- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- Gekko
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
én maradni fogok, nem a fim miatt léptem be, nem a film miatt olvastam a könyvet
lesz fogyás az 100, de már eddig is volt, aki csak regisztrálta magát, aztán pá
CSAK AZ IGAZI "RAJONGÓK" MARADNAK MEG.
Akik a könyv miatt szeretik
Akik nem csak menőzni akar
Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
Érzem az illatát a levegőben.
- Undómiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Na, mondjon végre valaki valami vidámat!!!
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Eszt naonyol sikerült megfogalmaznod!!
És félek, hogy saynos van benne valami.......
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Én igazából azért leszek szomorú, mert a ROTK után megint kódoroghatok céltalanul a neten, hiszen nem lesz már mit keresnem.
Ez a fórum idén (ésremélhetőleg jövőre) éli a fénykorát, de mi lesz a filmek után? Nem lesz ami összetartson, éppúgy, mint a Gyűrű elpusztításakor a mordori seregekben történt: kiveszett belőlük az irányító erő és akarat.
Persze most mondhatjuk, hogy "de mi együttmaradunk, a fórum élni fog, és idejövünk majd a ROTK után is..." de nem így lesz. A fórum a 3. rész után hamarosan haldokolni fog, csak a legbelső mag fog visszajárni, és ők is előbb-utóbb más helyet találnak...
Szürkerév nem csak a film végét jelenti.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- zsoffija
- Nem elérhető
ki fogjuk bírni... asszem
Én pont kiolvastam a Gyűrű szövetségét,mikor beültem a moziba...tehát értetem mindent.
(a könyv elolvasására apukám már évekkel korábban rá akart venni,de az az ezer egynéhány oldal kissé elborzasztott...)
A harmadik részre még nem is gondolok...az olyan messze van,és még előttümk áll a második rész
-a moziban
-a hajkúrászása videókazn
-meg többszörös megnézése...
Szürkerév biztos benne lesz,elég fontos motívum...
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Aragorn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Hi mindenki!
Igen,a várakozás!...Elég nehéz,de már azért nyakunkon a TTT.
Hol lesz a vége?Ez érdekes kérdés,meddig jutnak el.
Már látom sokak arcát,mint az elsőnél,hogy ..milyen film ez,nincs vége Aztán megint 1 év,addig majd marad a dvd,meg a könyv.
A barátom nem egy fan,de a múltkor mikor a moziban ment az előzetes,láttam rajta,hogy teljesen beindult:-)
Ő még a mai napig nemolvasta a könyvet.
Ebből kiindulva aki látta a FOTR-t,az nagyon várja a TTT-t:-)
Kitartás mindenkinek!
Gilthóniel Elbereth
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
De gondoljatok csak bele, mi lesz a harmadik rész előtt?!
Ha most feszültek vagyunk csöppet, mi lesz majd akkor, mikor tudjuk jól, hogy még azok arcán is könnycseppek gördülnek a befejezéskor, akiket egyébként nem hatnak meg így filmek! Hogyan végződik majd? Mennyit mutatnak?
A végső (az én kedvenc) csata(ám), Minas Thirith ostroma, és a gerincen végigfutó izgalom, mikor felharsannak a rohani kürtök, a cserepes száj Sauron szája pimaszságainál!
Azt mondjuk, várjuk a második részt?
Hát még a harmadikat!...
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- hódica
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
hódica írta: Remélem nem ott... az olyan rossz lenne...belegondolok, hogy szegénykéimmel mi fog ott egy év múlva történni...
Gondolj csak bele mennyien fogják megnézni a harmadikat emiatt!
Akik csak emiatt néznék meg(a nem rajongók), azok nem is emlékeznek egy év távlatából, hogy mivel lett vége a TTT-nek...
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
hódica írta: Remélem nem ott... az olyan rossz lenne...belegondolok, hogy szegénykéimmel mi fog ott egy év múlva történni...
Gondolj csak bele mennyien fogják megnézni a harmadikat emiatt!
Tényleg! Vajon lesz az elején "emlékeztető"? Remélem nem lesz, mert csak elvesz az időből!
(Akik nem olvasták a könyvet nézzék meg a videót! )
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- hódica
- Nem elérhető
Szméagol írta: Ha nem lesz Banyapók, akkor körülbelül hol lesz vége a filmnek?
Gondolom valahol ott, hogy eljutnak Banyapók odújához és belevesznek a homályba...
Remélem nem ott... az olyan rossz lenne...belegondolok, hogy szegénykéimmel mi fog ott egy év múlva történni...
Minerva: az a kép ...hmmm...elolvadtam
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Én a könyvet egy jó évvel a film előtt olvastam a "hozzátartozóival" együtt. És őszintén szólva rettentően örülök, hogy előbb olvastam, mert jó volt úgy beülni a moziba, hogy mindent tudok róla és a történetet már eleve ismerem.
Szerintem azért nem olyan szörnyű ez a várakozás, sőt, ha belegondolok kifejezetten kellemes!
Ha nem lesz Banyapók, akkor körülbelül hol lesz vége a filmnek?
Gondolom valahol ott, hogy eljutnak Banyapók odújához és belevesznek a homályba...
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- hódica
- Nem elérhető
Banyapók tényleg a RotK-ben lesz..
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Nem volt olyan hét, hogy ne néztem volna meg a 2. trilogy előzetest (amelyik úgy kezdődik: One Ring to rule them all...) és folyamatosan töltöttem-nyomtattam a képeket (otthon még meg is van mind az 50-60 amit kinyomtattam), én voltam az első aki írt a Tolkien.hu fórumra Svindleren és JaMaNon kívül (még a régire)...
Én tudom, milyen a várakozás, és ez már semmi ahhoz képest...
Ez most pont úgy hangzott, mint egy választási beszéd, remélem azért ez azokkal szemben érthető...
A HP2-re naná, hogy megyünk... hehehe....
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- amanibhavam
- Nem elérhető
Én is mindig mérgelődöm miért nem lehetett leadni egyszerre,de magamban érzem, hogy ez így van jól.
ha egyben adnák le, akkor is várhatnál még egy-két évet (és még az első részt sem láttad volna), mert az utómunkálatok legalább annyi ideig tartanak, mint maga a forgatás; a WETA egész évben azzal foglalatoskodott, hogy Gollumot meg Szilszakállt számítógépen lerenderelje, meg az utószinkron, filmkidolgozás, vágás, újraforgatás, vágás, hangkeverés, zene...
love is the shadow that ripens the wine
- angelina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
'a prayer for the wild heart,kept in cage'
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Lili
- Nem elérhető
Ez az érzés nekem is nagyon ismerős...Szméagol írta: Amikor pedig ott álltam a mozi előtt a szívem a torkomban dobogott... Brr... Az az az érzés! Ti is valami hasonlót éreztetek?
Én egy szőrnyű iskolai nap után néztem meg a FOTR-ot,és mikor beültem a moziba teljesen elvarázsolt a film.Ráadásul a könyvet is csak utána olvastam,úgyhogy teljesen új volt az egész.
És a várakozást igazából én is csak most tapasztalom,mert tavaly a film bemutatója előtt még nem is hallottam a GYU-ról...
Az biztos,hogy sok újság fog foglakozni a TTT-vel,de néha olyan badarságokat tudnak írni...Böszi írta: DE:reményeim szerint több újság is foglalkozik majd a TTT-vel, és nem kell a Space View után sóvárognom...
Gondolom ti is tapasztaltátok már...
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Én is mindig mérgelődöm miért nem lehetett leadni egyszerre,de magamban érzem, hogy ez így van jól.
Én tulajdonképpen most érzem először ezt a hosszú várakozást, mert az első elött kb. két hónappal tudtam meg, hogy lesz. Akkor elkezdtem képeket gyüjteni. (Az iskolában túlléptem a max. határt, amit a könyvtáramba rakhatok és a felét letörölte a rendszergazda (akkor még nem volt itthon internet).
Amikor pedig ott álltam a mozi előtt a szívem a torkomban dobogott... Brr... Az az az érzés! Ti is valami hasonlót éreztetek?
Én csak azért gondoltam, hogy a könyvbeli befejezés remek lenne, mert nekem nem volt kéznél a harmadik rész és úgy szenvedtem azon a 3 napon.
Alyr Arkhon írta: Pedig már kezdtem vele ijesztgetni a húgomat, mert kissé fél a pókoktól... Most mi lesz?
Én meg az anyukámat, mert ő NAGYON fél a pókoktól. (Az egereket szereti, mert azok elől lehet az asztalra menekülni, de a póktól...)
- Böszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Talán meg kéne tanulnom egyedül moziba járni...
És igazat adva az előttem szólóknak:az utolsó hónap kínszenvedés lesz...
DE:reményeim szerint több újság is foglalkozik majd a TTT-vel, és nem kell a Space View után sóvárognom...
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
- Lili
- Nem elérhető
ainu írta: Lili: Igazad van, de ez az egy hónap csúszás nem is olyan rossz! Emlékeztek még a FOTR előtti egy hónapra? Volt néhány cikk, egy két élménybeszámoló a régi TolkienHuFórumon, és annyira jó volt ezeket az apró morzsákat csipegetni, tudva, hogy nemsokára ehetünk az egész sütiből! Szerintem most is ez lesz, és megmondom őszintén, én nem csak a filmet várom, hanem ezeket az "én már láttam a filmet" kezdetű hozzászólásokat is. Nagyon jó volt olvasgatni őket. Vagy nem?
Teljesen igazad van,és nagyon jó hasonlattal éltél.És mint,ahogy már írtam nem is olyan rossz dolog a várakozás.Csak az az utolsó hónap kínszenvedés lesz... De aztán beülök a moziba...
1ébként pedig sokkal jobb,hogy nem egyszerre megy a három rész.Sztem egy kicsit sok lenne egyszerre. : És itt nem is igazán a 8 órás terjedelemre gondolok...
[quote:52dd36d19f="Alyr Arkhon
"] Pedig már kezdtem vele ijesztgetni a húgomat, mert kissé fél a pókoktól... Most mi lesz? [/quote]
Jaj ez tök aranyos.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
De én akkor is beleraknám a Banyapókot... Valahogy... Valahova... Valamikor...
Pedig már kezdtem vele ijesztgetni a húgomat, mert kissé fél a pókoktól... Most mi lesz?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Tolkien sem a csata után rakta be a Banyapókot, hanem (bár az időrend mást kívánna) jóval elé, a 2. rész végére, hadd nyomassza tovább az olvasót Mordor sokféle gonoszságával.
A Nazgúlok Ura után én sem raknék be egy Banyapókot...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- amanibhavam
- Nem elérhető
love is the shadow that ripens the wine
- Ulmo
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
És nem igaz, hogyha PJ már annyit változtatott, ne tudta volna ezt is belerakni...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ulmo
- Nem elérhető