Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta

Több
17 éve 4 hónapja #334620 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
Holnaptól-péntekig csak telefonon leszek elérhető. Ha van valami kérdés, óhaj, sóhaj panasz akkor hívjatok nyugodtan, bár este 8 után kikapcsolom a telefont:D

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334188 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta

Patiszon írta: + körkérdés: ki melyik rendbe került? Én dalolni fogok :)

én is :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334154 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
:fight: 8)

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #334141 Írta: Nóli i linantea
Én kézművesben.

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #334138 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
én a csepűrágóban,

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333740 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
Erenya: Köszi :)
Én sem érek rá 30-án, valahol a Fertő tó körül leszek :)

+ körkérdés: ki melyik rendbe került? Én dalolni fogok :)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333468 Írta: Rabyn
neeem dehogy:DDDD a táborhoz kéne, hogy nézhessünk filmet, de egyelőre nincsen:(
(varrógépet is hozzon aki tud meg fényképezőgépet, kamerát)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333449 Írta: Nóli i linantea
Ugye nem a TLVhez kell Rabyn??? 8O
Hol tudnád azt az Orczy kertben bedugni???
Vaaaagy... akkor kérni kell egy kis reaktort is hozzá...

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333447 Írta: Rabyn
:) )

Nem tud valamelyikőtök szerezni egy projektort?

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333294 Írta: Nóli i linantea
Jöjjön el minden kedves Ilsaimíre nossello TLV döntőre :D Segítsetek illetve ámuljatok, s bámuljatok :wink:

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333290 Írta: Rabyn
nekem a 30a nem jó mert TLV döntőn vagyok akadályversenypont.

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333257 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
06 30 461 89 29

még az is lehet h 30-án ráérek. közel se biztos, de lehet.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333236 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta

Felagund írta: 06205660231

Ezzel most beljebb vagyunk? :D

Attól függ, hol beljebb :)
De legalább mi zaklathatunk Téged hívásainkkal :P :)
Na, ki akar még? :)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333235 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
06205660231

Ezzel most beljebb vagyunk? :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333234 Írta: Patiszon
Az enyém pedig: 06 20 52 59 199
Többiek is aktivizálják magukat ;)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330922 Írta: Rabyn
Az én elérhetsőségem: 06 20 205 9 666

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330884 Írta: Patiszon
Összejövésben benne vagyok, júni 26 után jó nekem.
Jah, és eszembe jutott, hogy érdemes lenne egymásnak (vagy egy kinevezett személynek) megadni az elérhetőségeinket (mobil, e-mail), hogy szükség esetén elérhessük az illetőt.

Identitás: Nekem nem sok ötletem van, azaz egy sem, de nem kell nagyon erőltetni a dolgot, amúgyis a helyszínen alakul ki ;)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330829 Írta: Rabyn
írtamneki wiwen, remélem megnézi:)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330355 Írta: Felagund

Rabyn írta: de a harmadik embernek nem tudok eléretőséget.

Lamy, possibly? ;)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330349 Írta: Nóli i linantea
Én szerda után bármit támogatok :D No persze attó' még lehetnek időpontbeli bibik.

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330342 Írta: Rabyn
Felőlem lehet, csak a kérdés, hogy ki, hogyan ér rá. és van három emberünk akik nem nézi a topicot (Mirrand, Enikő és Lamy húga) Mirrandnak szóltam, hogy jöjjön föl és nézzen ránk és szóljon Enikőnek is, de a harmadik embernek nem tudok eléretőséget.

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330292 Írta: Felagund
Aiya!

Szerintem a topic címének jobban illett volna a Holále (csevegés, fecsegés, beszélgetés), de mindegy :D

Már a másik topicban is felvetettem, mi lenne, ha még a tábor előtt összejönnénk egy kis "összetartásra", ahol megbeszélhetnénk minden felmerülő kérdést, hm?

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330250 Írta: Artemisz
Véleményem szerint a legfontosabb az, hogy olyan csapatidentitást építgessünk fel, amit kicsit mindenki a magáénak érez, és senki nem érzi úgy, hogy tőle idegen szerepet kell "alakítania". A noldák mint nép jelleme nagyon is teret ad a sokféle egyéniség kibontakozásának.

Most következzen szigorúan a saját véleményem, ha nem tetszik, lehet kövezni.

A noldák népe először is nagyon rapszodikus. Egyiken jobban látszik ez, másiknál kevésbé. De alapvetően szenvedélyes természetűek, ahhoz, amit magukénak vélnek, a végletekig ragaszkodnak, kreatívak, konstruktívak, s a saját maguk alkotta művek jobban vonzzák őket, mint a "készen kapottak", pl. a Természet ajándékai. Ők ezeket is szeretik továbbálmodni, eszközként használják fel. Törekvésük, kitartásuk könnyen átfordul makacsságba sőt hajthatatlanságba, és minden büszkeségük, küzdőszellemük és kitartásuk ellenére[ viszonylag könnyen megroppannak, s a téboly is hamarabb kikezdi őket, mint a másfajta tündéket. Rapszodikus természetükből adódóan küldetéstudatuk nagyfokú, elérhetnek jószerivel lehetetlen dolgokat is, de ebben nagyon gyakran fel is őrlődnek. Családi és nemzetségi kötelékeik inkább a büszkeség és az öntudat, mint a szeretet és ragaszkodás oldaláról erősek. Hajlamosak az elmagányosodásra, holott közösen, egymást támogatva még többre vihetnék.

Nah, lelövöm magam. Vélemények? És tegyétek hozzá, légyszi, a saját verziótokat. Hátha kikél belőle vmiféle esszencia!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330234 Írta: Rabyn
Remélem jól írom a szót magát. :)

Szóval ez a topic szólgál arra, hogy beszélgessünk mindenféléről, míg a másikban a fontos dolgokat beszéljük át:)

Az Alcar féle szótárból van a szó.

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.232 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére