- Köszönetek: 0
Beszélgetések
- Náda
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
hogy vagytok fingoniták?
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Ryana
- Nem elérhető
Ugye mindenki nézi a táboros topicot, és értesült róla, hogy a tali helyszíne megváltozott: az Orczy-kertben lesz, ami a Nagyvárad térnél van. A kert bejáratánál találkozunk 11-kor.
Remélem jöttök sokan! Holnap találkozunk!
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Elder
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 2
- Náda
- Nem elérhető
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Julcsi_
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
" írta: Sziasztok!
És itt következnek a várva várt pontos információk a tábor taliról! smile
A talit augusztus 30-án tartjuk a Rekettyés étteremben. A hely megközelíthető a Kolosy térről induló 65-ös busszal, amivel a végállomásig fogunk menni, és onnan laza 30-40 perces séta után érkezünk meg a helyszínre.
Jó lenne, ha közösen tudnánk elindulni a menetrendszerint 9:46-kor induló busszal, aminek a menetideje 15 perc, ezért ha egy mód van rá kérlek ne késsetek!
A tervek szerint a közös séta 10 órakor kezdődik a Fenyőgyöngye étteremtől (ez a 65-ös busz végállomása), 11-től táboros képek és videók nézegetése és sztorizgatás lesz. Ezek után ha a nemzetségek igénylik, akkor lehet külön elvonulni, saját programot csinálni, stb...
Kaját, ellátmányt hozzatok, de a helyszínen is lehet venni!
(Fizetnünk nem kell a helyért, de ha veszünk 1-2 pohár üdítőt akármit biztosan fognak jobban fognak örülni nekünk.)
argh
- Náda
- Nem elérhető
- Julcsi_
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Először is elnézést, hogy ily sokáig hanyagoltam az internetet, tábor óta fel-le utazom. Most viszont végre egy kis időre tényleg hazaértem, és afféle jó 12 órás alvás után tizenegykor kikúszva az ágyból eszembe jutott, hogy hiányoztok.
Az MSN és e-mailcímeket kicseréltem a csatahajo-kukac-hotmail.com formátumra (ez az enyém, vegyetek fel!), hogy gonosz e-mailcímvadász robotok ne küldjenek Nektek spam-eket. Fórumba ne írjatok @-ot, mert arra ugranak ezek a programok...
Figyelmetekbe ajánlanám továbbá, hogy
Ugye mindenki jön augusztus 30-án? Fingon-köpenyeket ne tessék otthon hagyni!" írta: Üdvözletem!
No. Visszaértem Sočáról, és közzétennék néhány infót - megkésve bár, de törve nem.
1. Tábori tali
Valószínűleg az alább említett Rekettyésben tartjuk, éspedig augusztus 30-án, vasárnap. Igen, szerettük volna szombati napra rakni, de 29-e sajnos országos munkanapnak minősül, a következő szombaton a live-val konkuráltunk volna, és nem akartuk szeptember közepéig halasztani. A helyszín jelenleg 95%-os, a következő pár napban válik 100%-ossá.
2. DVD
A videóanyagokat tegnap kaptam meg, hamarosan nekikezdek bedigitalizálni, és a tábori talira attól függően készül el a DVD, hogy a technika balrogja hányszor/milyen mértékben pofázik ebbe bele. (Illetőleg SÚ felvételei kérdésesek még, de elvileg ő is rajta van az ügyön.)
A képek összeszedése kicsit kínosabb, a Picasából, ha jól láttam, tényleg le tudom tölteni (ezt majd este, otthonról tudom ellenőrizni); aki viszont nem oda rakta fel, azzal valahogy majd kontaktolok, és kisütünk egy eljuttatási formát. A legbiztosabb talán tényleg a DVD-re kiírt, kézbe adott eljárás, ugyanakkor ez a legnyakatekertebb is. Gigabyte-os nagyságrendről beszélünk, itt az FTP már rég nem játszik.
Viszont akárhogy is, én a masterpéldány elkészítéséig tudom vállalni a DVD-t, a sokszorosítást ellenben (mint már jeleztem a vezetőség felé) nem tudom megoldani, ergo erre várok ötleteket, javaslatokat, horribile dictu felajánlásokat.
Volt még valami? =
icke
Nemzetségtalálkozó-ügyben pedig én is lelkes vagyok, csak éppen nagyon elfoglalt. Ez ilyen zsúfolt nyár lett, úgyhogy sajna csak tábori tali után érek rá. A rákövetkező hétvégét (már szeptemberben) a Tolkien-live már lefoglalta, amit amúgy mindenkinek ajánlanék szeretettel, Aeglos az egyik főszervezője! Én mindenképp megyek, főoldalon az infok!
Szóval marad a szeptember, akár a szeptember 11-12-13 (p-szo-vas) egyike? Tudom, az még jó messze van, de gondoltam, kezdjük el időben a körbekérdezést.
Na, várom a válaszokat, addig is puszi!!!
Szerető Nagyanyátok
U.i.: Náda, tényleg lenne krónika? Nahát, aranyba kell Téged foglalni!
argh
- Elder
- Nem elérhető
Még egyszer szeretném megköszönni nektek ezt a tábort. Az elmúlt 3 évben ez volt a legeslegjobb tábora az MTT-nek. Az én msn címem: kozimozi1j-kukac-windowslive.com ,aki fel akar venni vegyen.
Olyan jó mikor itthon végig nézem már vagy századszorra a csapatról készült képeket. Köszönet mindenkinek a hülyülésekért, a chili con carne-ért, a fingonita dalért és mindenért!!!
Csigaház 4 Ever!
Ki a Király! Fingon (és Sanyi)!
- Dindae
- Nem elérhető
Amúgy köszönöm nektek, hogy bár nagyon féltem a tábortól, hogy jó lesz-e és ha igen akkor hogy is lesz... és végül nagyon jó lett, és nagyon nagy szerepetek volt ebben nektek Szóval köszönöm Julcsi, Aeglos, Ryana és Rodarth és remélem lesz nemzetségtali (:
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- andariel
- Nem elérhető
pusszantas
Why do they call it rush our when nothing moves?
- Elder
- Nem elérhető
- Remzy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?
neköss bele a hejesirásomba ;>
- Elder
- Nem elérhető
Nagyon köszönöm mindenkinek ezt a csodálatos tábort!
Nagyon jók voltunk!
Örülök annak h megismerhettem új embereket és h elfogadtatok a hülyeségeimmel együtt.
- fqqdk
- Nem elérhető
code a rat the monster on doom in it
- Ryana
- Nem elérhető
msn: ryana_@freemail.hu . Az email nem ez, az a profilban van.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Aeglos
- Nem elérhető
Egy élmény volt Veletek ez a 11 nap.
Köszönöm mindannyiotoknak!
msn: aeglos'kukac'tolkien.hu
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Metaflora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Miau!
- Köszönetek: 19
- fqqdk
- Nem elérhető
code a rat the monster on doom in it
- Náda
- Nem elérhető
ez msn-en és email is
csak ide is egy kis nyál:
köszönöm nektek hogy veletek lehettem!
-Julcsinak hogy a nagyink volt,és hogy sikerült összetartania minket
-Ryanának,Aeglosnak,Rodarthnak hogy anyuink és apunk volt
-az együtt játszást,a bohóckodást,a nevetést,az alkotást,a Fingon,Fingon,Fingont...,a chili con carne-t,a bulit,és még sorolhatnám!
kívánom hogy mindenkinek teljen a további nyara szépen!
szóltam.
am. a krónikás dolog majdnem teljesen készen van,2 nap hiányzik,azt megírom és akkor elküldöm Julcsinak és majd ő tovább küldi ha gondolja
- Remzy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?
neköss bele a hejesirásomba ;>
- Elder
- Nem elérhető
Náda írta:
kis ifjoncaink (bár nem mintha én sokkal több lennék )Elder írta:
Akkor már ketten vagyunk. :cool:darthpit írta: Életben Zsolti vagyok, 16 eves (úgy látom eddig a legfiatalabb).
Amivel vigyázni kell, az az, hogy fárasztó tud lenni a humorom
(már gyújtottam fel agyat msn-en keresztül).
Szeretek ezen-azon gondolkodni, elkalandozni.
- Náda
- Nem elérhető
kis ifjoncaink (bár nem mintha én sokkal több lennék )Elder írta:
Akkor már ketten vagyunk. :cool:darthpit írta: Életben Zsolti vagyok, 16 eves (úgy látom eddig a legfiatalabb).
- Elder
- Nem elérhető
- Finwe
- Nem elérhető
- Finwe
- Nem elérhető
Ezúttal is szeretnék Nektek jó Utat kívánni és sok szerencsét a Helcaraxén való átkeléshez, ahol mivel a Lámpásokat ledöntötték, zebra meg nincsen (esetleg valami kezdetleges Zebra féleség lehet, melyet Ungoliant hagyott hátra sötét mocskából a fehér havon, amire azonban azt tanácsolom, hogy ne is lépjetek,... no ha valaki dacos természete révén vagy puszta noldaszeszélyből még is rá lép az megtébolyul) arra kérnélek hogy vigyázatok!
Ha valaki ne adj isten lemarad az úton, Eru ne adja elvész, az se aggódjon, legvégső napjainkig dalokat zengünk majd róla s megsiratjuk noldamódra, szoborról meg a fagy gondoskodik, amit csak a végső csatában döntünk majd le...
- darthpit
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Szeretek ezen-azon gondolkodni, elkalandozni, és néha dalolászok,
ez azért van mert nem meríti a telefont amiről hallgathatnám őket.
Kékkel írandó énemről még nincs elképzelésem, csak
annyi hogy a darthpit (igen, kis d vel)nem túl tünde név.
(nem okoz sok gondot kitalálni egyet)
Elcsaljuk a haláltól jogos diadalát. Le nem győzetünk. Tiszta szívvel ugrung két lábbal a pokolba, tudván: Mi újra felemelkedünk!
- Elder
- Nem elérhető
- Náda
- Nem elérhető
áhh ne aggódjatok,sikerült megoldanom hála Gandalfnak,dorwnak és Ankalimonnak!Jöhetek!!!!!!Aeglos írta:
Nagyon sajnálom, Náda!Náda írta: Sajnos nem tudok jönni táborba.Nagyon örültem neki amikor megtudtam hogy veletek lehetek együtt,jó kis nemzetségnek ígérkezett.Remélem jól fogjátok magatokat érezni a táborban!
Mindenkinek jó készülődést és eseménydús napokat kívánok!
Náda
Remélem - ami gondod van - idővel helyrehozható.
Szép nyarat!
- Aeglos
- Nem elérhető
Nagyon sajnálom, Náda!Náda írta: Sajnos nem tudok jönni táborba.Nagyon örültem neki amikor megtudtam hogy veletek lehetek együtt,jó kis nemzetségnek ígérkezett.Remélem jól fogjátok magatokat érezni a táborban!
Náda
Remélem - ami gondod van - idővel helyrehozható.
Szép nyarat!
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Náda
- Nem elérhető
Náda