A 2. rész - A Két Torony
- Adelard
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Lili írta: Amúgy nagyon jók az emotikonok! :hello: Én mért nem tok ilyet berakni?
A www.tar.hu/losa/smiley/ oldalon vannak ilyenek asszem
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Minerva
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Lili
- Nem elérhető
- Narië
- Nem elérhető
- Elanor
- Nem elérhető
Azért most megnyugodtam...és rohanok a moziba!!!
I feel complete when I feel sick inside
- Elanor
- Nem elérhető
Adelard írta:
kriszana írta: Hali, hallotttátok már, hogy az ÁLMATLANSÁG című film előtt játszák a TTT trailert a mozikban?
Igen, és az XXX előtt!
Ezek most csak híresztelések, vagy vki látta is magát az előzetest?? (Mert lehetett olyanokat is hallani, hogy más filmek előtt is lejátszák, de aztán végül nem lett belőle semmi... )
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Én a "szőnyeg alá söprés" c. gyakorlatot választottam a szerelmi háromszöggel kapcsolatban.
Talán nem ez a legjobb módszer...
amanibhavam írta: Szerintem itt nem puszta véleménykülönbségről van szó, hanem szerzői jogokról, a megfilmesítés joga feletti rendelkezésről, a forgatókönyvbe való beleszólás jogáról stb.; egy ekkora volumenű forgatásnál és egy ilyen népszerű műnél ezek nagyon komoly dolgok; a filmkészítőnek és forgalmazónak nyilván hatalmasat lendítene a reklámján, ha odaírhatná, hogy "az első számú Tolkien-örökös ajánlásával" vagy valami ilyesmi, Christopher meg másképp gondolkodik erről a film dologról
Igen, ebben osztom a véleményed, teljesen igazad van.
De mondd csak, te kitagnád bármelyik családtagodat egy ilyenért?
Mert én biztos nem...
- Adelard
- Nem elérhető
kriszana írta: Hali, hallotttátok már, hogy az ÁLMATLANSÁG című film előtt játszák a TTT trailert a mozikban?
Igen, és az XXX előtt!
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Elasior
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Igaz z első részben is volt rendezői változtatás: Arwen a könyben nincs benne, a gilmen mégis ott volt. Jó húzás, de szerintem előtte a poént!
Eremias fia Elasior
az északi kósza
- Varda Tintallë
- Nem elérhető
Undómiel írta: Hát, én most olvastam a riportot ( www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=5863 ), és amikor azt mondja az ipse, hogy ő ugyan nem látta Livet, de a szerelmi 3szög bizti igaz... Szerintem kamu az egész, vagy ha mégsem, a legdurvább változtatás, ami PJ-nek eszébe juthatott!!!
Poénnak mondjuk nem rossz!!!
Azért volt ott szerelmi háromszög a könyvben is, ha nem is kidomborítva... Szorítsunk, hogy a filmen se kapjon a kelleténél nagyobb hangsúlyt.
Namárie!
Varda Tintallë
I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...
- Gekko
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Ennyit erről. Ettől még kíváncsi vagyok rá.
Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
Érzem az illatát a levegőben.
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- angelina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ulmo; :hello: :hello: :hello: !!!!!!U make my day!!!
bar a szinkrontol elore borsodzik a hatam....
'a prayer for the wild heart,kept in cage'
- Elanor
- Nem elérhető
sorel írta: Szerintem a szerelmi háromszög kapcsán egyszerűen elirták a neveket. Arról már volt szó, hogy ki lesz hangsúlyozva az Arwen-Aragorn-Eowyn szál. De ez a könyvben is benne van, nem?
De nem vmi olyasmi volt abban a cikkben, hogy olyasmit raknak a filmben, ami a könyvben nem szerepelt???? Vagy ezt úgy érti PJ, hogy nem ilyen formában, nem ennyire kihangsúlyozva? Azt hiszem az összes kérdésre csak januárban kapjuk meg a választ....
- Ulmo
- Nem elérhető
angelina írta: nem tudjarok veletlenul,hogy a rendezoi valtozat megjelenik-e VHS-en??????????????????
angelina:
1: megjelenik. Néz csak meg ezt:
www.netpiac.hu/display/index.pht ... ek_id=2264
2: ez nem rendezői változat, hanem bővített.
- Shana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- angelina
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Ulmo írta: Más: úgy néz ki, hogy a film bővített változata a világpremierrel egyidőben jelenik meg itthon is! :hello:
Lásd:
dvd.index.hu/index.php?cikkid=3584
Ulmo, köszi az infót! Azon töprengtem, hogy megrendeljem-e a DVD-t a Blackstartól, de az csak angolul lett volna...
- Ulmo
- Nem elérhető
- Sorel
- Nem elérhető
- Shana
- Nem elérhető
- amanibhavam
- Nem elérhető
Az el?bbiekben teljesen igazad van, de egy vélemény ellentét miatt miért kell családi viszályt kelteni, és az alig öt (négy? ) éves unokája látását is megtagadni önmagától?
(Kezd olyan lenni, mint Milne fia...(na, jó ez azért túlzás).)
szerintem itt nem puszta véleménykülönbségről van szó, hanem szerzői jogokról, a megfilmesítés joga feletti rendelkezésről, a forgatókönyvbe való beleszólás jogáról stb.; egy ekkora volumenű forgatásnál és egy ilyen népszerű műnél ezek nagyon komoly dolgok; a filmkészítőnek és forgalmazónak nyilván hatalmasat lendítene a reklámján, ha odaírhatná, hogy "az első számú Tolkien-örökös ajánlásával" vagy valami ilyesmi, Christopher meg másképp gondolkodik erről a film dologról
love is the shadow that ripens the wine
- Ulmo
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Én hallottam már arról a DVD-ről (én VHS-nek láttam )
meg is akartam rendelni, de a magyar videók (vagy feliratosak) jegyzékében természetesen nem volt.
Szméagol: azt a filmet lehet itthon kapni (egyelőre csak VHS , de szinkronizált).
Más: úgy néz ki, hogy a film bővített változata a világpremierrel egyidőben jelenik meg itthon is! :hello:
Lásd:
dvd.index.hu/index.php?cikkid=3584
- angelina
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Én hallottam már arról a DVD-ről (én VHS-nek láttam )
meg is akartam rendelni, de a magyar videók (vagy feliratosak) jegyzékében természetesen nem volt.
amanibhavam írta: az azért apró túlzás, hogy Cristopher Tolkien semmit nem tett az apja életmüvéért, végül is csak a Szilmarilokat és a tizenkét kötetre rúgó History of Middle-Erath sorozatot, na meg A Gyürü keresését szerkesztette össze, hozta kiadható állapotba és adta ki...
az meg, hogy mi a véleménye a megfilmesítésröl, hadd legyen már az ö dolga
Az előbbiekben teljesen igazad van, de egy vélemény ellentét miatt miért kell családi viszályt kelteni, és az alig öt (négy? ) éves unokája látását is megtagadni önmagától?
(Kezd olyan lenni, mint Milne fia...(na, jó ez azért túlzás).)
- hódica
- Nem elérhető
Dimdaliel írta: A National Geographic-féle DVD-n ...
: : :
milyen DVD-n??? :
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Undómiel
- Nem elérhető
Poénnak mondjuk nem rossz!!!
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- zsoffija
- Nem elérhető
Remélem,nem lesz (legalább) ebből semmi
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Dimdaliel
- Nem elérhető
Minerva írta: A National Geographic-féle DVD-n is van 1 rész, mikor Arwen és Legolas egymás arcát simogatják. (több tucat tündével a háttérben, de úgy látszik, nem zavarja őket a közönség. :rmad2:)
Valahol már láttam ezt a részletet, és ott azt írták a kép alá, hogy Arwen és Legolas tünde módra üdvözlik egymást. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de én erről nem olvastam a regényben.Se erről az üdvözlési módról, se arról,hogy találkoztak és beszélgettek.
A Elbereth Gilthoniel / o menel palan-díriel, / le nallon sí dí' nguruthos! / A tíro, nin, Fanuilos!