Cuéval találtunk az öltözőben egy törtfehér sznű sálat stilizált állatkamintákkal, rojtos szegéllyel. A fent nevezett tárgy nálam van, ha valkinek hiányzik, írjon egy privit, és megbeszéljük, hogyan tudom visszajuttatni jogos tulajdonosához. /ON

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311544 Írta: Rabyn
Kincső : jobbulást!
Ankalimon: afterparty mikor lesz?:)

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311541 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Halihó!

Adok egy kis életjelet: perpill 38,1°C - még szerencse hogy ez nem tegnap volt 8) (napi programom - miután a reggeli hsz-em végére rájöttem, h. nemcsak köhögök, hanem nem is vagyok túl jól, majd vmivel később kiderült, h. 38,7°C a lázam -: alvás - köhögőroham - tea - alvás - köhögőroham - tea... :roll: amikor meguntam a teát kaptam levest :P )
Megjegyezném, hogy 8-9 éve, mióta kivették az orrmandulámat, nem voltam igazán lázas beteg :roll: :P
És ezt ne rinyálásnak vegyétek, hanem örömujjongásnak, hogy nem tegnap ért utol, mert issszonyatosan bántam volna, ha kihagyom ezt a fantasztikus rendezvényt! 8) :wink:

Kincső

u.i. mindenkinek aki érintkezett velem, ajánlok egy megelőző C-vitamin kúrát, mert tuti hogy én is elkaptam valakitől... :roll: :idea:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311538 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Laurelen írta: portás nem csereszabatos...már 10 éve ott van...és dinamittal se lehet kirobbantani :evil3: 6 évig próbáltam...

óó az nem gond! nem kell onnan kipaterolni, elég ha LEP alatt nincs ott :nagyonevil: :D

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311537 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Laurelen írta: [size=9:1o0mpj99]portás nem csereszabatos...már 10 éve ott van...és dinamittal se lehet kirobbantani :evil3: 6 évig próbáltam...[/size]

még 1-2 LEP és felmond vagy megszokja :P :wink:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311533 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Örülök a jól sikerült napnak! Az esti fényezést kifejezetten élveztem.
Jó Veletek:)

pusz,
Lau

ui: a [size=9:14bj3kxg]portás nem csereszabatos...már 10 éve ott van...és dinamittal se lehet kirobbantani :evil3: 6 évig próbáltam...[/size]

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311520 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Gandalf írta:

Ankalimon írta: az ELTE tudományfilozófiai tanszékének egyik tanára felajánlotta, hogy ezzel a tematikával szeptembertől indítsunk egy kurzust... Komolyan!!!

Hanna, Ankalimon, Oisin, Angwen, Iván, Icke, csináljatok! 8)

Üdvözletem!

Lehet, hogy nem pont nekem kéne ezt elsőként lereagálnom, de én személy szerint benne vagyok a dologban, és nem leszek semmi rossznak elrontója - habár könnyen lehet, hogy ezt a részt a nálamnál értőbbekre és avatottabbakra kéne bíznom :)

(Ha már ideböfögtem:)

Ulmo írta: Szeretném megkérni az ismeretterjesztő előadások készítőit, hogy ha lehetséges, az előadásuk szövegét töltsék fel az oldalra, minél hamarabb!

Lehetséges, de ahhoz sajna előbb egy konzisztens szövegű verziót kell csinálnom az irkafirka vázlatból, amire kérek egypár napot.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311518 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Ulmo írta: Szeretném megkérni az ismeretterjesztő előadások készítőit, hogy ha lehetséges, az előadásuk szövegét töltsék fel az oldalra, minél hamarabb!

A Trailer készítői meg sürgősen tegyék letölthetővé a cuccot (plusz az "Így készült..." filmet is), ezt mindenkinek látni kell! :itscool:

Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm! :hello: :hello: :hello: :hello:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311513 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
AnKalimon: egyelőre még ne köszönj semmit, majd ha készen leszek vele :) [size=9:1xdwjnrz](megnyugodtam, nem vagyok teljesen fakezű operatőr... a HírTV-sek is sok hasonló képet vettek fel, mint én :) ))[/size]

A HírTV holnap reggeli adását felveszem DVD-re (így legalább nem kell digizni), és ha lesz helyünk, felrakom a TolkienHU-ra.

Szeretném megkérni az ismeretterjesztő előadások készítőit, hogy ha lehetséges, az előadásuk szövegét töltsék fel az oldalra, minél hamarabb!

A Trailer készítői meg sürgősen tegyék letölthetővé a cuccot (plusz az "Így készült..." filmet is), ezt mindenkinek látni kell! :itscool:
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311512 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Több lóti- futi szervező nevében csatlakozom Rabynhoz, hisz' sokunknak emiatt nem volt esélye se rá, hogy lássa ;)

Ankalimon, emil ment :)

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311511 Írta: Rabyn
Tényleg csináljátok! Erre az órára még be is ülnék úgy, hogy nem vagyok ELTÉ-s:)D

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311510 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Először is: köszönöm mindenkinek én is az egész rendezvényt, a hangulatot és mindent! Köszönöm azoknak, akik még megismertek, hogy még megismertek :)
Köszönöm Lélinek az egész napos közös munkát, azt kell mondjam, hogy nagyon profi volt, és tökéletesen lehetett vele együtt dolgozni. Köszönöm Sirgonnak és Silnek a segítséget, Sirgonnak külön kiemelt köszönetem a pakolásban nyújtott segítségért, ami nélküle nagyon gáz lett volna, így meg sima ügy volt. Köszönet Alcarnak is, a beugrásért, amikor már szilmarilokat láttam az éhségtől :)
Fel sem tudom sorolni, hogy ki mindenkinek örültem nagyon, de azt hiszem, hogy a legkellemesebb meglepetés Zsófi volt és Lamorak. Mivel nem akarok senkit sem kihagyni, inkább bele sem fogok...

Amit a legjobban sajnálok, az az, hogy az esti előadásokra nem tudtam bent maradni - az egész napos állás után szabályosan rosszul voltam a terem végében, az ajtónál, kb. a leglevegőtlenebb helyen álldigálni. Így is, amit láttam, az nagyon tetszett. Sajnos a trailerről is lemaradtam, de legalább a werkfilm egy részét sikerült látnom. Nem tudom, hogy a szuperlatívuszokat hogyan lehetne még fokozni, úgyhogy maradok annyiban: tetszett!

Végül, de nem utolsó sorban meg köszönöm a sorsnak, hogy mégsem tett keresztbe, és el tudtam menni. :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311509 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Ankalimon írta: az ELTE tudományfilozófiai tanszékének egyik tanára felajánlotta, hogy ezzel a tematikával szeptembertől indítsunk egy kurzust... Komolyan!!!

Hanna, Ankalimon, Oisin, Angwen, Iván, Icke, csináljatok! 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311507 Írta: Ankalimon

Ranamarth (Endóriel) írta: Nos kedves barátaim nekem meg van az összes báb előadás és az egész esti műsor videón és mellé van még 100 képem...de nem tudom feltenni netre...ki küldene nekem egy postai címet,ahová elküldeném cd-ken és az az illető esetleg feltenné netre :roll: ...na ki vállalja be?...persze priviben jönne a cím;)

Küldd hozzám. Priviben megy a cím.

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311506 Írta: Ankalimon
Szóval...

Ahogy kezdődött:

(Tata, "Legyen-e LEP 2007-ben" megbeszélés 2006. október 29.)

És ahogy befejeződött:

(Budapest, AKG, 2007. január 6. 22:09)

Tudom, hogy sokszor hallottátok tőlem, hogy nem olyan fontos nagy bulit csinálni Tolkien bácsi születésnapján, de nagyon örülök, hogy a társaság nagyobb része úgy döntött komolyabb rendezvény kellene, és mi meg összekapartunk magunkban annyi elszánást, hogy belevágjunk. Óriási hiba lett volna kihagyni. Még mint hivatalos tánc-elnevezés-ideologizátor sem tudnám szavakban önteni mennyire überutopisztikus volt ez a nap (amely az 5. volt a távoli jövőben nyúló sorban.)

Először is köszönöm a 85 MTT-snek és szimpatizánsnak, hogy szervezőként, fellépőként, lebonyolítóként segített. Minden számított. Meg kell tanulnunk, hogy soha nem azt kell számonkérni társainkon, hogy mit nem csináltak, hanem mindennek örülnünk kell, amivel bárki hozzájárult a közös eredményhez.
Szóval köszi: _Neo, Adelard, Alcar, Alyr, Angwen, Aranill, Aromo, Artemisz, Ben, Brandir, Celebrom, Cue, Deadan, Dorwinion, Dreamer, Drizzt, Eglar, Eleniel, Eruntale, Ery, Esgal, Estel, Felagund, Fin, Gandalf, Gawren, Gilloth, gillz, Gumipók, Icke, Idhren, Ille, Ilmadrin, Inczy, Julcsi, Kincses, Kincső, Ladis, Lamy, Lau, Leguán, Léli, Loth, Maglor, Mau, Márk, Melian, Milendória, Mioni, Mírrand, Mogy, Namarie, Narbeleth, Newra, Niph, Nóli, Nudli, Oisin, Olosta, Orestes, Panni, Patiszon, Peredhil, Rabyn, Ratzkha, Rayan, Remzy, Ring, Rohin, Rózsa, Ryana, Sil, Sirgon, Snuffles, Stara, SÚ, Szürke, Tünde, Ulmo, Vewy, Vénia, Virág, Yaven. (Ha valakit kihagytam volna, ezer bocs...)

Nagy-nagy köszönet az előkészítést felvállaló részlegvezetőknek: Gillz (színpadi produkciók), Timona (kézműves és családi programok), Brandír (Hobbit fogadó), Gandalf (ismeretterjesztő előadások), Tünde (büfé), Léli (pályázat). Ők azok, akik nélkül a közelébe sem jutottunk volna, hogy ilyen program létrejöjjön.

Külön köszönet azoknak, akiket az utolsó pillanatban rángattam bele a dologba, de munkájuk nélkül összeomlott volna a program: Rayan (infópult és helyszíni koordináció), Rózsa (jegyszedés és árusítás).

És végül hála azoknak, akik hivatalosan nem vállaltak vezető szerepet a szervezésben, hanem észrevételenül, lopakodva vették le vállunkról a terhet: Lau (színpadra állítás, AKG-s kapcsolattartás), Ádám (szállítás, Hobbit fogadó, mindenhol segítő).

Special thanks (vigyázat! - szubjektív válogatás):
- Julcsinak az AKG-s helyszín megszerzésében való közreműködésért
- Kincsőnek az éjszakába nyúló beosztáskészítésért
- Ulmónak a videózásért
- _Neonak és Alcarnak, hogy az utóbbi nem olyan pozitív tapasztalatok ellenére is vállalták a nyelv/írás cuccokat
- A keveseknek, akik segítettek a diszítésnél, és a többeknek, akik közreműködtek az elpakolásnál. (Tudom, hogy ez sok szempontból kellemetlen feladat, de enélkül nem lehet LEP...)
- Peredhilnek, hogy olyan jól ugráltathattam a dekorálásnál
- Sötét Úrnak, hogy az utolsó pillanatban elhangzott kérésre is eljött, és árusított,
- Milendóriának, hogy segített elindítani a táncos blokkot, amely hosszú reménytelen periódus után végül termőre fordult.
- Idhrennek az elképesztő össztánc-cuccért,
- Márknak, hogy nem is nagyon kellett kapacitálni a trailer elkészítéséért, és hogy önszorgalomból elkészítették az "Így készült" videót is. (Márk: most már menthetetlenül emtétés vagy... Sajnáljuk, így alakult...)
- Gumipóknak, hogy a rendezvény előtti véghajrában, pont a legfontosabb időszakban egy kis időt azért tudott szakítani a sajtó kezelésére.
- Minden előadónak a "Mitológia hagyomány és forrásai" előadásban, hogy alkalmazkodtak a furcsa felálláshoz, és ilyen elképesztően szinvonalas cuccot segítettek összehozni (az ELTE tudományfilozófiai tanszékének egyik tanára felajánlotta, hogy ezzel a tematikával szeptembertől indítsunk egy kurzust... Komolyan!!!)
- Galadhnak, és Dodienak, hogy újra köztünk voltak.
- Lamoraknak, hogy bemutatta Zsófit.
- Morganának a "jelenlétért".

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311505 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Köszönet mindenkinek ezért a csodás a szombatért!!!!!!

Köszönöm mindenki türelmét, azt, hogy nevethettem, az örömet, ami Belőletek sugárzik.
A színpadi előadások frenetikusak voltak!

A táncok, különösen a Regardez-tánc- Kincső az almával, bomba ötlet volt!!!!

nagyon jó volt a színpadi előadások előtti tánctanítás is.

Köszönöm Tündének a türelmet, Ivánnak és Véniának a beszélgetést Ery előadás után, mindenkink a mosolyt.

Tesóm és haverja nagyon élvezték, és annak ellenére, hogy betegen jött el, jókedvűen ment haza.

Azt hiszem, kezdünk profik lenni.

Köszönet a közönségnek, és a Professzornak!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311497 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Olosta írta: Képek:
kep.tar.hu/olosta/50416586#2

Más is töltse fel a sajátjait minél előbb! :wink:

ehhehehe, jók. főleg ez:

Középkori alkimisták
:mrgreen:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311494 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Képek:
kep.tar.hu/olosta/50416586#2

Más is töltse fel a sajátjait minél előbb! :wink:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311493 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Nos. A véleményem az, hogy igazán jó volt. Ahogy így az évek sorát nézem, lassan külsősként, hogy egyre jobbak és jobbak lesztek.

Igazán! :)

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew