- Köszönetek: 0
Tolkien Születésnap 2007 szervezése
- Celebrom
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérdés: lesz még valamilyen reklám (plakát, szórólap) az irodalmi pályázat felhívásán kívűl a LEP-ről?
Amúgy a pályázatot megpróbálom énis kirakni itt-ott az egyetemen.
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Celebrom
- Nem elérhető
Az ímélcííímem: (aki még nem tudja ) QUENDI@freemail.hu .
Ja és másért is lehet ptivit írni !
Inczy te szobi vagy?
- Ben
- Nem elérhető
Öööö, bocsi, hogy belevau, az irodalmi pályázatra gondolsz? Szerintem csakmeg tudják oldani könyvtárban/suliban, az talán nem hatalmas probléma.Inczy írta: De sztem már alapból meg kéne adni a kiírásban találkozási pontokat. Mi van azokkal pl, akiknek nincs netelérésük? Vagy olyan ember már nem létezik, és régimódi vagyok...?
Jelentem kiraktam itten, Monoron a JAG könyvtárába/folyosóra, örültek neki, plusz szóltam irodalomtanárnőnek, hogy terjessze, szinté örült neki. Továbbá adtam egy-egy példányt a városi könyvtár felnőtt- meg gyerekrészlegének. Meg vsz a Nemzetőr Általános Iskolába (volt sulim) is ki lesz rakva.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Inczy
- Nem elérhető
Celebrom, akkor neked megy privi.
De sztem már alapból meg kéne adni a kiírásban találkozási pontokat. Mi van azokkal pl, akiknek nincs netelérésük? Vagy olyan ember már nem létezik, és régimódi vagyok...?
Szal sztem repüljön a sültgalamb a szájukba, ne kelljen még maileket is írkálniuk, ha nem muszáj. De persze részletes infokért megadhatjuk a te mailcímedet.
Hm?
Feel the sunshine
- Timona
- Nem elérhető
Szóval bújócskáztak a könyvek és ők nyertek, így már értem
A bábszínház úgy emléxem gillzhez tartozik, de lehet, hogy az emlékezetem csal
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Leguanember
- Nem elérhető
Te felelsz a bábszínházért is, mint gyerekprogram? Én koordinálom.
Továbbá voltak, akik lelkesedtek bábozás irányában, várom őket priviben!
Emlékszem Mionira és Rayanra pl. Számítok a kipróbált bajtársakra is, ha bokros helyszíni teendőik engedik, vagy hogy kell ezt mondani.
Lesz a két régi sztori (Túrin és Berenék), valamint A harcos királyleány. Az egyikből ismétlés este, esetleg lehet szaftosabban.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Timona
- Nem elérhető
Fodor Ákos
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Léli
- Nem elérhető
Ulmó átírta a dátumokat. Mostmár a helyes van a neten. Úgyhogy most már nem kell átirogatni őket
Köszi, hogy szóltatok, és köszi annak is, aki kiteszi valahova a plakátot
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Ben
- Nem elérhető
Igen, tudom. Csak tegnap este esztelenül mindet átírtam. Kijavítottam.icke írta: Üdvözletem!
Csak, hogy ne maradjon félreértés. Ben, ha 2007. január 6-án át akarják adni a díjakat, akkor nem árt, ha tényleg 2006. decemberében van határidő meg eredmény, ergo azt a 2006-ot ne írd át...
icke
- icke
- Nem elérhető
Csak, hogy ne maradjon félreértés. Ben, ha 2007. január 6-án át akarják adni a díjakat, akkor nem árt, ha tényleg 2006. decemberében van határidő meg eredmény, ergo azt a 2006-ot ne írd át...
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Ben
- Nem elérhető
Basszuskulcs. Én átírtam szépen 2007-re, meg asszem nagyjából mindenhol, ahol 2006-ot láttam... Szerencsére még nincs kirakva sehova, holnap úranyomatom Anyával...Léli írta: Aki pedig kirakja valahova, az légyszi ellenőrizze, hogy melyik dátummal nyomtatta ki... és másnem, kézzel át lehet írni.
Köszi
- Léli
- Nem elérhető
Ben Kenobi írta: Nem kukacoskodni akarok, de a végén a keltezés is el lett írva.
helyettA kiválasztottakat és díjazottakat 2006. december. 29.-ig értesítjük.
A kiválasztottakat és díjazottakat 2007. december 29-ig értesítjük.
Én most megnéztem, és ott 2006. szerepel. Ami a jó dátum. De a LEP időpontja télleg rossz. Máris írok Ulmónak.
Aki pedig kirakja valahova, az légyszi ellenőrizze, hogy melyik dátummal nyomtatta ki... és másnem, kézzel át lehet írni.
Köszi
- Celebrom
- Nem elérhető
Szóval vidékiek jelezni h ki ,mikor, honnan!
- gillz
- Nem elérhető
Celebrom írta: Rendben, elkezdem feljegyezni, h ki honnan jön és mit érintve.Inkább priviben küldjétek el az infókat.Később azt is egyeztetjük ,h ki mikor .Már csak az kérdés, h ezt honnan tudják meg azok akik nem annyira nézegetik a fórumot.
Esteleg ha már szerveződik vmi, akkor néha kiírom összegezve h ide és oda lehet menni ,és ehhez v ahhoz azoknak akik innét v onnét szeretnének jönni.
Hűűű ez elég gány mondat lett, de most ennyire tellik .
Szvsz az is lehetne, h eleve a rendezvény kiírásában szerepel. Ahhoz kellenek fixált találkozási időpontok, ahol biztos lesz ember. Meg mondjuk egy jelentkezési ímélcím, h aki pl. Szegedről jönne, az írjon oda, aki Kecskemétről, az a másiknak, stb.
need more brainz. yourz. now.
- Celebrom
- Nem elérhető
Esteleg ha már szerveződik vmi, akkor néha kiírom összegezve h ide és oda lehet menni ,és ehhez v ahhoz azoknak akik innét v onnét szeretnének jönni.
Hűűű ez elég gány mondat lett, de most ennyire tellik .
- Ben
- Nem elérhető
helyettA kiválasztottakat és díjazottakat 2006. december. 29.-ig értesítjük.
Sőt, a dátumok végig el vannak írva.A kiválasztottakat és díjazottakat 2006. december 29-ig értesítjük.
[size=9:3p63oekt](Kijavíthatnám gépen, de Anyám rámpirított, hogy attól a fent levő még nem lesz jó. Úgyhogy beszó'tam. =)[/size]
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
A Főnixnek pedig nincs saját helyisége, a Gutenberg Művházban működik, oda szórólapot biztosan ki tudok tenni, a plakátnak nem hiszem, h. örülnének (értsd: leszednék, ha kérdés nélkül teszem ki, megkérdezni meg nem tudom kitől).
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Léli
- Nem elérhető
Mint láthatjátok, Ulmo volt olyan kedves, és kirakta a Főoldalra az Irodalmi pályázat linkjét, szövegét, felhívását, miegyébjét (köszi ).
Így megkérek szépen mindenkit, hogy aki tudja, nyomtassa ki, és tegye ki az iskolájában/ifjúsági házban/könyvtárban/miegyéb helyen, ahol van értelme.
Gondolok itt olyan helyekre, mint:
ELTE (minden szakjára kikerülhet)
Dunakeszi Radnóti Gimi (Ery? )
Pécsi Egyetem
Tata
Győr
Miskolc
Baja
Vác
esetleg meg lehetne kérdezni a Főnix tanodát, h ott ki lehet-e tenni.
Minden létező gimnázium Bp-n és az ország egyéb helyein.
Ha pedig valakinek nem akarják engedélyezni, hogy az adott helyen kitegye a plakátot, akkor kérdezze meg az e-mail címüket és írjon nekem privit, hogy meggyőzhessem őket én emilben
És még egy fontos dolog! Kérem szépen, aki valahol kitette, akkor utána írjon nekem róla egy emilt, hogy tudjam, hol van már.
Köszönöm mindenkinek a segítségét, tényleg szükség van rá!
(Vidékiek: itt az alkalom, hogy tegyetek a LEP szervezéséért, mert most elsősorban rátok van szükség)
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Budagyöngye környékéről Moszkva tér érintésével bárkit szívesen... ... ilyesmire gondoltál?Olosta (Aelalin) írta: Szeged-Budapest vasútvonal mentén jöhet bárki velem. Én konkrétan valószínűleg Kiskunfélegyházáról fogok menni.
És legyen még sok ilyen lelkes ember!
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Köszönöm, bocsánat, nem tudtam, mea culpa :upsz:Gandalf írta: Szerintem nem publikus, egyébként meg privi ment.
"Well, I'm back."
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Szerintem nem publikus, egyébként meg privi ment.Snuffles írta: lehet tudni, hogy melyik négy gimnázium forog szóban, mint leendő helyszín? sajnos tudnom kéne legalább ezeket, hogy tudjam, mit tudnék segíteni a szervezésben, és főleg, hogy egyáltalán ott tudok lenni. :/
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Olosta
- Nem elérhető
És legyen még sok ilyen lelkes ember!
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Inczy
- Nem elérhető
Én vállalom a Dunakanyart, és környékét. Szal ez jelenti kb Szobtól az Ipolymentén át Balassagyarmatig és Nógrád megye nyugati részét is.
A központ Vác lehetne. Tömegközlekedési csomópont, meg a világ közepe.
Feel the sunshine
- Celebrom
- Nem elérhető
Szóval iN vidéki csoportos jövéseket lehetne szervezni, és ha van rá igény én szívesen megpróbálom.
A lényeg, hogy ha lennének vkik mondjuk 1 megyéből akik bíztos jönnek LEP-re , akkor őhozzájuk csatlakozhatnának a félénkebb emberecskék akik szintén abban a megyében laknak csak nem tudnak a többiekről.
Tehát ha van rá igény akkor akkor az iN embereket szedném össze és hirdetném meg, h hozzájuk mikor, hol lehet csatlakozni másoknak.
Ha kell és van rá igény akkor a különböző bp-i tömegközlekedési állomásokról lehetne a LEP helyszínére vezetőket bíztosítani azok számára akik nem tudnának , v csak nehezen odatalálni (m ez is lehet szerintem 1 indoka az elnemjövésnek).Persze néhány segítőre is szükségem lenne erre a célra.
Tehát?
- Ben
- Nem elérhető
Hálás köszönetem! *fejethajt*Melyanna írta: Ben, egyelőre nincs több információ...
- Melian
- Nem elérhető
Ben Kenobi írta: A helyszínről lehet már tudni valamit?
Ben, egyelőre nincs több információ...Gandalf írta: Tudnivalók: a LEP 2007. január 6-án, szombaton lesz reggel 10-től este 10-ig egy budapesti gimnáziumban (négy jelölt van, még nem dőlt el véglegesen, melyik ajánlatot fogadjuk el).
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Ben
- Nem elérhető
- Timona
- Nem elérhető
Nekem elsősorban olyan eberkék kellenének akik a nap nagy részét ott tudják tölteni egy helyben de mindenképp ok, számítok rád, mint csereemberArtemisz (Erenya) írta: Mint kettővel lentebb írtam vala: rendelkezz velem
Fodor Ákos