- Köszönetek: 1
Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
16 éve 11 hónapja #350849
Írta: Tünde
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Tünde válaszolt a következő témában: Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
Mindenkinek igen boldogságos ünnepeket kívánok!!!
Ezennel elbúcsúzom a csapattól :closed: köszönöm, hogy eljöttetek és kibírtátok velünk :hello: :bounce:
Ezennel elbúcsúzom a csapattól :closed: köszönöm, hogy eljöttetek és kibírtátok velünk :hello: :bounce:
Téma zárolva.
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
16 éve 11 hónapja #350610
Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
Szolgálati közlemény
Kedves csapattagok!
A 2008. évi tábor szervezése elkezdődött, ezért az idei tábor főszervezőjének kérésére a 2007. évi tábor topicjai bezárásra kerülnek. Vasárnap estig még szabad a vásár, akkor minden csapat-, rendi- és szervezői topic bezárásra kerül, és átköltözik az Archívumba.
Szolgálati közlemény vége
Kedves csapattagok!
A 2008. évi tábor szervezése elkezdődött, ezért az idei tábor főszervezőjének kérésére a 2007. évi tábor topicjai bezárásra kerülnek. Vasárnap estig még szabad a vásár, akkor minden csapat-, rendi- és szervezői topic bezárásra kerül, és átköltözik az Archívumba.
Szolgálati közlemény vége
Téma zárolva.
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 7
17 éve 3 hónapja #337803
Írta: Dodiee
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Dodiee válaszolt a következő témában: Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
Hát remélem legalább a táboros talira mindenki eljön
Amúgy akinek kellene:
insholent0@yahoo.co.uk ez az msn címem
Amúgy akinek kellene:
insholent0@yahoo.co.uk ez az msn címem
Téma zárolva.
- nido
- Nem elérhető
17 éve 3 hónapja #337728
Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
találkozzunk majd vmikor. van, aki nem pesti (vagy környéki)?
Téma zárolva.
- Elrenor
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 3 hónapja #337540
Írta: Elrenor
jóóóvanna, én tényleg fáztam az eső előtt, hideg volt!!!
"Yksi sormus löytää heidät, se yksi heitä hallitsee,
se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee
maassa Mordorin joka varjojen saartama on."
Elrenor válaszolt a következő témában: Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
Nimdorc írta: na, azért én még kölcsönöztem is pulcsit
jóóóvanna, én tényleg fáztam az eső előtt, hideg volt!!!
Téma zárolva.
- nido
- Nem elérhető
17 éve 3 hónapja #337521
Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
na, azért én még kölcsönöztem is pulcsit
Tényleg nincs több építő jellegű oltás, ami eszembe jut. Ez olyan szép
Tényleg nincs több építő jellegű oltás, ami eszembe jut. Ez olyan szép
Téma zárolva.
- Dodiee
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 3 hónapja #337373
Dodiee válaszolt a következő témában: Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
Nulladik nap tényleg hideg volt. Két pulcsiban fáztam
Amúgy kéne ide biggyesztenem valamit, gondolom.
De azthiszem kb mindenkinek elmondtam személyesen amit gondolok
Nem voltunk példaszerű csapat, de én örülök hogy végülis ilyen összetételben kaptalak titeket, azt hiszem ez így volt jó valahol
Jó volt látni amikor üldögéltetek együtt és beszélgettetek, mert elsősorban ezt akartam elérni: hogy ti jól érezzétek magatokat és megismerjétek egymást.
A képes-írós papírokat max jövőhéten tudom bescanneltetni (rájöttem h tök hülye vagyok: volt a táborban scanner...), és akkor felteszem ide
Akinek van kedve írhat ide véleményt, lehet engem szidni úgyis csak mi látjuk(meg a tábvezek ) meg lehet jó élményeket leírni
Amúgy kéne ide biggyesztenem valamit, gondolom.
De azthiszem kb mindenkinek elmondtam személyesen amit gondolok
Nem voltunk példaszerű csapat, de én örülök hogy végülis ilyen összetételben kaptalak titeket, azt hiszem ez így volt jó valahol
Jó volt látni amikor üldögéltetek együtt és beszélgettetek, mert elsősorban ezt akartam elérni: hogy ti jól érezzétek magatokat és megismerjétek egymást.
A képes-írós papírokat max jövőhéten tudom bescanneltetni (rájöttem h tök hülye vagyok: volt a táborban scanner...), és akkor felteszem ide
Akinek van kedve írhat ide véleményt, lehet engem szidni úgyis csak mi látjuk(meg a tábvezek ) meg lehet jó élményeket leírni
Téma zárolva.
- mogy
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 3 hónapja #337358
Írta: mogy
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
mogy válaszolt a következő témában: Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
én néha dideregtem is...Anglachel/Gurthang írta: Ja, kurvára fáztam...
Téma zárolva.
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 3 hónapja #337354
Írta: Anglachel/Gurthang
AURE ENZULUVA!
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
Ja, kurvára fáztam...
AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
- Minerva
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 4 hónapja #337094
Írta: Minerva
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Minerva válaszolt a következő témában: Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
- Ery
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 4 hónapja #336522
Írta: Ery
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
Ery válaszolt a következő témában: Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
Este elég hüvös van, úgyhogy meleg ruhát, pulóvert feltétlenül hozzon mindneki!
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
Téma zárolva.
- Tünde
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 4 hónapja #336263
Írta: Tünde
sütögetéshez cuccot lenn kaptok, majd megbeszéljük mit
van tesco
Tünde válaszolt a következő témában: Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
Remzy írta: szvsz jók lettek, ha csicsásab lenne felse venném kispárna megvan ^^ Klánvezetőnéni a kajapénz a sütőgetés ? és azt lent majd megtudjuk venni ha az az ? :F
sütögetéshez cuccot lenn kaptok, majd megbeszéljük mit
van tesco
Téma zárolva.
- Remzy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
17 éve 4 hónapja #336262
Írta: Remzy
OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?
neköss bele a hejesirásomba ;>
Remzy válaszolt a következő témában: Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
szvsz jók lettek, ha csicsásab lenne felse venném kispárna megvan ^^ Klánvezetőnéni a kajapénz a sütőgetés ? és azt lent majd megtudjuk venni ha az az ? :F
Téma zárolva.
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 4 hónapja #336245
Írta: Prérifarkas
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
megvan beszélve vmi taliidőpont? azon kívül h mikor indul a vonat:P gondolom kilenckor azért már bőven gyülekezünk:P
ja meg tegnap remzyvel elintéztük a maradék nyakláncokat is, mostmár tutira van mindenkinek, imádkozzatok h ne felejtsem otthon:D nem túl extrásak, de azért jók:)
ja meg tegnap remzyvel elintéztük a maradék nyakláncokat is, mostmár tutira van mindenkinek, imádkozzatok h ne felejtsem otthon:D nem túl extrásak, de azért jók:)
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Téma zárolva.
- mogy
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 4 hónapja #336044
mogy válaszolt a következő témában: Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
és a csúfos anyagiakról se feledkezzünk meg: harmadik részlet, vonatjegy, fagyipénz.
a vonat indul 10.05-kor a KELETIBŐL, addigra jeggyle együtt már rajta kell lenni, tessék eszerint kalkulálni.
JA! és akinek van esetleg CD-n, Pendrive-on, MP3 lejáccón valami hangulatkeltő, "tüncös" zenéje, ne hagyja otthon
egyebek: kedvenc kispárna, pizsama, alvósmaci - opcionálisan
a vonat indul 10.05-kor a KELETIBŐL, addigra jeggyle együtt már rajta kell lenni, tessék eszerint kalkulálni.
JA! és akinek van esetleg CD-n, Pendrive-on, MP3 lejáccón valami hangulatkeltő, "tüncös" zenéje, ne hagyja otthon
egyebek: kedvenc kispárna, pizsama, alvósmaci - opcionálisan
Téma zárolva.
- Dodiee
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 4 hónapja #336033
Még pár infó a tábor előtt:
Nyakláncok elvben megvéve, mindenkire egy darab
Csapatkendőhöz anyagot feketét kapunk.
Eddig úgy néz ki mindenki pestről jön.
Mobilszámok begyűjtve.
Én egy nappal előbb lennt leszek, ott várlak titeket pénteken
A kajára keretpénzt kapunk, abból azt veszünk ami kifér
Ha valakinek van kérdése, még szerda estig felteheti
Aki tud, hozhat autentikus "tüncis" cuccokat a táborba(ruhák, nyakláncok ez-az), annál kevesebbet kell majd foglalkozni helyben az esetlegesen felmerülő jelmezhiánnyal, meg amúgy is jó lesz, beilleszkedni
Ne felejtsétek el a meleg ruhát!!! tapasztalat hogy arrafelé még nyáron is hűvösek az esték.
ESŐKABÁT! Vagy valami ami ha elázik nem ázol vele
Kisbicskát, ollót, zsilettpengét lehetőleg ne, lesz minden ami kell, de ha mégis, óvatosan tárolva, és ne félmétereset
Pakoljatok kaját piát az útra, mert sok az a 4 óra, plusz még a vonatól a táborig. Nem tudom hogy lesz e nyitva a helyszínen bolt, vagy lesz e idő vásárolni, úgyhogy úgy pakoljatok hogy vacsiig ne akarjatok éhenhalni.
Strapabíró cipőt tegyetek el, mert lesz túra, és topánban nem a legkellemesebb.
Bármit, amiről úgy gondoljátok hogy jópofa lehet a táborban (gondolok itt fáklya, saját készítésű tolkienes vagy tündés cuccok, képek, versek, novellák, valami, ami a rendedhez jól jöhet) nyugodtan jöhetnek
Hirtelen ennyi jutott eszembe
Nyakláncok elvben megvéve, mindenkire egy darab
Csapatkendőhöz anyagot feketét kapunk.
Eddig úgy néz ki mindenki pestről jön.
Mobilszámok begyűjtve.
Én egy nappal előbb lennt leszek, ott várlak titeket pénteken
A kajára keretpénzt kapunk, abból azt veszünk ami kifér
Ha valakinek van kérdése, még szerda estig felteheti
Aki tud, hozhat autentikus "tüncis" cuccokat a táborba(ruhák, nyakláncok ez-az), annál kevesebbet kell majd foglalkozni helyben az esetlegesen felmerülő jelmezhiánnyal, meg amúgy is jó lesz, beilleszkedni
Ne felejtsétek el a meleg ruhát!!! tapasztalat hogy arrafelé még nyáron is hűvösek az esték.
ESŐKABÁT! Vagy valami ami ha elázik nem ázol vele
Kisbicskát, ollót, zsilettpengét lehetőleg ne, lesz minden ami kell, de ha mégis, óvatosan tárolva, és ne félmétereset
Pakoljatok kaját piát az útra, mert sok az a 4 óra, plusz még a vonatól a táborig. Nem tudom hogy lesz e nyitva a helyszínen bolt, vagy lesz e idő vásárolni, úgyhogy úgy pakoljatok hogy vacsiig ne akarjatok éhenhalni.
Strapabíró cipőt tegyetek el, mert lesz túra, és topánban nem a legkellemesebb.
Bármit, amiről úgy gondoljátok hogy jópofa lehet a táborban (gondolok itt fáklya, saját készítésű tolkienes vagy tündés cuccok, képek, versek, novellák, valami, ami a rendedhez jól jöhet) nyugodtan jöhetnek
Hirtelen ennyi jutott eszembe
Téma zárolva.
- Minerva
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 4 hónapja #335877
Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
Valószínűleg Pestről jövök, a számom meg nem változott azóta bár van egy olyan alternatív lehetőség, h Győrből megyek, de azt még úgyis megírom időben.
Téma zárolva.
- gilloth
- Látogató
17 éve 4 hónapja #335866
Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
Elnézést én is Pestről (eddig nem volt biztos)
Téma zárolva.
- Dodiee
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 4 hónapja #335854
Szeretnék kérni mindenkit hogy priviben küldje el nekem a mobil elérhetőségét. Esgalnak van szüksége rá a leutazáshoz, ugyanis én nem leszek ott, egy nappal előbb utazom le. És ha valaki késik vagy ilyesmi, szeretné ha el tudná érni az embereket.
Eddig íyg néz ki:
Galadh, szörcsi, Remzy, Elrenor, Anglechel, Ratzkha Mogyi pestről, gillothot, Minervát és Nimdorcit pedig nem tudom Jó lenne ha mielőbb megtudnám h hogyan jöttök, bár feltételezem Minerváról hogy pestről, a többikről sejtésem sincs.
Eddig íyg néz ki:
Galadh, szörcsi, Remzy, Elrenor, Anglechel, Ratzkha Mogyi pestről, gillothot, Minervát és Nimdorcit pedig nem tudom Jó lenne ha mielőbb megtudnám h hogyan jöttök, bár feltételezem Minerváról hogy pestről, a többikről sejtésem sincs.
Téma zárolva.
- Dodiee
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 4 hónapja #334366
Vadászok rendje: Galadh, Remzy és Ratzkha
Bölcsek: mogy, Elrenor, Anglachel
Táncművészünk Minerva
Krónikások: Én, Szörcsi, Gilloth
Dalnokunk és kézművesünk pedig nincs
Nimdorciról pedig nem tudom hol van
Bölcsek: mogy, Elrenor, Anglachel
Táncművészünk Minerva
Krónikások: Én, Szörcsi, Gilloth
Dalnokunk és kézművesünk pedig nincs
Nimdorciról pedig nem tudom hol van
Téma zárolva.
- mogy
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 4 hónapja #334351
ha nem tudja, akkor megkérdez minket:D Bölcsek rendjében vagyok.
Téma zárolva.
- Remzy
- Nem elérhető
17 éve 4 hónapja #334335
Remzy válaszolt a következő témában: Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
Docs : te tod h a családunkbol ki meik rendbe tartozik ? mert akkor mondjuk lehetne ezalapján csinni vmit :FF
Téma zárolva.
- Dodiee
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 4 hónapja #334241
Alyr írta még egy szervezős topicba, ez fontos lehet:
3. Mornaimire: Az igazi szépet már a természet (vagyis Aule) megalkotta, azt felhozni jó, de átformálni nem. A kövek igazi vadsága természetükből fakad.
Ergo a kézművesek max a kövek nyers valóját foglalhatják minél szebb foglalatba
Én a krónikásoknál leszek. Előszeretettel írok majd Aule hatalmas hegyeiről, a hegyen lakó sasokról, a hegyek mélyében lapuló barlangokról meg ilyesmik
3. Mornaimire: Az igazi szépet már a természet (vagyis Aule) megalkotta, azt felhozni jó, de átformálni nem. A kövek igazi vadsága természetükből fakad.
Ergo a kézművesek max a kövek nyers valóját foglalhatják minél szebb foglalatba
Én a krónikásoknál leszek. Előszeretettel írok majd Aule hatalmas hegyeiről, a hegyen lakó sasokról, a hegyek mélyében lapuló barlangokról meg ilyesmik
Téma zárolva.
- Ratzkha
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 4 hónapja #334217
Írta: Ratzkha
If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk
Ratzkha válaszolt a következő témában: Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
Főnöknő: Én is Pestről és megpróbálom még ma elküldeni Nimdorc számát priviben vagy hasonló.
Mogy: Köszi!
Van valakinek ötlete/spontán asszociációja a feket ékszer-hez? Mifélék-kifélék leszünk mi? Gondolom noldák, merhogy azoknak volt köze kövekhez. De ezen túl? Bányászok vagy ötvösök jellemzőek inkább a családunkra?
Értsd: ki milyen rendben lesz? Ki lesz ékszerész és ki monjuk bölcs? Azért kérdezem, mert akkor az egyének különböző érdeklődési köreiből akkor össze lehetne hozni egy egységes csapatképet. Pl: a vadászaink kifejezetten a hegyvidékekre specialzálódtak, ahol a bányászexpedíciókat megvédhetik az esetéleges vadállatoktól, hegyomlásoktól, tapasztalt természetjárókként a kövek ismerői segítségére lehetnek a sebes vizű hegyi folyamokon való átkelésben, stb. A kézműveseink meg jóban lehetnének Aule-nagyúrral, és valószínűleg tökélyre fejlesztették a hegyek gyomrából bányászott szebbnél szebb ékkövek megmunkálását. A közröhögés elkerülése végett már nem is írom, hogy táncosaink meg ugrálnak, mint a hegyi kecskék... De szóval mindenki kitalálhatja, hogy szerinte miképpen illeszthető be a csapatidentitásba az ő egyéni "szakértelme" és ötletei. (illetve tökjó lenne, ha be is dobná a közösbe, h minnyájan tudjunk hozzá alkalmazkodni.)
Én valószínűleg a vadászok közé fogok tartozni. Ismerem majd a mindenki elől elzárt fagyos hegyláncok szegélyezte fennsíkokat és rejtett völgyeket és akár a hegyek alatt átvezető barlangrendszereket is, melyek a hegyek gyökereinél gazdagok jó ércekben. (nem tervezek aranymosó szitát és csákányt hozni)
De értelemszerűen minden jó ötletet és egyéni hozzájárulsát nagyon szívesen vesz a csapat születőfélben lévő énképe/önazonossága.
A sötét ékszer velünk van!
Mogy: Köszi!
Van valakinek ötlete/spontán asszociációja a feket ékszer-hez? Mifélék-kifélék leszünk mi? Gondolom noldák, merhogy azoknak volt köze kövekhez. De ezen túl? Bányászok vagy ötvösök jellemzőek inkább a családunkra?
Értsd: ki milyen rendben lesz? Ki lesz ékszerész és ki monjuk bölcs? Azért kérdezem, mert akkor az egyének különböző érdeklődési köreiből akkor össze lehetne hozni egy egységes csapatképet. Pl: a vadászaink kifejezetten a hegyvidékekre specialzálódtak, ahol a bányászexpedíciókat megvédhetik az esetéleges vadállatoktól, hegyomlásoktól, tapasztalt természetjárókként a kövek ismerői segítségére lehetnek a sebes vizű hegyi folyamokon való átkelésben, stb. A kézműveseink meg jóban lehetnének Aule-nagyúrral, és valószínűleg tökélyre fejlesztették a hegyek gyomrából bányászott szebbnél szebb ékkövek megmunkálását. A közröhögés elkerülése végett már nem is írom, hogy táncosaink meg ugrálnak, mint a hegyi kecskék... De szóval mindenki kitalálhatja, hogy szerinte miképpen illeszthető be a csapatidentitásba az ő egyéni "szakértelme" és ötletei. (illetve tökjó lenne, ha be is dobná a közösbe, h minnyájan tudjunk hozzá alkalmazkodni.)
Én valószínűleg a vadászok közé fogok tartozni. Ismerem majd a mindenki elől elzárt fagyos hegyláncok szegélyezte fennsíkokat és rejtett völgyeket és akár a hegyek alatt átvezető barlangrendszereket is, melyek a hegyek gyökereinél gazdagok jó ércekben. (nem tervezek aranymosó szitát és csákányt hozni)
De értelemszerűen minden jó ötletet és egyéni hozzájárulsát nagyon szívesen vesz a csapat születőfélben lévő énképe/önazonossága.
A sötét ékszer velünk van!
If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk
Téma zárolva.
- gilloth
- Látogató
17 éve 4 hónapja #334150
Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
Dodie: privi ment
Téma zárolva.
- Dodiee
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 4 hónapja #334108
Nimdorcot el tudja érni valaki Tolkienes privin kívül? Vagy ad nekem valaki valami elérhetőséget? Mert akkor megkeresem én
Téma zárolva.
- Elrenor
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 4 hónapja #334055
Írta: Elrenor
Elrenor válaszolt a következő témában: Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
énis pestről megyek, sőt Anglachel is pestről jön.
Téma zárolva.
- mogy
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 4 hónapja #333972
azé ne harapd már le a fejem...mellesleg marha sűrűn kommunikálunk írásban...
Téma zárolva.
- Remzy
- Nem elérhető
17 éve 4 hónapja #333960
mogyi má teis felfoghattad volna miota ismerjük egymást hogy nem írok ellipszilonos j-t ... de nembaj egyszer má csak képesek lesznek felfogni ezt az emberek, remélem még megélem.
Téma zárolva.
- mogy
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 4 hónapja #333920
Pestről jövök
(Remzy: az heLYzet, de nem baj )
(Remzy: az heLYzet, de nem baj )
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.207 másodperc