- Köszönetek: 0
MTT Farsangi Bál 2007
- Celebrom
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Inczy
- Nem elérhető
Arra szeretnélek kérni titeket, hogy aki hoz zenét , az feltétlen jelenjen meg hamarabb a helyszínen!!!
14:00-tól várom a lelkes zenetulajdonosokat.
Azokat is, akikről eddig még nem tudok.
Minél több a zene, annál jobb!!!!
Köszönöm.
Feel the sunshine
- Leguanember
- Nem elérhető
Március 3-án ismét teljes holdfogyatkozás lesz, és a jelenség Magyarországról is megfigyelhető. Ráadásul az időpont is szerencsés: a fogyatkozás szombatról vasárnapra virradóra történik. A teljesség idején a Hold delelni fog, a vöröslő, megfogyatkozott fényű Holdat az Oroszlán csillagszegény vidékén láthatjuk.
A teljesség időtartama 73 perc lesz.
Magyar idő szerint a Hold szombat éjjel 21 óra 16 perckor kezdi meg belépését bolygónk teljes árnyékába. A teljes fogyatkozás kezdete 23 óra 44 perckor, közepe 0 óra 21 perckor, a teljes fogyatkozás vége pedig vasárnap 0 óra 58 perckor lesz.
Bár a Föld árnyékába belépő égi kísérőnk fokozatosan elsötétül, teljesen feketévé, láthatatlanná nem válik majd. A teljes fogyatkozás idején, amikor már az egész égitest a Föld árnyékában van, színe tompa rézvörössé válik.
NATIONAL GEOGRAPHIC ONLINE
Sajnos azonban a met.hu szerint esős idő várható.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Leguanember
- Nem elérhető
Amennyiben saját készítésű süteménnyel érkeztek a tett helyszínére, részt vehettek a Rozi-e vagy? elnevezésű háziasszonyvetélkedőn.
Ad hoc zsűri fogja pontozni a teljesítményeket, melyek a hozott süti konzisztenciájából, a konyhai virtuozitásból és a házimunka utáni esti mesélésből fognak összetevődni.
Érdekesség, hogy ez lesz a bál egyetlen olyan eseménye, amelyen hétköznapi használatra alkalmas nyeremények vonulnak fel
Minden más hiábavalóság.
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Aeglos
- Nem elérhető
A "Rozi-e vagy?" háziasszonyversenyen is részt vehetnek az otthon készített süteménnyel érkezők
maradok tisztelettel: az éhező aeglos
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Kincső
- Nem elérhető
2007. március 3. szombat 17:00 Budakalászi Faluház (2011 Budakalász, Szentendrei út 9.) Lehetőleg mindenki érkezzen meg legkésőbb 18:00-ig! (főleg, ha a helyszínen akar jegyet venni!)
a műsor minden szereplőjének és a nyitókeringősöknek érkezés 15:00-ra, segítők kb. 13:00-tól jöjjenek
megjelenés MASZKban és ELEGÁNS ÖLTÖZÉKben (aki a helyszínen venne maszkot venni, írjon a farsangjegyek_2007'kukac'yahoo.com-ra!), vagy egész estére szóló jelmezben
szívesen veszünk minden SZENDVICS- és SÜTEMÉNY-felajánlást
saját italt kérjük NE HOZZ mert így szól a megegyezés a Faluház büféjével (ott lehet vásárolni, szal nem árt ha PÉNZ van nálad )
számítsatok soksok táncra! (aki úgy gondolja, a báliruhán kívül buliruhát is hozzon )
ha indulsz a jelmezversenyen, ne hagyd otthon a JELMEZED sem
Továbbá klikk
(Ha még eszembe jut valami, kiegészítem ezt a listát )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Kincső (Thilanna) írta: Ha jól emlékszem, a legelső farsangon még csak Mathom volt.
Nem, nem. Már akkor is volt Gandalf-díj...
- Kincső
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Snuffles írta:
8O 8O 8O dehát... dehát... izé. 8O anélkül nincs is farsangi buláj/bálIrunien írta: Idén a Gandalf-díj átadása érdeklődés hiányában elmarad
Nem baj, mathom-díj lesz, mert ott voltam amikor döntöttünk
A díjazott majd duplahosszú köszönőbeszédet mond.
Ha jól emlékszem, a legelső farsangon még csak Mathom volt. Szal miért ne lenne
Ez csak annyit jelent, h. a tagság a gyakorlatilag 3 jelölhető emberke közül (t.i. 2 már kapott, 2 meg még csak 3 hónapja elnökségi tag) egyiknek sem értékelte a többiekénél sokkal kiemelkedőbbnek az idei munkáját. Attól még jól dolgoztak.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Snuffles írta:
8O 8O 8O dehát... dehát... izé. 8O anélkül nincs is farsangi buláj/bálIrunien írta: Idén a Gandalf-díj átadása érdeklődés hiányában elmarad
Nem baj, mathom-díj lesz, mert ott voltam amikor döntöttünk
A díjazott majd duplahosszú köszönőbeszédet mond.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Irunien írta: Sajnálattal jelentem:
Idén a Gandalf-díj átadása érdeklődés hiányában elmarad.
Sajnos, nem érkezett be elegendő szavazat, így ennek értelmében, idén nem lesz kitüntetett elnökségi tagunk.
Azért köszönöm a fáradtságot azon keveseknek, akik szavaztak.
Vox populi vox dei.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Irunien
- Nem elérhető
Idén a Gandalf-díj átadása érdeklődés hiányában elmarad.
Sajnos, nem érkezett be elegendő szavazat, így ennek értelmében, idén nem lesz kitüntetett elnökségi tagunk.
Azért köszönöm a fáradtságot azon keveseknek, akik szavaztak.
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Kincső
- Nem elérhető
Március 1. csütörtökön 16:30-17:30 között, keringőpróba ELŐTT, annak helyszínén (17:30-kor én tényleg eltűnök, tehát legalább 10 perccel előbb, tehát 17:20-ra érj oda kérlek, ha jegyet szeretnél venni!!!)
Március 2. pénteken 16:15-19:00 között, Synithos KÖZBEN, annak helyszínén
Írjátok meg légyszi a farsangjegyek_2007'kukac'yahoo.com-ra, mikor és ki venné át*! Aki még nem foglalt jegyet, az ugyanezen a címen tegye meg mielőbb!
Helyszínek:
Keringőpróba: ELTE TTK északi épülete, 1117 Budapest Pázmány Péter sétány 1/A, az alagsorban a Harmóniaterem melletti aulában. (Odajutás: klikk )
Synithos: ELTE BTK nyelvészeti tanszék épülete, Ajtósi Dürer sor 19-21., első emeleti 134-es(?) terem (közvetlenül a nagyelőadó mellett)
* Nem kell személyesen átvenni, bárki megbízott átveheti, csak írd meg, ki lesz ez! Aki csak szombaton a helyszínen fizet, annak NEM JÁR semmilyen kedvezmény! Akár foglalt jegyet, akár nem, 950 Ft a helyszíni ár!
- Inczy
- Nem elérhető
Akinek nincs ruhaötlete: baliruha.lap.hu
Akinek nincs hajötlete: www.prom-hairstyles.org/prom-hair-styles.htm
A maszkokat pedig el ne felejtsétek!!!! Segítségképp ott a melléklet.
És még egyszer, ahova a suttyódiszkós zenejavaslatokat várjuk: fqqdk.clusterone.hu/cucc.php
A suttyódiszkóhoz külön javaslok hangulatkeltő cuccokat... 90-es évek diszkója... napszemcsi alap. De ez csak egy példa.
Ha esetleg van sarokban porosodó fénycuccod, feltétlen szólj! Minél több, annál jobb!!!
Ha még eszedbejut vmi zene, akkor feltétlen írj a napocka@gmail.com -ra! De már így is elég komoly mennyiségű jó zenét szedtünk össze.
A zeneblokkfelelősöket, fellépőket, segítőket várjuk hamarabb a helyszínen!!! Elkélnek a segítő kezek.
Feel the sunshine
- Kincső
- Nem elérhető
Nagyon kevés szavazat érkezett eddig a GANDALF-DÍJ -ra, amit az elmúlt évben legkiemelkedőbben teljesítő elnökségi tagnak adhatunk (de mindenki csak egyszer kaphatja meg).
Amennyiben holnap, azaz február 28-án szerdán 20:00-ig bezárólag nem érkezik összesen legalább 20 szavazat ugyanarra a jelöltre, úgy vesszük, hogy idén a Társaság tagsága nem tartotta (akár a többiéhez képest) igazán kiemelkedőnek egyik vezetőségi tag munkáját sem (ez már csak azért is könnyen lehetséges, mert ketten már megkapták korábban ezt a díjat, ketten pedig csak 3 hónapja vezetőségi tagok a 7ből), és idén nem kerül kiosztásra ez a díj.
A szavazatokat a gandalf_dij2007(kukac)yahoo.com címre várjuk.
Az alábbi emberekre lehet szavazni:
Alyr
Angwen
Ery
Gandalf
Melian
- Aeglos
- Nem elérhető
Hátha valaki a fejéhez, nomeg a slusszkulcsához kap
szal aktivizálódjatok
aki olvassa a fórumot szóljon azoknak az ismerőseinek, akik otthon kucorognak a szobájuk egy kellően sötét sarkában és azon világfájnak, hogy őket már egy kis teszkótúrára sem hívja el senki...
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Aeglos írta: Sziasztok!
Van valaki, aki kocsival megy Budakalászra szombaton, és már egykor ott lesz?
Fontos lenne, mert péntek este Tesco-túrán hozzá kéne pakolni a kaját.
Ugyanis annak hamar kéne lejutnia, mert a szendvicsek összerakása időbe telik.
Tescozni is jelentkezzetek lassan... (Próbán lévők felmentve:))
ezt most nem tudom vállalni
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Aeglos
- Nem elérhető
Van valaki, aki kocsival megy Budakalászra szombaton, és már egykor ott lesz?
Fontos lenne, mert péntek este Tesco-túrán hozzá kéne pakolni a kaját.
Ugyanis annak hamar kéne lejutnia, mert a szendvicsek összerakása időbe telik.
Tescozni is jelentkezzetek lassan... (Próbán lévők felmentve:))
- Leguanember
- Nem elérhető
Minden más hiábavalóság.
- Kincső
- Nem elérhető
Március 2. pénteken Synithoson kb. 16:15-19:00 között
Írjátok meg légyszi a farsangjegyek_2007'kukac'yahoo.com-ra, mikor és ki venné át!
Helyszín:
Synithos: ELTE BTK nyelvészeti tanszék épülete, Ajtósi Dürer sor 19-21., első emeleti 134-es(?) terem (közvetlenül a nagyelőadó mellett)
Továbbá folyamatban van egy CSÜTÖRTÖKI alkalom megszervezése, amit reméltem, hogy ma már meg tudok mondani, lesz-e és hol-mikor lesz, ezért húztam eddig a kiírást, sorry. Amint sikerül egyeztetnem, kiírom azt is.
És továbbra is: ha tudjátok, h. jöttök, légyszi küldjétek mielőbb a jegyfoglalást a fenti címre!
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Onering
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Szeretném megkérdezni, hogy a héten lesz-e még jegyátvételi alkalom? Mert nem tudtam elmenni múlt hét pénteken
Köszi, puszi!
"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)
- Irunien
- Nem elérhető
No, hivtalos infoként: Minden fellépőt várunk márc. 3-án délután 15:00 órára a Budakalászi Faluházba, azaz a helyszínre, végső próbára!! Tényleg mindenkit!!
Akiket nem hallgattunk meg most szombaton, febr.24-én, azokat triplán várjuk!!
Itt a Farsang, áll a bál,
összegyűlik sok jó barát,
mulatnak együtt sokáig,
álarcba gázolnak bokáig
a szervezők majd lótnak-futnak,
a résztvevők meg álmékodnak,
s aztán majd felébredünk, hogy bilibe lóg a kezünk
FARSAAAAANG.... :dance: :dance: :bounce: :bounce: :up:
(hihi, látjátok, megárt a szervezés ...)
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Gyémántka
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire van (akár íratlanul) behatárolva, hogy milyen jelmez szalonképes a farsangon, és milyen nem? Nekem báli ruhám nincs, ezért be szeretnék öltözni, méghozzá egy kedves mesefigurának.. de nem tudom, illendő-e akármennyi komolytalanság is, egy bálon..? Még nem voltam ilyen rendezvényen!
Segítséget kérnék vélemények formájában!
Köszönöm előre is!
"Non numero horas nisi serenas"
- Sil
- Nem elérhető
Ennél is egy napot írnak, de ha gipsszel itatod át, akkor pár óra. Ez is elég ragacsos az elején, bár talán annyira nem, mint a papírmasé. Én ragasztóval csináltam: eleve úgy raktam a formára, hogy raktam alá egy réteg vékony filcet, a ragasztózás után hagytam 1-2 órát száradni, és a tetejére is ragasztottam filcet, és utána már tudtam is vele tovább dolgozni, pl festeni, nem kellett kivárnom a 24 órát (csak a formáról való leszedéshez).Idhren írta: És mennyi idő, míg megszárad?
Gyors? Mert a papírmasé egyfelől ragacsos, másfelől egy nap MINIMUM, míg megszárad
Tears unnumbered
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Gyors? Mert a papírmasé egyfelől ragacsos, másfelől egy nap MINIMUM, míg megszárad
Szeretlek Titeket Béláim!!!