Új MTT póló az 5 éves születésnapra
- Melian
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ha a melyanna@tolkien.hu -ra küldted, akkor egészen bizonyos, hogy semmit nem kaptam, ugyanis a melian'kukac'tolkien'pont'hu-ra kértem...Attila írta: Ave!
Elmondom, hogy hogy csináltam!
Fogtunk egy A4-es papírt felvázoltam Ivettnek, hogy kv, hogy nézzen ki.
Felléptünk a tolkien.hu-ra a pontos rajzok megrajzolása végett. Megrajzoltuk. Kiszineztük (mint az ovodások ). Lefotóztuk és elküldtük a melyanna@tolkien.hu -ra.
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Attila
- Nem elérhető
Elmondom, hogy hogy csináltam!
Fogtunk egy A4-es papírt felvázoltam Ivettnek, hogy kv, hogy nézzen ki.
Felléptünk a tolkien.hu-ra a pontos rajzok megrajzolása végett. Megrajzoltuk. Kiszineztük (mint az ovodások ). Lefotóztuk és elküldtük a melyanna@tolkien.hu -ra.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Attila
- Nem elérhető
Mi elküldtük már az ötletünket Ivett+Én. De mivel sajna nem tudok azzal a programmal edolgozni amivel Rabyn dolgozott így csak egy rajz lett belőle 2 fotóval elküldve. Ez annyira ciki lett! Mármint az, hogy csak egy fotó lett! Szóval kedves elöttem szóló hozzászólók nyugi mindenkinek (mondom én) mi is ilyen rajzot küldtünk!
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Aeglos
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
A4 méretben jó lesz, mert akkora szitanyomat mehet az elejére színesben. A színeket szépen őrizd meg mert úgy a jó ahogy van azon a képen...
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Én viszont megcsinálni nem tudom.
Mintha Esgal mondta volna, hogy megpróbálja, nekemmeg tetszik Gillz felirat ötlete
If I promise not to kill you, can I have a hug?
Minél előbb kellenek a tervek, mert hétfőn az elnökségin már végleges döntést szeretnénk és esetleg előtte megvéleményeztetnénk őket itt a fórumos topicban!
- Idhren
- Nem elérhető
De éjjel kettő volt, mikor még gyorsan ezt is belepakoltam
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Idhren
- Nem elérhető
Ankalimon írta: Idhren, belinkelnéd ide? Talán tudunk segíteni...
tettyék
Így kicsit gagyi, de remélem felturbózható
Nem tom, mennyire tiszta, mi akar ez lenni, de remélem láccik
Felirat csak egy jelzés, lehet bármi, bár inkább tengwarral kéne, nem?
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Nekem is ez a kedvencem, de filmes, és én nem tudnék hasonlót sem alkotni. Művészeti képességeimnek a ceruza a határa. Nem terjed ki a festésre.Aeglos írta: pproom.wz.cz/web/argonath.jpg
Nekem ez tetszik, csak kicsi, meg filmes, de ha pólót készítenénk a képből, egy ehhez hasonló festményt/rajzot kéne alkotni.
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Aeglos
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Hát deviantarton lehet kommunikálni, meg engedélyt kérni, úgyhogy ha bárkinek is tetszene az ötlet, akkor fel lehet keresni az alkotókat.
Az első nagyon sötét, nem jönnének ki az alakok a szitanyomással, a második képnél meg annyira elmosottak a vonalak, hogy szintén nem jönne ki jól. Emelett meg a színek is nagyon haloványak.
pproom.wz.cz/web/argonath.jpg
Nekem ez tetszik, csak kicsi, meg filmes, de ha pólót készítenénk a képből, egy ehhez hasonló festményt/rajzot kéne alkotni.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Ankalimon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nóli: egy fan-art jogi szempontból még elmegy (szürke zóna, de nem foglalkoznak vele), de ebben az esetben meg ezeknek a képeknek az alkotóival kell megegyezni. Vagy festetni kellene gyorsan egy hasonlót valami MTT-s kreatívval...
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
egyik
másik
- Idhren
- Nem elérhető
Utálom, hogy nem tudok szerkeszteni géppel!
Így tök nyomin néz ki, mert a szkenner is beszart, szal le kellett fényképezni, és azt photoshoppal mutyizgatni...
Mindegy. Azért jó lenne szimmetrikusnak is látni
- Aeglos
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Én gondolkoztam, de még kicsit sem tudom megvalósítani.
Valami olyan ötletem volt hogy egy színes Argonath kapu kép, és a póló olyna színű lenne mint a képen ég vagy a folyó. És a két szobor közé lehetne valami felirat/MTT jel/egyéb.
Arra figyelni kell, hogy a szitanyomással nem lehet pont olyan színt előállítani, mint a póló színe, szóval eltérés lehet, úgy kell kitalálni, hogy ne nézzen ki idétlenül a színkülönbség.
A baj hogy az Argonath képpel copyright problémák akadhatnak (ha filmes).
Ha keresel egy megfelelő képet segítek Neked összerakni.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Valami olyan ötletem volt hogy egy színes Argonath kapu kép, és a póló olyna színű lenne mint a képen ég vagy a folyó. És a két szobor közé lehetne valami felirat/MTT jel/egyéb.
- Ankalimon
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Nagyon halkan jegyzem meg, hogy én még mindig nem értem, mi a gond a régi dizájnnal...
A döntés során a régi design is versenyezni fog az új tervekkel együtt.
Én azt szeretném, hogy a pólóról a hétfői elnökségi ülésen döntsünk, de addig még jó lenne, ha rendeznénk valamiféle szimpátia-szavazást. Amihez viszont le kellene zárni az ötletelést - persze senkibe sem szeretnénk belefojtani a kreativitást...
Én úgy tudom, hogy Nudli még dolgozik egy koncepción.
Tud valaki arról, hogy bárki más tervezi még, hogy pályázik valamilyen tervvel? (Csak itt a topikban többek tanúsítottak ráutaló magatartást...)
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Melian
- Témaindító
- Nem elérhető
Semmi.Kincső (Thilanna) írta: [size=9:34t35037]Nagyon halkan jegyzem meg, hogy én még mindig nem értem, mi a gond a régi dizájnnal...[/size]
Csupán újat szeretnénk, nem árt a változatosság...
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Kincső
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Nem, sajnos elfogyott az összes. Ezért is jönne jól egy új póló (igaz, más dizájnnal...)Fio írta: Érdeklődni szeretnék, hogy a régi típusú pólóból van még?
[size=9:3pisss0v]Nagyon halkan jegyzem meg, hogy én még mindig nem értem, mi a gond a régi dizájnnal...[/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Nem, sajnos elfogyott az összes. Ezért is jönne jól egy új póló (igaz, más dizájnnal...)Fio írta: Érdeklődni szeretnék, hogy a régi típusú pólóból van még?
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Aeglos
- Nem elérhető
Esgal: legyél eredeti, ma éjfélig még kiélheted magadat!
Hajrá, több mint 4 órád van!!
- Esgal
- Nem elérhető
Az a bajom, hogy a fa is, a pipa-könyv-toll is, meg jéerer bácsi feje is eléggé... sztereotíp. Mindenki mindenhool ezeket használja. Legyünk már eredetibbek. Mondjuk még én is gondolkozom, de ha jól tudom, az előző póló is tollas-pipás-gyűrűs-móriakapus-idézetes történet volt, ha ugyanazt akarjuk, akkor szedjük elő a régi szitákat és kész. Ha már egyszer újba fogunk, legyen végre más.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/