- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Egyébként szerintem nem olyan életbe vágóan fontos hogy benne legyen a moziváltozatban az hogy hova is ment Arwen. Aki nem olvasta a könyvet annak gőze sincs mi hol merre miért, nekik azt is lehetne mondani hogy Arwen szürkerévbe ment, ugyse számítana semmit.
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ulmo írta:
Ghargoqurk írta: Gondolom a TTT bővítettből is kiderül majd hogy mi is történik, de ha jól sejtem Arwen Lórienbe ment.
Hát ez csak a RotK elején fog kiderülni, a bővítettben nem
...Ami, valljuk be őszintén, tényleg szükséges, hogy a moziváltozatban benne legyen!
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ghargoqurk írta: Gondolom a TTT bővítettből is kiderül majd hogy mi is történik, de ha jól sejtem Arwen Lórienbe ment.
Hát ez csak a RotK elején fog kiderülni, a bővítettben nem
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Aldarion írta:
Hát ezt én is nagyon remélem. Attól félek, (végül is ez nem valószínű) hogy a filmben Arwen elutazik, s ezt látva Aragorn feleségül veszi Éowynt. Ez mondjuk elég valószínűtlen, de PJ.-től minden kitellik.Nimrodel Melian írta:
Szerintem Elrond valamennyire meggyőzte arról, hogy menjen velük Szürkerévbe, csak aztán majd meggondolja magát. (Remélhetőleg - valószínűleg.)Aldarion írta: Szóljatok ha hülyeséget írok, de végülis hova indult Arwen Völgyzugolyból?
Aldarion :boromir1:
Azért ez egy kicsit merész feltételezés nem gondolod ?
Gondolom a TTT bővítettből is kiderül majd hogy mi is történik, de ha jól sejtem Arwen Lórienbe ment.
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- ipszilon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
- ipszilon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
- Coralie
- Nem elérhető
Ez a kép mit ábrázol? Mi történik? Kik vannak rajta? (Lehet, hogy nem is TTT)
www.council-of-elrond.com/galler ... s/ea_p.jpg
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Aldarion
- Nem elérhető
Hát ezt én is nagyon remélem. Attól félek, (végül is ez nem valószínű) hogy a filmben Arwen elutazik, s ezt látva Aragorn feleségül veszi Éowynt. Ez mondjuk elég valószínűtlen, de PJ.-től minden kitellik.Nimrodel Melian írta:
Szerintem Elrond valamennyire meggyőzte arról, hogy menjen velük Szürkerévbe, csak aztán majd meggondolja magát. (Remélhetőleg - valószínűleg.)Aldarion írta: Szóljatok ha hülyeséget írok, de végülis hova indult Arwen Völgyzugolyból?
Aldarion :boromir1:
Más lett a világ
- Nilraen
- Nem elérhető
Adelard írta:
Nilraen írta:
Adelard írta:
Nilraen írta:
loni írta: Engem csak egyvalami zavar:miért van az,hogy a tünde szövegek hol magyarul,hol tündéül,hol mindkét nyelven feliratozva vannak???!!! :rmad2:
A tünde szöveget tündéül feliratozták??? :hein:
Igen elöfordul... nem vetted észre? Engem is idegesitett kicsit...
Én nem vettem észre mert a moziban ugye jól volt feliratozva,a gépemen angolul van feliratozva,VHS-en meg néhol feliratozva van néhol meg nincs.(legalábbis azon amelyiket kikölcsönöztem)
Sztem azért a moziban is érdekes a felirat, néhány helyen.. én még csak ott láttam a 2 Tornyot. (meg a táborban, de arról a feliratról inkább ne beszéljünk )
Sajnos arra hogy a moziban milyen volt a feliratozás nem igazán emléxem... A táborban ugye meg nem voltam
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Adelard
- Nem elérhető
Nilraen írta:
Adelard írta:
Nilraen írta:
loni írta: Engem csak egyvalami zavar:miért van az,hogy a tünde szövegek hol magyarul,hol tündéül,hol mindkét nyelven feliratozva vannak???!!! :rmad2:
Én nem vettem észre mert a moziban ugye jól volt feliratozva,a gépemen angolul van feliratozva,VHS-en meg néhol feliratozva van néhol meg nincs.(legalábbis azon amelyiket kikölcsönöztem)
Sztem azért a moziban is érdekes a felirat, néhány helyen.. én még csak ott láttam a 2 Tornyot. (meg a táborban, de arról a feliratról inkább ne beszéljünk )
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Aldarion
- Nem elérhető
Más lett a világ
- Nilraen
- Nem elérhető
Adelard írta:
Nilraen írta:
- Adelard
- Nem elérhető
Nilraen írta:
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Nilraen
- Nem elérhető
- Telperien(Ithil)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"
- Nilraen
- Nem elérhető
Ulmo írta: Nilraen: hogy jön ide a FotR bővítettje? Amit én írtam, azok a TTT normál változatának extrái (a kisfilmek és a klip, meg egyebek). Egyébként a bővített változat extrái exkluzív dolgok lesznek, amelyek még sehol nem jelentek meg a neten (legalábbis nem hivatalosan ), és máshol sem.
Hát úgy ,hogy én azt hittem ,hogy azok a kisfilmek amik a lordoftherings.net-en vannak a FOTR bővitett DVD-én vannak. De ha minden igaz tévedtem....
- Ulmo
- Nem elérhető
- Nilraen
- Nem elérhető
A FOTR bővitett DVD-én csak ezek a kisfilmek és interjuk vannak,vagy v.mi más is?Ulmo írta: Kisfilmek: www.lordoftherings.net
Ulmo írta: Teljesen más extrák vannak a két változaton
És azokat az extrákat amik a NEM bővített DVD-n vannak,le lehet majd tölteni valahonnan?
- Ulmo
- Nem elérhető
Egy örömteli hír a végére:
Toma a Mozinet fórumán írta: Kedves Drukkerek!
Örömmel jelenthetem, hogy elkészült a TTT bővített és igencsak javított magyar változata. Remélem díjazzátok majd azt az egyedülálló jelenséget, hogy a mozi változatot majd negyven (!) helyen javítottuk. Ez a Tolkien Társaság képviselőjével egyeztetve történt. Biztos vagyok benne, hogy egy több, mint 3 és fél órás mozi szövegében van annyi vita alapanyag, hogy "a helyzetet még lehet fokozni". Nagyon nagy meló volt, és nagyon köszi mindenkinek a sok segítő hozzászólást. Gimli mondja most, hetedmagunkkal jöttünk és Brego és a többi... Köszi, és hallgassátok szeretettel, nagyon szép film. Most inkább csiszolt a mester, nics nagy újítás, de a magyar bővített most nagyon más, új, a javítások jelentősek!
Várjátok izgalommal!
Toma
Várjuk :bounce:
- Lara
- Nem elérhető
I make my own luck.
- Ulmo
- Nem elérhető
Szméagol: ha nagyon kell a videoklip, felírom neked CD-re (esetleg a RotK werkfilmjével együtt )
Kisfilmek: www.lordoftherings.net A menüben The Films-Exclusives-Video. Itt van az összes filmecske, quicktime formátumban.
Akik látták a bővített verzió kedvcsinálóját: mit szóltok Denethorhoz?
- Robert B
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Állítólag észrevehető itt-ott árnyalatnyi eltérés a moziban látottaktól, ti, akik már láttátok a DVD-t, észrevettetek ilyesmit?
Én sajnos nemigen...
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Olorin.papa
- Nem elérhető
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Nilraen
- Nem elérhető
- Meleth_lin
- Nem elérhető
(gonosz lesz, és kicsit OFF, de nem is, mindegy: ) VAN DVD-M MÁR TEGNAP 8 ÓTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jó minden extra, és a 3. rész előzetese, meg a 2. rész bővítettjének előzetese csúcsszuper
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Nilraen
- Nem elérhető
- Robert B
- Nem elérhető
Mindenesetre nekem úgy tűnik, hogy TTT sokat fog emelkedni a kibővítésekkel...
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Ulmo: És azt a Gollum's Song-os videoklipet hol lehet letölteni? (Ugye le lehet?) A kisfilmeket hol lehet letölteniíiíi? Hát én nagyon vak vagyok, de nem láttam/látom sehol. 8O