- Köszönetek: 0
MTT Farsangi Bál 2007
- Inczy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Cha-cha-cha és jive ügyben még értekezem Balázzsal.
Igen, Gillz viszi majd a dark és a 80-as évek szekciót. Így ezekkel kapcs őt tessék zaklatni.
Feel the sunshine
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Csak keringő kell, vagy jöhet más zene is? Ilyanak h cha-cha-cha vagy Jive, satöbbi?
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- gillz
- Nem elérhető
sztem nekem is küldhettek kéréseket, ami a dark szekciót, meg talán a 80as éveket illeti . Sőt. Kifejezetten értékelném, ha fel mérhetném az igényeket mélben/priviben/személyesen.
need more brainz. yourz. now.
- Inczy
- Nem elérhető
Ami a komolyzenét illeti... gondolkozom pár megoldáson, ami a báli részleget feldobja. Mert 3 órán keresztül csak keringő zene... Szal bármilyen javaslatot szívesen fogadok.
Ne aggódjatok, ezzel nem azt akartam mondani, h megnyírbálom a báli részt. Az szent, és sérthetetlen.
Továbbra is várom a javaslatokat az MTT-örökzöldek szekcióba. Minden zene, ami MTT!!! Kaptam már olyan javaslatokat, mint pl Loituma, IHM - Numerakirály, Kawaii... és hasonló finomságok.
Szintén a napocka@gmail.com -ra.
Valamint... szeretnék egy Kívánságműsor blokkot is. Ez azt jelenti, h itt kérhettek bármilyen olyan számot, ami nem fér bele a suttyódiszkóba, az örökzöldekbe, vagy a dark szekcióba.
A kért dalokhoz személyes üzeneteket is lehet írni, amit a dídzsével bemondatunk.
...szív küldi szívnek...
Jah, bármelyik szekcióban lehetőség van üzenet küldésére a számok előtt. Éljetek a lehetőséggel.
Feel the sunshine
- Kincső
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta: Ciki, d emeg kel kérdeznem: a zenét milyen címen lehet javasolni? Komolyzene-feleős nincs? Ha nincs, esetleg nem lehetne egy valakit erre megkérni?
Alapvetően Inczynek kell minden zenét küldeni (komolyzenét is), ill. ugye a "suttyódiszkót" átvállalta efkú.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Namarie
- Nem elérhető
mogy írta: Namarie: kérj meg valakit nagyonnagyon szépen, hogy hozza el a jegyed...és ott kifizeted neki...ennyi... hisz bárki elhozhatja a jegyeket...
Szégyenlősségem legyűrve megtetttem. Örülök, hogy barátot is lehet hozni. Álarc készül.
Ciki, d emeg kel kérdeznem: a zenét milyen címen lehet javasolni? Komolyzene-feleős nincs? Ha nincs, esetleg nem lehetne egy valakit erre megkérni?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Kincső
- Nem elérhető
Február 23. pénteken Synithoson kb. 16:15-18:00 között, GOMUNCSon 19:00-tól
Február 24-én szombaton Farsang meghallgatáson 10:00-tól (max. 12-13-ig)
Írjátok meg légyszi a farsangjegyek_2007'kukac'yahoo.com-ra, mikor vennétek át!
Helyszínek:
Synithos: ELTE BTK nyelvészeti tanszék épülete, Ajtósi Dürer sor 19-21., első emeleti 134-es(?) terem (közvetlenül a nagyelőadó mellett)
GOMUNCS: 1203 Bp. Török Flóris u. 19., Vass-Kiss rezidencia, továbbiakért ld. a GOMUNCS topicját
Farsang meghallgatás: Ádáméknál, 1022 Bp. Bimbó út 124/3. további infó itt az oldal első harmada táján
Természetesen lesz még majd máskor is, később is.
És továbbra is: ha tudjátok, h. jöttök, légyszi küldjétek mielőbb a jegyfoglalást!
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
volgyzugoly.uw.hu/hirek/hirek.ph ... zes&id=217
Az RPG.HU-ra még várni kell.
Még az RPGportallal és az SFportallal is meg fogok próbálkozni...
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Inczy
- Nem elérhető
Remélem mindenki szorgosan készítgeti a maszkját a nagy eseményre!!! Azt, hogy be vagytok már most zsongva, természetesnek veszem. Persze csak magamból kiindulva...
S hozzátok magatokkal barátaitokat, mindenkit tárt karokkal fogadunk majd! Egy jó alkalom, h kicsit közelebb kerüljenek az MTT-hez.
*hangulatkeltés vége*
Feel the sunshine
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- mogy
- Nem elérhető
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Kincső
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta: Érthetőbben: ha nem tudom átvenni, és mást se akarok azzal terhelni, hogy kifizetvén a jegyemet, farsangig nem tudom odaadni neki a pénzt, mivel elébb nem találkozunk, nos, ez esetben lehetne-e, abból a célból, hogy BIZTOSAN legyen jegyem, elő lehet-e jegyzetetni, és a helyszínen átvenni?
Ezt még ne vegyétek jegyrendelésnek!
Lehet, de 950 Ft-os áron.
- Namarie
- Nem elérhető
Ezt még ne vegyétek jegyrendelésnek!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Kincső
- Nem elérhető
Alison West írta: Jelentem, én nem kaptam mailt, csak Iru írt, de már visszaírtam, akkor ugye utána kapok?
Kincső (Thilanna) írta: *Szolgálati közlemény*
Mindenkinek, aki eddig rendelt jegyet, küldtem ma visszajelzést - köszönjük a gyorsaságotokat. Aki nem kapta meg a választ, sikítson priviben.
Továbbá kérjük, hogy aki teheti, mielőbb küldje el a jegyigényét, hogy tudjuk, hány résztvevőre számítsunk. Előre is köszönjük a közreműködést!
*szolgálati közlemény vége*
Azt én írtam Csak Iru gyártotta a postafiókot, és ezexerint az ő nevét írja ki. Megkaptam a válaszodat is, köszi.
- Kincső
- Nem elérhető
Jegyátvételi alkalom február 16-án pénteken a LEP afterpartyn, kb. este 7-8-tól! Aki ekkor szeretné átvenni, MINDENKÉPP JELEZZE EZT AZ IDŐPONTOT a farsangjegyek_2007'kukac'yahoo.com címen, mert még csak korlátozott számban tudunk jegyeket nyomatatni aznapra!!!
- Alison West
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: *Szolgálati közlemény*
Mindenkinek, aki eddig rendelt jegyet, küldtem ma visszajelzést - köszönjük a gyorsaságotokat. Aki nem kapta meg a választ, sikítson priviben.
Továbbá kérjük, hogy aki teheti, mielőbb küldje el a jegyigényét, hogy tudjuk, hány résztvevőre számítsunk. Előre is köszönjük a közreműködést!
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Kincső
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Kincső
- Nem elérhető
Celebrom írta: A mostani HNE-n kívül mikor lesz még alkalmam átvenni a jegyet?Bots, ha csak figyelmetlen voltam.
Lesz még több, hétköznapi is, meg minden, de még nem tudom pontosan megmondani, mikor... T.i. szeretném olyan eseményekhez kapcsolni, amikor úgyis bent vagyok a városban/más emtétés cucc van...
Aki elküldi a jegyfoglalását, az még mailt is fog kapni a jegyátvételi lehetőségekről, de itt és a főoldalon is kint lesz.
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Kincső
- Nem elérhető
Úgyhogy légyszi előbb olvassatok, és ha tényleg nincs ott, akkor kérdezzetek. Köszi.
Snuff: a feb.17-i jegyátvétel helyszíne (cím) is benne van (Ferenc körút 24. 32-es kapucsengő)
Alison: pártoló tagnak az számít, aki kitölti a pártoló tag belépési nyilatkozatot, és befizeti az évi 1000 Ft-ot. (ott is van, h. "2007-re befizetve")
- Toma gazda
- Nem elérhető
Köszi a felvilágosítást!
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Inczy
- Nem elérhető
Toma gazda írta: MOst akkor ez bál lesz vagy dizsi vagy mi?
Snuffles írta:
Kedvesem kérdezi, hogy indusztriál-részleg lesz-e, vagy készüljön fel az efkú féle technoőrületre. Szerintem inkább legyengillz írta: hát nem is a 90es blokkba gondoltam hanem ugyanolyan időtartamra 80as blokkot is lehetne összerakni. vagy, és ez viccesebb lenne, 80vs 90 blokkot
MINDKETTŐ.
Két helyszínen. Párhuzamosan. Buli ÉS bál. Nem zavarja majd egyik se a másikat. Lehet mozogni majd a kettő között.
Feel the sunshine
- gillz
- Nem elérhető
Snuffles írta:
Kedvesem kérdezi, hogy indusztriál-részleg lesz-e, vagy készüljön fel az efkú féle technoőrületre. Szerintem inkább legyengillz írta: hát nem is a 90es blokkba gondoltam hanem ugyanolyan időtartamra 80as blokkot is lehetne összerakni. vagy, és ez viccesebb lenne, 80vs 90 blokkot
ööö én is adnék voksot az ipari blokkra (is), mondjuk hajnali félnégytől, amikor már a báli részleg is ellazult a másik teremben.
Toma: ahogy elnézem a koncepciót, a keringős báli zenék a nagyteremben, az összes többi szenny pedig külön teremben lesznek
need more brainz. yourz. now.
- Kincső
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: ...kifejezetten BÁLI JELLEG, de bulizene is.
Inczy írta: Külön rész lesz a bulinak. És ahogy Kincső is említette, később nyit meg, mint a BÁL. Tehát mindenki annyit bulizik és bálozik, amennyit csak akar, a kettő nem zavarja egymást.
Alapból több szekciót terveztünk. Eredetileg ilyesmiket, mint pl: darkside, 60-70-es évek, poposabb stb stb. és még egy kivánságműsor részt is.
(...)
Természetesen nem csak suttyódiszkó lesz. Ez valszeg egy hosszabb blokkot fog kitenni. Lesznek mellette még más blokkok is.
- Toma gazda
- Nem elérhető
Snuffles írta:
: :geek:
:geek: :
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Kincső
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta:
Kincső (Thilanna) írta:
Remzymama/Tünde írta: 2 darab kérdésem lenne
Mi van azzal, aki nem báli ruhában megy, csak mondjuk elegánsan?
Csak a helyszínen lehet e jegyet venni, vagy a befogadóképesség véges?
Köszönöm
Az elegáns ruhában lesz.
Javasolt az elővétel, de azért van helyszíni jegyár, h. lehessen a helyszínen is venni az utolsó pillanatban észbekapóknak
Esetleg azt nem lehet megoldani, hogy aki csak a helyszínen tudja átvenni a jegyét, az előre szól, és felírjátok?
Kérj meg valakit, hogy vegye át helyetted. A kedvezmény csak akkor jár.
Ilúvatar Gyermeke: köszi! nem mondta senki, h. tudok gépelni