Tolkien Születésnap 2007 szervezése
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Szombat reggel elvileg felvettem (beprogramoztam a videót), de még nem volt időm belenézni, milyen lett.Ankalimon írta: Valakinek fel kellene venni a holnap HírTV-s anyagot is...
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Timona írta: Hümm Apám egyik bulvár újságjában leltem egy cikket a LEPről, a Napi ÁSZ szombati számában, höhö.
Beszkennelni, elküldeni. Most!
[size=9:3864itz8](Hjah, nehéz ettől elszakadni...)[/size]
Mindenki, akinek képei vannak, esetleg videói, vagy talált újságban vagy a Neten rólunk szóló anyagot, az küldje el nekem (legalább a linket).
Valakinek fel kellene venni a holnap HírTV-s anyagot is...
- Ben
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Na meg az Earendil-traliert!dorwinion írta: Úgy ám, de iziben!!!
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Gandalf
- Nem elérhető
Az egyértelműség kedvéért ide is beírom: a híradó-részlet és a Különkiadás nem ugyanaz!!! Csak a híradó-részlet van fenn neten, ezt linkelte be Ankalimon. A Különkiadás az, ami szombat reggel volt és megismétlik holnap 10:05-től!Gandalf írta:
A reggeli Különkiadás című műsort pedig megismétlik: 2007. január 8., hétfő 10:05 !Ankalimon írta: Itt érhető el a HírTV híradójának LEP-es része:
www.tolkien.hu/lep2007/hirtv_lep2007.wmv
- dorwinion
- Nem elérhető
Ben írta: Ja igen, képeket, videókat mielőbb!
Úgy ám, de iziben!!!
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Ben
- Nem elérhető
- Narbeleth
- Nem elérhető
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Aeglos
- Nem elérhető
most!! 8OAngwen írta:
Netre vele!Mornambar írta: ja és van vagy 50 képem nekem is
csodásak voltatok!
igaz csak este voltam ott, az előadásokat legalább láttam...
amit külön kiemelnék:
Regardez - Egy senki Tolkien udvarában.
Nagyon jó volt maga az ötlet, és még jobb, hogy Idhren összeszedte az embereket és megcsináltátok. Így tovább!
Earendi utazása - Eredeti mozielőzetes
Az addig oké volt, hogy van egy tréler, amit Márkék összedobtak pár lelkes emberrel, és persze váratlan megoldásokkal, számítottam rá, hogy lesz ilyesmi, és számítottam rá, hogy jó lesz. (Többek között ez vett rá, hogy tegyem félre szombat este a szövettan könyvet...)
De az, hogy volt "hogyan készült" blokk is, az már mindennek a netovábbja :up: ...
Ennyit régen nevettem utoljára. Netre vele!!!
Köszönöm azoknak akik segítők/szervezők voltak a LEP-en, hogy újra létrejöhetett ez a rendezvény idén is. Én nem hittem benne, hogy sikerülni fog... Jó volt látni mindenkit, aki sajátos módon emelte az Ünnep fényét. Amit szerintem sosem fogunk megtanulni: hogy ne az utolsó pillanatban kezdjük el mindent, mert volt jópár színpadi produkció, amin látszott, hogy nagyon az utolsó pillanatban dobták össze, a "nyakunkon a lep" félelemtől...
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- cortez71
- Nem elérhető
Töltsd le Jobb klikk/hivatkozás mentéseNarbeleth írta:
Ankalimon írta: Mindjárt jön az értékelés, de addig néhány gyors infó:
Itt érhető el a HírTV híradójának LEP-es része:
Délután 14 órakor fogjuk a tegnap elraktározott cuccokat kocsiba rakni, és a raktárba visszavinni. Kellene néhány segítő kéz, hogy gyorsan végezzünk...
Valaki segítsen az olyan kis félénk és buta állaton mint én, akinek úgy jön be a videó, hogy a winamp azt írja ki, hogy éppen megy a videó (igen, egészen sokszor megnyomtam a play gombot...) de konstansan 0:00-n áll.
Miért csinálja velem ezt, illetve mit működjek, hogy meg tudjam nézni a videót? Köszi!
És valami értelmes lejátszóval nyisd meg, pl BSPlayer. Meg nem árt hozzá egy kodekpakk sem
- Narbeleth
- Nem elérhető
Ankalimon írta: Mindjárt jön az értékelés, de addig néhány gyors infó:
Itt érhető el a HírTV híradójának LEP-es része:
Délután 14 órakor fogjuk a tegnap elraktározott cuccokat kocsiba rakni, és a raktárba visszavinni. Kellene néhány segítő kéz, hogy gyorsan végezzünk...
Valaki segítsen az olyan kis félénk és buta állaton mint én, akinek úgy jön be a videó, hogy a winamp azt írja ki, hogy éppen megy a videó (igen, egészen sokszor megnyomtam a play gombot...) de konstansan 0:00-n áll.
Miért csinálja velem ezt, illetve mit működjek, hogy meg tudjam nézni a videót? Köszi!
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Ben
- Nem elérhető
Próbálom éretelmesen összeszedni a dolgokat a fejemben és vmi köszönőlistát írni, de nem megy ez nekem.
Úgy en bloc szeretném megköszönni az egész tegnapi napot reggel háromnegyed nyolctól este negyed-fél 12-ig. Köszönöm, hogy sok mindenkit megismerhettem személyesen, vagy akiket régebben ismerek (értsd: tavalyi LEP, vagy ilyesmi ) , azoknak azt, h újra összefutottunk. Meg mindenkinek a hatalmas nagy kedvességet; azt hiszem, most elkezdtem igazán érezni, hogy tartozok valahová.
Meg persze a szervezőknek, alszervezőknek a fáradságos munkát, és hogy ezt összehozzták.
Kincső: Persze, majd megszóllak, hogy szótlan vagy, csak aggódtam, nehogy rosszabb legyen. De estére tényleg rendbe jöttél, úgy láttam. : )=
Ergo bibamus! :cheers:
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
igenigen, muhaha! :gonosz:Remzymama/Tünde írta: de a következő förtelmesebb lesz, mert ezt túl sokan meg tudtátok inni
"Well, I'm back."
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Orkpálinka (de a következő förtelmesebb lesz, mert ezt túl sokan meg tudtátok inni)
tonik, csokidesszert szotty, bors, tajvani fűszerkeverék, szerecsendió, (több chili kell bele) csili
Rabyn: én gondoltam rá, de nem tudtuk, hogy ekkora sikere lesz a Fogadónak (Tatából indultunk ki) ígérem legközelebb még profibb lesz - tanulékonyak vagyunk
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
tééényleg! ez volt az ami eszembe se jutott, pedig én se szívesen iszom ilyen műanyag löttyöket, de csak a limonádéig jutottunk el. hát, ömm, én jövőre is szívesen büfézek, igyekszem nem elfelejteniRabyn írta: Ja egy tanács a büfébe: legközelebb ne csak buborékos itóka legyen. Vegyetek 6 liter hígitandó szörpöt abbol 12-24 liter innit lehet csinálni.
"Well, I'm back."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Altaris
- Nem elérhető
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- dorwinion
- Nem elérhető
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Angwen
- Nem elérhető
Mornambar írta:
ja és van vagy 50 képem nekem is
Netre vele!
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Mornambar
- Nem elérhető
Gandalf írta:
A reggeli Különkiadás című műsort pedig megismétlik: 2007. január 8., hétfő 10:05 !Ankalimon írta: Itt érhető el a HírTV híradójának LEP-es része:
Oooo.... én csak egy snittben látszódom
akkor se harcolok hanem hajat igazítva ücsörgök a padon
ja és van vagy 50 képem nekem is
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Rabyn
- Nem elérhető
Videókat fényképeket!!!! Lééci!
A szeretnék az első táncról, és a két színdarabról videót (UGYE VAN?) illetve ha készült akkor a kórusról, kíváncsi vagyok milyen volt kívűlről. Ja meg a bábozásról is!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Laerien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Nem ördögből készült, hanem orkból...
Nem meritek elárulni, mi?
- Gandalf
- Nem elérhető
- Melian
- Nem elérhető
Nem ördögből készült, hanem orkból... :biggrin2:Laerien írta: ...külön köszönet annak, aki figyelmeztetett, hogy vigyázzak az ork-pálinkával. Egyébként az mi az ördögből készült?!?!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Gandalf
- Nem elérhető
Köszönöm.
Jövőre kiteszek egy táblát az ajtóra, hogy "Előadások alatt ki-bejárkálni TILOS, ha ez nem tetszik, próbálj meg nem elkésni!"
Ne tudjátok meg, mennyi konfliktusom volt emiatt.
Laptopokat és projektorokat meg egy ideig nem akarok látni.
A sajtólevelek pedig ezek szerint a rendezvény előtt 2-3 nappal is érnek valamit.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Nyáron találkozunk,addig is sok sikert mindenkinek!
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Laerien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Teljesen új vagyok itt, de úgy gondoltam, az első hozzászólásomat ide írom, ugyanis ez a Tolkien-nap volt az, ami végül rávett arra, hogy összeszedjem magam, és regisztráljak.
Itt szeretnék külön köszönetet mondani minden MTTsnek (és nem MTTsnek, ha volt ilyen) aki a legminimálisabb mértékben is hozzájárult ennek a progrmanak a létrejöttéhez. Még külső szemlélőként is látszott, mennyi munka volt benne. Én nagyon jól éreztem magam. Szeretném külön megköszönni azoknak, akiknek a programján részt tudtam venni. (szétszakadni sajnos nem tudtam, de jövőre meg kéne tanulnom valahogy... )
Köszönöm:
Neo_-nak, hogy végre tudom, mit jelentenek a pontok és vesszők a Tengwar írásmódban.
Alcarnak, hogy 3 óra alatt több nyelvtant átvett a csoporttal, mint amit 3 év alatt tanultam francia órákon. (Mondjuk, ezt még mind meg is kéne jegyezni... ) És hogy olyan türelmesen válaszolt minden kérdésre. A szonettet meghallgatni pedig kölün élmény volt, gratula hozzá.
a hobbitfogadóban mindenkinek, aki még a legnagyobb zűrzavarban is képes volt mosolyogva fordulni hozzám. (Külön köszönet annak [sajnos, nem tudom, ki volt] aki figyelmeztetett, hogy vigyázzak az ork-pálinkával. Egyébként az mi az ördögből készült?!?! A borson kívül semmit nem éreztem...)
a bábosoknak a jó hangultatért, bár csak egy fél előadást sikerült elcsípnem.
a fogadó előtt dalolóknak, hogy mindig mosolyogva léptem be és ki.
a táncosoknak, mert bár szakmai szemmel akaratlanul is észrevettem a hibákat, technikai hiányosságokat, ennek ellenére elkapták a dolog lényegét, és illő hangulatot teremtettek.
a színművekben minden egyes résztvevőnek. Remélem, jövőre láthatom a GONDOLIN következő részét. Ja, és a páncél nagyon menő volt, nem tudom, honnan vettétek. Nkekm Idril különösen tetszett. (Sajnos csak így tudom emlegetni a szereplőket, ugyanis nem ismerem még annyira a társaság tagjait)
FORNOST BUKÁSA különlegesen jó volt, az eddigi legeslegjobb színpadi mű, amit a Tolkien-napokon láttam. A színészeknek külön gratulálok, mert ehhez a kijelentéshez az ő alakításuk adja az alapot. Barahirt (nem tudom, ki volt ) külön kiemelném, de csak azért, mert bár néha kicsit túl halk volt, mégis olyan vésztjóslóan sötét tudott lenni, hogy végigfutott a hátamon a hideg. A füstgép a végső jelenetnél nagyon hatásos volt.(bár én személy szerint alig láttam, úgy folytak tőle a könnyeim.)
a hobbit dalárda tagjainak, nagyon jól sikerült (mint mindig ). Az athelas-dolog pedig nagy ötlet volt.
a konferálást. Fergeteges volt. Láttam már pár hasonló próbálkozást különféle rendezvényeken, esteken, de messze ez volt a legjobb, akár profinak is elmehetnének.
a trailert. Gratulálok hozzá. A technikai megoldásokért, de főleg a poénokért, amik a legnagyobb nevetéseket produkálták azon az estén. Tényleg fejet hajtok azok előtt, akiknek ilyen ötleteik vannak, és meg is valósítják azokat. Amint lehet, szeretném én is letölteni valahonnan. Ha elérhető lesz, a lehető legszebben kérem :valaki, valamilyen módon értesítsen )
és külön köszönet Kincsőnek, hogy a legnagyobb kavalkádban is odajött az infopulthoz, és válaszolt nekem, mikor a készülő filmről érdeklődtem. Na meg hogy elég erőteljesen tanácsolta a regisztrálást ahhoz, hogy meggyőzzön.
Röviden: Köszönöm az MTT-nek, és természetesen a professzornak, hogy lehetővé tették és teszik az ilyen napokat!