Humor

Több
20 éve 9 hónapja #170957 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: Gyalog Galopp RULLLLLLZZZZZ!!! :D :lol: :mrgreen:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #170932 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Humor

Nólindir írta: Egy ismerősöm műve, nekem nagyon tetszett... :lol:

Ismered Olórint, vagy az ismerősöd más tollával ékeskedett? :roll:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #170926 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Humor
Egy ismerősöm műve, nekem nagyon tetszett... :lol:

Gollam naplója

7462. nap: Meeggggggggggyyyyyyyyeeeeee! Záákossssssszz...

8902. nap: Záákossssssszz... Affene. Eszt már mondtam.

9042. nap: Ma elengedtek Mordorból. Cúf orkok. Tiszta kosz lettem a
kínszókamráckáikban. Nem mintha számítana. De a tangáckám igazán szexi.

9088. nap: Ma megnésztem magam egy pocolyában. Mekkoragülüszemeimvannak!
Így jár, akit számítógépen cinálnak. Szebaj. Hamarabb észreveszem a
Drágaszágot. Ez akkor isz előnyösz lenne, ha köszgaszdász lennék.

5032. nap: Elbactam a napok számozászát. Picába.

9771. nap: Ma találkosztam a hobbitokkal. Kicit vitatkoztunk, de
végülisz beláttam, hogy Frodó jó Gazda. Ész milyen édesz kisz szájackája van. Lopva meg akartam szimogatni a fejét, de a hájasz hobbit tök féltékeny rám. Azt mondta, megöl, ha a Gazdához nyúlok.

9876. nap: Szokat vitatkozom magammal. Érdekesz dolog. Cak nagyon
kifáraszt, ahogy minden mondat után át kell ülnöm szembe.

9903. nap: Ma becapott a Gazda. Békészen halat loptam éppen valami szent tóból, de kicalt a parta ész átadott egy comó paszinak. Kámszát húztak a fejemre ész elhurcoltak. Félek, hogy valami szadomaszo társzaszágba keveredtem.

9989. nap: A Drágaszágot akarom! Szikerült megegyeznem a Banyával, aszt mondta, két ruganyosz húszú hobbitot minden bordélyban szíveszen
fogadnak. A Drágaszágot meg lenyúlom magam, én leszek a leghatalamaszabb! A Nagy Gollam!
Ész akkor majd telik végre pszichológuszra!

argh

Több
20 éve 9 hónapja #170864 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: Mint már mondtam SZUPER, mint mindig, de kicsit rövid :roll: :( . Folytasd mielőbb. :wink: (permí kicsit se függő :roll: )

Ery: folytatást!!! :idea:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 9 hónapja #170859 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor
A Kaland

A Megye

P: A Bakvári révhez!
S: Rév?
T: Rév.
S: De akkor ott víííz vaaaan!
T: Zseniális meglátás!
P: Magadtól jöttél rá, vagy valaki segített?
S: Olyan hülyék vagytok!
P: Muszáj! A magunkfajta rockzenészek mind ilyenek...
T: Állítólag...
S: Muszáááj?
P: Persze, tudod meddig dolgoztunk ezen az imidzsen?
F: Inkább menjünk...
S: Messze még a Rév?
P: A Rév az messze és a másik irányba... a rév azonban itt van ötpercre...
S: Most nem mindegy hogy Rév vagy rév?
T: Nem... Némelyek nagy jelentőséget tulajdonítanak a különbségnek...

(Közben odaérnek a révhez, felszállnak a kompra, Samu idegesen nézi a Borbuggyant)

S: Olyan naagy... és... és vizes...
T: Pont ezért folyó... ja meg mert folyik...
S: Nem szeretem... nem nő benne krumpli...
P: De répa... sem... illetve...
T: Már kísérletezünk a vízirépával, egyelőre mérsékelt sikerrel...
F: Nézzétek... A másik oldalon... a Fekete Lovas...
P: Miért szaglássza a vizet?
T: Talán csak hány...
P: Ugyan, hisz' nem is evett a kolbászból...
T: Lehet hogy éppen azért...
S: Az én kolbászomtól még nem lett senki rosszul...
P: Mert még senki sem érte meg hogy rosszul legyen tőle...
T: Úgyám...
F: Héééé! Hagyjátok abba! Ez véresen komoly ügy!
P: Hallod? Véééres...
T: Talán hurka?

Vasudvard

(Szarumán orkjai a fákat döntik ki, mérsékelt sikerrel. A fák ugyanis sem kérésre sem fenyegetésre nem akarnak kidőlni, sőt, még heringekkel is hiába próbálják kivágni őket, pedig mind látták a Gyalog galopp című númenori kalandfilmet... Szarumán köztük sétál és gyakorolgajta Orthanc kiejtését )

Sz: Vágjátok ki mind!
O: A fák erősek! Gyökereik mélyre nyúlnak!
Sz: Használjatok baltát!
O: Hö... Jó ötlet!

(Gandalf fent ül a torony tetején és fázva húzza össze magát, miközben lent az orkok diadalmasan kidöntik az első fát. Hirtelen esni kezd az eső)

G: Basszus, Manwe, muszáj volt pont idefújnod ezt a rohadt felhőt?

(Egy hatalmas villám csap le a toronyra)

G: Jóvanna, nem szóltam... Inkább énekelek...
I'm singing in the rain
I'm singing in the rain...

milyen?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 9 hónapja #170857 Írta: Kincső
Alyr, hogy lehetsz ilyen kishitű? :roll: Kérünk szépen azonnal Kalandot, mert fantasztikus jó! :wink:

Több
20 éve 9 hónapja #170828 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Humor

Gandalf írta: rpg.hu/iras/mutat.php?cid=3360

Pár hete körözget ez a 3 napló emailben... Az Index és az Origo fórumain is. De valójában ezek innen származnak (lásd ebben a topicban, a 291-292. oldal körül), Olórin írta őket kb 2 éve... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 9 hónapja #170812 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Humor
rpg.hu/iras/mutat.php?cid=3360

[size=9:qijw77wu]Egyébként technikai okok miatt (nem működik otthon a gépem) a beígért naplók késni fognak...[/size]

Több
20 éve 9 hónapja #170765 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Humor
"Mi is az EB betegei vagyunk..." - Gyémánt_Hajnal és Ithilgalad elvetemült ötletei alapján:

Műkorcsolya és Jégtánc Bajnokság – Vasudvard, Középfölde

Most első alkalommal kerül megrendezésre az első Műkorcsolya és Jégtánc Bajnokság, mely miatt egész Középfölde már nagy lázban ég, mivel mindenfelől jöttek ide a korcsolyázók, és a népek, hogy megtekinthessék a különleges versenyt.
Vasudvard vízzel feltöltött udvara szolgáltatta a helyszínt, melyet ez alkalomból az entek gárdája lefagyasztott, és a hatalmas építmény körül most egy tükörfényes csillogó villogó jégpálya keletkezett. Körülötte az entek kialakították a nézőteret, mely 10000 tünde, hobbit, ember, törp, ork és egyéb mást közönség befogadására képes.
A versenyzők és néző biztonságáért a különlegesen kiképzett OS, vagyis Orc Security felelt, így mindenhol megtalálhatóak voltak a buta, bamba, de szigorú ork biztonságiak, és étel, ital – különlegesen a Lembas fogyasztását is megtíltották, de a népek kijátszva a biztonsági szűréseket mindig bejuttattak megfelelő mennyiségű lembast, dohányt (hobbitok), illetve néhány rekesz sört.
A versenyzők felkészülése csendben, nyugodtan zajlott, a nevezések is rendben folytak, és a bíráknak igen komoly versenyre és döntéshozatalra kellett felkészülniük. Közöttük megtalálhatjuk Mr. Boszit, a nazgúlok képviseletében, Celebornt aki Lothlórient képviselte, Glorfindelt Völgyzugolyból, Zsákos Bilbót a Megyéből és egy balrog pedig a Köd-hegységből.
A versenyzők már nagyon izgatottak voltak, és elsőként a szinkronkorcsolyára került sor.

1. Nap: Szinkronkorcsolya – Rövid Program

A jégre elsőként a hobbitok csapata lépett fel, Zsákos Frodó, Csavardi Samu, Borbak Trufa és Tuk Peregrin. Lányok sikolyos hada esett ki a palánk mögül, így az ork biztonsági őröknek máris akadt dolguk, összeszedni az elhullott rajongókat.
De egy kis bemelegítés után, a hobbitok díszruhájukban beálltak egymás mellé és várták, hogy megkezdődjön a zene.
Zenéjük a Gladiátorral kezdődött és szabályos köröket írtak le, egymás kezét fogva, majd elszakadva négyszögben távolodtak egymástól, utána köröztek egymás körül, kezüket a magasba tették, gyönyörű forgások követték ezt, csak néha Samu lengett ki az egyensúlyából, ami a hátára aggatott konyhai felszerelés miatt következett be. Ekkor jött a fésű alakzat, majd a szélmalom, persze ami csak elnevezése a formációknak és ekkor a zene átváltott jó ismert hobbit muzsikára, és különleges lépéskombinációik elvarázsolták a nézőket, csak itt-ott Pippin vágódott el. A gyönyörű program ezután egészen a végéig szinte hibátlan volt, csak a végén történt egy nagyobb baki, mikor is Pippin és Samu összegabalyodtak és velük együtt Trufa és Frodó is a földön landolt. Így ért véget programjuk, ahogy egymáson hevertek a jégen, egy kupacban. De a nézőközönség rengeteg virággal és plüss Galadriellel jutalmazta a hobbitokat.

Technikai pontszámok:
4.2 4.5 4.5 5.4 5.0
Művészi pontszánok:
5.3 4.9 5.2 5.9 5.3

A következő csapat az orkok csapata volt, és rózsaszín tűszoknyás ruhában vonultak fel a jégre és a zenéjük Carmen volt, abból is a legismertebb részei. A kissé egyhangú, és esetlen ork mozgásokat a ruhájuk és arcmimikájuknak összhangja pótolta, apró botlások, na itt is voltak, de a szélmalom formációjuk remekül sikerült, így a program végén nem kellett szégyenkezniük, mikor lejöttek a jégről. Edzőjük Melkor, a vala a palánk mögött ő is végig eljárta a koreográfiát és végig izgulta tanítványainak programját.

Technikai pontszámok:
5.2 4.2 3.1 3.0 5.1
Művészi pontszámok:
5.0 4.3 3.0 3.0 5.7

Nagy üdvrivalgás és éljenzés kísérte a Lórieni tündék csapatát mely szőke, aranyszegélyes gyöngyházszínű és fekete ruhás fiúk léptek fel a jégre.
A tündék itt már újítottak a zenében, mert a Mátrix film zenéjét választották és a palánknál álló edzőjük, Elrond izgulva figyelte végig tanítványainak teljesítményét.
A fiúk nagy sebbel, lobbal kezdték meg az igen izgalmasnak ígérkező programot és technikai tudásukat nehezen lehetett felülmúlni, a különböző forgások, beugrós fordások és piruettek alatt a nézőtérről ismét néhány ájult néző esett ki, így a biztonságiaknak igencsak megint akadt tennivalójuk. Ezután a tündék lépéskombinációja következett, ezalatt a másik csapat edzője, Faramir épp Samut próbálta összeszedni a földről, aki korcsolyájának lehúzásával bajlódott.
A tündék időközben befejezték tökéletes programjukat és Elrond hatalmasat ugrott örömében.

Technikai pontszámok:
5.4 5.4 5.3 5.4 5.6
Művészi pontszámok:
5.5 5.5. 5.4. 5.7. 5.2

Így a Rövid Program utáni állás:

1.Lórieni tündék
2.Hobbitok a Megyéből
3.Melkor orkjai

Délután a Párosok Rövid programjára került sor, ahol igen titokzatos körülmények között az egész mezőnyt ételmérgezés támadta meg, így csak két jégre lépő páros vállalta a megmérettetést, elsőként Fehér Gandalf és Fehér Szarumán, akik a mágusok zászlaja alatt korcsolyáztak.
Gandalf és Szarumán zenei választása a Carmina Buranara esett, és egy csodálatos tripla axel – tripla rittberger kombinációval kezdtek, ezt követve Gandalf a nyakába kapta Szarumánt és egy csodálatos emelést hajtottak végre, a látvány is feledhetetlen volt, ahogy köpenyük és szakálluk süvített a jég felett. Ezt követve még egy tripla axelt ugrottak meg, majd Szarumán következett, felemelte Fehér Gandalfot és egy kidobott axel következett, majd forgások, beugrós forgások, félhold alakzat és a végén a Carmina Burana csúcspontján egy háromfordulatos csavar következett Szarumán részéről.
A tökéletes programot futott párost a nézőközönség felállva tapsolta, és plüss balrogokat dobáltak be nekik a jégre, no meg plüss molylepkéket.

Technikai pontszámok:
5.4 5.4 5.6 .5.7 5.6
Művészi pontszámok:
5.6 5.7 5.8 5.4 5.8

A következő jégre lépő páros Gil-galad és Szauron volt, akik az ÓZ, a csodák csodája című film zenéjének főtémáját választották.
Gil-galad, Dorothynak öltözött és Szauron pedig a bádog ember volt, és programjukban csodálatos kidobott rittbergerek, axelek és billman piruettek követték egymást, érzelmi koreográfiájuk meghatotta az egész nézőközönséget, ahogy Szauron eljátszotta a bádog embert, akinek hiányzott a szíve.
De a nézőközönség őket is felállva tapsolta meg. Edzőjük, Craig Parker elégedett volt teljesítményükkel és a lihegőben boldogan várták a pontszámokat, közben csókokat küldözgettek rajongóiknak, Szauron levette sisakját, előtűnt Lawrence Makoare, majd megérkeztek a pontok:

Technikai pontszámok:
5.6 5.4 5.7 .5.8 5.6
Művészi pontszámok:
5.7 5.9 5.8 5.5 5.8

Így az állás:

1. Szauron és Gil-galad
2. Fehér Gandalf és Fehér Szarumán

A következő napon az egyéni korcsolya és jégtánc lesz a napi program.

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
20 éve 9 hónapja #170532 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Humor
Melkor Naplója: 9. rész

54. RIC: Egy árnyék s egy fenyegetés kezd úrrá lenni gondolataimon!... Te jó ÉN! Hogy beszélek? Kezd az agyamra menni az aggódás...
58. RIC: Még mindig nem tudok napirendre térni a dolog felett... vajon honnan fenyegethet vész? Lássuk csak, nézzünk körbe!
A VTM szerint: Nyugaton a helyzet változatlan!
A BTM szerint: Durcifiú gyermekei: ... rendben!
Finarfin fiai: ... rendben! (a papa elég okos [vagy gyáva?] volt ahhoz, hogy otthon maradjon!)
Fingolfin fiai: (jaj, hát sose szabadulok meg ezektől...) ... rendben! Azazhogy dehogyis! Hol van Turgon? HOL VAN TURGON???? Na ráállítom az ügyre a hírszerzést!
Hmmmm... revideálni kell álláspontomat az F szekciót illetőleg, hisz Fingon (milyen nevetséges egy név!) és Finrod Felagund (ezek ennyire beleszerettek ebbe a betűbe???) még szabadon kóricál!
75. RIC: Biztos ami biztos, vettem egy házörző kutyust
159. RIC: Szauron jelenti, hogy sunnyogókat fogott s közülük az egyik egy főproduktív lesz! Remek! Üzentem is vissza azonnal, hogy tudja meg mindenkép melyik, de csak finoman! Az ilyen fogoly aranyat ér! S nem csak képletes értelemben! Megaztán hátha meg lehet egyezni vele...
198. RIC: Ajjaj! Szauron elbökte... egy főproduktívval megint kevesebb, de melyikkel? Ráadásul jól helyben is hagyták... mármint Szauront. Ráadásul egy fogoly meg is szökött...
Jajj egyre nehezebb lesz ezt a ványadtaknak megmagyarázni...
199. RIC: Csőstül jönnek a bajok! Glaurung a főlángvágó kezd önnálósulni. Ennek nem lesz jó vége!
201. RIC: Na még ez is! Galadriel felhívott telepatikus úton (hogy miképp sikerült áttörni a védelmet a kis Heckernek nem tudom, de jó lesz vigyázni vele!). Szememre vetette, hogy irtom a testvéreit, de ezt a leghatározottabban utasítottam vissza! Megmondtam, hogy közvetlen felelőség, csak Finwe és Fingolfin esetében terhel, de ezekben az esetkeben is csak kényszer szülte reakciókról volt szó... na ezen gondolkodott egy csöppet (lehet, hogy nem értette tisztán a szép körmondatomat?). Aztán közölte, hogy nem hisz nekem, s Finrod halálát is rám akarta kenni (juppié! Akkor megvan, hogy ki hallt ki Szauronnál! Fogy az a nyavajás F szekció! De fogy ám!) ezt megint hárítottam. Ezekután átmentem én is támadásba, s panaszkodni kezdtem, hogy nem hagyták végrehajtani a területrehabilitációt, s a szemetület is nekem kell feldolgoznom... szó szót követett, míg végül Doriath határánál letett vagy 3 zsák talajjavítót s egy pár virágot és rózsatövet. Igaz ez csak a kiskertemhez elég, de több mint a semmi... szóval a végére kezdtem megkedvelni ezt a fruskát, hiába no, jót tesz ha a valát meghallgatjál néha-néha. Szóval megígérte, hogy beszélünk még.
210. RIC: A kiskertemmel jól haladok, most legalább használhatom a vadiúj trollbőr kertészkesztyűmet... Persze Yavi nem látja, hogy mit csinálok, Nienna meg a könnyeitől... micsoda egy bőgőmasina! Itt próbálom gyüjteni a jópontokat ezek meg... Áhhh!
211. RIC: Ma egész nap a kerben tevékenykedtem. Kicsit túlerőltettem magam, mert estére krumplit és répát kértem vacsira... Scheff a főszakács bámult is rendesen... Szegényt majdnem lemészárolták mert azt hitték bámulós lett... Szóval vissza kell fognom magam...
278. RIC: Megint beszélgettem Galadriellel. Most az orkokról beszélgettünk. Panaszkodtam, hogy a ványadtak túl hamar sitteltek le és nem tudtam őket rendesen befejezni, ezért olyanok amilyenek.
Viszont kaptam tőle újabb adag talajjavítót és fűmagokat is! (úgytűnik nemhiába volt Yavi kedvence) Ha ez így meg tovább akkor cirka 1000 HIC és a környék teljesen jól fog kinézni, s végleg eltüntethetem a sitthalmokat... Hálából megígértem Galadrielnek, hogy Doriath-ot békénhagyom! Erre tiszteletlenül nevetni kezdett és valami Melian Övét emlegetett (nocsak áttértünk szabászati vonalra?). Nem értettem tisztán, de azt vettem ki belőle, hogy ez egy olyan védőmező, amely megvédi az országot! Nohiszen! Szegény bohó leány! Nem akartan neki elárulni, hogy úgy megyek át azon a védőmezőn, mint fokhagymás tej a kutyán! Emlékszem a múltoris egy szegény szerencsétlen emberfajzat kódorgott arrafelé elég ramaty állapotban. Aztán, hogy minél előbb gyors orvosi segítségben részesüljön, hát egy folyosót nyitottam neki a védelmi rendszeren.
Na de erről kedves naplóm senkinek egy szót se!

Most abba kell hagynom mert valami vándorénekes tüncilány kér bebocsájtatást...

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Namarie-nek, a Galadrieles párbeszédek kialakításáért.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 9 hónapja #170367 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Humor

Nimdraug írta: Egy kis poén by me:
Hol volt Gondor?

Még 1 mangaszerető! Nimdraug: Töksirály :cooljump:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 9 hónapja #170323 Írta: Alyr Arkhon
A Kaland

A Megye

Gildor: Most az egyszer velünkjöhettek, de csak ha még mondasz ilyen szövegeket mint az előbb...
F: Mért, az előbb mit mondtam?
G: Az titok...
S: Menjünk, Frodó úr, menjünk!
F: Veletek tartunk, de csak ha nem nevettek ki ennyire...
G: Ennyire nem fogunk... azt hiszem...
F: Hantale...
G: Nyihhhahahahahaha.... Ezt lehet kérni mégegyszer?
F: Menjetek a fenébe!
G: Bocsánat, Drogó, fia Frodó, de nem tudtam visszafojtani...
S: Ne törődj a nevetésükkel, Frodó úr, menjünk velük...

(Frodó és Samu a tündékkel mennek, akik egy erdőbe vezetik őket, ahol ételt és italt kapnak, a tündék kis csoportokba verődnek Frodó háta mögött nevetni, de amikor rájuk néz mindig roppant komoly képet vágnak. )

G: Minek köszönhető, hogy éjnek évadján nem otthon vagytok?
F: Egy nagy titkot hordozok, és mielőbb Bríbe kell érnem, Gandalf utasítására...
G: És mi az a nagy titok?
F: Hát... az titok...

(mire reggel felébrednek, a tündék eltűntek, de hagytak némi ételt és italt)

S: Más az íze mint este...
F: Naigen, a gyorsankész tünde ételek egyik hibája... csak három órán belül fogyaszthatók... utána szétesnek alkotóelemeikre...
S: Akkor azért találtam a tálak felén csak földet meg spenótlevelet?
F: Spenót? Mi vagyok én, Earendil, a tengerész?

(lassan továbbhaladnak, eljutnak Zsizsik gazda földjére, ahol összefutnak Pippinnel és Trufával)

P: Jé, szia, Frodó, épp neked gyűjtünk vacsit...
T: Eszünkbejutott hogy az új házadban nincs semmi kaja...
S: Zsizsik úr termését dézsmáltátok?
P: Milyen éleslátó a mi Samu barátunk! Eddig gondolkodtál ezen?
T: Ajaj, úgy hallom erre jön, futás!
F: Ne erre, itt szakadék vaaaaaa....

(legurulnak az útra, ahol Pippin és Trufa elkezdenek tüzet kuporgatni, kölcsönvéve Samu egyik lábasát...)

F: Hát ti mit csináltok?
P: Kolbászból és paradicsomból vacsorát!
Nazgul, messziről: VHíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!
T: Azt hiszem valaki itt nem szereti a sült kolbászt...
S: Vagy a paradicsomot...
F: Le az útról, gyorsan!

(lemennek az útról, de a lábast otthagyják, benne a kolbászokkal. Megjelenik egy fekete lovas, a lábas fölé hajol és szaglászni kezd. A lova bele akar enni, de az orrára üt. Lassan kiemel egy kolbászt és közelebbről szemügyre veszi. )

L: Hehhhehhee... Hhülye khaja hhülye élhőkhnekh...
Ló: Nyihahaha... prrrfff...
L: Nhem nhekedh vhaló... mhajdh khapsz pharazshat...
Ló: Nyihh...
L: Kussh...

( a lovas hirtelen megfordul és Frodóék felé közelít...)

L: Gyhűrhűszhagot érzekh...
Ló: Prrrfffff....
L: Khusss.... Mhár nhem érzhem...

( a lovas elvágtat...)

P: Ez a lovas valakit keresett... Frodó?
F: Mos mi van? Mér néz mindenki rám?
T: Rám mászott egy póóóók!
S: Rám meg egy százlábú... még büdös is volt...
P: Frodó! Ez mind miattad van!
F: Bríbe kell jutnom! Nem érek rá megállni a háznál...
T: Akkor megehetjük amit vacsira gyűjtöttünk?

Vasudvard

Sz: Orthancc hatalma a rendelkezésedre áll, Szauron, a világ ura!
Sza: Tanuld már meg rendesen kiejteni, hány éve is laksz ott?
Sz: Sok... Mi bajod a c-vel?
Sza: Pfuj!
Sz: Na de tényleg? Szerintem nagyon király kiejteni c-vel...
Sza: Mágusok... mágusok... mért is állok szóba velük...
Sz: Mert... csak...
Sza: Na mindegy... állíts fel egy Mordorhoz méltó hadsereget, és tanuld meg Orthancot k-val mondani!

(később, Szarumán egy nyelvészeti könyv fölött ül eszelős tekintettel)

Ork: Milyen parancsot kaptunk?
Ork2: Mit mondott a Szem?
Sz: Feladatot kaptunk... házi feladatot...

milyen?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 9 hónapja #170304 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: Humor
Olyan szép hozzászólást írtam, erre a hülye gép elvitte az egészet! :rmad2:
Nem baj, mindenki nagyon jó!

<:3)~ <:3)~

Több
20 éve 9 hónapja #170298 Írta: ADIM a Des
ADIM a Des válaszolt a következő témában: Humor
Haligali mindenkinek!

Kicsit eltűntem a vers topicra, ott is nagyon cool dolgok vannak, de ide mindenképpen vissza kell jönnöm! Sünee, te teljesen kikészítessz!!! :D
A teljes anyagot lementettem visszamenőleg, és megpróbálok úgy röhögni, hogy a munkatársaimnak ez ne tűnjön fel. Még jó, hogy viccszerkesztő (is) vagyok, így jogosan röhöghetek munkaidőben!
Folytasd, folytasd, folytasd!!! :lol:

"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"

Több
20 éve 9 hónapja #170270 Írta: Nimdraug
Nimdraug válaszolt a következő témában: Humor
Hello

Alyr, Sünne: Nagyon, nagyon jó!!!

Egy kis poén by me:
Hol volt Gondor?

Több
20 éve 9 hónapja #170231 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor
GALADRIEL TITKOS NAPLÓJA

Harmadik hónap eleje:

ÁÁÁÁÁÁ!!!! Megjöttek a fivéreim. Na végre. Aegnor pletykássága mit sem változott, csak kiegészült Celebornével. Hát muszáj ezeknek mindig engem égetni?

Drága Finrod megkérdezte THINGOLTÓL, hogy nincs- e velem gond, Thingol mosolyogva annyit, hogy nincs, és ha van is csak nagyon néha, egy kicsi. Erre drága Celeborn megszólal: de, igen, van, mégpedig nagyon nagy bajok vannak vele: nem eszik rendesen, nem szól, ha valami baja van, inkább megfagy, int szédeleg egy szál ruhában a hidegben, és nagyon fél a pókoktól. Azt hittem, leütöm.

Erre megszólal Aeglos: áá, ezt otthon is így szokta. akkor se szólt, amikor Feanor fiai félholtra verték, és én szedtem össze a bokorból. Szerencséje, hogy Finrodtól és tőlem is jó távol volt....
Finrod mikor végre észre tért csak ennyit mondott:
- Bölcsen tettétek, hogy nem szóltatok, mert rájuk borítottam volna a Pelórit.
Közben imádkoztam, hogyha lehet, a továbbiakban ne az én viselt dolgaim legyenek terítéken, hanem mondjuk Lúthiené, dehát nem jött össze. Bátyáim drágák elkezdetek vizslatni, majd Orodreth közölte, hogy sokat fogytam, és hogy biztos legyengültem. Kínomban azt talkltam mondani, hogy de adnak rendesen enni...Hogy ezen mi volt olyan mulatságos, hogy fél órát nevett mindenki??? Most mit kellett volna mondanom????

Másnap: piszok jó érzés, ha az tünde mind a négy fivére azt próbálja felderíteni, hogy szerelmes-e végre valakibe. Csak soká csinálják, én hozom őket össze valakivel. Finrodnak Lúthien nem is lenne rossz. Milyen szép gyerekik lennének már! Amikor ezt szerett fivéremnek megemlítettem enyhén szólva is bepipult. Közölte, hogy neki ott van Amarie, akit úgyis viszont fog látni, és hogy Középföldén nem lesz asszonya, mert ő nem akarja, hogy sírjanak utána. Ezek szerint csak ő marad életben..

Kicsit később: Ulmo szerint nem. Afrancba!!!! De a Valák se tudnak mindig mindent előre....vagy igen??

Aegnor és Celeborn egész jól elvannak egymással, drága bátyám megígérte, hogy ikerfivérével karöltve majd mesélnek a kis Nerwenkéről. Na azt próbálják meg, ha még nem értek Doriathan körbehajkurászott tündét!!

Este: megpróbálták. Eredmény: fergeteges doriathi párnacsata, aminek közepébe Finrod berobbant. Nem igazán érdekelt a véleménye, őt is jól megdobáltuk, hiába hápogott, hogy dehát ti hercegek vagytok, és te is hugom, meg ez nem illik, meg így meg úgy. Ő is kénytelen volt beszállni, mikor egyszerűen jól ráestem. Celeborn meg azért lett ideges, mert a fivéreimet mezítláb kergettem a folyosókon keresztül, igaz, mind az öten úgy voltunk. Finrod szegény ekkor már teljesen ki volt borulva tőlünk, sehogy se volt ínyére a bent való fogócskával fűszerezett bújócska, amibe ő is részt kényszerült vanni, mivel megpróbált valahogy ágyba terelni. Persze én nem hagytam...persze hogy amint szerét tehette, felnyalábolt és berámolt a helyemre, de akkor meg bosszzúból elkezdetm csiklandozni, ő meg viszont..

Mondjuk az kicsit ciki volt, amikor Thingol jött be megnézni, hogy miért nyírjuk egymást, ugyanis annyira sivalkodtam. Jó hogy, ha csiklandozzák a tündét, az sivalkodik. Mablung szerint az volt az összes gond, hogy úgy csináltam, mintha Feanor vagy netán Melkor cirógatna....

Az írásaitokat átolvasom. Ery, a tiedet sikerült. Olyan biztos vagy Te az F szekció teljes kiirtásában?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 9 hónapja #170223 Írta: KÁJ
KÁJ válaszolt a következő témában: Humor
Mindenki: Nagyon királyak vagytok!!! :lol: Csak így tovább!! :wink:

És most következik utolsó Móriás írásom (ígérem az utolsó :wink: )

Mória
-3.verzió-

Kommentátor: Jó estét, jó szurkolást, kedves nézőink!
Újra szép napra virradtunk. Egy gyönyörű küzdelmet kísérhetünk figyelemmel. A két fél: Középfölde nagy mágusa, a Csavargó becenévre hallgató Gandalf, és a hazai kedvenc, a kihívó: Balrog.
Nagy csatának nézünk elébe, bár Gandalf mostanában nincs jó formában, a Szarumánnal vívott összecsapás után beindultak a találgatások erőnlétével kapcsolatban. Sok időt töltött Elrondnál edzőtáborban,
tanulmányozta a stratégiákat, és a hírek szerint még a köpenyét is ki akarta mosni, de idő hiányában ez szürke maradt. :)
A szurkolótáborok már hajnalban összegyűltek, és hatalmas transzparenseket állítottak így szurkolva kedvencüknek. Balrog tábora hangulatos dobszólókkal, buzdító dalocskákkal készült, melyekbe néha 1-1 kürthang is beszűrűdött a másik oldalról.
Gandalf tábora sokkal kisebb: csak 8 falubeli látogatott el ide, és ők is alig várják, hogy továbbindulhassanak. Addig megnézegetik a bánya ásványgyűjteményét, kövekkel dobálják az ellenfél táborát, mások teljesen kiürítik a bánya éléstárát, és 1 ember teljes szívéből szurkol... Balrognak. Hát nem áll túl jól Gandalf szénája...

És elkezdődött a küzdelem!
Az ellenfelek hátralépnek, majd előre, balra jobbra, majd újra előre... Igen szamba forever!! :wink: Gandalf rázza jobban a csípőjét, Balrog azt sem tudja hova pillogjon. Kiváncsi vagyok, hogy értékelik a pontozóbírók?! :)

Gandalf leveszi köpenyét, megpörget, és leveti a földre, pont kettejük közé

Gandalf: Itt úgyse jössz át! Nehogy rálépj, mert most akartam kimosni!
Kommentátor: Gandalf előkapja a botját. Hú kemény lépés!
G: Alahomora!
K: Micsoda? Öreg! ez nem az a film! Hagyja abba, mert csokibékává változtatom!!
G: Jó van'na, csak próbálkoztam...
K: Balrog közelebb lép, mit csinál? Nem látom jól... Úristen megsimogatja Gandalf buksiját! Ekkora kegyetlenség! Gandalf is fintorog... összeesik!

Sikoltás

Balrog: Jaj, édesem, nem akartam, neharagudj!
K: Most jön a drámai fordulat... Balrog felnyalábolja Gandalfot és... leveti magát a szakadékba.
Most akkor mi van? Ez döntetlen? Nem, Gandalf megjelent!
G: Neeeeeeeeeeeee!
B: Ne várjátok meg, ma nem alszik otthon! hehe :twisted:

*****by KÁJ*****

Több
20 éve 9 hónapja #170174 Írta: Kincső
Alyr: Fantasztikus! :itscool: :cheers: :up: :evil3:

Több
20 éve 9 hónapja #170138 Írta: Rubikon
Rubikon válaszolt a következő témában: Humor
Alyr, Sünee! Nagyon jók vagytok. :D Alyr a két mágus harcától még mindig fáj az oldalam.
Szinte szentségtörés, hogy én is merészelek itt vmit írni, de megihlettek Legolas sejtelmes megérzései.

Lego megérzései (a sejtelmesek) - Kézikönyv

Vörös az ég alja = Vért ontottak az éjjel!
Sötét fenyegetés lesz úrrá gondolataimon = Jönnek az orkok! Futás!
Viszket a fenekem =Alvás helyett már megint futni kell!
Füst száll a víz felett =Ja ,csak Gandalf pipázik!
Két sasmadár köröz az égen = Fedezékbe! Még a dúnföüldi crebainok kakája sem jött ki az ingemből.
Sötét szárnyak suhogását hallom = Ugyan ezt Winnetou mondta a halála előtt, de nekünk is jó lesz. VÉGÜNK!
Sötét hajjal láttam magam a víz tükrében = Te jószágosz, magasszágosz Elbereth, aszt hicem Aragorn isz én vagyok!
Összekuszálta a hajam a szél = Sűrgős szükség van egy SMINKESRE!

Több
20 éve 9 hónapja #170106 Írta: Sünee
Sünee válaszolt a következő témában: Humor
Még mindig Móriában

(Frodó aléltan fexik a földön)
Gi: Na bakker, ezek kinyírták a Gyűrűhordozót.
S: Hüpp-hüpp. Szegény Frodó úr!
A: Neki már úgyis mindegy! Inkább tiplizzünk, hadd legyek már végre Király!
P: Azér mégse kéne csak úgy itthagyni!
B: Persze, hogy nem! A Gyűrűt elvesszük!
(Frodó fölpattan, mire mindenki meglepődik, Boromir egy "kissé" csalódott arcot vág.)
F: Mindent hallottam! Hozzá ne nyúljatok a Gyűrűmhöz!
A: Nem is a Gyűrűdhöz akarok hozzányúlni!
F: Te csak halgass! Itt akartál hagyni!
A: Egy halott hobbittal nem sokra mentem volna.
S: Frodó úrral egyébként se fogsz! Ő engem szeret. Igaz, Frodó úr?
F: Őőőő...
A: Frodó...Én Király vagyok! Mellettem gazdag lehetnél.
F: Nem szorulok rá a pénzedre. Nem mutattam még nektek a cuki mithrill láncingemet? (lassan elkezdi kigombolni az ingét)
A: Nem mintha ellenemre lenne a dolog, de biztos vagy benne, hogy itt akarod?
S: Frodó úr nem akar semmit! Igaz, Frodó úr?
Ga: Akar, vagy nem, erre most nincs idő! Sietnünk kell!
L: Hova? Ugye keresünk egy szépségszalont?
Ga: 1 f*szt!
F: Akkor kontaktlencsét venni megyünk?
Ga: Dehogy! Khazad dúm hídjához! (magabiztosan elindul a hátsó ajtó felé, lenyomja a kilincset, de az nem enged)
Ga (fölemeli a botját) Hókuszpókusz, Abrakadabra, Nyílj ki szavamra, ba'zzeg! (Semmi. Még egy darabig rángatja, aztán...)
Ga: Khazad dúm hídjához megyünk, de nem erre.
L: Hanem?
Ga: Pont ez az. Elfelejtettem a másik utat. Várjatok, megnézem a térképet! (körülményesen kihajtogatja) Szóval, itt vagyunk...
L: Szerintem megint fordítva tartod.
Ga: Miből gondolod?
Gi: Női megérzés...
kintről: Bamm-bamm-bammm!
L: Jaj, már megin itt vannak ezek a b*ziellenes hímsoviniszták.
hobbitok: Akkó tiplizzünk má!
Ga: De nem tudom kinyitni az ajtót!
F: Akkor esetleg menjünk ott, ahol bejöttünk!
A: Én Király vagyok...de ez nekem mé nem jutott eszembe?
Gi: Mert Elrond nevelésének hála, csupán egy tünde észbeli képességeivel rendelkezel!
(Közbe elindulnak a bazi nagy csarnokba. Samu boldogan nézelődik, amerre a szeme ellát; tehát úgy 3 m távolra, de mindenhol csak csekkekkel hadonászó orkokat lát.)
S: Télleg orkok vannak körülöttünk, ameddig csak a szem ellát, vagy csak az én szemem túl jó?
L: Tünde szemem nem látja őket!
Gi: Az nem jelent semmit...
B: Bakker, télleg itt vannak, most botlottam el az egyikbe!
F: Hülye, ez én voltam! Sikerült pont vesén rúgnod!
S: Jaj, Frodó úr, az nagyon súlyos! Boromir, bazzeg, te nagydarab állat, össze ne tapost mégegyszer a gazdámat, különben lesz dajer, világos? Jól vagy Frodó úr? (Boromir a markába kuncog, de ez nem nagyon esik le senkinek a nagy sötétben.)
L: Gandalf, nem tudnád koxra állítani azt a ku**a varázsbotot?
Ga: Má negyon gyengélkedik az elem, de ha odaadod a hajszárítódból...
L: Neem, azt azért neem! Akkor inkább a sötétség!
Gi: Ahhoz már hozzászoktál, a fejedben is az van...
B: Bazzeg, Aragorn, neked ilyen büdös a lábad?
A: Pofátlan Helytartókezdemény! Én Király vagyok, és egy Királynak sosem büdös a lába.
Gi: Kivéve, mikor évekig nem fürdik...
T: Én inkább fingszagot érzek!
L: Szégyelld magad, Gimli!
Gi: Ez most tényleg nem én voltam!
P: De akkor ki ilyen rohadt büdös?
Ork41: Mosmééér? Nem tetszik az új balrogfing illatú dezodorunk?
O42: Ne fesd az ördögöt a falra!
Balrog: (hátulról)Púúppp.
O43: Á, már késő!
O44: Meneküljünk!
Gi: Háhá!
Ga: Ne aggódj, nem a te szagod kergette el őket! Még csak nem is Aragorné. Ez büdösebb mindannyiunknál! Futás!
Balrog (egy kicsit közelebbről): PUPP...
F(parázik): Merre fussunk, merre fussunk???
Ga: Látod elöl azt a kis világosságot?
F: Nem!
Ga: Én sem! Pedig elvileg arra van a híd. Ki látja?
S: Én!
Ga: De te nem mehetsz elöl, mert beléd botlunk.
L: Jól jönne most egy pár kontaktlencse!
Ba: PÚÚÚPPPFRZPÚÚúú...............
A: Vagy inkább egy gázmaszk.
Gi: Neked az fölösleges, a saját szagodon nőttél fel; egy kis balrogfing már meg se kottyanhat.

Trixee: tünde hírszerzők... :D király, most már értem... Szegény Bilbó, folyton csak Elfinem... :wink:

"Aki sokat keveri a szart, azt előbb-utóbb berántja a kanál."

Több
20 éve 9 hónapja #170096 Írta: Alyr Arkhon
A Kaland

Még mindig a Megyében

S: Most mi lesz?
F: Bríbe kell érnünk amilyen gyorsan csak tudunk... milyen hónap van most?
S: Július...
F: Akkor szeptemberben indulunk...
S: És addig?
F: megisszuk az összes boromat...
S: Az jó... mikor kezdjük?

(Frodó és Samu, két barátjukkal Pippinnel és Trufával úgy intézik hogy szeptemberre minden folyadék elfogyjon, így Tarisznyádi-Zsákoséknak semmi értékeset nem kell hagyniuk. Frodó vesz egy kis házat Bakföldön, és megpróbálja a lehető legtöbbet kiszedni TZSékből Zsáklakért. Mindenhol elhíreszteli hogy csak kicsit arréb költözik, erre persze mindenki egy újabb kalandról kezd beszélni. )

F: Hát itt az utolsó nap... Samu, mit csinálsz?
S: Ez a krumplivirágos tapéta úgy a szívemhez nőtt...
F: Samu!
S: Jóvan, jóvan...
F: Menj, add le Tatánál a kulcsokat... ugye leszedted róluk a cetliket?
S: Naná... remélem beletörik majd a zárba...

(Ahogy Samu közeledik a Tata házához, megüti a fülét egy beszélgetés, úgyhogy fájó fülét fogva lopakodik közelebb. Egy suttogó hang kérdezgeti a Tatát)

Hang: Hhhát... hhogy ityeg a fityeg?
T: Maga valami gyanúsat akar tőlem!
H: Mhibhől ghondolhjha?
T: Nem ejtettek engem a fejemre... azaz igen, de nem nagyon!
H: Zshákosht khereshem...
T: elment...
H: Hhovha?
T: Ahhoz magának mi köze?
H: Azh a khettőnk dolgha...
T: Nem tetszik a maga képe, hallja-e?
H: Nhem vhagyhok shüket...
T: Tudja mit? Keresse meg Zsákost magának...
H: Épph azth cshinálom...
T: Mit szipog itten mostmeg? Nincs zsebkendőm!
H: Nhem ish khérthem vholna...
T: Viszont van egy zsák krumplim eladó, nem érdekli?

(Samu még sajgó füllel csatlakozik Frodóhoz, de nem szól semmit a hallottakról. Letérnek az útról, és az erdőben sétálnak, Frodó néha furcsa megjegyzéseket tesz és minden fára föl akarja vésni, hogy "itt jártam, Zs. F." Samu pedig megpróbál habcsókot sütni a tábortűzön de egy idő után lemond róla)

S: Mi zúg? Mi éji zaj a Megye utcáin ez?
F: Felkötlek, Samu, ha folytatod...
S: Jóvanna, de tényleg, mi ez?
F: Tündék... pont erre jönnek és Elberethről énekelnek! Hallgasd!

" A Elbereth! Gilthoniel!
Sisakom, pennám, mind ilyen
Ezüstös mint szép tükör
Mely kristályból van nem üvegből

Fehér Királynőnk, Asszonyunk!
A tünde csákók mi vagyunk
Szép a szemünk, csillog hajunk
Szép hajóval hozzád megyunk!

Gilthoniel, A Elbereth,
Tedd ránk óvó kezedeth
Hisz hajad olyan mint a len,
Szőkén száll, túl messzi Tengeren!"

S: De szép... kár hogy nem értem a szöveget...
F: Talán jobb is...
S: Ne hagyjuk elmenni őket, beszélgessünk velük!
F: Hát jó, figyelj...

(Frodó kimegy az útra, és megszólítja a tündéket, a menet felborul, két tündét leüt egy zászló, a többiek döbbenten bámulnak Frodóra. Majd kiválik közülük egy, aki megszólítja Frodót)

Gildor: Üdvözöllek, Zsákos Frodó, a Megyében... mit keresel itt éjnek évadján, ahol se étel se ital?
F: Elen síla lúmenn omentielvo! ... most mit röhögtök?
G: semmi... csak tudod, ha így hangsúlyozod... hát... inkább nem mondom mit jelent...

Eközben, Vasudvardban

Szarumán: Füst száll fel a Végzet Hegyéből, késő délutánra jár, és Szürke Gandalf Vasudvardba lovagol hogy a tanácsomat kérje... Hétfőn és szerdán tíz százalék kedvezmény!
Ga: Szarumán...
Sz: Barátom...
Ga: Megtaláltam a Hatalom Gyűrűjét...

(kicsivel később)

Sz: Szóval ott volt annál a kis buckalakónál?
Ga: Hobbitnál...
Sz: Annál, na... És te ennyi ideig nem vetted észre?
Ga: Hát nem... biztos bújkált...
Sz: Én már régen mondtam hogy jobb lenne ha a botodat fehér színűre cserélnéd...
Ga: Szörnyen vicces vagy...
Sz: Tudom... de nem késlekedhetünk...

(később. bent)

Ga: De még van időnk...
Sz: szerinted mégis mennyi?
Ga: Nem tudom, mert elromlott a zsebhomokórám, meg egyébként is...
Sz: Az Ellenség mozgolódik, a Barad-dúr újjáépült, Orthanc meg egyre kopik mert hónapok óta hiánycikk a fekete festék...
Ga: És Szauron?
Sz: Testet öltött és egy hatalmas Szemet tett a Barad-dúr tetejére...
Ga: Szemet?
Sz: Tűzben forog, héj nélkül... átlát mindenen ami lyukas...
Ga: Szauron szeme... de te hol láttad?
Sz: Hátizé...
Ga: A palantírt használtad?
Sz: Igen... és láttam vele ezt-azt...
Ga: Nem tudhatjuk ki figyel még...
Sz: Engem nem is érdekel... de Szauron elmegy a Gyűrűért... a Kilencek elhagyták Minas Morgult...
Ga: A Kilencek...
Sza: Megtalálják az Egyet és megölik a Két Hordozót...
Ga: Egyet... Kettőt...
Sz: Na mennyi az általam említett számok összege?
Ga: Vhááá!
Sz: Vhuuu!

(ti: csatáznak)

Ga: Vhá...
Sz: Vhuuuuuu!
Ga: Vhu...
Sz: Au...
Ga: Grrr....
Sz: Add ide a botod, légyszi...
Ga: Nem!
Sz: De!

(Gandalf botja kirepül a kezéből, egyenesen neki Szarumán orrának, de a Fehér Mágus gyorsan eszmél, és kézbe veszi. elkezdi pörgetni gandalfot, de a szemébe lóg a haja, úgyhogy néha nekiütődik ennek-annak)

Sz: Én felajánlottam a lépcsőt... de te inkább választottad a liftet!

milyen?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 9 hónapja #169854 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Humor
Rayan néni: nagyon jó!! :lol: Csak hiányolom a koronázást és a mordori reflektorfényt...

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 9 hónapja #169771 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Humor
Sziasztok!

Alyr: Továbbra sem tudok mást mondani... Imádom! :itscool:

E. Eia Ayna írta: És két mondás:
Ha rövid a karod, toldd meg egy hobbittal!
Ha megdobnak kővel, dobd vissza várrommal!

Ez a kettő tetszett a legjobban. :D De mindegyik jó!

Rayan, ez a Frodó napló fenomenális lett! :twisted: Nagyon tetszik!!!

Valaki, akinek megvan egészben a Kaland, nem tudna megszánni vele? Nagyon hálás lennék neki. :) ( verkat@axelero.hu )

Több
20 éve 9 hónapja #169746 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Humor
Naon remélem, hogy tetszeni fog, kissé sikerült elszállnom megint =)
Frodó naplója -ROTK

1. nap
Miután Faramir úgy döntött, nem kellünk többé, kitessékelt minket a vadonba.
Samu nonsztop rinyál, Gollam úgyszintén.
Még szerencse, hogy én nem.
Egyébként rohadtul unalmas itt.

2. nap
Nazgúlking felszállt Minas Morgulból.
Tök jó neonszíne volt az épületnek. Odamentem, hogy megnézzem, erre a két majom nem visszarángat?! 
Ideje tőlük megszabadulni.

3. nap
A Gyűrű már kb. 8 kiló. Egyre nehezebben viselem. 
Ráadásul Gollam kerülőúton visz minket, egy lépcsőn, 120 fokos szögben felfelé.
Az alpinista anyukáját!

4. nap
Sötét lyuk. Jóóó nagy, sötét lyuk. Samut elküldtem a búsba, legalább nem szívja előlem a levegőt.
Mindenhol baldachin. Csak ez a szag nem illik a képbe.

5. nap
Gollam átvágta a búrámat, hallom a vihogásából. Most épp tárgyalásokat folytat egy titokzatos valakivel,
aki egyelőre nem vállalja az arcát.

6. nap
NAGY GUSZTUSTALAN PÓK.
Ha túlélem, még írok.

7.nap
Samu elmesélte, hogy burokban talált rám. Közben kinyírta a Pókot meg pár orkot is.
Mégiscsak testőrként alkalmazom, ha hazaérünk.

8. nap
Zombipózban vánszorgunk a Végzet Hegyén. Gyűrűnek annyi, és Gollam végre meghalt. Azután, hogy leharapta az ujjamat.
Kis anarchista pöcs! De minden jó, ha a vége jó, mi csak 20 perc múlva halunk meg.
Akkor ér ide a láva.

9. nap
Élek!
Különben kicsit paprikás vagyok.
Betegen fekszem az ágyban, 8 másik fickó meg vidáman ugrál a paplanon.
"Takarodjatok a fenébe!" -üvöltöttem lila arccal. Samut ezúttal nem sikerült lekoptatni.
Már csak a friss párnahuzat vigasztal.

Jó pár nappal később
Szürkerév. A hobbitok bőgnek. Hiába mondtam, hogy ez a viselkedés tök gáz, meg nem férfihoz
illő, ők bömböltek tovább. Már elhagytuk a partot, mikor még mindig sírtak. 
Csak Gandalf erőteljes "KUSS LEGYEN" felszólítása hatott.
Valinor nagyon messze van.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 9 hónapja #169702 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Humor
Sünee: Halálosak! :lol: :lol:
Nagyon jókat írsz! :hello: :agree: :itscool:

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
20 éve 9 hónapja #169700 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Humor

E. Eia Ayna írta: Pelennor
Théodén: Ismerős az arcod... hm.. mégse.

:D :D

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 9 hónapja #169672 Írta: KÁJ
KÁJ válaszolt a következő témában: Humor
Sünee: Móriáról már nehéz lesz új bőrt lehúzni! :biggrin2: Nagyon király lett, gratula! :itscool:

*****by KÁJ*****

Több
20 éve 9 hónapja #169645 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Humor
Hm.. Rotk... by én.. kicsit szar poénok meg kicsit rossz a szöveg, meg kicsit nem sorrendbe, de ittvan:

Völgyzugoly
Elrond: az a jövő mr a múlté
Arwen: De még nincs veszve
*Elrond leszúrja Arwent*
Elrond: De...

Rohan
Théodén: Mondd csak, miért segítsek Gondornak?
Gandalf: Mer mér ne?
Théodén: Hm... meggyőztél. Mehetünk.
---
*rohani harangvagymi*
Aragorn *bevágtat mindállat a trónterembe*: Kajaszüneeet!

Minas Tirith
Gandalf: Apád szeret téged Faramir. Eszébe fog jutnia vég előtt...
Faramir: Ha ugyan Jackson nem vágta ki a filmből...
---
Denethor: Bölcsnek hiszed magad, Miss Randir
Gandalf: Sok remény sose volt, csupán egy bolondé...
Denethor: Hm... tévedtem
---
Gandalf: Az ellenség itt van a küszöbön
Denethor*ajtó felé néz és észreveszi az őröket*: Kivégezni!
---
Gandalf: Nincs jogod megtagadni a Király Visszatérését!
Denethor: Pedig de.
Gandalf: Én a Titkos Tűz szolgája vagyok, én táplálom Anor lángját!
Denethor: Én meg a New Line Cinema igazgatója...

Pelennor
Théodén: Ismerős az arcod... hm.. mégse.

És két mondás:
Ha rövid a karod, toldd meg egy hobbittal!
Ha megdobnak kővel, dobd vissza várrommal!

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 9 hónapja #169622 Írta: ADIM a Des
ADIM a Des válaszolt a következő témában: Humor
Sünee, te nem vagy normális! Vagy morális? Már nem is tudom, olyan jókat röhögök ezen a sztorin!!! :D
Abba ne hagyd!!! És ha egy férfi ilyet mond egy nőnek, akkor az jelent ám valamit! :lol:
Mák, hogy a kollégák már leléptek(sajna otthon nincs Net), mert meglepve néznék a lila búrámat!
FOLYTASD!
ADIM a Des

"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"

Több
20 éve 9 hónapja #169620 Írta: Trixee
Trixee válaszolt a következő témában: Humor
Sünee:A második részben erre is van magyarázat.

Szóval,második rész.

20.nap
Na,elmentek.Mától kezdve az életem csupa unalom.Soook fénylő szemű tünde,állandóan kornyikálnak,de csak ELFINEM-et.

21.nap
Megszereztem a vadiúj Orkies-t.
A tündék elkerülnek.
Menjenek csak Elfylyn Mansont hallgatni!

30.nap
Gandalf belezuhant a homályba.
Be kell valljam,nem nagyon hiányzik.

45.nap
Dögunalom itt Völgyzugolyban.
A tv-n is csak ELF-TL klub van,egész nap a Spiderelf megy,meg a hülye tünde szappanoperák.

50.nap
A gondori marha fejét szétlőtték az orkok.Aragorn megcsókolta,mikor kimurdelt.Csak nem szakított a hobbitokkal?
később
Ezek a tünde hírszerzők baromi gyorsak!A két éhenkórászt elcipelték az orkok.

60.nap
Valami nagy fehér hab van az erkélyen.Má megin ezek a hülye tünde habpartik!

61.nap
Elrond felvilágosított,hogy tél van.
Jééé!Ez hideg.Jujj!

80.nap
Jönnek-mennek a történések.Az egyik éhenkórászt Gandalf elcipelte Gondorba,a másik meg Rohanba rohant.He-he rohan!Mostanába minden állatságon vihogok.
Ja,és a Frodó gyereket megcsípte valami pók,és elcipelték az orkok.

83.nap
Samúúú(a tehén)kiszabadította Frodót.

90.nap
A Drááááágasááááágomat beledobták valami vulkánba!Nem éééér!!!!!

100.nap
A hobbitbuzit megkoronázták és elvette Arwent.Lehet,hogy mégse b**i?
Elrond majd felrobban.
Elrondnak kéne egy nő.
Galadrielhez vajon mit szólna?

101.nap
Földobtam Elrondnak a Galadriel ötletet.
Most még dühösebb.
Jobb,ha meghúzom magam,és hallgatom a Groovehobbitot.

102.nap
Elrond kivágta a hifitornyomat.
Nem,baj,van walkmanem.

103.nap
Elrond bosszúból egész nap az ELFINEM-et bőgeti.

104.nap
Megjöttek Frodóék!
Elkezdték mesélni a Naaaagy Kalandot.
Marha nagy,mondhatom.Csodálkoznak,ha néha elalszom.

110.nap
Nnnna,újra itthon!
Mi ez itt?!
Lobélia?!
Lobélia!Tedd le azt az esernyőt!
Jól van.
Te!
Mit akarsz azzal a baltával?!...

Nekünk csak arról kell döntenünk,mihez kezdünk az idővel,mely megadatik.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.416 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére