- Köszönetek: 0
Beszélgetések
- Julcsi_
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Te basszus ECHTE NOLDA vagy, fiam!Dreamer_KF írta: Primadonnaként elvárom, hogy mindenki csodálja termetem, gyors észjárásom, és díjnyertes lovam (még nincs, de csodáljátok csak). Beképzelt fráter vagyok, és azt hiszem, hogy minden, amit csinálok az jó és szép. Természetesen akkor is, ha nem. Pedig de.
argh
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Civilben Balázs, címeres ökör, messzi hírű lókötő és öreg nyugdíjasok riogatója vagyok. Primadonnaként elvárom, hogy mindenki csodálja termetem, gyors észjárásom, és díjnyertes lovam (még nincs, de csodáljátok csak). Beképzelt fráter vagyok, és azt hiszem, hogy minden, amit csinálok az jó és szép. Természetesen akkor is, ha nem. Pedig de.
Megélhetésért terrorizálok embereket, akik miattam nem tudnak aludni, és kirabolják a benzinkutat. Sajnos már több embernek is én mondom meg, mit csináljon, így egyre nagyobb válságba taszítjuk az energetikai iparágakat (de többször mondták már, hogy bankot rabolnak miattam).
Hobbiként iszom és röhögök a legnagyobb viharban jó kalózként (már hamisítanak, lásd tavalyi tábor). Valamint hajlamos vagyok mazochista tettekre ragadtatni magamat (lásd tavalyi tábor). És szeretek kalózlányokat elrabolni és fogva tartani (vigyázz, hamisítják, de amúgy: lásd tavalyi és azelőtti tábor).
Az idei megmérettetés ismét fekete űrt hagy a lelkemben, nem lehetek sem törpe, ork, troll, óriás, sem goblin. És még inni sem lehet. Így kifejezetten léha és hedonista magatartásommal foglak titeket zavarni, sőt, több ízben támad majd világmegváltó ötletem, ami a legkevesebbeknek fog csak tetszeni, de nekik nagyon.
Amúgy meg intrikus dög vagyok, vámpíroktól tanultam.
Ha valamit nem értesz, akkor a készülékeddel van baj, mint írtam fentebb, én tökéletes vagyok.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Aeglos
- Nem elérhető
Naná!Remzy írta: Szal Lacika vok 21 éves van sörhasam meg szakállam és álitolag a facebookon egy teszt végeredményénél az örült eredmény mellet az én képem találhato, aszem ez kezdésnek elég is, nemakarom elijeszteni az uj követöimet a régiek meg ugyis rajonganak értem ^^
Nekem is az jött ki, ne viccelj.
Mi, őrültek, az anoním követőid vagyunk. :cool:
Julcsi intését tényleg vegyétek komolyan, mert sok fűben mászkálás lesz a tábor folyamán, és a vizes fűben pillanatok alatt beázik minden félcipő. Gumicsizma for prezident. Én is beújítok egyet a napokban.
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Julcsi_
- Nem elérhető
Fontos kozlemeny az idojarast illetoen:
Mindenki hozzon ESOKABATOT, ha lehet, GUMICSIZMAT, es vizhatlan, meleg ruhakat! Satrasoknak fokozottan ajanlott felkeszulni a nyari monszunra, ami termeszetesen a tabor ideje alatt is folytatodik majd... :/
argh
- Ryana
- Nem elérhető
Erről a tüttyölt ratyli jut eszembe.Rodarth írta: Egyébként meg olajban tocsmákolt zsírt kell göjhölni mert az jó!
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Rodarth
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Lesz rá alkalom.
Egyébként meg olajban tocsmákolt zsírt kell göjhölni mert az jó!
És most közérdekű közlemény!
Ezen a címen megtaláljátok a Borsod- Volán Menetrendjét, amiben le van írva, hogyan tudtok MISKOLCRÓL lejutni ABAÚJLAKRA, abban az esetben, ha NEM a csapattal jöttök le 9-én. Kérem, h az aki tudja magáról, hogy nem a csapattal érkezik, az írjon nekem PM-et!
Danke schön!
LINK!
teszt.borsodvolan.hu/documents/menetrend...ab/10001__090301.pdf
- Erdariel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Édes Víz és Kacagás!
- Remzy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Üdv hát énis idekukkantok, a csodálatos bemutatkozás nálam is elmarad sajnos nem jön az ihlet ezen az esös vasárnapi napon Szal Lacika vok 21 éves van sörhasam meg szakállam és álitolag a facebookon egy teszt végeredményénél az örült eredmény mellet az én képem találhato, aszem ez kezdésnek elég is, nemakarom elijeszteni az uj követöimet a régiek meg ugyis rajonganak értem ^^
btw Finwe viccesek a velemes fotok, magamra se ismerek :D asse most votl
OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?
neköss bele a hejesirásomba ;>
- Julcsi_
- Nem elérhető
argh
- Finwe
- Nem elérhető
- Dindae
- Nem elérhető
amúgymeg, tejszínhabos csokis... hmm, nem is, vaníliás palacsinta, eperrel a tetején ^^
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Alew
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Sört csak felvetettem, az legyen a törpöké. Meg a hobbitoké. Noldáknak fiiinom félédes-édes fehérbort!
És persze igazy Lángnyelv-whiskey-t.
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Aeglos
- Nem elérhető
Esetleg forrásvizet.
Egy nolda és a sör? Foci nem lesz?
- Alew
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
De mit igyunk? Söröt? Borot? Szeszet?
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Finwe
- Nem elérhető
- andariel
- Nem elérhető
Why do they call it rush our when nothing moves?
- Finwe
- Nem elérhető
- andariel
- Nem elérhető
- Finwe
- Nem elérhető
Jól emlékszem, hogy Te voltál valamelyik Velemi táborba?Bemutatkoznék én is (bár én sajna nem tudok olyan szép noldás bemutatkozást prezentálni:( ). Szóval Szabó Nóri a nevem, 19 éves vagyok, az ELTE alkalmazott közgazdaságtan szakára járok, jelenleg épp vizsgatúlélősdit játszom Egyébként van, aki régebbről ismerhet már (andarielként), de az tényleg régen volt, szóval gondolom azóta változtam picit, úgyhogy íme a bemutatkozás
www.kep.tar.hu/camp/50140588/17714359#2
Te vagy az ott baloldalt? Kíváncsi vagyok:)
- Náda
- Nem elérhető
Nem is,csak tudod mindenki ezt mondja,ezért hangzik unalmasanandariel írta: Szabadidőmben barátokkal vagyok, olvasok, jesszumpepi ez így nagyon uncsalmasnak hangzik
Nóri
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- andariel
- Nem elérhető
Bemutatkoznék én is (bár én sajna nem tudok olyan szép noldás bemutatkozást prezentálni:( ). Szóval Szabó Nóri a nevem, 19 éves vagyok, az ELTE alkalmazott közgazdaságtan szakára járok, jelenleg épp vizsgatúlélősdit játszom Egyébként van, aki régebbről ismerhet már (andarielként), de az tényleg régen volt, szóval gondolom azóta változtam picit, úgyhogy íme a bemutatkozás Hasonlítok magamra. Imádok táncolni, nagyon szeretek énekelni, a zuhanyrózsa ódákat tudna zengeni róla. Könyvekben, zenében mindenfaló vagyok, imádom a danette csokipudingot és a sacher-tortát, van egy macskám, aki tiszta fekete és nagyon őrült (sokban hasonlít a gazdájára...). Szabadidőmben barátokkal vagyok, olvasok, jesszumpepi ez így nagyon uncsalmasnak hangzik szóval majd megismertek szerintem, én már nagyon várom a tábort
pusszancs,
Nóri
- Finwe
- Nem elérhető
Te meg akkor egy...egy...egy DIAGNOSZTA!!!Finwe, Te teljesen BETEG vagy!big_smile
De nem baj, kedvelem az őrült elméket.
És akkor már csak egy harmadik embert kell találni aki eldönti hogy melyik a nagyobb sertés:)
Izé... sértés, bocsánat csak jó húsos visszavágást akartam anélkül hogy fröcsögjön:)
- Aeglos
- Nem elérhető
Három embert kell felsorolni, és a sorrend is számít. Ha megbeszéled valakivel előre, hogy egy családba szeretnél vele kerülni, és egymást jelölitek, akkor 99,99%, hogy összekerültök.
A másik topikban van a lista. Mindenkit jelölhettek, csak Julcsit nem, mert ő nem lesz családban.
A levélben tüntesd fel a nemzetségedet és a saját nevedet is.
- Aeglos
- Nem elérhető
De nem baj, kedvelem az őrült elméket.
Szerintem valami vajon párolt vegetáriánus finomság sült lágysajtokkal és enyhén fűszerezett szószokkal.
Desszertnek valami tejkrémet tudok elképzelni könnyű tésztából készült csokoládés piskóta darabokkal és gyümölcsökkel/gyümölcsszószal.
- Náda
- Nem elérhető
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Finwe
- Nem elérhető
Esetleg egyedi elda recept? Én szerintem égszínkék pisztáciapuding fehér tejszín hab pöttyökkel igencsak felidézné Elbereth édes leheletét:) Vagy ne adj isten tejszínfagylalt keserű mandulával ékkőkehelybe, a Helcaraxén való átkelés emlékére? Nem ez mégsemjó...kisebb zendülést váltana ki és fájó emlékeket. Rátok bízom:)
- Finwe
- Nem elérhető
Eljött az idő, hogy én is bemutatkozzam. Eryalindo vagyok (magányos énekes), 4965-ben születtem valinori időszámítás szerint Amanban, Aule csarnokai mellett éltem gyermekként, ám legtöbbet Valmarban időztem
Ezellohar dombján a Fák fényében énekelve. Hallottam Feanor szavait, ahogy a valák ellen uszított, és mivel fiatal voltam és önfejű gyermekként (30 éves voltam ekkor) jó barátommal Fingolfinnal én is Középföldére mentem. S láttam Araman pusztáin a távoli partokról felcsapó lángokat, amelyekben a telerek hajói vesztek oda, és mi gyalog kényszerültünk átmenni a Helcaraxén...
Civilben András (29 éves) vagyok, vagy szólíthattok Finwének, az Mtt-ben ez a megszokott nevem, nagyon nem szaporítanám a szót, fő tevékenységi köröm az alkotás, szeretek festeni, rajzolni, animációkat (főleg 3d), képregényeket készíteni. Csendes vagyok, szeretek hallgatni, ugyanakkor igencsak szenvedélyes is. Tolkiennel 22 évesen ismerkedtem meg, a filmbe szerettem bele először, mivel alapvetően vizuális vagyok ez elsőre jobban megragadott, a könyvet csak ezután értékeltem igazán és akkor szerettem bele ebbe a világba és ez azóta tart majd valószínűleg halálomig, mert egész életemben szeretnék Tolkiennel foglalkozni, elsősorban alkotóként. A táborban is szeretnék majd előadni saját meséket is ha elkészülök addigra egy kettővel.
Na minden jót!
- Náda
- Nem elérhető
bocsika :/Elder írta: Próbáltam visszafogni magam nehogy megijedjenek. :cool: Most elszúrtad a meglepit. (de mindegy)
- Elder
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Náda
- Nem elérhető
enyhén szólva? még csak finoman fejezeted ki magadatElder írta: Mikor haverokkal vagyok (vagyis az MTT-ben), enyhén szólva hiperaktív vagyok. (Ezt többen is bizonyítják pl.: Náda)