-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Szavazás
-
Kit sirattál meg leginkább?
Szavazás: Kit sirattál meg leginkább? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Beleg Cúthalion |
|
10 |
5.8%
|
Túrin Turambar |
|
12 |
7%
|
Nienor Níniel |
|
13 |
7.6%
|
Finduilas |
|
2 |
1.2%
|
Húrin |
|
2 |
1.2%
|
Beren |
|
8 |
4.7%
|
Fingolfin |
|
12 |
7%
|
Gollam |
|
25 |
14.6%
|
Boromir |
|
29 |
17%
|
Théoden |
|
12 |
7%
|
Aragorn |
|
24 |
14%
|
Arwen |
|
15 |
8.8%
|
Thorin |
|
7 |
4.1%
|
Szavazók száma: 44 ( Turlas, Nóli i linantea, Kici Szméagol, Arlith, Artemisz ) Bővebben
Luinglín, Bregalad, Zacharias, myfairlady, Cúthalion, Rubincsillag, Finwe, Morwen (TV2-Chat), Szófia, Meleth_lin, Ellana, Nilraen, Lyana, brokkoli, Laurea, Arquen, Hattori Hanzo, Ringil, Manndil, Eönwë, jinx, Misteq, Nimashilin, Ghargoqurk, nido, virágocska, Telperien(Ithil), @One, Alasse Númenesse, Mimy14, Merwen, mogy, Nienor N., Arden Borough, Coralie, Géza, Gyémánt_Hajnal, Saczy, Prérifarkas
|
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
|
Kevesebb
Több
-
-
Köszönetek: 0
-
-
-
-
21 éve 9 hónapja #103720
Írta: Léli
Aragorn? Szerintem a haláln nem helet sírni... (Aragornista vagyok pedig) Úgy értem, a halála nem megrázó, váratlan, vagy kétségbeejtő. Maga választotta ki (nagyjából) az időpontot, így nincs befejezetlen dolga, teljes életet élt, teljes és jó királyhoz méltó életet. Szerintem ez elég ahhoz, hogy a halála inkább megnyugtató, békés elmúlás legyen, mint szörnyű vég...
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kevesebb
Több
-
-
-
-
-
21 éve 9 hónapja #103716
Írta: Gollam
És hol van Gríma??? Pedig őrá is szívesen szavaztam volna...persze cakisz Szméagol után
)
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kevesebb
Több
-
-
-
-
-
21 éve 9 hónapja #103680
Írta: Lora
Hát Aragorn......Trufa miért nincs itt?????????
Rászavaztam volna...
Gyöngycem (voltam valaha)
Kevesebb
Több
-
-
-
-
-
-
21 éve 9 hónapja #103660
Írta: Ryana
Hmmm, én vagyok az elsőaki ide ír?
Nos, engem Aragorn halála nagyon megrázott.
Kedvenc szereplőm.
Sokak meg nem teljesen tiszták számomra, hogy kik... Szóval csak a GyU-t olvastam, tehát ilyen téren hiányos a tudásom.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Kevesebb
Több
-
-
-
-
-
21 éve 9 hónapja #103657
Írta: svindler
A mostani szavazásban arra keressük a választ:
Kinek a halála szomorított el legjobban? Kit sirattál meg leginkább?
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Szavazás
-
Oldalmegjelenítési idő: 0.148 másodperc