MTT Farsangi Bál 2007
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Kincső (Thilanna) írta: MEGJELENÉS ELEGÁNS, BÁLI RUHÁBAN ÉS MASZKBAN, DE JEMEZVERSENY IS LESZ.
A farsangos meghívós főoldalon kellene javítani: a "jemezverseny"-t "jelmezverseny"-re. (Kivéve persze, ha ez nem elírás, hanem valami tünde szó, amit eddig nem ismertem. )
There is no reality. Only perception.
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Kincső (Thilanna) írta:
Remzymama/Tünde írta: 2 darab kérdésem lenne
Mi van azzal, aki nem báli ruhában megy, csak mondjuk elegánsan?
Csak a helyszínen lehet e jegyet venni, vagy a befogadóképesség véges?
Köszönöm
Az elegáns ruhában lesz.
Javasolt az elővétel, de azért van helyszíni jegyár, h. lehessen a helyszínen is venni az utolsó pillanatban észbekapóknak
Esetleg azt nem lehet megoldani, hogy aki csak a helyszínen tudja átvenni a jegyét, az előre szól, és felírjátok?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Ulmo
- Nem elérhető
A farsangi bálra szóló meghívók el lettek küldve minden fórumozónak. Mindenki figyelje azt az e-mail címét, amit a fórumra történő regisztrációkor megadott!
*Szolgálati közlemény vége*
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Snuffles írta:
Igenigen, tudom, csak sajnálom, mert én minél több helyen szívesen látok ilyet, persze leginkább olyat, ami emtétés előadás, vagy akármilyen produkció, épp ezért nagyon várom már a Ki mit tud-ot, meg a mindenféle esteketKincső (Thilanna) írta: ...illetve nem is ez, hanem hogy farsangozni jöttek, nem műsort nézni.
a Ki mit tud-hoz előbb szervező kell, meg hogy egyáltalán van-e rá igény
(utóbbira igény van, szervező szintén kell )
[de lassan már OFF-határ vagyunk ]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Igenigen, tudom, csak sajnálom, mert én minél több helyen szívesen látok ilyet, persze leginkább olyat, ami emtétés előadás, vagy akármilyen produkció, épp ezért nagyon várom már a Ki mit tud-ot, meg a mindenféle esteketKincső (Thilanna) írta: ...illetve nem is ez, hanem hogy farsangozni jöttek, nem műsort nézni.
"Well, I'm back."
- Kincső
- Nem elérhető
Snuffles írta: Én igazából nagyon sajnálom, hogy rövid lesz a műsor, a tavalyi annyira színvonalas és jól sikerült volt, hogy még akár ugyanazokat is szívesen látnám, bár tudom, sokakat megterhel az, hogy egész nap ott ugrándozik és a bál csak hajnali négykor kezdődik a műsorok miatt. Dehát sebaj, majd jobban megbecsülöm.
Sajnos a többségi vélemény tavaly az volt, hogy túl hosszú és változó színvonalú volt a műsor, illetve nem is ez, hanem hogy farsangozni jöttek, nem műsort nézni.
Erre vetettem még fel augusztus körül, hogy lehetne MTT "ki mit tud"-ot szervezni... művészeti est meg ugye elvileg őssszel lesz, tolódott...
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Irunien
- Nem elérhető
Ha 1-2 percnél valóban nem hosszabb akkor szerintem szívesen fogadjuk, persze.
Pusz.
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Finwe
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: 2 darab kérdésem lenne
Köszönöm
Az elegáns ruhában lesz.
Javasolt az elővétel, de azért van helyszíni jegyár, h. lehessen a helyszínen is venni az utolsó pillanatban észbekapóknak
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
elnézést és bocsánat, de vasárnapi kalapos próba elmarad!!!
sorry, szülői keresztbeszervezést imádjuk ugyebár...
következő vasárnap ugye mindenkinek jó? belehúzunk igérem!!!!
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Köszönöm
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Kincső
- Nem elérhető
Snuffles írta: Kincső! Egy órája küldtem mailt, de visszadobta. Nem jegyek_farsang? Mit tudok tenni?
Igazad van, elírtam, bocsi.
Javítva...
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Kincső
- Nem elérhető
ÚJ INFÓK:
Jegyárak ELŐVÉTELBEN:
(jegyfoglalás: farsangjegyek_2007'kukac'yahoo.com)
Normál: 720 Ft
MTT-tag (rendes/támogató, 2006. III. negyedév végéig (szeptemberig) tagdíjhátralék nélkül): 600 Ft
MTT-tag (pártoló, 2007-re befizetve): 680 Ft
HELYSZÍNEN egységesen: 950 Ft
Igen, ezzel azt szeretnénk elérni, hogy előre vegyétek meg a jegyeteket. Természetesen - mint eddig is volt - ezt nem csak személyesen lehet megtenni, hanem barát/barátnő/haver/bárki is átveheti (szal vidékiek sincsenek hátrányban ), ha előtte megírjátok mailben, hogy ki veszi át és fizeti ki.
Már biztos jegyátvételi(+fizetési) alkalom: február 17. szombaton a HNE-vel egyidőben, egyhelyen
Remélhetőleg már előtte is tudunk egyet szervezni a jövő héten, figyeljétek a topicot. És természetesen még lesz sok. Például a farsangi műsor meghallgatásán (feb.24., pontos időpont és helyszín még nem tudott) biztos lehet venni.
MINDENKI LEGYEN SZÍVES ÍRJA MEG A JEGYIGÉNYÉT (típussal) A FENTI MAILCÍMRE!
Mégpedig lehetőleg az alábbi formátumban:
Név: XY
Rendelt jegyek: x db normál és/vagy x db MTT-s rendes/támogató (tag(ok) neve: XY) és/vagy x db MTT-s pártfogó (tag(ok) neve: XY)
Jegyátvétel várható időpontja: [ha még nincs meghirdetett időpont, ami megfelel, hagyd üresen, majd felvesszük a kapcsolatot]
Maszkot a helyszínen vásárolnék: igen/nem
Tombola ára: 50 Ft/db (a helyszínen lesz kapható)
Maszkok ára:
- szemmaszk 250 Ft/db
- arcmaszk 500 Ft/db
Ez csak korlátozott számban lesz kapható (azon elvetemülteknek, akik nem tudnak valamilyen okból se készíteni, se készíttetni, se kölcsönkérni. Ha amúgy is csak boltban vennéd meg a maszkot, kérlek gondold meg, hogy nem vennél-e inkább MTT-s készítményt. És ha vennél, JELEZD a jegyfoglalásoddal együtt
KORÁBBI INFÓK, DE FRISSÍTVE!
Laurelen írta: Kedves Mindenki!
Először is szeretnék meginvitálni minden kedves errejárót az MTT Farsangi Álarcosbáljára , melyet március 3-án tartunk a Budakalászi Faluházban.
A HELYSZÍN:
Budakalászi Faluház
Van egy haaaatalmas terem, meg egy eredetileg kávézónak nevezett előtér. Lesz szeparált öltöző is, nagyobb hasznos térrel, mint az Ipartestületiben volt.
Pontos cím: 2011 Budakalász, Szentendrei út 9.
A szentendrei (Batthyány térről induló) HÉVvel kell Budakalász, lenfonógyár megállóig menni. Onnan három perces séta lefelé a jobb kézre eső Szentendrei úton a Faluházig. Térkép és autós megközelítés
[size=9:2hl78g5h](Hazafelé aki arra vetemedne, hogy éjszaka eljöjjön: az utolsó HÉV 23:22-kor indul Bp felé az említett megállóból, az első 3:57-kor, de közte van két busz: 1:34-kor és 3:04-kor.)[/size]
AZ IDŐPONT:
2007. március 3., szombat 17 órától másnap hajnai 5-ig
A MŰSOR:
Természetesen idén is lesz műsor, de csak egy órás. (Felelős: Lau)
Laurelen írta: Szeretettel várunk igényes, rövid (3-8perc) zenés, táncos produkciókat, komédiarészleteket, jeleneteket illetve egyéb kreatív színpadi művet, ami illik a karnevál hangulatához.
Határidő: február 23, péntek.
Meghallgatás: február 24, szombat.
Kérlek, a produkció címét, előadóit és rövid leírását a musor_2007 KUKAC yahoo.com címre küljétek el!
A műsor nyitótáncáról:
Milendoria írta: KALAPOS TÁÁÁNC!!!
de, valóban vasárnap lesz! (febr. 11)
tali negyed 10kor délelőtt a határúti kékmetró megállóban!
kb. tíztől délig-egyig próbálunk, FONTOS HOGY JÖJJÖN AKI SZERETNE BENNE TÁNCOLNI, mert kb ez az egy nagy próba lesz... aki még szeretne benne táncolni, de épp nem ér rá, jelezze!!!
most mindenkit várok, nincs lista meg semmi, megnézzük hányan vagyunk!
csók
MEGJELENÉS ELEGÁNS, BÁLI RUHÁBAN ÉS MASZKBAN, DE JEMEZVERSENY IS LESZ.
Szóval itt az alkalom, hogy mindenki kiteljesíthesse a rejtett maszk-készítői képességeit! De természetesen a falon lógó velencei maszkodat is felteheted, ha van, vagy vehetsz magadnak újat. Korlátozott számban hozzáférhetővé teszünk a szervezők által gyártott, a helyszínen vásárolható maszkokat is. Amennyiben ilyet vásárolnál, ezt jegyfoglalásoddal együtt jelezd!
A meghívóval együtt (e-mailben) kapni fogtok szééép leírásokat, hogy hogyan a legegyszerűbb maszkot készíteni. Aki nagyon nem bír a papírmaséval, készíthet sima papírból "szem-maszkot" is. A szemüvegesek se érezzék magukat hátrányban: készíthettek olyan maszk-sablont, amit fel tudtok tenni a szemüveg alá. Ha annyira nem rossz a szemed, akkor néhány órát szemüveg nélkül is kibírsz, és nem kell egész éjszaka viselni a maszkot. Alternatív megoldás lehet még a homlokra tolt maszk is... "Vagy festesz magadra" (c) by Rabyn
A lényeg, hogy kreatív, dekoratív és egyedi legyen! Annyit megsúghatunk, hogy a maszkoknak lesz valami köze az ide bálkirály-bálkirálynő választáshoz .
A MATHOM- ÉS GANDALF-DÍJ:
A Mathom-jelölés lezárult.
Gandalf február 5-én írta: A vezetőség ma meghozta döntését Mathom-ügyben!
Nagyon szépen köszönjük a jelölőknek a véleményét, és minden egyéb hozzászólást, ötletet itt a fórumon ezzel kapcsolatban! Most már csak a Gandalf-díj ügyében szavazzatok!
A díjak beszerzése/elkészítése/stb. a farsang szervezőinek feladata a farsang költségvetéséből.
A Gandalf-díjat viszont az az elnökségi tag kapja, aki a szavazók szerint az elmúlt évben a legkiemelkedőbb munkát végezte (elnökségi tagok: Ankalimon, Melian, Alyr, Lau, Ery, Gandalf, Gumipók, Angwen - EBBŐL MÁR NEM JELÖLHETŐ, MERT MÁR MEGKAPTA EGYSZER A DÍJAT: ANKALIMON és GUMIPÓK!). Ez e-mailes szavazással működik, a díjazott kiléte a szavazatok száma alapján derül ki, amelyet hagyományosan a Farsang szervezői számlálnak össze. Itt is szavazhat nem-MTT-tag is (szóval bárki). Az e-mail cím, amelyen szavazni lehet: gandalf_dij2007 KUKAC yahoo.com (Felelős: Iru)
EGYÉB FONTOS INFÓK:
az eddigiekhez hasonlóan lesz jelmezverseny, tánctanítás, tombola, kaszinó... és kifejezetten BÁLI JELLEG, de bulizene is.
"Kilencvenes évek zenéje - suttyódiszkó" - DJ: efkú
Zenekérelmek ide: fqqdk.clusterone.hu/cucc.php
fqqdk írta: Prioritást élveznek az "Előadó - számcím" formátumban érkezett közlések és a témában maradás (nem korunk legnépszerűbb arenbí slágerei, nem numetal, és lehetőleg maradjunk a 90-es éveken belül; az irányadó a golden 1996-os év nyara).
Az MTT kultuszdalai - az elmúlt öt év kedvencei* blokk gyűjtése: napocka@gmail.com
*pl. Loituma
Felmerült még itt a topicban: '80-as évek & retro & rajzfilmslágerek & filmzene (bocs ha vmit kihagytam). Ezeket az igényeket is Inczynek írjátok! Báli zenéket is neki küldhettek!
Inczy írta: Külön rész lesz a bulinak. És ahogy Kincső is említette, később nyit meg, mint a BÁL. Tehát mindenki annyit bulizik és bálozik, amennyit csak akar, a kettő nem zavarja egymást.
Alapból több szekciót terveztünk. Eredetileg ilyesmiket, mint pl: darkside, 60-70-es évek, poposabb stb stb. és még egy kivánságműsor részt is.
(...)
Természetesen nem csak suttyódiszkó lesz. Ez valszeg egy hosszabb blokkot fog kitenni. Lesznek mellette még más blokkok is. De valsz ez lesz a leghangsúlyosabb, ha ennyire van rá igény.
Alison West írta: Kedves MTT-sek!
Aki kedvet érez ahhoz, hogy kipróbálja magát a Farsangi KASZINÓban krupiéként, az kérem jelentkezzen nálam minél előbb!
Kaszinós játékok ismerete előny, de nem feltétel!
Jelentkezni lehet nálam itt priviben, vagy a palmtree(kukac)citromail.hu e-mail címen.
a megállapodás szerint a helyszínen a Faluház büféje üzemelni fog (cserébe egy teremrészt ingyen kapunk), azonban csak italt árusít. SAJÁT ITALT NEM VIHETÜNK, akinek nagyon nincs innivalóra pénze, annak ott a csap. A KAJÁT VISZONT NEKÜNK KELL BIZTOSÍTANI. Ez részben meg lesz oldva központilag, részben ahogy szoktuk: mindenkit kérünk, hogy hozzatok sütemény -t!
A továbbiakban kérjük figyeljétek a főoldalt is, mert folymatosan frissítjük: klikk
- fqqdk
- Nem elérhető
na ja szeretném mondjuk az Energy 52 - Café del Mart rákeverni Madonna La Isla Bonitájára. Mekkora stíííluuusgillz írta:
fqqdk írta: Engem haggyatok békén a nyócvanasokkal :D (hogyne, Tomának is mondtam, írjátok a kívánságokat, úgyis kiszórjuk, ami nekünk nem tetszik
hát nem is a 90es blokkba gondoltam hanem ugyanolyan időtartamra 80as blokkot is lehetne összerakni. vagy, és ez viccesebb lenne, 80vs 90 blokkot
code a rat the monster on doom in it
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- gillz
- Nem elérhető
fqqdk írta: Engem haggyatok békén a nyócvanasokkal :D (hogyne, Tomának is mondtam, írjátok a kívánságokat, úgyis kiszórjuk, ami nekünk nem tetszik
hát nem is a 90es blokkba gondoltam hanem ugyanolyan időtartamra 80as blokkot is lehetne összerakni. vagy, és ez viccesebb lenne, 80vs 90 blokkot
need more brainz. yourz. now.
- fqqdk
- Nem elérhető
Engem haggyatok békén a nyócvanasokkal :D (hogyne, Tomának is mondtam, írjátok a kívánságokat, úgyis kiszórjuk, ami nekünk nem tetszikKincső (Thilanna) írta:
Inczynek és Efkúnak írjatok.Snuffles írta:
mindenképp muszáj, léccilécci... :fanatikusidióta:gillz írta: ja, zene: szvsz lehetne külön egy 80as évek szintipopper blokk is bonanza, DM, DuranDuran, A-ha, meg egyéb 80-as suttyóságok
code a rat the monster on doom in it
- Irunien
- Nem elérhető
Khhmm...friss szelet kenyér, salátalevél, tojás, paradicsom...enyje bejnye, hát semmi felvágott?... éhező vegák..jövőre vegabál lesz, mindenki vegye tudomásul!!
No, miután kigonoszkodtam magam :
Ne aggódj, Aeglos, és töbiek se: idén dupla annyit szánunk kajára, mint tavaly, hogy minél több igényeteket ki tudjuk elégíteni. Lesz több felől szendvics, és ropogtatni való is, valamint, már kértünk Titeket, hogy legyetek olyan jók, és ajándékozzatok meg Bennünket különféle sütikkel. Házi sütésnél ugyanis a világon nincs jobb, de sajnos sütni már nem marad időnk.
Próbáljuk kiküszöbölni az eddigi Farsangok hibáit, reméljük, sikerrel járunk.
Pussz Belétek, )
- Aeglos
- Nem elérhető
Alison West írta: Nem tudom ki szervezi a kaját aznapra, de tavaly már javasoltam, hogy esetleg idén lehetne két "turnusban" tálalni, hogy ne egyszerre túrják szét az emberek a kaját... Mert ha valaki esetleg később megy oda, már csak az összetrutymózott kajából tud szedni, az meg nem túl étvágygerjesztő.
Akkor itt ragadnám meg az alkalmat, hogy írjak valamit a kajával kapcsolatban, úgyis elfelejtődik még vagy 10x a Farsangig, de mindegy, még próbálok hatni...
Tavaly volt 1-2 tálca szendvics, meg néhány sonkástekercs, amit Iruék rendeltek, de azon kívül csak chipsek, ropik, sajtostallérok, vaníliáskarikák és pilótakekszek figyeltek mindenhonnan, és ezen ételneműk tömény fogyasztása 12 órán keresztül kicsit már gyomorforgató volt. (Főleg hogy az ember minden egyes elfogyasztott falattal egyre érzékenyebbé válik a szintetikus ízekre, brrrr... 8O )
Szóval arra buzdítanék minden mulatni vágyót, az éjjelnappaliban felkapott 2 zacsi chipsz helyett szánja rá azt a negyed órát amennyibe egy kenyér felvágása és megrakodása kerül. Tavaly én készítettem egy naaagy tálcával, és néhány másodperc alatt üres lett az egész. Komolyan... Eléggé megéri a fáradtságot. (És anyagilag sem túl megterhelő...) Jó lenne ha idén sok finom szendvicset és házikészítésű sütiket is láthatnánk az asztalokon. Mert egy jó bulihoz, felszabadult szórakozáshot nélkülözhetetlenek a finom kaják, és egyszer van csak Farsang az évben...
Gondoljatok csak bele, egy friss szelet kenyér megkenve egy kis szendvicskrémmel, rajta: sajt, paradicsomkarika, uborkaszeletek, salátalevél, tojás* VS pilótakeksz... Olyan ételeket hozzatok, amit tényleg szívesen esztek 12 órán (tulképp egy fél napon) keresztül, és nem csak ezért került a helyszínre mert a "meghívóban volt hogy kell valami kaját hozni, biztos elfogy ez is"...
Elnézést, az éhező hedonista beszélt belőlem...
[size=9:3k630ocn]
*a húsról meg annyit, hogy tőlem mindenki annyit tesz a kenyérre amennyit akar, de egy szendvicsben az kerül a legtöbbe, ha utánanéztek.[/size]
U.I.: majd írok Nektek egy kis kalauzt "gyors és finom kaják farsangra" címmel, onnan szemezgethettek majd a Farsang előtti néhány napon...
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Aranill
- Nem elérhető
Mensch werden ist eine Kunst.
06 20 99 29 525
- Alison West
- Nem elérhető
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Kincső
- Nem elérhető
Snuffles írta:
mindenképp muszáj, léccilécci... :fanatikusidióta:gillz írta: ja, zene: szvsz lehetne külön egy 80as évek szintipopper blokk is bonanza, DM, DuranDuran, A-ha, meg egyéb 80-as suttyóságok
Inczynek és Efkúnak írjatok.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- **Shaman**
- Nem elérhető
de nem csinálok olyat amit írtam.
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Irunien
- Nem elérhető
**KákalakiAkka** írta: mindegy hol lecc megyünk és összehányjuk a wc-t PP
khmmm...Mecsi ..megteheted ugyan, de akkor te fizeted ki a terembérleti díjat és a takarítószemélyzetet.
Remélem, efféle nélkül is jól fogod magad érezni ...
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Kincső
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Nagy valószínűséggel Toma arra gondolt, hogy a főoldalon legyen kint némi info a Farsangról...
Jó, de milyen linket? topicot sose linkelünk ki...
Amúgy meg ha még egy kis türelemmel vagytok, pár napon belül lesz körmeghívó, meg jegyárak, meg első jegyvételi alkalom meghirdetése
Amúgymeg a műsor nyitótáncáról:
Milendoria írta: KALAPOS TÁÁÁNC!!!
de, valóban vasárnap lesz! (febr. 11)
tali negyed 10kor délelőtt a határúti kékmetró megállóban!
kb. tíztől délig-egyig próbálunk, FONTOS HOGY JÖJJÖN AKI SZERETNE BENNE TÁNCOLNI, mert kb ez az egy nagy próba lesz... aki még szeretne benne táncolni, de épp nem ér rá, jelezze!!!
most mindenkit várok, nincs lista meg semmi, megnézzük hányan vagyunk!
csók
és ugye aki szerepelni szeretne a műsorban, az készül, és mielőbb megírja Launak a musor_2007'kukac'yahoo.com-ra, hogy mivel készül, és jön feb.24-én meghallgatásra?
és ugye szavaztok Gandalf-díjra a gandalf_dij2007'kukac'yahoo.com-on?
és ugye jelentkeztek Alisonnál krupiéskodni?
és ugye irkáljátok a zenei kívánságokat efkúnak meg Inczynek?