Kószák Szövetsége
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35887
Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Brisa: Igen, én íram neked!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35886
De miért pont egy nappal húsvét előttre tettétek?
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35885
Na, végigolvastam! Kár, hogy nem tudtam elköszönni Tünde lánytól... De majd gondolok rá. <br> <br> Áfonya: Ez a címer is nagyon tetszik, de... (Én nagyon tudok másokat kritizálni, úgyhogy kérlek, ne vedd nagyon magadra): Egyetlen egy kivetni valót találtam benne. A levelek szerintem nagyon nem illenek a fára. Úgy értem, itt van előttünk egy csupasz fa, egy-két teljesen kifejlődött levéllel. Nem túl szerencsés párosítás. Szerintem úgy kéne megoldani, hogy ne kifejlett levelek, hanem mondjuk rügyek legyenek a fán. De ezen kívül (illetve még ezzel is) Nagyon tetszik.<br> <br> Akárki: Mi ez a filmes tali? Miről maradtam le?<br> <br> Ai na vennui
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35884
Arwen: Eddig te vagy az egyetlen. Azt hiszem, hogy érdeklődés hiánya miatt nem lesz belőle semmi.<br> Végülis nekem aztán nem fontos, én szívesen megvárom Tünde-lány-t. Csak volt egy nap, amikor mindenki egy találkozóért sápítozott. De lehet, hogy hallucináltam. <br> (Ugye, te írtál nekem SMS?)
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35883
Tudna valaki nekem egy olyan címet írni, ahol találok egy tünde szótárat?<br> Nagyon hálás lennék érte!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35882
Sziasztok! Visszaértem. Most egy ideig olvasgatni fogom az elmúlt 10 nap bejegyzéseit, de hamarosan (?) visszatérek.<br> <br> Ai na vennui
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35881
Sziasztok! Nincs kedve valakinek átjönni a chatelős topikba?
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35880
Sziasztok!<br> <br> Brisa: Ha minden igaz, én ott leszek! <br> <br> Kb. hányan leszünk?
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35879
Szia! Hogy vagy?<br>
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35878
Üdv Lostrys!<br> Lenne kedved valammiről beszélgetni? Hátha van valami jó témád.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35877
na mindegy, üdvözlök mindenkit!<br>
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35876
hahó!<br> van itt valaki?
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35875
Hát már megbeszéltem, de azért vele is megkéne... na majd szünet után.<br> hali.<br> <br> Egy Kósza-lány
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35874
Hát beszéld meg mással!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35873
Én ma majdnem sírva fakadtam, mert van egy problémám, és nem tudom vele megbeszélni... ((((((((((
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35872
Most, hogy Tünde-lány elutazott, eddig soha nem tapasztalt pangás lett úrrá ezen a topicon.<br> Emberek ennyire azért nem kell szomorkodni! Csak nem hagy el bennünket örökre!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35871
Kicsit sokáig nem voltam.<br> <br> Brisa!<br> Nem szoktam eltűnni. Midig potosan megmondom, hová megyek, csak van hogy azt hiszi édesanyám, hogy még mindig 13 éves vagyok, én meg bebizonyítom, hogy nem.<br> Mikor erre rájön nem aggódik annyira, különben felhívna. Erre való a mobil.<br> Egyébként én is úgy terveztem, hogy csak húsvét után megyek.<br> Azért jó mulatást azoknak , akik mennek.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35870
Brisa: ezt akkor a Tolkien Cafe-s topicban is fel kéne vetni, az általános talik ott szerveződnek.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35869
Áfonya: Ez nem az a Szövetséges találkozó! Ide minden fórumozót várunk. Ez csak egy ismerkedős tali lesz. Tünde-lánynak már szóltam erről.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35868
Brisa: ne haragudj, de akkor nem abban maradtunk, hogy húsvét utánra halsztjuk a dolgot, főként azért, hogy Tünde-lány is jöhessen? Ha jól tudom, ő még addigra nem ér haza. Egyébként mások is jelezték, hogy nem jó nekik a közvetlenül húsvét előtti időpont. Csak egy észrevétel.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35867
Kedves Kószák! <br> Márc. 30-án délben (azaz 12-kor) a Margitszigeten egy ismerkedős találkozót szeretnék összehozni. A találkozás pontos helye: Margit-hídnál lévő bejárat, a sziget belsejébe menő busz megállója. (Aki nem ismeri a helyet, szóljon, s keresünk megoldást.) <br> Ez egy szombati nap, hogy esetleg a dolgozó emberkéknek és szülőknek ne legyen probléma. <br> Kicsik: ha a szülők makacskodnak, és még elkísérni sem hajlandóak, kérjétek meg a nagyszüleiteket, nagynéniket, nagybácsikat, keresztanyákat, -apákat, barátnőket, barátokat, testvéreket stb., hogy jöjjenek el veletek (legalább addig maradjanak, amíg meg nem bizonyosodnak, hogy biztiben vagytok).
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35866
Én is már csak innen a távolból kívánhatok neki jó utat és sok szép élményt... de azért megteszem!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35865
Majd megmondom.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35864
Jaj,kissé elkésve,de remélem azért megérzi,hogy jó utat és sok szép látnivalót kívánok neki!Szia Tünde-lány
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35863
Sziasztok!<br> Jaaj, Kata, hát nem aranyos? ))))))<br> Helyettetek is elbúcsúztam tőle, és integettem neki zsepivel, mikor a busz eltűnt a látóhatáron...(igazából befordult a sarkon...) <br> És most Tényleg Nagyon hiányzik. <br> na hali mindenkinek és puszi <br> <br> Egy Kósza-lány
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35862
Tünde-lány: Jó utat! Mire visszajössz válaszolok az emiledre. Vigyázz magadra!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35861
Gyerekek, búcsúzom, irány Anglia, tíz nap múlva ittvagyok.<br> Jó Oscarozást.<br> Szeretlek Titeket.<br> Rogue képes volt előbb bemenni a suliba, hogy tőlem elbúcsúzzon, úgyhogy neki külön puszi jár így nyilvánosan (roppant hálás lesz érte remélem:-) )<br> <br> Puszilok mindenkit, ne hagyjátok veszni a topicot (és egyben a Szövetséget), és majd kérek egy rövid összefoglalót valakitől arról, hogy mi minden történt, ha nem nagy gond!<br> <br> Szóval puszilok mindenkit, Völgyzugolyos szép álmokat (illetve kiki maga válogatja, Legolasos, Frodós, Aragornos (rogue:-))) ), Boromiros, fiúkra is gondolva Arwenes Galadrieles, Hobbitfalvás, Lórienes, Brís , Gondoros, egyszóval minden szép helyes, Középföldés szép álmokat mindenkinek, legyetek jók, és legalább egyszer gondoljon rám mindenki ha eszébe jutok, de tényleg, ez nekem roppant fontos! (kezdek Tolkienesen fogalmazni..._ sajna még nem eléggé)) )<br> Legyetek jók, és mégegyszer jó Oscarozást, puszi, Namarie!<br> <br> Kata tiszteletbeli tünde és kósza-lány, pesti idő szerint 2002 márciusában.<br> <br>
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35860
ta-meri: Azért neked könnyebb. Ha úgy döntesz, egyszerűen kézenfogod a gyerkőcöket és elhozod őket is közénk. A Margitszigeten biztos ellennének. (Vagy bébikről van szó?)<br> Elméletileg hasonló lenne a helyzet a szülőkkel is. Csak hát egyesekkel nehezebb bánni, mint a gyerekekkel.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35859
Hát egen!)
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35858
ez disznóság, csak a szülökkel kötözködtek, mi van azzal a szerencsétlennel aki azért nem mehet a találkozóra, mert kiskorú gyermekeire kell vigyázni????<br> Ilyen is előfordulhat, vessem be Szöged végső fegyverét?
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.415 másodperc