- Köszönetek: 0
Vanimalóte - Százszorszép csapat - Előkészületek
- Lindír
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja #330906
Írta: Lindír
Lindír válaszolt a következő témában: Vanimalóte - Százszorszép csapat - Előkészületek
nagy-nagy meglepetésre Lindír vagyok és jöttem életjelet adni^^
Téma zárolva.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
17 éve 5 hónapja #330905
Írta: Ranamarth (Endóriel)
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Vanimalóte - Százszorszép csapat - Előkészületek
Százszorszépnek százszorszép,de szerintem úgy kéne,hogy egy nagy virág...és akkor esetleg még az identitásunkat eldöntően valami...bár én nem vagyok vmi kreatív És mondjuk gyöngyből lehetne egy kis virágfejet csinálni mindenkinek...hiszen úgysem vagyunk vmi sokan:)
S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
- Ringbearer
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja #330904
Írta: Ringbearer
"Be the change you want to see." Gandhi
Ringbearer válaszolt a következő témában: Vanimalóte - Százszorszép csapat - Előkészületek
ő legyen a családi címerünkben?:
www.szfki.hu/album/icon.php?file=/u1/met...szep.jpg&h=150&w=200
még jó, hogy ilyen egyszerűen szép virágról van szó, különben bajban lennénk..
még jó, hogy ilyen egyszerűen szép virágról van szó, különben bajban lennénk..
Téma zárolva.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja #330901
S kíméli kérges lábait,
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Vanimalóte - Százszorszép csapat - Előkészületek
Ahogy nézem eléggé egy kihalt nép vagyunk:)))
Azért azt szeretném megkérdezni,hogya fehér-sárga színeket miként fogjuk alkalmazni...mármint póló-zászló-kendő-karkötő...meg a csapat identitás mi legyen akkor?
Azért azt szeretném megkérdezni,hogya fehér-sárga színeket miként fogjuk alkalmazni...mármint póló-zászló-kendő-karkötő...meg a csapat identitás mi legyen akkor?
S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
- Annis
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja #330699
Írta: Annis
Én már tegnap este megtudtam amikor megjött a tábori levél... csak akkor már nem voltál msn-en és én is megörültem neki
Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/
Annis válaszolt a következő témában: Vanimalóte - Százszorszép csapat - Előkészületek
Ranamarth (Endóriel) írta: Jéééé,Annis!De jó,hogy a csapatunkba jöttél:)))
T.i. Annis itt tanul/dolgozik Pécsen és nagyon úgy tűnik,hogy azon a pályán,amit én is szeretnék követni.Nagyon örülök,hogy egy csapatba kerültünk:)
Bocsánat az OFF-ért
Én már tegnap este megtudtam amikor megjött a tábori levél... csak akkor már nem voltál msn-en és én is megörültem neki
Téma zárolva.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja #330688
S kíméli kérges lábait,
Jéééé,Annis!De jó,hogy a csapatunkba jöttél:)))
T.i. Annis itt tanul/dolgozik Pécsen és nagyon úgy tűnik,hogy azon a pályán,amit én is szeretnék követni.Nagyon örülök,hogy egy csapatba kerültünk:)
Bocsánat az OFF-ért
Bocsánat az OFF-ért
S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
- Annis
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja #330684
Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: Vanimalóte - Százszorszép csapat - Előkészületek
Üdv!
Annis vagyok, és itt az életjel
Annis vagyok, és itt az életjel
Téma zárolva.
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja #330484
Írta: Feanor Faelivrin
"A mosoly a leger
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: Vanimalóte - Százszorszép csapat - Előkészületek
Vagyok, jövőhéttől aktívan is....
Ring már megint együtt....
11? én csak 8-at számoltam...
Ring már megint együtt....
11? én csak 8-at számoltam...
"A mosoly a leger
Téma zárolva.
- Aredhel Tulcakelume
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja #330358
Írta: Aredhel Tulcakelume
"..and i find it kind of funy, i find it kind of sad, the dreams in wich i'm dying are the best i ever had.."
Aredhel Tulcakelume válaszolt a következő témában: Vanimalóte - Százszorszép csapat - Előkészületek
Helló!
Énis ide tartoznék...
A nevünkről csak a crazy daisy jut eszembe.. bocs, ilyen vok ha nem szűröm a kijelentéseimet.. ((Mentségemre legyen mondva h énis érettségi sőt rögtön szóbeli után vok))
(netem nincs de megmozgatok mindent.)
Énis ide tartoznék...
A nevünkről csak a crazy daisy jut eszembe.. bocs, ilyen vok ha nem szűröm a kijelentéseimet.. ((Mentségemre legyen mondva h énis érettségi sőt rögtön szóbeli után vok))
(netem nincs de megmozgatok mindent.)
"..and i find it kind of funy, i find it kind of sad, the dreams in wich i'm dying are the best i ever had.."
Téma zárolva.
- Rozsomák
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja #330331
Írta: Rozsomák
Paraszt vagyok Tanyán lakok
Rozsomák válaszolt a következő témában: Vanimalóte - Százszorszép csapat - Előkészületek
Sziasztok Andris vagyok:D
Százszorszép... még szerencse, hogy nem vagyunk pöszék...
a koncepció tekintetében meg egyet értek Ranával...
Százszorszép... még szerencse, hogy nem vagyunk pöszék...
a koncepció tekintetében meg egyet értek Ranával...
Paraszt vagyok Tanyán lakok
Téma zárolva.
- Ringbearer
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja #330179
Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Vanimalóte - Százszorszép csapat - Előkészületek
óó ez a csapatnév!
Ring vagyok, és adok életjelt. : )
Ring vagyok, és adok életjelt. : )
Téma zárolva.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja #330150
S kíméli kérges lábait,
Sziasztok!
Nos...én Ranamarth vagyok,de elég lesz a Rana is:) Már nagyon várom a tábort és a mi kis családunk elé is nagy reményekkel állok majd:)
Fehér és sárga színek?hm...izgi
Ami a család identitását illeti,nekem igazán mindegy...bár ha szabad,akkor a karót nyelt változat ellen szavaznék...a többi jöhet:)
Most csak ennyit tudok írni,mert sajna érettségizek és ez eléggé leköt,de igyekszem nem kimaradni semmiből:)
Nos...én Ranamarth vagyok,de elég lesz a Rana is:) Már nagyon várom a tábort és a mi kis családunk elé is nagy reményekkel állok majd:)
Fehér és sárga színek?hm...izgi
Ami a család identitását illeti,nekem igazán mindegy...bár ha szabad,akkor a karót nyelt változat ellen szavaznék...a többi jöhet:)
Most csak ennyit tudok írni,mert sajna érettségizek és ez eléggé leköt,de igyekszem nem kimaradni semmiből:)
S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
- Leguanember
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja - 17 éve 5 hónapja #330039
Írta: Leguanember
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Leguanember válaszolt a következő témában: Vanimalóte - Százszorszép csapat - Előkészületek
Szép jó reggelt kívánok minden kedves családtagnak!
Ádám vagyok, vanya illetőségű tünde, és leginkább a valarin nyelvet használom, a quenyát alig-alig. Ez utóbbi fájó hiányosságomat pótolni fogom mind a saját, mind a kis családunk nevében.
Na, a családéban pótolva, hála Alcarnak, a quenya nyelv nagy tudorának.
A Százszorszép nemzetség ünnepi delegációjaként Nessa védőszárnyai alatt a természet tiszteletét hozzuk a közösségbe. Nessa a valák hölgyei közül bár utolsónak sorolt, de Orome húgaként és Tulkas feleségeként vidám színfolt és előkelőség a maga módján. Mindene a tánc, a szaladás a tágas ég alatt.
Színeink a fehér és a sárga, mint a jelvényként használható virágunké.
Családfőként én vezetgetem majd válogatott viszontagságok és veszélyek közepette jelenleg tizenegy fős különítményünket.
Várom mindenkitől, hogy életjelt adjon, aztán lassanként megbeszéljük a tennivalókat:
azt, hogy milyen család is leszünk mi (mediterrán jellegű, nyársatnyelt, hagyományőrző, lázadó, ...), milyen vágyakkal és előítéletekkel érkezünk a Fák gyümölcseinek ünnepére és így tovább.
Tessék benövögetni ide!
u.i.: Köszönjük Ulmo valának, hogy biztosította nekünk a vizet és a párát a kivirágzáshoz!
Ádám vagyok, vanya illetőségű tünde, és leginkább a valarin nyelvet használom, a quenyát alig-alig. Ez utóbbi fájó hiányosságomat pótolni fogom mind a saját, mind a kis családunk nevében.
Na, a családéban pótolva, hála Alcarnak, a quenya nyelv nagy tudorának.
A Százszorszép nemzetség ünnepi delegációjaként Nessa védőszárnyai alatt a természet tiszteletét hozzuk a közösségbe. Nessa a valák hölgyei közül bár utolsónak sorolt, de Orome húgaként és Tulkas feleségeként vidám színfolt és előkelőség a maga módján. Mindene a tánc, a szaladás a tágas ég alatt.
Színeink a fehér és a sárga, mint a jelvényként használható virágunké.
Családfőként én vezetgetem majd válogatott viszontagságok és veszélyek közepette jelenleg tizenegy fős különítményünket.
Várom mindenkitől, hogy életjelt adjon, aztán lassanként megbeszéljük a tennivalókat:
azt, hogy milyen család is leszünk mi (mediterrán jellegű, nyársatnyelt, hagyományőrző, lázadó, ...), milyen vágyakkal és előítéletekkel érkezünk a Fák gyümölcseinek ünnepére és így tovább.
Tessék benövögetni ide!
u.i.: Köszönjük Ulmo valának, hogy biztosította nekünk a vizet és a párát a kivirágzáshoz!
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja - 16 éve 11 hónapja #329099
Írta: Ulmo
Vanimalóte - Százszorszép csapat - Előkészületek téma létrehozva Ulmo által
Ebben a topicban lehet készülni a 2007-es táborra.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.158 másodperc