Állatbarátok
- Niph
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ha szabadon van eresztve össze-vissza csivitel repül és imád mindent szétszabni a csőrével.Amúgy meg nagyon "értelmes" és nagyon ügyes!!!
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
A HUGOMÉK TALÁLTAK EGY KISKUTYÁT AKINEK GAZDIT KERESÜNK!! LEhet, hogy a hugom barántnőjének a mamája tud neki majd gazdit, de ha nem akkor baj van.. a menhelyek nem veszik be, nálunk pedig nem huszem, hogy el fog férni ha megnő (különebn megtartanánk!)
Szóval kérek mindenkit aki tudna neki helyet az szóljon!!! Ja és a menhely nem vette be.. :/ Mert ilyen apró állattal nem foglalkoznak..
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Beren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Vewy írta: Egyébként az milyen jól nézhet ki, amikor az eredeti környezetükben együtt bandáznak a hullámos papagájok!
Hát, azok nem ilyen szép tarkák, egyforma mind. Bár gondolom ott is szöknek meg kitenyésztett tarkák, és keverednek...
De pár éjszakát még bírni fog. Az első igazi fagyoknál fog elpusztulni szegény.
Voltak hullámos papagájaim, kés sötétkékes-lila példány, és felneveltek 2 halványkék fiókát.
Barátságot kötött a madarakkal meg a vadakkal, s azok segítették és nem árulták el, s attól kezdve Beren nem evett húst.
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Még a végén fórumot indítanakArtemisz (Erenya) írta:
Vewy írta: Egyébként az milyen jól nézhet ki, amikor az eredeti környezetükben együtt bandáznak a hullámos papagájok!
Anyukám is pontosan ezt mondta, mikor megláttuk ezt a kis szökevényt!
- Artemisz
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Anyukám is pontosan ezt mondta, mikor megláttuk ezt a kis szökevényt!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Vewy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Amúgy ezt nem ritkán csinálják a meglógott papagájok, mivel társas állatok, és beállnak a verébbandába. Én is láttam már ilyet. Én is meg akartam fogni, de kb. 5 éves voltam akkor.
Egyébként az milyen jól nézhet ki, amikor az eredeti környezetükben együtt bandáznak a hullámos papagájok!
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Miért nem vitted haza, én tuti azt csináltam volna. Igy szvsz meghal kint az utcán, ha valaki haza nem viszi...Artemisz (Erenya) írta: Én meg mászkálok a minap a városban, és nézem, milyen festékbe feküdt bele ez a szerencsétlen veréb, hogy ilyen élénk türkizzöld lett a hasa?!! 8O
Nézem jobban, hát, látom, hogy egy hullámos papagáj! Ott, a verebek között!!! Őrület!
Ez azért szomorkás, mert éhenhalni nyilván nem fog, hasonló dolgokat eszik, mint a veréb, de még pár éjszaka, és tutira megfagy...
Látnotok kellett volna! Ilyen élénk türkizszínt festeni nem lehetne! Mint egy kicsi ékszer! Csak a háta volt olyan szürkésfakó, ezért néztem az avarban először verébnek...
- Narmo
- Nem elérhető
Artemisz (Erenya) írta: Én meg mászkálok a minap a városban, és nézem, milyen festékbe feküdt bele ez a szerencsétlen veréb, hogy ilyen élénk türkizzöld lett a hasa?!! 8O
Nézem jobban, hát, látom, hogy egy hullámos papagáj! Ott, a verebek között!!! Őrület!
Ez azért szomorkás, mert éhenhalni nyilván nem fog, hasonló dolgokat eszik, mint a veréb, de még pár éjszaka, és tutira megfagy...
Látnotok kellett volna! Ilyen élénk türkizszínt festeni nem lehetne! Mint egy kicsi ékszer! Csak a háta volt olyan szürkésfakó, ezért néztem az avarban először verébnek...
Hali!
Hasonló esettel már én is találkoztam.. 8évvel ezelőtt kb. Keresztanyum fogott a tyúkokólban egy sárga példányt. Gyurinak neveztük el. Nagyon aranyos volt. Elhozták hozzánk és papám örökbe fogadta. Elválaszthatatlanok voltak.. Ha papámék a nyaralóba mentek,vitték a madarat is. Ha a kalitka ajtaja ki volt nyitva az udvaron, akkor sem repült el. Tudott pár szót,főleg a nevét hangoztatta. Sajnos Gyuri már nem beszél többet..
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Elkapta a madárinfluenzáttrinkler/niotissza írta: Nekem van egy hullámos papagájom (Potyóka a neve, mert mindenki Pityukát mondott, és ez frankón rímel rá, arról nem is beszélve, hogy így a legfőbb tulajdonságáról lett elnevezve ), aki egész máshogy kreatív...Egész nap szabadon van a szobában, és ha unatkozik, rászáll a billentyűzetre kezet csipkedni.
Viszont elég sokat tüsszög. Lehet, hogy megfázott??
- Trinkler
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Viszont elég sokat tüsszög. Lehet, hogy megfázott??
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
- Zarándok(Mist)
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Nos egy ilyen tehetség-kutató nem lenne túl jó, mert túl sok tehetséges állatka lenne.
A húsos téma, pedig, ha jön, jön. Álszentség nem beszélni róla. Bár belép egy GreenPeace aktivista, akkor bajban vagyunk. Talán ezért nem szeretem a GP-t, mert olyan fanatikus. Ott az a minimum, hogy vega legyél. De végülis szeretem a fanatikusokat! Az álszentség rosszabb.
A legdurvább, amikor a kettő együtt lép fel...A GP valszeg jó példa erre, bár ne általánosítsunk
a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Nos egy ilyen tehetség-kutató nem lenne túl jó, mert túl sok tehetséges állatka lenne.
A húsos téma, pedig, ha jön, jön. Álszentség nem beszélni róla. Bár belép egy GreenPeace aktivista, akkor bajban vagyunk. Talán ezért nem szeretem a GP-t, mert olyan fanatikus. Ott az a minimum, hogy vega legyél. De végülis szeretem a fanatikusokat! Az álszentség rosszabb.
- amberblood
- Nem elérhető
"Szép a tavasz és szép a nyár is,
de szebb az ősz s legszebb a tél..."
/J.A./
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
A legjobban egy csimpánzot szeretnék, akit megtanítanék a jelbeszédre. ..
- Narmo
- Nem elérhető
Aldaron (büzsü) írta:
Szerintem kellett volna neki adni egy huzatot... így, hogy nem adtál, biztos tehetségkutatóhoz ment, hogy megmutassa a tudását... Szép tőled iazán: belefolytani egy macskába az ambiciójátamberblood írta: anno volt egy macskám, aki fogott nekem egeret, szépen oda is adta, és nézett rám, de azt hiszem, megértette, hogy mindketten akkor járunk legjobban, ha ő eszi meg...
...aztán rigókat fogdosott és összetollazott mindent... párnát akart nekem csinálni???? :hein:
Hagyni kell az állatkát kibontakozni! A sutyám rendszerint színészkedik. Általában a Mickey Mouse-t adja elő teljes átéléssel. Ez abból áll,h ha macskát lát menekül.. de hagyni kell kibontakozni Ilyenkor általában a hátam mögé oson és onnan figyeli az eseményeket. Sajnos a teljes film még még nincs kész,de van pár felvonás.
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Szerintem kellett volna neki adni egy huzatot... így, hogy nem adtál, biztos tehetségkutatóhoz ment, hogy megmutassa a tudását... Szép tőled iazán: belefolytani egy macskába az ambiciójátamberblood írta: anno volt egy macskám, aki fogott nekem egeret, szépen oda is adta, és nézett rám, de azt hiszem, megértette, hogy mindketten akkor járunk legjobban, ha ő eszi meg...
...aztán rigókat fogdosott és összetollazott mindent... párnát akart nekem csinálni???? :hein:
- bea/mag
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta: On. tegnap este a cicánk fogott anyukámnak egy egeret, és letet elé, hogy egye meg.. kikerekedett szemmel nézte, mikor fog már neki anyukám, és tisztára úgy biztatta, mint a kicsijeit szokta.. szegény anya pesrze nem ette meg, de mélyen elnézést kért a cicától...
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Narmo
- Nem elérhető
Holtak vezére írta: nem akarom én megenni, de valamivel le kéne már öblíteni a hústeát
De az nem csak hústea.. legalábbis azt mondtad sajt is volt benne.Tehát az már sajtoshústea
- amberblood
- Nem elérhető
(amúgy Changeling vagyok... vagyis voltam... )
anno volt egy macskám, aki fogott nekem egeret, szépen oda is adta, és nézett rám, de azt hiszem, megértette, hogy mindketten akkor járunk legjobban, ha ő eszi meg...
"Szép a tavasz és szép a nyár is,
de szebb az ősz s legszebb a tél..."
/J.A./
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Phaedra: a cicád nagyon cukiiii... *olvad*
'Is there anybody out there?'
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Ez jó volt ... minkettőPhaedra/Namarie írta: Off.
Betelefonál a nyuszika a heneteshez:
-Te, mondd, van neked tyúklábad:
-Van.
-És kakastarajad?
-Az is van.
-Malacfüled?
-Van.
-Marhanyelved?
-Igen, az is van. És van még ezen kívül libamájam, marhafaroktövem, és marhalábszáram is.
-De ocsmány egy állat lehetsz.....
On. tegnap este a cicánk fogott anyukámnak egy egeret, és letet elé, hogy egye meg.. kikerekedett szemmel nézte, mikor fog már neki anyukám, és tisztára úgy biztatta, mint a kicsijeit szokta.. szegény anya pesrze nem ette meg, de mélyen elnézést kért a cicától...
- Namarie
- Nem elérhető
Betelefonál a nyuszika a heneteshez:
-Te, mondd, van neked tyúklábad:
-Van.
-És kakastarajad?
-Az is van.
-Malacfüled?
-Van.
-Marhanyelved?
-Igen, az is van. És van még ezen kívül libamájam, marhafaroktövem, és marhalábszáram is.
-De ocsmány egy állat lehetsz.....
On. tegnap este a cicánk fogott anyukámnak egy egeret, és letet elé, hogy egye meg.. kikerekedett szemmel nézte, mikor fog már neki anyukám, és tisztára úgy biztatta, mint a kicsijeit szokta.. szegény anya pesrze nem ette meg, de mélyen elnézést kért a cicától...
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Beren írta: És nem hústea, dögtea.
A hústea tábori poén
Our knees do not bend easily
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Elég csak a mangalicára nézni, és minnyá elmegy az ember étvágyaBeren írta: Szerintem ránézésre a malac, a csirke, a marha, a pulyka sem ehetőbb mint a borz... És nem hústea, dögtea.
- Beren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Barátságot kötött a madarakkal meg a vadakkal, s azok segítették és nem árulták el, s attól kezdve Beren nem evett húst.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ezebnkívül engedély nélküli elkapása vadorzásnak számít és lecsuknak.
Továbbá szigorúan védett állat, úgyhogy a kulcsot is eldobják.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Lora
- Nem elérhető
vsz nem nagyon....legalábbis én biztos nem enném meg.....
Gyöngycem (voltam valaha)