- Köszönetek: 0
Humor
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Szóval a te marhaságod miatt vesztek oda a testvéreim??????????????????
De beléd tudnám állítani a lembasvágó kést... de kinyúvasztanálak.. te, én kitépem a hajadat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ***minősíthetelen tünde káromkodások***
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Noredhel
- Nem elérhető
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Naras
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Theala Vandron
- Nem elérhető
Ery, ez már nagyon kellett!
<:3)~ <:3)~
- Noredhel
- Nem elérhető
Bemondó (Szauron Szája) Jó estét, kedves nézőink, hát képzeljék, botrány van, megindult a háború, vagy mi, én nem is értem, mi van, de ott van a helyszínen tudósítónk, Shurg Péter, itt is van a vonalban, szervusz kérlek, mi a helyzet?
Shurg Péter (ork mikrofonnal, megjelenik, háttérben ostrom, tűz, rohamozó orkok, ostromgépek, gondori katonaság, miegyéb) Szervusz Száj, jó estét, kedves nézők, hát itt óriási káosz van, ugyanis a békés mordori szimpatizánsok idevonultak ma este... (vágókép: orkok gyújtónyilakat lődöznek, SZEMes zászlókat lobogtatnak és üvöltenek), tehát békésen kifejezni óhajukat, hogy a Helytartó adja át posztját Szauronnak... miután kiderült, hogy hazudott neki, mert igenis lepaktált a fia révén a tündékkel, meg a valák követeivel meg minden!
Kéremszépen, itt épp felém jön egy csomó gondori rendfenntartó, és gumikardlappal vernek... (ordít) Elnyomják a szabad sajtót! Toronyőrállam! Látták, hogy elnyomott? (Egy gondori üti a tudósítót) Kénytelen vagyok hátrébb menni, azt magyarázza ez a jóember. Tehát itt demonstrálnak békésen a mordoriak... (kép: orkok az elesettek levágott fejével fociznak, mások "Denethor monnyon le" "Gandalf takaroggy Valinorba" és hasonló plakátokat lóbálnak) öö... (félre) Fordulj el a kamerával, te barom! Tehát békésen. A Helytartó nem jön elő, kussol, Gandalf villog itt a nevében, mintha legalábbis megbízták volna, kérem tisztelettel... azt hiszem, kicsit odébb megyek... ilyen nem volt, kérem, mióta békésen demonstráltunk Nargothrondnál, ott meg az a hülye Túrin támadt ránk erőszakkal... hát igen, voltak sérültek, ugyanis a Helytartó fia megpróbált kijönni tárgyalni, csak a haradi szélsőséges barátaink kicsit lelőtték... hiába akarta elsősegélyben részesíteni Khamúl generális, nem lett jobban. (kamera a köröző nazgulokat mutatja) Orkjaink épp békésen gyújtogatnak, amint láthatják a kedves nézők, most elindult rohanvást felfelé néhány katona, biztos a Helytartót tájékoztatják...
(elllép egy nyílvessző elől) én itt életemet kockáztatva tudósítok, de hát a tájékoztatás, a pártatlan és tárgyilagos tájékoztatás mindennél fontosabb! A gondoriak vízágyúkat vetnek be az oltáshoz. Nem sok sikerrel, mert görögtüzet használunk, ügyesek vagytok, fiúk! Hűha, hűha, megindult a spontán népharag, ott hozzák a Grondot! GROND! GROND! GROND!
(Grond betöri a kaput) Óóó, a Boszorkányúr elindult, hogy tárgyaljon Gandalffal! Sajnos nem hallom idáig, miről beszélnek... de mintha világosodna... én lassak megyek is elfelé, mint békés médiamunkatárs... én itt se voltam... nem is ismerek itt senkit... nem ismerem Szauront... nem ismerem a Bosziurat... (megszólal a kakas, az ork magába roskad) Jajj! Megmondta! Tudta előre!
Hanem a Boszorkányúr visszavonul! Hohó, kik jönnek ott? Zöld-fehérben vannak, lovon! Csak nem az FTC lovaspóló-szakosztálya? De hiszen ezek támadnak! Segítség! Én riporter vagyok, kérem, se... (elfut, utána az operatőr)
Szauron Szája: Adásunkat riporterünk átmeneti életveszélye miatt megszakítjuk, addig folytatjuk "A Király visszatér" c. filmet, hamarosan újra jelentkezünk...
Film: Rohírok vágtája.
Jelentkeznek, már ha tetszik.
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Kiszhobbit
- Nem elérhető
Naras írta: Eszembe jutott egy Gyűrűk Ura paródiaötlet: A Gyökök ura (remélem, még nem volt)
A Gyökök ura
Három köbgyök ragyogjon a négyzetszámok kezén,
Hét a nemes törtek jussa, kiknek háza törtvonal,
Kilencet a tizedesvessző fölé tettem én,
Egyet hordjon a Sötét Úr, akkorát, mint egy oldal
Matek négyzetrácsos földjén, sűrű számok mezején.
Egy Köbgyök mind fölött, egy Köbgyök kegyetlen,
Egy a négyzetbe zár, mert bilincs, az egyetlen.
Ezt hozza ki belőlem a matekóra. Légyszi, véleményezzétek!
Jajj ne. Mi is épp ezt tanuljuk...
- 3.Aragorn
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
Szép tavaszi nap volt. Odakint. A bámulósoknál. De itt bent Angbandban ez sajnos nem látszott. Részint azért mert itt nem sütött a nap (még szép, hogy nem!), részint nem voltak növények amin ez lemérhető lett volna. Ám mégis megnyilvánult abban, hogy a várnép igen furcsán kezdett viselkedni. Az orkjaim figyelme el-el kalandozott s a balrogok szemére is rózsaszín (erősen áthúzva) halvány vörös köd ereszkedett. S csak remélni mertem, hogy a bámulósok nem most indítanak támadást ellenem, mert az esélyeim mindezek fügvényében kissé gyengék lettek volna.
Az orkok kiképzőtisztje jelentette, hogy már alig bír egy-két stratégialag fontos információt a fejükbe sulykolni, drasztikus módszerhez pedig nem akar folyamodni (ugyanis akkor kezdhetné újra az egészet előröl...) A végre elkészült főlángvágóval is gondok vannak. Nekiállt sóhajtozni. Ennek kezdetben a kovácsaim örültek, de később mikor elfajultak a dolgok, már kevésbé. De akkor már késő is volt. Szervezhetem újjá az egész nehézipart... Mindenesetre valamit kellett tennem ez ügyben, mert ez már tartahatalan volt. Ekkor jutott eszembe a kézenfekvő megoldás!
1. Elterjesztettem az ork-bámulós rokonságelméletet. Ennek kapcsán az orkjaim égtek a vágytól, hogy közelebbi ismeretséget kössenek a bámulósokkal, sismerve az orkok udvarlási szokásait ebből csak jól jöhettem ki! (szerencsére már nem volt olyan közöttük aki felvilágosíthatta volna őket a bámulósok valódi természetéről...)
2. Elhittettem a balrogokkal és Glaurunggal, hogy odakint szépséges sárkány és balroglányok várják őket, csak kissé szemérmesek és nehéz őket megtalálni!
3. Pár R.I.C. ig a teljes izgalom fázisában hagytam a jónépet, majd mikor már tényleg robbanásig feszült a hangulat, váratlanul - születésnapomra hvatkozva - jutalom szabadságra küldtem az egész kócerájt.
Az eredmény?
A bámulósok szerint ez volt a Dagor Bragollach!
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
- Noredhel
- Nem elérhető
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Gyors és lelkes segítő kezekre és elmékre, toll-, illetve billentyűkoptató ujjakra lenne szükségem.
Az október végi, tatai rendezvényre kell összehoznunk egy igencsak friss Lassit.
Várok tehát,
- interjúalanyra ötletet, és 'kivitelezőt';
- olyan együttesről szóló cikket, aminek kimutatható kötődése van Tolkien-hoz (együttes rövid története, munkássága, albumai, stílusuk elemzése, Tolkien-i vonal a zenéjükben) - bármilyen műfaj lehet;
- színvonalas, szellemes humoros irományt - ha nem jön, folytatjuk a Valinori kalandot;
- irodalmi alkotások (versek, novellák, mesék, színművek) részleteit vagy egészét - ezek lehetnek saját vagy más szerzők munkái, ami fontos, hogy a publikációhoz minden esetben szükséges az író engedélye!;
- bármilyen, az MTT elmúlt kb fél évéhez kapcsolódó élmény tapasztalat beszámolóját.
A fentieken kívül szívesen látunk akármilyen friss, jó cikk-ötletet - de főleg a megvalósulásukat.
Konkrét határidőt egyelőre nem kaptam, de mivel a rostálás, tördelés, lektorálás is mind időt vesz el, és a rendezvény, amire el kell készününk, október utolsó hétvégéjén lesz, igyekeznünk kell.
Legyen tehát a határidő október 12.,
a cím: morgana@tolkien.hu.
Nagyon kérem, hogy tényleg csak az ígérjen, aki meg is valósítja időre a cikket!!
Minden segítséget előre is köszönök!
Üdv,
Morgana
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Altaris
- Nem elérhető
- Meleth_lin
- Nem elérhető
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Theala Vandron
- Nem elérhető
<:3)~ <:3)~
- Ben
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
- Naras
- Nem elérhető
A Gyökök ura
Három köbgyök ragyogjon a négyzetszámok kezén,
Hét a nemes törtek jussa, kiknek háza törtvonal,
Kilencet a tizedesvessző fölé tettem én,
Egyet hordjon a Sötét Úr, akkorát, mint egy oldal
Egy Köbgyök mind fölött, egy Köbgyök kegyetlen,
Egy a négyzetbe zár, mert bilincs, az egyetlen.
Ezt hozza ki belőlem a matekóra. Légyszi, véleményezzétek!
- gul
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Noredhel
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
- Fiszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Fisi dhe Hyene
- Theala Vandron
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Ben
- Nem elérhető
- Naras
- Nem elérhető
Gollam veszekszik magával a Banyapók odújában:
Gollam: Cúf, gusztusztalan pók... Moszt
megkergeti Gaszdát... Fú, hogy szalad!
Szméagol: Hajrá, Gaszda! Hajrá Gaszda!!!!
Gollam: Pofa be, moszt én beszélek! Hajrá, Banya! Öld meg! Gyerünk, drágaszágom!
Sz: Moszt eszt kire mondtad? A pókra? Asz nem lehet drágaszág! Nagy, cúnya ész nyolc lába van! Asz igaszi drágaszág kici, kerek ész lábatlan...
Úriszten! Elkapja! Nészni sze merem!
G: Ne takard már el a kilátászt! Vedd le rólam a mockosz keszedet!
Sz: Asz én keszem mockosz? Nem igasz! A tied piszkoszabb!
G: Beszétált a hálóba! Hehehehehe! Háló szorít, vég köszelít... Ne már! A kisz piszok megmenekült!
Sz: Esz asz! Hajrá, Gaszda!!!
G: Áruló! Eszért még meglakolsz!
Sz: Aúú! Anyádat capkodjad!
G: Asz a te anyukád isz, Drágaszág...
Sz: Már megint keszded! Szegíccég! vernek! Gaszda, Gaszda!
Frodó: Áhá, szóval a te kezed van a dologban!
Sz: Ugyan már, Szméagol nem tenne ilyet... Hé, Gaszda! Esz nem igasszágosz! Tegyél le!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Sz: Jééé, lembaszkenyér...
G: Pofára esztünk, Drágaszág... Ész mindeszt a te hibádból!
Sz: Ne engem hibásztassz, nem én akartam hobbitot ölni...
G: Dehogyisznem... Moszt nészd meg! miattad lemaradtunk a legjobb részről! Nem láttuk, hogy kapja el!!! Esz a te hibád!
Sz: Nem!
G: De!
Sz: Nem! Aú, ne verd már a fejem!
G: Te meg ne harapdálj!
Sz: Fúj, rossz íszű asz ujjad!
G: Asz a te ujjad isz!
Sz: Megtettem egyszer, megteszem mégegyszer!
G: Nemár! Még megfojtasz bennünket! ÁÁÁÁ!!!
G: Na, eszt jól megcináltad. Moszt keszdhetjük elölről asz egész lépcőszészt...
Légyszi, véleményezzétek![/i]
- Namarie
- Nem elérhető
Sötét Úr írta: [size=9:1b4y5ss7]psszt... hé... van itt valaki?[/size]
Igen.. az én múzsám kicsit szabadságoklta magát, de már megcsókolt )))
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Ery
- Nem elérhető
Sötét Úr írta: [size=9:3no1i44e]psszt... hé... van itt valaki?[/size]
[size=9:3no1i44e]Én itt vagyok!
Csak azért maradtam csöndben nehogy elijesszem a múzsám
Az utóbbi időben ugyanis kicsit félénk lett
Nem nagyon akar megcsókolni, de talán mostanság sikerül![/size]
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw