A 2. rész - A Két Torony

Több
22 éve 3 hónapja #66805 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Telumehtar írta: Elegem van....rohadt HP....
De ez tök szemétség...az egy dolog hogy a HP az édesgyermeke de ha megnéznék rendesen a TTT trailerét akkor rájönnének hogy milyen jó lesz a TTT.....De ehelyett a HP-t istenítik...
Lehet hogy a HP a gyerekeknek szól és a karácsony föleg a gyerekeké...de akkor is....

Telu: igaz, de még egyszer kérném: felejtsük el szegény HP-t. Ennyit nem ér, hogy Gy. U. fórumon szapuljuk.

Telumehtar írta: A TTT is jó film és a fiatalabbakat is meg tudja fogni.....

Remélem, ez így is lesz. De ha meghallok egy gyereket hangosan beszélni a TTT vetítésén ("Anya, ez mi? Ez miért beszél pöszén?"), esküszöm, kirakom az ajtón :twisted:
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #66799 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Elegem van....rohadt HP....
De ez tök szemétség...az egy dolog hogy a HP az édesgyermeke de ha megnéznék rendesen a TTT trailerét akkor rájönnének hogy milyen jó lesz a TTT.....De ehelyett a HP-t istenítik...
Lehet hogy a HP a gyerekeknek szól és a karácsony föleg a gyerekeké...de akkor is....
A TTT is jó film és a fiatalabbakat is meg tudja fogni.....
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #66798 Írta: Ulmo
Undómiel: nem az a gond, hogy MO-n a családoknak nincs pénzük két filmre (bár soknak tényleg nincs), hanem az, hogy adva van két nagyon hasonló kategóriájú film, és mindkettőnek ugyanaz a forgalmazója nálunk: a Warner. A különbség annyi, hogy a HP a Warner "édes gyermeke" (saját film), a Gy.U. meg a "zabigyerek" (csak forgalmazzák, de a New Line filmje). A forgalmazó pedig nem akar konkurenciát a saját kis HP-jének, ezért kicsit csúsztatja a TTT itthoni bemutatóját. Sajnos. :cry:
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #66784 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Én is úgy tudom, hogy a HP rendesen jön, viszont akkor nem logikus, hogy amiatt nem mutatják be időben a TTT-t! Egyébként a forgalmazó miért gondolja azt, hogy a karácsonyi dömpingben a családoknak a jóléti társadalom felé tartó MO-n nincs pénzük beülni 2 filmre?! Ez egy olyan dolog, hogy... Na jó, én nem értem!
Nem sokat tudok erről a NL-WB dologról, csak azt, hogy 2-3éve a WB majdnem csődbe ment! Éppen megúszták, de baromira nem rajtuk múlott! Ennyit róluk! :evil:
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #66751 Írta: Ulmo
Emlékeim és a www.comingsoon.net szerint igen. De itthon ebből valószínűleg dec közepe lesz. Mindegy. Hagyjuk a HP-t.
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #66748 Írta: Telumehtar
Állitólag nálunk a hp jöbn rendesen...
Mért?akkor nov 15-én lesz a hp????
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #66747 Írta: Ulmo
Telu: ugyen nem mondod komolyan, hogy nov. 15-én lesz itthon HP2? 8O Ezt azért nem hiszem el, kicsi a valószínűsége.
(Kérlek ne sírj: :D )
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66739 Írta: Telumehtar
Ulmo:(nem baj mert senki sem szereti teljesen kiirni a nevemet ezért csak vagy Telu vagy Tel...)
Én is ITT akarom megnézni és DECEMBERBEN....
De ez szemétség hogy a hp jön rendesen a TTT meg nem.... :bawling:
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66737 Írta: Ulmo
Telu (ugyen nem baj, hogy így hívlak?): Ha nekik ez a jó, csinálják. Csak én meg nem szeretek úgy ülni a TV előtt, hogy kigúvad a szemem és habzik a szám, mert még másfél hónapot kell várnom egy filmre, amit sok helyen már adnak :evil: .
Én most decemberben akarok TTT-t nézni, itthon!
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66728 Írta: Telumehtar
Ulmo: És majd még órákat fognak zengeni arról hogy nálunk a legtöbb filmet akkor mutatnak be amikor amerikában is..
Ugyanezt csinálták a SW-nál is....
SZEMETEK!!!!
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66726 Írta: Ulmo
Telu: én is Grrrr... :mad2: Hát persze, hogy a HP2 kavar be. Azért megnézném, hogy kb 1 év alatt milyen minőségű folytatást produkáltak belőle. Az még nem jutott a Warner :evil: eszébe, hogy a HP2-t is az eredeti időpontban mutassa be nálunk? Ezzel megszűnne minden probléma, a TTT jöhetne dec 18-án.
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66711 Írta: Telumehtar
Én meg már olyat is olvastam hogy a HP2-t csak 2003-ban adják ki de aztán már jött a hír hogy decemberben...De ha megint a HP kavart be akkor....Grrr........
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66710 Írta: amanibhavam
amanibhavam válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
igen, de a NewLine tudtommal a WB tulajdona

gondolom, a HP2 kavar be megint

love is the shadow that ripens the wine
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66708 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Hát ez nem jó hír...
Főleg, ha figyelembe veszük azt, hogy abban a cinemában (sőt, [size=9:394hi40v]c[/size]inemában) amiben először írtak a GYU-ról még a dec 20-i bemutató volt, tehát lehet, hogy még ezt is halasztják...
Az egész nem az amerikai, hanem az európai forgalmazókon múlik, és a New Line filmjeit a KinoWelt csődje miatt átvette az InterCom és azt csinál amit akar. És mivel elsősorban a WB filmjeit forgalmazza ( ezért is késett a Penge 2 ami szintén NewLine film) nyilván azoknak van prioritása...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66629 Írta: Undómiel
Én nem olvastam a cikket, de azt sajnos elképzelhetőnek tartom, hogy megint a GYU-val lesz kicseszve. A HP meg a SW ugye mindig időben jön! Tudják, hova menjenek!!! :evil:
Ha valakinek sok ideje van, idézhetne az ajánlóból... :oops:
De engem bizonyos szinten vigasztal a 8-a, mert olvastam én már 21-t is!
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66623 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Most került kezembe a Cinema aktuális száma és már épp kezdtem volna finoman és nőiesen anyázni, de úgy látom Vic, a szemfüles megelőzött. :-) Az istenek tarsák meg a jólinformáltságodat!
Most akkor higyjem vagy ne? Hajlok rá, hogy higyjem, mert ugyebár az első rész is egy hónap késéssel érkezett és igaz, hogy EPII ügyben kellemesen csalódtunk, de az a Fox volt ez meg a New Line. Lehet, hogy mások a feltételek az amerikai premierrel azonos időben történő bemutatáshoz. Én simán el tudom képzelni, hogy megint megcsinálják.

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66617 Írta: Ulmo
Vic: kifejtenéd bővebben azt a TTT ajánlást? A Gyűrű Szövetségéről elég jókat írt ez az újság (kivéve a filmzenéről). A bemutató időpontja ígyis-úgyis a forgalmazón múlik, tehát akár tévedhet is a Cinema.
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66604 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Én is a Cinemában olvastam.
Általában nem szoktak tévedni a premierrel, de remélem most az egyszer talán. :roll:
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66602 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Én is olvastam a Cinemában a január 9-et, de bízom benne, hogy csak elírás. Miután időben itt volt a SW Ep. 2 is, a TTT-vel sem tehetik meg, hogy két héttel később engedik a mozikba.
A Cinemában eleve olyan szöveg volt a TTT ajánlásához, hogy a hátamon felállt a szőr. :oops:
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66601 Írta: Ulmo
Úgy látszik, készíthetem a Molotov-koktélt a Warnernek. :twisted: Miért kell kicseszni velünk? Lucasnak nem jelentett gondot a premier egyeztetése a fél világgal.
shaira: melyik újságban olvastad a bemutató időpontját? (tetszik az emoticonokból álló képregény!)
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66600 Írta: shaira
Ilyen nincs!!!!
Tajtékzok a dühtől!!! :rmad2: :mad2: :crazy: :crying: :evil2:
Találjátok ki mikor lesz a TTT premierje kishazánkban!
Január 9-én! A beigért Karácsony helyett. :cry: :cry:
Bocsi a kirohanásért, de mikor megláttam az újságban( :eek2: :deal: :eek4: :o h: :bawling: )olyan szomorú lettem... :cry: :cry:
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66585 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ulmo: én is most töltöttem le a 34 megás verziót. Nem teljes képernyős, mert alul-felül nagyon szép TTT grafikát lehet látni a Quick Time-on (hasonló volt a Pókember új trailerénél is, ahol szintén "keretbe" foglalták a képet), de baromi jó a minősége, sokkal világosabb és élesebb is. Úgyhogy ha még nem töltöttétek le, és van lehetőségetek rá, mindenképpen tegyétek meg az apple.com-ról!
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66565 Írta: Ulmo
shaira: köszi, már töltöm is a teljes képernyős változatot! 34 mega!
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66541 Írta: shaira
EMBEREK!!!!EMBEREK!!!!
Végre a hivatalos honlapon is letölthető a TTT trailer :lol: :D :wink: .
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66539 Írta: Undómiel
Én nem hallottam azt a megjegyzést, de ezek szerint biztos! Én PJ egyik nyilatkozatára emlékszem, ami szerint az Aragorn-Arwen sztori egy az egyben benne lesz a TTT-ben, ill. a TROTK-ben! Sőt, kibővítve! Ha valakit érdekel, az Arwen topicban a jól értesültek (persze megint nem én) írtak róla! :oops:
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66521 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Viggónak volt egy elejtett +jegyzése, miszerint a film végén idősebbnek kell látszania, mint valójában. :arrow: a függelékre utalt??

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66508 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Rayan írta: Elanor, a kavarodás onnan van, hogy Gandalf agyonrágott szövege a trailerben: "There's a union now between the two towers: Orthanc and Barad-dúr."
Tehát csak simán 2 db toronyról van szó, amely szövetkezett egymással, nem A Két Toronyról. Remélem érthető. És remélem, hogy Jackson nem okoz újabb lelki bajokat a rajongóknak...

Persze, értem, és remélem, igazad van!!! :wink:

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66506 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
WWWWWÁÁÁÁÁÁÁ!

Kijött a teaser trailer, nagyban!!!!

www.apple.com/trailers/newline/the_two_towers/

Full képernyős, fullextrás minőség!

Húzás letölteni!!!!
:P :P :P

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66487 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Na, akkor tisztázzuk :)

Észi, onnan gondolom, hogy az előtérben biztosan Orthanc áll, azt már A Gyűrű Szövetségében is láthattuk. A háttér pedig nem lehet Barad-dúr, mert az a Sötét Torony, és az a háttérben álló nem az, hiszen nagyon is világos :) Jól mondja Elanor, Minas Morgul a könyvben említett másik Torony, tehát csak az lehet :?
Elanor, a kavarodás onnan van, hogy Gandalf agyonrágott szövege a trailerben: "There's a union now between the two towers: Orthanc and Barad-dúr."
Tehát csak simán 2 db toronyról van szó, amely szövetkezett egymással, nem A Két Toronyról. Remélem érthető. És remélem, hogy Jackson nem okoz újabb lelki bajokat a rajongóknak...

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66394 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

ÉSzAH írta: Rayan, miből gondolod, hogy Minas Morgul a másik torony? Én a trailernek hiszek, abban pedig Barad Dúrt és Orthancot említik a két toronyként.

Sztem abból a szövegből gondolja, ami megtalálható A Gyűrű Szövetsége végén, és amit Vic és Penngaladiel be is másolt ide. Lehet, hogy a trailerben Barad-Dúr és Orthanc a címben szereplő két torony, de az eredeti GYU-ban Minas Morgul és Orthanc. PJ megint nagyon megkavart valamit...

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.040 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére