A 2. rész - A Két Torony

Több
22 éve 1 hónapja #78561 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

amanibhavam írta: az azért apró túlzás, hogy Cristopher Tolkien semmit nem tett az apja életmüvéért, végül is csak a Szilmarilokat és a tizenkét kötetre rúgó History of Middle-Erath sorozatot, na meg A Gyürü keresését szerkesztette össze, hozta kiadható állapotba és adta ki...

az meg, hogy mi a véleménye a megfilmesítésröl, hadd legyen már az ö dolga

Jó,én nem mondtam,hogy nem tett semmit,csak a filmmel kapcsolatban.Tényleg elôrelendítette T bácsi m?veinek a megismerését stb stb,de a foilmmel kapcsolatban semmit nem tett.Ezt be kell látni :?

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78521 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Narië írta: ... PJ megkérte CT-t hogy segítsen neki(nemcsak ôt,hanem Alan Lee-éket is),és nem vállalta el,azt mondta,hogy ilyen sz*rba nem száll be(persze nem pont így,de ez volt a lényege...).
Különben sztem T papa beszállt volna,ha még élne.T papa jófej ;)

De jó lett volna, ha Tolkien élne még... :? Ha nélküle ilyen jó lett a film, milyen király lett volna akkor, ha segített volna az öreg egy picit PJ-éknek. :wink: :!:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78493 Írta: amanibhavam
amanibhavam válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
az azért apró túlzás, hogy Cristopher Tolkien semmit nem tett az apja életmüvéért, végül is csak a Szilmarilokat és a tizenkét kötetre rúgó History of Middle-Erath sorozatot, na meg A Gyürü keresését szerkesztette össze, hozta kiadható állapotba és adta ki...

az meg, hogy mi a véleménye a megfilmesítésröl, hadd legyen már az ö dolga

love is the shadow that ripens the wine
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78479 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
meg a pletykakhoz annyit;hogy a sajto gerjeszti onmagat!ossze-vissza kavarnak,es egyre lazasabban,pont azert,mert PJ olyan gondosan figyel arra,hogy ne szivarogjon ki semmi.ne higgyetek el minden baromsagot,amit olvastok,kitudja miket talalnak meg ki decemberig :roll: ! en a magam reszerol hiszekegyPJben :mrgreen:
egyebkent azt olvastam valami interjureszletben(szerintem lehet benne valami..),hogy sir Ian(imaaaaadooom :lol: )ilyet szolt;mondtam PJnek,hogy kene mar valami kis szerelmi szal szegeny gandalfnak is,erre o galadrielt javasolta,mire azt mondtam,hogy en inkabb legolasra gondoltam.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

'a prayer for the wild heart,kept in cage'
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78478 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
sziasztok :D !en azt hiszem,christopher t. csak be akart kerulni a koztudatba ezzel a mubalheval!o is olyan valaki,aki meg akar elni az apja zsenialitasabol;emlekebol,noha o nem mutatott fel az egvilagon semmit.es most basssza a csoret,hogy valaki mas kovacsolt dicsoseget az apja konyvebol,nem o,es csakazertsem mukodott kozre;dacbol.ha igazan tisztelne az apja emleket,akkor csondesen megjegyezne,hogy nem teccett neki a film,es annyi,tovabblepne,sot;orulne annak,hogy milyen sok embernek teccett,es meg jobban megismerte a vilag.de o ehelyett habzo szajjal pocskondiazza,meg a fiat is kitagadja(nevetseges),csak hogy az ujsagok megirjak,hogyO, T utoda mennyire eliteli a filmet :bandit:

'a prayer for the wild heart,kept in cage'
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78451 Írta: Narië
Ja!És a Barrow downson olvastam,hogy PJ megkérte CT-t hogy segítsen neki(nemcsak ôt,hanem Alan Lee-éket is),és nem vállalta el,azt mondta,hogy ilyen sz*rba nem száll be(persze nem pont így,de ez volt a lényege...).
Aztán meg a világsajtó elôtt szidja,hogy mennyire nem értettek hozzá stb.
Különben sztem T papa beszállt volna,ha még élne.T papa jófej ;)

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78448 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
És ráadásul a LotR nem is az ő műve! Még ha T. bá' fikázná, azt megérteném. :evil:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78446 Írta: Narië

Minerva írta:

mindenesetre a fiának, Cristophernek, NAGYON nem tettszett az biztos. Már nagyon régen olvastam az Intercom honlapján, hogy kitagadta a fiát, Simon Tolkient, mert neki tettszett és még az unokáját sem akarja látni.
(Hogy kibékültek-e nem tudom.)

Ez a csávó beteg... Nem szeretni a FOtR-t, még ha van benne hiba is? :roll: 8O :x :twisted:

És ô egy keresztül hajszálat nem tett azért,hogy jobb legyen. :evil: Teljesen elhatárolja magát a Filmtôl,aztán meg fikázza :x

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78387 Írta: Minerva

Szméagol írta: A Legolas-Aragorn-Arwen- es hír nem igaz. Legolas nem is látott még igazán tündenőt,

Annál több tünde férfit... Bocs, Rayan... :oops:

Az első rész lehet, hogy tettszene Tolkiennek, de amilyen összetett a jelleme... még találgatni sem lehet... :roll:

sztem nem tetszene neki...

mindenesetre a fiának, Cristophernek, NAGYON nem tettszett az biztos. Már nagyon régen olvastam az Intercom honlapján, hogy kitagadta a fiát, Simon Tolkient, mert neki tettszett és még az unokáját sem akarja látni.

Ez a csávó beteg... Nem szeretni a FOtR-t, még ha van benne hiba is? :roll: 8O :x :twisted:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #78385 Írta: Minerva

Áfonya írta:

Penngaladiel írta: Iszonyat nagyot vidultam ezen az Aragorn-Arwen-Legsie témán... 8)

Miért is? ;) ;) :roll:

Egyébként én a trailer után *nagyon* kezdek megnyugodni. Go PJ! :itscool:

De jó neked... :?

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78384 Írta: Minerva

Penngaladiel írta: ...Arwen egy unalmas valaki, és senki nem értené (mármint elsősorban azok, akik a könyvet nem olvasták), hogy mi a csudát szeret Aragorn rajta. Igazándiból ez a könyvből sem derül ki...

Szívemből szóltál! :P :rmad2:

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78381 Írta: Minerva

Rayan írta: ...ha tényleg lesz némi "szex" a filmben, merem remélni, hogy az az isteni Orlando meztelensége lesz...
Na szal készíthetjük a vajaspopcornt meg a 3D-s szemüveget! (hihi)

Mármint... Orlando és Viggo? :wink: :wink: :wink: 8) :oops: :P :wink: :roll:

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78380 Írta: Minerva

Narië írta: Emberek....Na most fogtok kiakadni....Ha álltok üljetek le stb.
most találtam egy cikket a Cinematrixon:
Egy boatardare nevü fórumozó (állítólag.....) látott egy órát a TTT bôl,és többek között ezt mondta:
Valószínüleg igazak lesznek a LEGOLAS-ARWEN-ARAGORN SZERELMI HÁROMSZÖGRÔL SZÓLÓ PLETYKÁK!!!!!!!!!!!
:eek2: :eek4: :eek2: :eek4: :eek2: :eek4: :eek2: :eek4:
Na ez váratlanul ért....méghogy Legolas Arwennel kavar???Ez azért már sok....
PJ,a vágó tehet valamit ez ügyben!
A teljes cikk itt van:
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=5863

Tudom, Narië, a National Geographic-féle DVD-n is van 1 rész, mikor Arwen és Legolas egymás arcát simogatják. (több tucat tündével a háttérben, de úgy látszik, nem zavarja őket a közönség. :twisted: :rmad2:)

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78379 Írta: Minerva

Ulmo írta:

Minerva írta: Hééé!
Forrás: TheOneRing.net.
'He is not coming back' Is this a lie on Elrond's behalf to ensure his daughter does not forsake her immortality for Aragorn?
Elrond hazudna a lányának??? Basszus...

Minerva: mi ezzel a gond? Tudjuk, hogy Elrond mit gondol az emberekről ( :crap: ), és hogy nagyon nem akar elválni a lányától.

Az úgy oké, hogy nem szereti, na de hogy hazugságokra vetemedjen? Azt már nem! :evil: :rmad2: Különben is, ő is félig ember, akkor meg milyen jogon utálja az embereket? Soviniszta. :P

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78353 Írta: hódica
Lehet hogy tetszene a film Tolkiennek.Abból a szempontból biztos, hogy jól meg lett csinálva(jók a szereplők, a helyszínek, a kellélkek stb.)De lehet hogy ő több hangsúlyt fektetne olyan dolgokra, amit PJ "elnagyolt".A szereplők között kialakuló kapcsolat, a nyelvek, a Gyűrűháború előzményei stb.

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78336 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sziasztok!

A Legolas-Aragorn-Arwen- es hír nem igaz. Legolas nem is látott még igazán tündenőt, csak akkor, ha nagy ritkán nem az erdőben táborozott hanem ünnepségeken vett részt, Thranduil csarnokaiban. :wink:

Az első rész lehet, hogy tettszene Tolkiennek, de amilyen összetett a jelleme... még találgatni sem lehet... :roll:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78255 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Hé, zsoff, azt hiszed vicceltem? :eek4: Nem poén volt! :nono: Sőt, asstem, pont itt hallottam valahol, de engem nem nagyon foglalkoztatott, csak gondoltam ennek sem kisebb a valószínűsége, mint a Legolassal való szerelmi jelenetnek! :itscool:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78250 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Undomiel: :nono: ez azér kicit...

A Trailer nagyon jó :!: :!: :!: :!: :!:
tiszta Aragorn... :roll: :up:
Az Arwen-Legsie kavarás meg nagyon remélem,kamu...
De "szerintembiztos" az...

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78233 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Hát, ez elég durva! Én mondjuk, ha már Sir Iannél tartunk, olyat is hallottam, hogy Frodó+Gandalf szerelmi jelenetet akart, de ugye ez tudjuk, mennyire valószínű... Pont mint ez a Legsie-dolog...
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78213 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Én nem örülnék ennek a Legolasos dolognak.. :roll:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78209 Írta: Narië
Sztem azért van egy pár,amire még JRRT se számított.De azért biztos teccene neki a Film....
Kezdek akkor megnyugodni a Legolasos ügyben.....
Komolyan mondom,én teljesen bevettem,és szó mi szó,nem örültem valami nagyon neki...

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78160 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Kacsa vagy sem, kétségtelenül feldobná a filmet olyan téren, hogy lenne benne valami amiről még Tolkien sem tudott... :)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78154 Írta: hódica

Alyr Arkhon írta:
Ha lesz Arwen-Legolas szál akkor Aragorn Éowynnal jön össze?
És szegény Faramirnak marad Gimli?
És akkor Galadriellel mi lesz?
(hozzámegy Elrondhoz, hogy bezáruljon a kör?)

Én sem vagyok ellene, hogy Arwen akciózik egy kicsit, de ne Legolassal akciózzon...

De OB (hoppá, de furcsa egy monogram... hmm-hmm... :) ) rajongóknak:
Legolas essen bele egy folyóba, és hogy ki tudjoon menekülmi, minden akadálytól meg kell szabadulnia... főként a ruháktól... ez a jelenet tetszene? :sungl:

:D :D :D :D

[size=9:3n9zaqo9](nagyon remélem, hogy csak kacsa a Arwen és Legsie-s sztorri :evil: 8O :lol :lol: )[/size]

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78140 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Ha lesz Arwen-Legolas szál akkor Aragorn Éowynnal jön össze?
És szegény Faramirnak marad Gimli?
És akkor Galadriellel mi lesz?
(hozzámegy Elrondhoz, hogy bezáruljon a kör?)

Egyébként az előzetes nagyon király sőt, nagyon Király! :)

Lesz sok nagy csata, lesz múmak lesz ép és felgyújtott Vasudvard, tehát erről az oldalról PJ kitesz magáért, de a szerelmi szálak kicsit bekavarnak...
Én azért remélem, hogy az a szex-szerelmi szál a két A-betűs között jön össze...
Én sem vagyok ellene, hogy Arwen akciózik egy kicsit, de ne Legolassal akciózzon...

De OB (hoppá, de furcsa egy monogram... hmm-hmm... :) ) rajongóknak:
Legolas essen bele egy folyóba, és hogy ki tudjoon menekülmi, minden akadálytól meg kell szabadulnia... főként a ruháktól... ez a jelenet tetszene? :sungl:

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78126 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Penngaladiel írta: Szerelmi háromszög? :eek2:
Ez mindenesetre megmagyarázná azt a képsort, ahol Arwen és Legolas megsimítják egymás arcát... De valami ellene szól: Orlando egy interjúban viccesen azt nyilatkozta, hogy ő lobbizott, hogy legyen szerelmi szál Legolas és Arwen között. Namost, ebből én arra következtetek, hogy ilyen szál NINCS. :cool2:

:lol: Meg ugye azt is tudjátok, hogy Sir Ian is azért lobbizott, hogy legyen szerelmi szál Gandalf meg Legolas között? :wink: És ennek mekkora esélyt adunk? -0,30%-ot? Na ugye. :D :D
Iszonyat nagyot vidultam ezen az Aragorn-Arwen-Legsie témán... 8)

Védjük Arwent téma:
Szerintem PJ nem elégedett meg az otthonülő, hímezgető Arwen alakjával. Összehasonlítva pl. a másik híres tünde-ember szerelemmel, ahol Lúthien mindent megtesz szerelméért, Berenért, bevetve minden fizikai és varázserejét, Arwen egy unalmas valaki, és senki nem értené (mármint elsősorban azok, akik a könyvet nem olvasták), hogy mi a csudát szeret Aragorn rajta. Igazándiból ez a könyvből sem derül ki... PJ föl akarta dobni egy kicsit a dolgot. Hogy ez a film előnyére vagy hátrányára vált, azt majd meglátjuk....

Egyetértek. Lúthien mellett Arwen télleg nem sziporkázik - bármennyire a leszármazottja is. Engem személy szerint nem zavar a "vagány csajszi" Arwen, még a "kimegyek Glorfy helyett Frodóék elé" dolgot is bevállaltam, egy-két csók is belefér, csak nehogy átessenek Asfaloth túlsó oldalára, értitek. :D

Egyébként én a trailer után *nagyon* kezdek megnyugodni. Go PJ! :itscool:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78119 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Szerelmi háromszög? :eek2:
Ez mindenesetre megmagyarázná azt a képsort, ahol Arwen és Legolas megsimítják egymás arcát... De valami ellene szól: Orlando egy interjúban viccesen azt nyilatkozta, hogy ő lobbizott, hogy legyen szerelmi szál Legolas és Arwen között. Namost, ebből én arra következtetek, hogy ilyen szál NINCS. :cool2:

Védjük Arwent téma:
Szerintem PJ nem elégedett meg az otthonülő, hímezgető Arwen alakjával. Összehasonlítva pl. a másik híres tünde-ember szerelemmel, ahol Lúthien mindent megtesz szerelméért, Berenért, bevetve minden fizikai és varázserejét, Arwen egy unalmas valaki, és senki nem értené (mármint elsősorban azok, akik a könyvet nem olvasták), hogy mi a csudát szeret Aragorn rajta. Igazándiból ez a könyvből sem derül ki... PJ föl akarta dobni egy kicsit a dolgot. Hogy ez a film előnyére vagy hátrányára vált, azt majd meglátjuk....
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78113 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Narië: nem kell mindent elhinni, ami megjelenik az interneten. Lehet, hogy csak elírták a neveket :roll:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78112 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Na, ne, ez ugye vicc!

Hm- Azért nézzük a JÓ oldalát. Ha igazak a pletykák, miszerint igazak lehetnek a Legsie-Gornie-Arwie szerelmi triangulumról szóló pletykák (bah, de bonyolult), s ha tényleg lesz némi "szex" a filmben, merem remélni, hogy az az isteni Orlando meztelensége lesz...
Na szal készíthetjük a vajaspopcornt meg a 3D-s szemüveget! (hihi)

Bocsika, de irtó hülye korszakomat élem. *szerelmes pillantások*

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78110 Írta: Narië
Emberek....Na most fogtok kiakadni....Ha álltok üljetek le stb.
most találtam egy cikket a Cinematrixon:
Egy boatardare nevü fórumozó (állítólag.....) látott egy órát a TTT bôl,és többek között ezt mondta:
Valószínüleg igazak lesznek a LEGOLAS-ARWEN-ARAGORN SZERELMI HÁROMSZÖGRÔL SZÓLÓ PLETYKÁK!!!!!!!!!!!
:eek2: :eek4: :eek2: :eek4: :eek2: :eek4: :eek2: :eek4:
Na ez váratlanul ért....méghogy Legolas Arwennel kavar???Ez azért már sok....
PJ,a vágó tehet valamit ez ügyben!
A teljes cikk itt van:
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=5863

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78097 Írta: Narië

Áfonya írta: Gyerekek! Nem lesz szex! :nono: Ennyi bizalmat adjunk már szegény PJ-nek... :D

Én is reménykedek benne....
különben kezd egyre lejjebb esni az igényszintem:a FOTRben elôször még a csóknál is felhúztam magam,most meg örülnék,ha csak csók lenne benne ;)

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.854 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére