- Köszönetek: 0
Nézzük meg együtt a filmet
- Supersonica
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Pólusos premierre hol lehet jegyet szerezni?
Én játszottam a játékon a Juventusban, illetve próbáltam a mindenféle médiás ismerőseimet megvesztegetni, egy eredeti Zserbóbeli tortával... hátha kapok így...
- Minerva
- Nem elérhető
Ja, és van előtte vmi werkfilm, szóvel lehet, hogy már hatra oda kéne érni, hogy legyen helyünk... *sóhaj*
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Mike
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Tybald
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Khm, mióta jár a pólus-busz az árpádhíd felé, ez nekem új.....Minerva írta: Keletinél taliznánk mondjuk fél hat vagy 6 körül, és onnan mennénk a Pólus-járattal, viszafelé meg ugyanezzel az Árpád hídig
Ez a város olyan mint én: Nincs benne semmi biztató
- Tybald
- Nem elérhető
Viszont ha lesz valami kocsmázás, dumcsizás mittoménmi a film után oda szívesen megyek én is, másnapra beosztattam magam délutánra úgyhogy ráérek.
Mint azt már megírták Pólustól DP nincs messze, PIROS 96os+kékmetró, ha jön a busz és a metró is nagyobb késés nélkül kb. 1/2 óra, ha nem akkor 3/4 tehát pólusból érdemes rögtön elindulni.
Ha kijöttetek a pólusból a parkoló után a temetővel szemben van egy utca (ahogy a térképet nézem, bánkút utca) a sarkon skoda kereskedés előtte - bent az utcában - áll meg a piros 96-os.
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Augustíne
- Nem elérhető
Szerintem találkozzunk minél előbb, és legfeljebb +várunk titeket is!
ORLANDO 4ever!!!!
- Elanor
- Nem elérhető
Ring-bearer írta: Most jan 8-a éjjel lesz?
Mert én tisztán csütörtökre-péntekre emlékszem, de az szerda!
Most a premierre gondolsz? Mert az szerda-csütörtök éjszakáján lesz! (pontosan csütörtök 00:01 perckor kedzőik asszem... mivel a filmpremierek mindig csütörtökön vannak )
I feel complete when I feel sick inside
- Ringbearer
- Nem elérhető
Mert én tisztán csütörtökre-péntekre emlékszem, de az szerda!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Minerva
- Nem elérhető
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Minerva
- Nem elérhető
- Irunien
- Nem elérhető
Jajj, Istenem.... :bawling:
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Min, a piros 96-os busszal el tudtok jönni az Újpest Központig (kb. 20 perc), onnan meg metróval pár perc a DP. Itt a busz menetrendje:Minerva írta: Jaj, ne talizzunk 10-kor, mert akkor ér véget a díszpremier ;o) és nem fogok odaérni a Pólusból... Illetve Sillel nem fogunk odaérni.... Qrva messze van a Plazától...8O :bounce:
www.bkv.hu/busz/96gyors.html
Javaslatom: találkozzunk a mozi előtt fél és háromnegyed 11 között, de akkor mindenki legyen pontos, aki késik, az feltétlenül jelezze Rayannak!!!
- hedge_hog
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Minerva írta: Asszem Brandír, Angelina, Sil, én, és a többiekre nem emlékszem...
Hol lehetett jegyeket nyerni? 8O
~ Une lumi
- Minerva
- Nem elérhető
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
Istenem, de várom!! Csak engedjenek el reggelig a szüleim! Hol lnnénk reggelig, még mindig nem tudjátok?!
MÁR CSAK:
4 NAP
6 ÓRA
ÉS
11 PERC!!
ORLANDO 4ever!!!!
- Rayan
- Nem elérhető
Tőlem mehet a werkfilm EZ ESETBEN jó lenne, ha mindenki úgy számolna az idejével, hogy fél/háromnegyed 11-re ott van. Könyi, ne fél 12-kor essetek be, mert 77 embert baromi nehéz számon tartani. Kösz :biggrin2:
Galad, kitalálunk valamit. Max. leverjük a biztonsági őrt, és ott alszunk a Plazában.
Earendil, a puccparádét úgy értettem, hogy "menetkészen". Mindenki abban és olyan állapotban jön, amiben akar, részemről azért megtisztelem annyival PJ-t, hogy lezuhanyozom a premierre Reklámpólók -és gatyák jöhetnek minden mennyiségben, sőt: "PJ rulz" "Szauron rulz" "Legolas rulz" "TTT rulz" feliratokért ingyé puszi jár. Megéri, nem? A puszikat természetesen díszvendégünk, Orlando Bloom osztogatja (oké, abbahagytam)
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Mike
- Nem elérhető
- Tybald
- Nem elérhető
1. Werkfilmet minden teremben lenyomják a vetítés előtt, vagy az külön project?
2. XV. ker. Újpalota felé megy-e valaki majd haza?
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Niphredil/Szméagol írta: 10-kor? Jaj, ne, akkor ér be a vonatom! De lehet, hogy van korábbi is, az a werkfilm nagyon jó lenne! Leírnátok még 1x, hogy hogyan lehet a DP-hez metróval eljutni? Jó lenne az az időtöltés, nincs kedvem órákat ücsörögni vhol egyedül.
Niph, hová érkezik a vonatod?
Nyugatitól 3. (kék) metróval Újpest felé, a Gyöngyösi utcánál kell leszállni, és előrefelé kimenni, onnan ki van táblázva.
Keleti v. Déli: 2. (piros) metróval a Deák térig, átszállni a 3. (kék) metróra a fenti variáció szerint.
Én sem tudok hazamenni, úgyhogy legalább ketten leszünk, akik végigbulizzák az éjszakát
- Tündekö/Myrtus
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Do not stand at my grave and weep.
I am not there, I do not sleep.
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
[size=9:1f3go5h4]Esthell szülei igenis elátkozva.[/size]
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Arról az elővetítés vagy miszöszről énisolvastam vhol...
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Onering
- Nem elérhető
Úgy várom már a premiert!!!
Rayan:Most olvastam a "mozis programfüzetben" , hogy jan. 8-án 23 órától HOGYAN KÉSZÜLT A GYŰRŰK URA: A KÉT TORONY feliratos, ingyenes vetítése lesz (a DPLAZ-ában persze)! Nem tom, hallottatok-e már róla? Nem nézzük meg? Vagy ha igen, bocs, hogy lemaradtam!
Pussssz: Onering
"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Ez nagyon OFF, de kérlek, kérlek, ne kívánj átkot a szüleidre :nono: Az átok veszélyes dolog ám...Esthell írta: Ó, átkozzátok el a szüleimet!