Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Több
17 éve 11 hónapja #306698 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Még valami: eddig unézki Inczyé észak-magyarország (legalábbis 1 része), és Olostáé dél.Tessék jelentkezni és szerveződni!
Kérdés: lesz még valamilyen reklám (plakát, szórólap) az irodalmi pályázat felhívásán kívűl a LEP-ről?
Amúgy a pályázatot megpróbálom énis kirakni itt-ott az egyetemen.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #306696 Írta: Celebrom
Szerintem aki nemigen nézegeti ezt az oldalt nemis tud igazán a LEP-ről, de az emilkémet megadhatjuk, h nálam lehet érdeklődni, h honnét kik jönnek,.Majd az időpontot + az útvonalat még egyeztettjük, h csatlakozni is lehessen!
Az ímélcííímem: (aki még nem tudja :) ) QUENDI@freemail.hu .
Ja és másért is lehet ptivit írni 8) !
Inczy te szobi vagy?

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #306629 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Inczy írta: De sztem már alapból meg kéne adni a kiírásban találkozási pontokat. Mi van azokkal pl, akiknek nincs netelérésük? Vagy olyan ember már nem létezik, és régimódi vagyok...? :wink:

Öööö, bocsi, hogy belevau, az irodalmi pályázatra gondolsz? :) Szerintem csakmeg tudják oldani könyvtárban/suliban, az talán nem hatalmas probléma. :)

Jelentem kiraktam itten, Monoron a JAG könyvtárába/folyosóra, örültek neki, plusz szóltam irodalomtanárnőnek, hogy terjessze, szinté örült neki. :D Továbbá adtam egy-egy példányt a városi könyvtár felnőtt- meg gyerekrészlegének. :) Meg vsz a Nemzetőr Általános Iskolába (volt sulim) is ki lesz rakva.

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #306625 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Vácon ki tudom tenni pár helyre, azt intézem én. De csak a jövő héten jutok el odáig.

Celebrom, akkor neked megy privi. 8)
De sztem már alapból meg kéne adni a kiírásban találkozási pontokat. Mi van azokkal pl, akiknek nincs netelérésük? Vagy olyan ember már nem létezik, és régimódi vagyok...? :wink:
Szal sztem repüljön a sültgalamb a szájukba, ne kelljen még maileket is írkálniuk, ha nem muszáj. De persze részletes infokért megadhatjuk a te mailcímedet. :wink:
Hm? 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #306603 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Ádám, ha az ADIM által kreált társasokra gondolsz, akkor azokat én raktam balra, le :D
Szóval bújócskáztak a könyvek és ők nyertek, így már értem :mrgreen:
A bábszínház úgy emléxem gillzhez tartozik, de lehet, hogy az emlékezetem csal :roll:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #306600 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Timona, megvannak a társasjátékok, legalábbis egy részük biztosan, a raktárban, balra lent. S mint kiderült, a könyvek is ott röhögtek rajtunk fentről, kiválóan álcázott rejtekhelyükről :-)
Te felelsz a bábszínházért is, mint gyerekprogram? Én koordinálom.

Továbbá voltak, akik lelkesedtek bábozás irányában, várom őket priviben!
Emlékszem Mionira és Rayanra pl. Számítok a kipróbált bajtársakra is, ha bokros helyszíni teendőik engedik, vagy hogy kell ezt mondani.

Lesz a két régi sztori (Túrin és Berenék), valamint A harcos királyleány. Az egyikből ismétlés este, esetleg lehet szaftosabban.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #306561 Írta: Timona
Még mindíg várok lelkes jelentkezőket, gyerek-, kreatívrészleghez és GYU társas meg egyéb játékok felügyeletéhez!!!

Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #306549 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Én megpróbáltam kirakni a sulimba, de nem engedték kirakni, mert nincs zenei vonatkozása. :P De még próbálkozom Győrben. :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #306546 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Na, kérem szépen!

Ulmó átírta a dátumokat. Mostmár a helyes van a neten. Úgyhogy most már nem kell átirogatni őket ;) :)

Köszi, hogy szóltatok, és köszi annak is, aki kiteszi valahova a plakátot :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #306478 Írta: Ben

icke írta: Üdvözletem!

Csak, hogy ne maradjon félreértés. Ben, ha 2007. január 6-án át akarják adni a díjakat, akkor nem árt, ha tényleg 2006. decemberében van határidő meg eredmény, ergo azt a 2006-ot ne írd át...

icke

Igen, tudom. :roll: Csak tegnap este esztelenül mindet átírtam. :? Kijavítottam.

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #306476 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Üdvözletem!

Csak, hogy ne maradjon félreértés. Ben, ha 2007. január 6-án át akarják adni a díjakat, akkor nem árt, ha tényleg 2006. decemberében van határidő meg eredmény, ergo azt a 2006-ot ne írd át...

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja - 17 éve 11 hónapja #306475 Írta: Ben

Léli írta: Aki pedig kirakja valahova, az légyszi ellenőrizze, hogy melyik dátummal nyomtatta ki... és másnem, kézzel át lehet írni.

Köszi :)

Basszuskulcs. Én átírtam szépen 2007-re, meg asszem nagyjából mindenhol, ahol 2006-ot láttam... Szerencsére még nincs kirakva sehova, holnap úranyomatom Anyával... :twisted: :oops: :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #306439 Írta: Léli
Kössz, hog szóltatok. Mentségemre legyen mondva, annyira beteg voltam, hogy még mindig nem emlékszem, miket beszélgettem aznap... :oops:

Ben Kenobi írta: Nem kukacoskodni akarok, de a végén a keltezés is el lett írva. :)

A kiválasztottakat és díjazottakat 2006. december. 29.-ig értesítjük.

helyett

A kiválasztottakat és díjazottakat 2007. december 29-ig értesítjük.

Én most megnéztem, és ott 2006. szerepel. Ami a jó dátum. De a LEP időpontja télleg rossz. Máris írok Ulmónak.

Aki pedig kirakja valahova, az légyszi ellenőrizze, hogy melyik dátummal nyomtatta ki... és másnem, kézzel át lehet írni.

Köszi :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #306431 Írta: Celebrom
Ok!vagy mondjuk az én ÍÍÍmélcímem és ha vki akarna jönni mondjuk iszapszentmotorosról , annak megirom h hova mehetne a legközelebbi találkozási ponthoz.
Szóval vidékiek jelezni h ki ,mikor, honnan!

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #306427 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Celebrom írta: Rendben, elkezdem feljegyezni, h ki honnan jön és mit érintve.Inkább priviben küldjétek el az infókat.Később azt is egyeztetjük ,h ki mikor .Már csak az kérdés, h ezt honnan tudják meg azok akik nem annyira nézegetik a fórumot.
Esteleg ha már szerveződik vmi, akkor néha kiírom összegezve h ide és oda lehet menni ,és ehhez v ahhoz azoknak akik innét v onnét szeretnének jönni.
Hűűű ez elég gány mondat lett, de most ennyire tellik :-) .

Szvsz az is lehetne, h eleve a rendezvény kiírásában szerepel. Ahhoz kellenek fixált találkozási időpontok, ahol biztos lesz ember. Meg mondjuk egy jelentkezési ímélcím, h aki pl. Szegedről jönne, az írjon oda, aki Kecskemétről, az a másiknak, stb.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #306423 Írta: Celebrom
Rendben, elkezdem feljegyezni, h ki honnan jön és mit érintve.Inkább priviben küldjétek el az infókat.Később azt is egyeztetjük ,h ki mikor .Már csak az kérdés, h ezt honnan tudják meg azok akik nem annyira nézegetik a fórumot.
Esteleg ha már szerveződik vmi, akkor néha kiírom összegezve h ide és oda lehet menni ,és ehhez v ahhoz azoknak akik innét v onnét szeretnének jönni.
Hűűű ez elég gány mondat lett, de most ennyire tellik :-) .

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja - 17 éve 11 hónapja #306412 Írta: Ben
Nem kukacoskodni akarok, de a végén a keltezés is el lett írva. :)

A kiválasztottakat és díjazottakat 2006. december. 29.-ig értesítjük.

helyett

A kiválasztottakat és díjazottakat 2006. december 29-ig értesítjük.

Sőt, a dátumok végig el vannak írva.

[size=9:3p63oekt](Kijavíthatnám gépen, de Anyám rámpirított, hogy attól a fent levő még nem lesz jó. Úgyhogy beszó'tam. :D =)[/size]

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #306401 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Egy a nagyon ciki benne: 2007. január 6-án lesz a legközelebbi LEP, mivel 2006. hasonló időpontja már elmúlt, és 115. születési évforduló lesz (1892-ben született, illetve 2003-ban volt a 111. évforduló, mint tudjuk). :roll: :idea:

A Főnixnek pedig nincs saját helyisége, a Gutenberg Művházban működik, oda szórólapot biztosan ki tudok tenni, a plakátnak nem hiszem, h. örülnének (értsd: leszednék, ha kérdés nélkül teszem ki, megkérdezni meg nem tudom kitől).

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #306390 Írta: Léli
Tisztelt mindenki!

Mint láthatjátok, Ulmo volt olyan kedves, és kirakta a Főoldalra az Irodalmi pályázat linkjét, szövegét, felhívását, miegyébjét (köszi ;) ).

Így megkérek szépen mindenkit, hogy aki tudja, nyomtassa ki, és tegye ki az iskolájában/ifjúsági házban/könyvtárban/miegyéb helyen, ahol van értelme.
Gondolok itt olyan helyekre, mint:
ELTE (minden szakjára kikerülhet)
Dunakeszi Radnóti Gimi (Ery? :wink: )
Pécsi Egyetem
Tata
Győr
Miskolc
Baja
Vác
esetleg meg lehetne kérdezni a Főnix tanodát, h ott ki lehet-e tenni.
Minden létező gimnázium Bp-n és az ország egyéb helyein.

Ha pedig valakinek nem akarják engedélyezni, hogy az adott helyen kitegye a plakátot, akkor kérdezze meg az e-mail címüket és írjon nekem privit, hogy meggyőzhessem őket én emilben :)

És még egy fontos dolog! Kérem szépen, aki valahol kitette, akkor utána írjon nekem róla egy emilt, hogy tudjam, hol van már.

Köszönöm mindenkinek a segítségét, tényleg szükség van rá!

(Vidékiek: itt az alkalom, hogy tegyetek a LEP szervezéséért, mert most elsősorban rátok van szükség)

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #306378 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Olosta (Aelalin) írta: Szeged-Budapest vasútvonal mentén jöhet bárki velem. Én konkrétan valószínűleg Kiskunfélegyházáról fogok menni.

És legyen még sok ilyen lelkes ember!

Budagyöngye környékéről Moszkva tér érintésével bárkit szívesen... ... :roll: :lol: ilyesmire gondoltál?

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #306357 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Gandalf írta: Szerintem nem publikus, egyébként meg privi ment. :wink:

Köszönöm, bocsánat, nem tudtam, mea culpa :upsz:

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #306355 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Snuffles írta: lehet tudni, hogy melyik négy gimnázium forog szóban, mint leendő helyszín? sajnos tudnom kéne legalább ezeket, hogy tudjam, mit tudnék segíteni a szervezésben, és főleg, hogy egyáltalán ott tudok lenni. :/

Szerintem nem publikus, egyébként meg privi ment. :wink:
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #306350 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
lehet tudni, hogy melyik négy gimnázium forog szóban, mint leendő helyszín? sajnos tudnom kéne legalább ezeket, hogy tudjam, mit tudnék segíteni a szervezésben, és főleg, hogy egyáltalán ott tudok lenni. :/

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #306336 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Szeged-Budapest vasútvonal mentén jöhet bárki velem. Én konkrétan valószínűleg Kiskunfélegyházáról fogok menni.

És legyen még sok ilyen lelkes ember!

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
18 éve 53 perce #306295 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Celebrom, sztem jó ötlet! 8)
Én vállalom a Dunakanyart, és környékét. 8) Szal ez jelenti kb Szobtól az Ipolymentén át Balassagyarmatig és Nógrád megye nyugati részét is.
A központ Vác lehetne. :wink: Tömegközlekedési csomópont, meg a világ közepe. :D

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
18 éve 17 órája #306238 Írta: Celebrom
Tatán volt 1 felvetésem arról, h hogyan csökkentsük azok számát akik csak azért nem jönnek vidékről, mert hogy egyedül, + senkit se ismerek "+ a stb".
Szóval iN vidéki csoportos jövéseket lehetne szervezni, és ha van rá igény én szívesen megpróbálom.
A lényeg, hogy ha lennének vkik mondjuk 1 megyéből akik bíztos jönnek LEP-re , akkor őhozzájuk csatlakozhatnának a félénkebb emberecskék akik szintén abban a megyében laknak csak nem tudnak a többiekről.
Tehát ha van rá igény akkor akkor az iN embereket szedném össze és hirdetném meg, h hozzájuk mikor, hol lehet csatlakozni másoknak.
Ha kell és van rá igény akkor a különböző bp-i tömegközlekedési állomásokról lehetne a LEP helyszínére vezetőket bíztosítani azok számára akik nem tudnának , v csak nehezen odatalálni (m ez is lehet szerintem 1 indoka az elnemjövésnek).Persze néhány segítőre is szükségem lenne erre a célra.
Tehát?

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 napja #306022 Írta: Ben

Melyanna írta: Ben, egyelőre nincs több információ...

Hálás köszönetem! *fejethajt* :)

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 napja #306021 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Ben Kenobi írta: A helyszínről lehet már tudni valamit?

Gandalf írta: Tudnivalók: a LEP 2007. január 6-án, szombaton lesz reggel 10-től este 10-ig egy budapesti gimnáziumban (négy jelölt van, még nem dőlt el véglegesen, melyik ajánlatot fogadjuk el).

Ben, egyelőre nincs több információ...

Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 napja #305992 Írta: Ben
A helyszínről lehet már tudni valamit, vagy csak én vagyok olyan borzasztó figyelmetlen, hogy nem hallottam róla? :roll: :oops: (ha utóbbi, akkor elnézést)

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 napja #305892 Írta: Timona

Artemisz (Erenya) írta: Mint kettővel lentebb írtam vala: rendelkezz velem ;)

Nekem elsősorban olyan eberkék kellenének akik a nap nagy részét ott tudják tölteni egy helyben ;) de mindenképp ok, számítok rád, mint csereember ;)

Fodor Ákos
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.547 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére