LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

Több
19 éve 9 hónapja #242746 Írta: Ardathon
Ardathon válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

Cerebrum írta: :oh: Úh, ehhez két Gandalf is kevés volna... :) Pedig csak 'könnyű' fokozaton játszom... Nincs valamilyen megduplázó varázslat? :D

Háát varázslat nincs de akkor letudod szedni az ostromtornyokat ha a oda fucc és lelövöd öket. De ha ez sem sikerül a középső falon felehet menni a toronyba és két lövéssel le lehet szedni az ostromtornyokat.( A Nazgul lehet hogy elviszi az emberedeidet de foglalkozz vele mert ha lelövöd a Nazgult porrá zúzza a falat és akkor nem tudsz elmenni csak lenn.)
:gimliaxe:

"Ha bajnok akarsz lenni edz is annyit mint egy bajnok!!!"

s6.bitefight.hu/c.php?uid=30021

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja #242707 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
:o h: Úh, ehhez két Gandalf is kevés volna... :) Pedig csak 'könnyű' fokozaton játszom... Nincs valamilyen megduplázó varázslat? :D

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja #242670 Írta: Gilg (Gwindorn)
Nekem is sokáig tartott megcsinál ezt a pályát. Az ostromtornyokat az előtt kell lelőni, mielőtt beérik a falat. Újra kéne játszanom a pályát, hogy pontosabbat tudjak mondani, viszont nincs nálam a játék... :roll:

Több
19 éve 9 hónapja #242657 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Oké, közben túljutottam... :) Ahhoz a pályához viszont, mikor Gandalffal kell ide oda rohangálni, és az ostromlétrákat ellökdösni, tudtok vmilyen jó taktikát? Mert folyton megszívom, és az orkok bejutnak... Ja, és itt az ostromtornyokkal is kéne vmit csinálni?

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 9 hónapja #242623 Írta: Cerebrum
Na, elakadtam... :? Azon a pályán vagyok, amikor a Holtak Királyát kell legyőzni, majd menekülni miközben omlik be az egész barlang... El is jutottam odáig, hogy újra megtaláltam Aragornt és Gimlit, és együtt gyakjuk a holtakat, ám egyszercsak kövek zúdulnak arra a részre és kipurcanok... Mert addig ugye nem tudok továbbjutni egy nagy sziklától, míg nem végzek az összes ránk támadó holttal...

Itt az lenne a lényeg, hogy a lehető leggyorsabban gyilkolászam le az ellent, mielőtt beomlik ez a rész is? Legalább háromszor estem neki ennek a pályának, de csak nem megy... :roll: Valami ötlet?

Több
19 éve 9 hónapja #242514 Írta: Cerebrum
Én tegnapelőtt 3990-ért vettem meg a The Return of the King-et a MediaMarkt-ban, Szegeden. A Battle for Middle-Earth úgy 12990 körül mozog, ha jól emlékszem...

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 9 hónapja #242485 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
ööö nem tom illik-e ezt megkérdezni :oops: de kb mien árba vannak ezekaz újabb GyU-s játékok mostanság? :?: (sajna városkánkban nem kap6óak így nem tudom megnézni :? )
Köszi ha tudtok válaszolni! :)

Több
19 éve 9 hónapja #242476 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

Cerebrum írta: Nem tudjátok a Rotk-ban hogyan lehet elérni a többjátékos módot? :roll: Amúgy király a játék... :) Észrevettétek, hogy az átvezető videókban több olyan részletet is van, amik nem szerepelnek a filmben?

Először végig kell vinni egyedül. :wink: Bizony, jók azok a videók! :D

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
19 éve 9 hónapja #242448 Írta: Cerebrum
Nem tudjátok a Rotk-ban hogyan lehet elérni a többjátékos módot? :roll: Amúgy király a játék... :) Észrevettétek, hogy az átvezető videókban több olyan részletet is van, amik nem szerepelnek a filmben?

Több
19 éve 9 hónapja #241734 Írta: Toma gazda
Monty Python's Quest for the Holy Grail nevű játék számítógépen megvan valakinek? 96 os játék

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 10 hónapja #239356 Írta: .Elessar király.

Ulmo írta: Egy kedves új fórumos segítséget kér. Próbáljatok választ adni neki. Köszi.

Army írta: Nem tudjátok hogy hogy lehet neten jáccani a battle for middle earth-vel :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

A www.bfme.hu oldalon kaphatsz választ a fóumban.

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 10 hónapja #238363 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Egy kedves új fórumos segítséget kér. Próbáljatok választ adni neki. Köszi.

Army írta: Nem tudjátok hogy hogy lehet neten jáccani a battle for middle earth-vel :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Több
19 éve 10 hónapja #237357 Írta: Ner'Zhul
Ner'Zhul válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Üdv!

Én nem is oly rég játszottam egy LOTR játékal, a játék neve Battle Of The Middle-Earth, nagyon jó stratégiai játék, Mordoral, Isengardal, Rohanal, Gondoral játszotam egy cseppet.
Következő az észrevételeket véltem felfedezni a játékban.
Hátha esetleg szerény beszámolómal is elárulhatom azt a tapasztalatott melyet a játékban szereztem, s talán másnak is megtetszik ezen játék.
- Mordor, nagyon jók, viszon könnyen sebezhetők, hiába ingyenesek az Orkok, könnyen megölhetik őket, DE kis idő után Hegyi Trollokat is lehet gyártani, nekem ezek tetszettek meg a legjobban, egy ütésel ... csapásal, leteríthetem több katonát is egyszerre, fákat is ki tudtam dönteni, de mind ezt überelte a Nazgűlok ereje. A Nazgűlokal, szárnyas lidércükel szinte nem akadt ellenségem. mindösze 3 Nazgűlt tudtam csinálni, az egyik a Wich-King volt, a lidércekkel, el tudtam üzni az embereket szörnyű sikolyuk által. De ez mind feledésbe is merült mihelyst alkalmam nyílt megídézni egy hatalmas Balrogot .... ellenségem nem marad sokáig meg :)
- Gondor, a gondoriakban az tetszett hogy eggyes pályákon várfalakkal,s várkauval rendelkeznek, és ezt akár mikor be tudom zárni, ha itt az ellen, a gondori harcosok nagyon erősek, páncéljaikat, ha kell meg lehet erősíteni és így nagyából egy kissebb csoport is le tudta verni ellenségem.
A Lovasok egyszerüen hatalmasak voltak, mindíg letaroltam ellenségeim egy kissebb csoport lovassal, aztán pedig harcosaimal utolsó csapást mértem rájuk, de persze, egyik csapat sem jó hősök nélkül. Én legjobban Gandalfot kedveltem meg a játékban, egy varázslatával, pótolni tudta egy egész seregnyi harcosom, s lovasom, Wizard Blast támadásával szó szerint szétrepültek az ellenségeim. Szerintem az egész játékban Gandalf a legerősebb karakter.
-Rohan, nos, rohan "harcosai" ... elég gyengécskék, de mihelyst elegendő aranya van az embernek nincs akadály, meg lehet idézni Legolast, nos, ő lehengerlően gyorsan tudott támadni, csak röpködtek a nyilak, Aragornal, szinte mindenki meg lehetett ölni. A Lovasokal természetesen le lehetett taroli az ellent, de később ... irdatlanul megmutatkozik Rohan ereje. Eljön az idő hogy elegendő anyagi háttérel rendelkezünk és meg lehet idézni az enteket, azokat pedig természetesen tűzellehet csak megölni, de a sima rendes fizikai támadás eredménytelen ezen entek ellen, de ha jelentős mennyiségű tűz éri őket ... akkor már kár értük.
Mivel, ha meggyulladnak akkor azokat már gyógyítani nem lehet, legalábbis hiba, mivel ez az égetés folyamatosan szívja az életerejét az Entnek. Szilszakált is meg lehet idézni, de nem sokkal erősebb, a többi entnél, úgyan úgy tudd hatalmas köveket dobálni irdatlan nagy távolságról.
- Isengard, na velük játszottam a legkevesebbet, Uruk-haiokal lehetett menni, ez a csoport azért nem tetszett mivel csak mindössze 2 hőst lehetett idézni, Szarumánt, és Lurtz( Az Uruk-hai aki megöli Boromirt).
De ostromfegyverzetei ... bámulatosak, egy bombát le lehet rakni akárhová az ellenség nem pusztítja el, és egy másik erre specializálódott Urukal ezt fel tudtam robantani, de persze erre szokott számítani az ellen, és ezt észre szokta venni ( a gép valami oknál fogva még a vak térképen át is lát ... szemétség :evil: ), de ha sikerül, akkor ... oda az ellen, mindössze egy figyelem eltereléssel könnyen fel lehet robantani az ellenség főhadi szállását.

Ennyi, nagyából. Lord Of The Rings - Battle Of The Middle-Earth.

Több
19 éve 10 hónapja #236026 Írta: Ardathon
Ardathon válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

Galmir írta: Hali!

Én elakadtam a LOTR:ROTK pc-s játékban: Pellenor mezejét nem tudom megcsinálni + Banyapókot nem tudom kinyírni. Ha valakinek van mentett állása, nem tudná valahogy elküldeni nekem, vagy felrakni a netre?
Gandalffal végig vittem.

BUÉK!

Pelenor mezején gyorsan kell futkozni az egyik oldalról a másikra.
A banyapóknál pedig ne dobáld meg és ne lőj rá amikor a falakon mászkál helyette inkább a kis pókokat öldököld csak akkor támagy a banyapókra ha a kicsiket megölted.
BUÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Több
19 éve 10 hónapja #235942 Írta: Galmir
Galmir válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Hali!

Én elakadtam a LOTR:ROTK pc-s játékban: Pellenor mezejét nem tudom megcsinálni + Banyapókot nem tudom kinyírni. Ha valakinek van mentett állása, nem tudná valahogy elküldeni nekem, vagy felrakni a netre?
Gandalffal végig vittem.

BUÉK!

Hallgatni arany.

Több
19 éve 10 hónapja #235407 Írta: .Elessar király.

Olosta (Aelalin) írta: Köcce! Sikerült megcsinálni.
Viszon elkezdtem vele játszani, és a Móriás pályánál egyes karakterek nem jelennek meg, meg a "goblinok" sem (van ami látható, de van, ami nem). Ez miért van? És hogyan lehe, megjeleníteni őket? (Úgy értem, bizonyára driver, vagy vmi ilyesmi hiba lehet -- a Sims 2-nél is ugyanezt csinálja.)

próbáld meg újratelepíteni egy másik serial kóddal.

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 10 hónapja #235367 Írta: Ardathon
Nincsen valakinek kódja a LOTR war of the ring-hez.

Több
19 éve 10 hónapja #235363 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

Mornambar írta:

Viszon elkezdtem vele játszani, és a Móriás pályánál egyes karakterek nem jelennek meg, meg a "goblinok" sem (van ami látható, de van, ami nem). Ez miért van? És hogyan lehe, megjeleníteni őket? (Úgy értem, bizonyára driver, vagy vmi ilyesmi hiba lehet -- a Sims 2-nél is ugyanezt csinálja.)

:)
Így védekezik a játék a crackek ellen. Főleg a korábbi ilyen kalózverziókon jelntkezik ez a probléma

Megoldás: letölteni egy újjabbat :?

Akkor inkáb végigjátszom így. Köszi.

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
19 éve 10 hónapja #235308 Írta: Mornambar

:)
Így védekezik a játék a crackek ellen. Főleg a korábbi ilyen kalózverziókon jelntkezik ez a probléma

Megoldás: letölteni egy újjabbat :?

Több
19 éve 11 hónapja #235058 Írta: Balázs-babó
Kinek van meg a The Hobbit szgépes játék?? :? :? :? :? :?

Ha Tolkien-t olvasok, olyan mintha elkerülnék ebből a bajos világból egy vágyott, jobb világba!

Több
19 éve 11 hónapja - 19 éve 10 hónapja #234973 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Sziasztok!
Én most kaptam meg a Third Age-t, és egy kis segítségre lenne szükségem tapasztaltabbaktól. :roll:
Mi alapján osszam el a szintlépéskor kapott pontokat? Mert gondolom nem egyenlően érdemes.
És van valami jó tipp, hogyan éljem túl az 'Eregion Moria Lake'-et?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 11 hónapja #234877 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

Elküldve: Szo Dec 25, 2004 6:39 pm

Thalion írta: Ki tudja azt, hogy hol van a harmadik fa a Lord of the rings war of the ring lothlorienes pályáján. Előre is kösz.

Idemásolva a Középfölde/ Kérdések topicból

[size=9:3bl6gw34]Sorry a moderátoroktól, jöhetnek a kövek[/size]

Több
19 éve 11 hónapja #234602 Írta: .Elessar király.

Nem tudom, nekem semmi ilyen problémám nem volt és már végig is csináltam a játékot, a jó és a rossz oldalon is.

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 11 hónapja #234204 Írta: Olosta
Köcce! Sikerült megcsinálni.

Több
19 éve 11 hónapja #234137 Írta: .Elessar király.

Olosta (Aelalin) írta: Sziasztok!

Ma megkaptam a Battle for Middle-eart-ot, Dvd-n (nem eredeti).
Nagy nehezen feltelepítettem. Mikor el akartam indítani, azt írta ki, hogy tegyem be a helyes cd-t (1 db dvd-n van az egész). Gondoltam, hogy crack-kelni kéne, de nem találtam a dvd-n crack fájlt.
Tud nekem vaki segíteni? Hol van az a crack fájl? Vagy mit csináljak, hogy fusson a játék?
Előre is köszi!!!

Ha neked is ugyanaz van meg, mint nekem, akkor a HOODLUM nevű mappában keresd. Ott van egy info fájl: az a kód
és ott egy game nevezetű fájl:az a crack.

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 11 hónapja #233980 Írta: Olosta
Sziasztok!

Ma megkaptam a Battle for Middle-eart-ot, Dvd-n (nem eredeti).
Nagy nehezen feltelepítettem. Mikor el akartam indítani, azt írta ki, hogy tegyem be a helyes cd-t (1 db dvd-n van az egész). Gondoltam, hogy crack-kelni kéne, de nem találtam a dvd-n crack fájlt.
Tud nekem vaki segíteni? Hol van az a crack fájl? Vagy mit csináljak, hogy fusson a játék?
Előre is köszi!!!

Több
19 éve 11 hónapja #233176 Írta: Mornambar
Demo majd csak pár hónap múlva, de lesz

Készül a magyarítás!
www.bfme.hu

(én is segíteni akartam, hogy pl. a képek feliratait átírjam, de már be volt töltve az állás :( :cry: ...)

Több
19 éve 11 hónapja #232376 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Jól veszem ki, hogy itt a Battle for Middle-Earth játéknak valami extra kiszereléséről van szó? :roll:
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... l_1102.php
www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B ... 88-4374926

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 21 órája #229537 Írta: .Elessar király.

Ilúvatar Gyermeke írta:

.Elessar király. írta: A The Battle for Middle-Earth demója mikor jelnik meg?

A hivatalos honlapon már egy ideje rajta van: Katt ide
[size=9:grkbbnie]*link szerkesztve by Ery*[/size]
(Quicktime kell hozzá.)

Ez csak a demoról egy video, nem pedig maga a demo. Ezt a videót meg már amúgy is láttam.

rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 1 napja #229528 Írta: Ilúvatar Gyermeke

.Elessar király. írta: A The Battle for Middle-Earth demója mikor jelnik meg?

A hivatalos honlapon már egy ideje rajta van: Katt ide
[size=9:2yo0ms17]*link szerkesztve by Ery*[/size]
(Quicktime kell hozzá.)

There is no reality. Only perception.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.620 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére