Nézzük meg együtt a filmet

Több
21 éve 10 hónapja #90664 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Sziasztok!
Pólusos premierre hol lehet jegyet szerezni?
Én játszottam a játékon a Juventusban, illetve próbáltam a mindenféle médiás ismerőseimet megvesztegetni, egy eredeti Zserbóbeli tortával... hátha kapok így...
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90621 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Tybald: nekem anyám mondta, de tőlem mehetünk 96-ossal is, csak az meg 10 után 20 percenként jár... :x
Ja, és van előtte vmi werkfilm, szóvel lehet, hogy már hatra oda kéne érni, hogy legyen helyünk... *sóhaj*

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90611 Írta: Mike
Mike válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
A Pólusban hogyhogy olyan korán játszák ott lesz a díszbemutató? Hogy szereztetek rá jegyet?
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90592 Írta: Tybald
Tybald válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet

Minerva írta: Keletinél taliznánk mondjuk fél hat vagy 6 körül, és onnan mennénk a Pólus-járattal, viszafelé meg ugyanezzel az Árpád hídig

Khm, mióta jár a pólus-busz az árpádhíd felé, ez nekem új.....

Ez a város olyan mint én: Nincs benne semmi biztató
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90590 Írta: Tybald
Ha valaki vidéki és nagyon nincs hol aludnia és hoz polifoam-t meg hálózsákot nálam a kisszobában szunyálhat (mivel 2x2 méteres így korlátozott számban persze).
Viszont ha lesz valami kocsmázás, dumcsizás mittoménmi a film után oda szívesen megyek én is, másnapra beosztattam magam délutánra úgyhogy ráérek.

Mint azt már megírták Pólustól DP nincs messze, PIROS 96os+kékmetró, ha jön a busz és a metró is nagyobb késés nélkül kb. 1/2 óra, ha nem akkor 3/4 tehát pólusból érdemes rögtön elindulni.
Ha kijöttetek a pólusból a parkoló után a temetővel szemben van egy utca (ahogy a térképet nézem, bánkút utca) a sarkon skoda kereskedés előtte - bent az utcában - áll meg a piros 96-os.

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90579 Írta: Minerva
Akik szerdán jönnek a Pólusba a premierre este 7-re , azokkal találkozni kéne valahol. Mit szólnátok, ha a Keletinél taliznánk mondjuk fél hat vagy 6 körül, és onnan mennénk a Pólus-járattal, viszafelé meg ugyanezzel az Árpád hídig, aztán metróval a Plázába? Persze találkozhatunk a mozi előtt is, de gondoltam, egyszerűbb, ha együtt megyünk. :) Áfi, Sil, Léli, Brandír, Kincső (hirtelen nem tudom, kik jönnek még :oops: ), megfelel?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90452 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Istenem!! Ezek a mázlisták mennek a díszpremierre!!! 8O :evil: :roll:
Szerintem találkozzunk minél előbb, és legfeljebb +várunk titeket is!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90360 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet

Ring-bearer írta: Most jan 8-a éjjel lesz?
Mert én tisztán csütörtökre-péntekre emlékszem, de az szerda!

Most a premierre gondolsz? Mert az szerda-csütörtök éjszakáján lesz! (pontosan csütörtök 00:01 perckor kedzőik asszem... :arrow: mivel a filmpremierek mindig csütörtökön vannak :roll: )

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90297 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Most jan 8-a éjjel lesz?
Mert én tisztán csütörtökre-péntekre emlékszem, de az szerda!

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90208 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Tudom Min :wink: , de Te nyertél is! :D

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90189 Írta: Minerva
Cica: én is szervező voltam... Elméletileg... :tongue: De névtáblával tudom bizonyítani!!! :tongue: :lol:

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90176 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Nemcsak szimplán egymás között, a szervezok között...

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90030 Írta: Minerva
Jaj, de szeretlek, Penni! :bounce: Emeldir: a nap végén maradt még pár jegy, azokat sorsoltuk ki egymás közt. Köszönet Áfi drága arany kezének! :lol: :itscool:

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90016 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Akkor döntsétek el, mikor lesz a tali és hol, mert már ott akarok lenni :crying: , és ha tudom, hogy mikor megyek és hova, akkor már majdnem olyan mintha ott lennék. 8)
Jajj, Istenem.... :bawling: :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90015 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet

Minerva írta: Jaj, ne talizzunk 10-kor, mert akkor ér véget a díszpremier ;o) és nem fogok odaérni a Pólusból... Illetve Sillel nem fogunk odaérni.... Qrva messze van a Plazától...8O :bounce:

Min, a piros 96-os busszal el tudtok jönni az Újpest Központig (kb. 20 perc), onnan meg metróval pár perc a DP. Itt a busz menetrendje:

www.bkv.hu/busz/96gyors.html

Javaslatom: találkozzunk a mozi előtt fél és háromnegyed 11 között, de akkor mindenki legyen pontos, aki késik, az feltétlenül jelezze Rayannak!!!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90014 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet

Minerva írta: Asszem Brandír, Angelina, Sil, én, és a többiekre nem emlékszem... :oops:

Hol lehetett jegyeket nyerni? 8O

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90013 Írta: Minerva
Asszem Brandír, Angelina, Sil, én, és a többiekre nem emlékszem... :oops:

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90001 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
BocsOFF: Nyertetek jegyeket? És még ki? 8O
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90000 Írta: Minerva
Jaj, ne talizzunk 10-kor, mert akkor ér véget a díszpremier ;o) és nem fogok odaérni a Pólusból... Illetve Sillel nem fogunk odaérni.... Qrva messze van a Plazától...8O :bounce:

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89955 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Rayan: akkor 2xesen is ki kéne nekem hívni a mentőket!! :wink: :D azt hiszem én a tegnapi pólómba megyek, csak addigra felteszem még rá Isildurt, meg Papsajtot... :lol:
Istenem, de várom!! Csak engedjenek el reggelig a szüleim! Hol lnnénk reggelig, még mindig nem tudjátok?! :wink:

MÁR CSAK:

4 NAP

6 ÓRA
ÉS
11 PERC!!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89810 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Onering, mondom itt is, nagyon köszi, hogy szóltál! 8) Király(nő) vagy!

Tőlem mehet a werkfilm :) EZ ESETBEN jó lenne, ha mindenki úgy számolna az idejével, hogy fél/háromnegyed 11-re ott van. Könyi, ne fél 12-kor essetek be, mert 77 embert baromi nehéz számon tartani. Kösz :biggrin2:

Galad, kitalálunk valamit. :wink: Max. leverjük a biztonsági őrt, és ott alszunk a Plazában.

Earendil, a puccparádét úgy értettem, hogy "menetkészen". Mindenki abban és olyan állapotban jön, amiben akar, részemről azért megtisztelem annyival PJ-t, hogy lezuhanyozom a premierre :lol: Reklámpólók -és gatyák jöhetnek minden mennyiségben, sőt: "PJ rulz" "Szauron rulz" "Legolas rulz" "TTT rulz" feliratokért ingyé puszi jár. Megéri, nem? A puszikat természetesen díszvendégünk, Orlando Bloom osztogatja :lol: (oké, abbahagytam)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89808 Írta: Mike
Mike válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Nem tudjátok hogy vane még jegy a 0:01-es előadásra ? Csak a Duna Plazaban jatszak akkor?
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89807 Írta: Tybald
Két kérdés:

1. Werkfilmet minden teremben lenyomják a vetítés előtt, vagy az külön project?
2. XV. ker. Újpalota felé megy-e valaki majd haza? :roll:

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89790 Írta: Penngaladiel

Niphredil/Szméagol írta: 10-kor? Jaj, ne, akkor ér be a vonatom! De lehet, hogy van korábbi is, az a werkfilm nagyon jó lenne! Leírnátok még 1x, hogy hogyan lehet a DP-hez metróval eljutni? Jó lenne az az időtöltés, nincs kedvem órákat ücsörögni vhol egyedül.

Niph, hová érkezik a vonatod? 8)
Nyugatitól 3. (kék) metróval Újpest felé, a Gyöngyösi utcánál kell leszállni, és előrefelé kimenni, onnan ki van táblázva.

Keleti v. Déli: 2. (piros) metróval a Deák térig, átszállni a 3. (kék) metróra a fenti variáció szerint.

Én sem tudok hazamenni, úgyhogy legalább ketten leszünk, akik végigbulizzák az éjszakát :wink:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89703 Írta: Tündekö/Myrtus
Tündekö/Myrtus válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Szurkoljatok, hogy elengedjenek! Ha sikerül, visszavonom az egyébként teljesen jogos átkokat. :)

Do not stand at my grave and weep.
I am not there, I do not sleep.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89695 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
10-kor? Jaj, ne, akkor ér be a vonatom! De lehet, hogy van korábbi is, az a werkfilm nagyon jó lenne! Leírnátok még 1x, hogy hogyan lehet a DP-hez metróval eljutni? Jó lenne az az időtöltés, nincs kedvem órákat ücsörögni vhol egyedül.
[size=9:1f3go5h4]Esthell szülei igenis elátkozva.[/size]
:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89694 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
És leszé vmi időkitöltés (a film kibeszélése, stb. ) legalább addig mígaz első metró elindul? :roll:
Arról az elővetítés vagy miszöszről énisolvastam vhol...

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89665 Írta: Penngaladiel
Igen, erről én is olvastam. Ne inkább 10-kor találkozzunk?
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89590 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Hali!
Úgy várom már a premiert!!!
Rayan:Most olvastam a "mozis programfüzetben" , hogy jan. 8-án 23 órától HOGYAN KÉSZÜLT A GYŰRŰK URA: A KÉT TORONY feliratos, ingyenes vetítése lesz (a DPLAZ-ában persze)! Nem tom, hallottatok-e már róla? Nem nézzük meg? Vagy ha igen, bocs, hogy lemaradtam!
Pussssz: Onering

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89574 Írta: Penngaladiel

Esthell írta: Ó, átkozzátok el a szüleimet!

Ez nagyon OFF, de kérlek, kérlek, ne kívánj átkot a szüleidre :nono: Az átok veszélyes dolog ám...
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.429 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére