- Köszönetek: 0
Humor
- Neframíel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Legolas01
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
- Tedd le jó Gandalf a földre. - szólott egy tünde.
- Hülye kis ripacs! Még, hogy a földre! Én Fehér Mágus vagyok! - főrmedt rá, de az nem tudott mit csinálni, ás Gandi nem akarta a kezébe nyomni, így kénytelen volt föltenni az asztalra.
- Vidd innen, mert a végén fogvájónak nézem és kikaparom vele a rohani borzot a fogaim közül!. - szólt oda Gimli.
- Még, hogy fogvájó! - sistergett Gandi és szemei majdnem villámokat szórtak.
- Nem hagynátok abba? - kérlelte Aragorn, akin megint majdnem erőt vett a sírás.
- De a fogvájóját akkor is tegye le az asztalról. Egész középföldét végíg túrta vele és még Szarumán orrába is fölynomta, meg a fenekébe, nem akarok róla enni! - folytatta Gimli és Gandi kénytelen volt neki igazat adni, így letette a földre.
- Ehetnénk már? Hol a kaja? Éhe vagyok! - síránkozott Pippin. - Egész végíg csak szárított borzon éltem! Mindegy, hogy tünde vagy milyen kaja, de ételt akarok! - és ekkor korgott egy nagyot a gyomra.
- Nyugodj Peregrin, mert megetetem veled Gandi botját! - szólt Gimli. Valami miatt ideges volt.
- Az én botomat nem! Majd a te baltádat! - vágott vissza Gandi.
- Állj! Nem nyársat akarok nyelni, csak ételt szeretnék látni az asztalon! - síkított Pippin, majd csöndben várták az ételt, ami meg is érkezett. Mindenki ugyanazt kapta, kívéve Aragornt.
- Bolyhos Moha???!!!!! - ordított Aragorn. - Mi vagyok én?! Kecske? Húst akarok. Disznót! - és odahívatta az egyik tündét.
- Az úrnőnk parancsolta. - válaszolta a tünde.
- Miért? - kérdezte Aragorn, majd a tünde oda hajolt hozzá és a fülébe súgott valamit, amitől Aragorn elvörösődött, de arca reménnyel telt meg.
- ÓÓhhh....!!! Az már mindjárt más!
Mi meg elkezdtük elfogyasztani a tünde étket.
- Hajnal. - szólt Legsi halkan. - Közelebb húzódhatok hozzád? - kérdezte félénken, de meg sem várta a választ, már szorosan mellettem volt. - Ahhhhh...... - suttogta halkan, én meg rámosolyogtam és kacsintottam egyet. Romantikus egy pillanat volt, ahogy belenéztünk egymás szemébe......hosszú, hosszú pillanatokig.............amíg....:
- Brrrrhhhhőőőőőőőőőőő - Gimli büfögőtt bele Pippin képébe.
- Fúúújjjj!!!!!!!!! Gimli!!!!!!!!!!! - ordított rá Pippin. - Nem vagyok kiváncsi törpgyomrod tartalmára! Told arrább a képedet! És tartsd vissza! - és elhesegette a szagot az orrától
- Boccs. - mondta Gimli majd fingott egy nagyot.
- Gimli! - szólott rá Gandalt.
- Elnézést. Mióta az úrnő színe elé álltunk, azóta kínozta Móirával felérő beleimet. Nem tehetek róla. Fölül próbáltam kiengedni, de Peregrin rám szólt. Halkan meg nem ment. Akárhogy próbálkoztam is. - válaszolta szégyenében és lesütőtte a szemét.
- Ne is bántódj Gimli barátom! - szólt neki Legsi. - Hisz nem bűn az, ha egy törpnek hosszú beleket ádott az ég és nemes gázzal töltőtte azt meg.
- De a tündék nem tudják milyen az, ha valaki szelel. - mondta Gandalf, de Legolas nem szólt semmit. Így mindenki ehetett tovább, de Legsi folytatta ott, ahol abbahagyta....annyira közel jött hozzám és száját a fülemhez nyomta és:
- Ahhhh.......ahhhhh................ahhhh..... - hallottam érzéki hangjait.......jjjjúúúúújjjjjjj!!!!!!! Micsoda hangok!!!!!!!! Majd már mindene közeledett felém, de itt? Gimli meg a többiek előtt? De Aragorn meg Gandalf elvoltak mélyülve valami beszélgetésben, amihez Trufa is csatlakozott. Szemmel láthatólag Pippin és Gimli témája a büfőgés meg efféle dolgok voltak.
- Tudod Gimli barátom, Legolasnak igaza van! Ne is szégyeld az egészet! Jó, bár amit most eresztettél el, túl ment még Középfölde határán is. Kéne valami bűbáj, amitől virágillatú lesz. Létezik ilyen? - kérdezte Pippin, miközben meghúzta a tünde sert.
- Még, hogy virágillatú! mi vagyok én, törp vagy tünde? - kérdezte Gimli.
- Törp. De a tündéknek tényleg virágillatú? - kérdezte Pippin izgatottan. - Hé Legolas! Nektek tényleg virágillatú? - szólt oda Pippin, de Legolas nem is foglalkozott vele, hogy mit kérdez Pippin.
- Igen. - mondta lágyan és érzékien, persze nekem, de Pippin azt hitte nekik válaszolt.
- Szóval virágos. És liliom vagy tulipán? - kérdezte tovább Pippin, de nem vették észre, hogy Legolas velem van elfoglalva.
- Igen. - mondta Legsi, majd nagyon halkan a fülembe: - Ahhhh.....ahhhh.....ahhh...... - úgy, hogy csak én hallottam.
- Szóval mindkettő? HHHűűűűű!!!!!!! - ámult Pippin.
- Igen. - ismételte Legsi. - Igen. - de többet Pippin már nem foglalkozott Legsivel emg velem. Tovább evett Gimlivel. De Legsi folytatta velem. - Ahhhh........hhhhh......az erogén zónám még mindig nem nyugodott le.....ha egyszer egy tündének ott hozzáérnek, akkor addig bevan gerjedve, míg nem........hmmmmm.............már így is szét vet az egész......aahhhhh............ahhhhh.....voltál már tündével? - kérdezte.
- Nem. - válaszoltam. Hogy is lehettem volna?
- Akarsz? - suttogta..............majd Gimli büfögőtt megint és ekkor Haldír jelent meg és láthatóan szeme villámokat szórt Legsi felé.
- Kezdődik az ünnepség. - mondta.
- Iras
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Agoura
- Nem elérhető
funtastic.freeweb.hu/gyuhtml/fil ... replok.htm
funtastic.freeweb.hu/gyuhtml/hum ... ja_ttt.htm
funtastic.freeweb.hu/gyuhtml/hum ... ja_ttt.htm
funtastic.freeweb.hu/gyuhtml/hum ... levele.htm
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
- Dez
- Nem elérhető
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Ami persze egyáltalán nem baj
Egyébként majdnem leestem a székről úgy röhögtem
- Arwena
- Nem elérhető
- Neframíel
- Nem elérhető
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Így vonoltunk még tovább egy darabig, meg kezdett besőtétedni és én reménykedtem, hogy talán egy kis szerencsével Legolas megint elbukik. Bukjál el! Bukjál el! Rád akarok esni!!!! Reménykedtem, de Legolasnak csak nem akaródzott elbukni és hátra sem fordult. Viszont láttam a fülein, hogy azok még mindig vörősek. Vajon hol lehet a legerősebb erogén zónája? Tudni akarom! Ki akarom tapogatni!!!! Aztán Gandalf megint mellém jött és megtörőlte a homlokát.
- Már untam Aragorn síránkozását. Nem tehetek róla. Mágus vagyok, nem lélekgyógyász. - válaszolta nekem. - De tudod, a férfi lélek érzékeny. Na mindegy. Felejtsd el. Mindjárt megérkezünk Lórienbe. - mondta nekem és előre ment Legolashoz, majd a kezébe nyomott valamit. De mit?
- Tessék Legsi. Látom megint kiújúlt az ételallergiád és átterjedt a füledre. Na nem baj. Öregasszonyszara fű majd segít neked elmulasztani. - mondta Legsinek, aki zavarában azt sem tudta hova nézzen. Én meg most előlről stírőltem. A legfontosabb lényeget. Mekkora lehet neki? Hajnal! Mikent jár a fejed!
- Öregasszonyszara fű??!!! Gandalf!!!! - ordította el magát Aragorn és előre rohant, majd a társaság megállt. - Elloptad! Most, hogy fogok fűvezni??!!!! Az egyetlen gyógyszer a bajomra! - síránkozott és kezeit ökőlbe szorította.
- Derék Aragorn, a te bajod nagyobb mint enyém, így nékem szükségem nem lészen erre a fűre, így visszaadom neked és használd szíved szerint. - mondta kedvesen Legolas és visszanyújtotta Aragornnak. Az, mint a fűfűggő kapott a fűért.
- Ne olyan sietősen! - szólt közbe Gandalf. - Legolas súlyós kórban szenved, étel allergiája van, bízonyára a rohani ürgehús okozta, a te bajod meg csak lelki. - tette saját megállapítását.
- Még, hogy lelki? A fű akkor is az enyém Gandalf! Nekem van szükségem ilyen szerre, nem Legolasnak, akinek nem csak a nyílvesszője áll fel ha kell! - vágott vissza Aragorn és előre rohant. De csak rohant volna, mivel egy hang a hátuk megül megszólalt:
- Olyan hanggal vagytok, hogy még egy borz bodhártyája is bereped. - szólott egy magas, de annál helyesebb tünde. Hosszú szőke haja akár a selyem, arcbőre mint a baba popsija. - Lehetnétek kicsit csendesebben? Épp a fákon próbáltuk kiheverni a múlt éjjeli orgiát és probáltunk aludni, amikor ti a lármátokkal felzavartatok minket. - szólt Haldír és közben mellé állt még három tünde és én már végképp nem tudtam eldönteni, hogy kiben gyönyörkődjem, melyik tünde a helyesebb.
- Orgiát? - kiáltott fel boldogan Pippin. - Voltak ott tünde lányok is? - és odarohant Trufával együtt Haldírhoz.
- Nem. Majd csak mi fiúk egymás közt. Persze, hogy voltak ott lányok Peregrin barátom. És nem is egy. És nem csak szőkék. - folytatta Haldír, de Gimli ráfőrmedt.
- És minden világ legszebb úrnőjének a legszebb úrnője szó nélkül hagyta, hogy az ő ősi és szent földjén tünde-orgiát csapjanak? - kérdezte és nekitámaszkodott baltájának.
- Nem Gimli testvér, nem hagyta szó nélkül. Maga is részt vett benne. Nagy örömőmre. - ekkor Gimli arca eltorzult a féltékenységtől. - Ó, Legolas testvér! Örülök, hogy téged is látlak! És Aragorn! Gandalf! - és ekkor Aragorn a nyakába borult.
- Óhh!!! Haldír barátom! Oly nehéz az én szívem és itt senki sem ért meg engem!!! Te mindig is olyan jó barátom voltál, aki mindig megért engem. - és beletörőlte az orrát Haldír vállába.
- Ne aggódj, Aragorn barátom, tudom mi a te bajod, de majd az itteni tünde lányok segítenek meggyógyulni. Azt a fűvet meg felejtsd el. Ugyis csak ételallergiára jó. - nyugtatgatta Aragorn, de akkor észrevette a velük tartó jővevényt, vagyis engem.
- Egy tünde, kit szemem még nem látott. - jegyezte meg és elmosolyodott.......óhhh!!!! Istenem!!!!! A mosolya! Meghalok!
- Ő nem tünde Haldír. - szólt Gandalf. - Messziről idevetődőtt ember. Hajnal a neve. - és ekkor Haldír meghajolt. Kezet nem akar csókolni? Vagy náluk nem szokás? A francba.............
- Üdvözől légy nem tudom ki lánya Hajnal itt Lórien földjén, mert ez immáron Lóthlorien földje és ahol a hajnalt mindig szívesen látják, de ím, hogy most eme napszak alakot is öltőtt.......... - mondta nyájasan, kedvesen, én már majdnem szétfolytam, és közben nem vettem észre, hogy Legsi milyen féltékeny. Majd elindultunk, Haldír és Legsi legelől, úgy tünt, hogy Legsi valami nagyon fontosat akar mondani Haldírnak. Közben Gandalf egy másik tündével beszlgetett, és mondanom sem kell milyen helyes volt az a tünde, persze előttem ment amit ki is használtam.
- Elrófrál, kérlek te és fívéred Átrófrál segítsetek szerezni egy lányt Aragornnak. Lehetőleg szőke legyen. És ha lehet, kettő legyen. Az se baj ha három. De négy lány már sok lenne neki. Megíjedne. Túdod, súlyos gondja van. Azzal küzd. Hogy is mondjam......... - nem mondta ki hangosan, inkább Elrófrál fülébe súgta, aki nem vigyorodott el. Komolyan mondta.
- Óhh persze! Ne aggódj! Őcsémnek is voltak eme gondjai, de már jól van. Szegény Aragorn! És szegény.......!!! Óhh!!! Ki nem mondom nevét meg, hogy mi történt! Szőrnyűség is elképzelni! - majd csendben, sugdolozva mentek tovább.
- Ide figyelj Haldír! Neked jut rengeteg sok szép lány itt Lórienben, de én háborút jártam meg és csatákat és hosszú ídeig csak pasikkal voltam ősszezárva, és Hajnal már így is megérintette az erogén zónámat, így ne is emeld rá a szemed kérlek. - monda komolyan Legolas. De Haldír nem mondott inkább semmit. Mert már meg is érkeztünk.
Aztán fölkísértek minket Celebornhoz és Galadrielhez, és persze a legizgatottabb Gimli volt, aki ezidáíg csak a szakállát ígazgatta. Pippin meg is kérdezgette, miért fogdossa állandóan a szakállát, és Gimli azt válaszolta, ez az ő szexepile. Pippin ráhagyta a dolgot. Majd megjelent Celeborn és Galadriel, de Gimli megbotlott a lépcsőben és Galadrielre esett és feje pont Galadriel.....hmmmm-ig ért. Öröm és szégyen egy törp életében!
- Elnézést úrnőm, törp lábam már olyan régóta úton van, hogy alíg áll fel.....elnézést, akarom mondani alig áll meg és eme tünde lépcső is haladásomat szakítja meg. De Galadriel nem szólt semmit, csak elvörösődött és kacsíntott egyet a fél szemével Gimlire. Majd Celeborn megszólalt:
- Üdvözőlve legyetek itt Lórienben. Öröm számomra, hogy ismét láthatunk titeket és remélem részt vesztek a ma éjjeli ünnepségen. Látom, új jővevény is érkezett. Ki ő? És miért nem csak szőke hajtincsek vannak hosszú hajában? - kérdezte Celeborn.
Gandi meghajolt és rámnézett, majd válaszolt:
- Messzi földről jött, amerre az Üveghegy is van és amerre a kurtafarkú malac túr. Hajnal a neve, és nem kérdeztem haja színének okát még. - válaszolt, majd láttam, hogy Galadriel felém fordult.
- Furcsa öltőzéked van messziről jött Hajnal. Harsány és provokatív. Ha majd kipihented magad hosszú utad során, elkísérnélek szabómhoz, hogy nekem is ilyen ruhát varhasson. Tízezer év után nem ártana egy kis változatosság. - mondta nagy meglepetésemre. - Most egyetek, majd készüljetek a mulatságra.
- Arwena
- Nem elérhető
- Iras
- Nem elérhető
- Arwena
- Nem elérhető
- equus5
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Neframíel
- Nem elérhető
- Nefadar
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
- Nefadar
- Nem elérhető
- [Nerwen]
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Morgulvölgy
G: Futász, hobbitockák!
S: Futni? Gondolnom kell a vonalaimra...
G: Épp azért...
S: Ki hiszi el rólam, hogy jó szakács vagyok, ha lefogyok?
F: Te elsosorban kertész vagy!
S: Aki foz!
G: Szajnosz...
S: Mi sajnos?
G: Szajnosz fozöl, pedig a halacka cccapkodószan jó...
S: Fuj, muszáj volt leköpnöd?
Fa: Hé, ezek elmennek!
Em: Na és?
Fa: Utánuk! Vissza kell szerezni a...
Orkok+egyebek: A??? A mit??? mondd csak ki szépen...
( Az egész táj feszült figyelemmel kíséri Faramir minden mozdulatát, aki egyre jobban élvezi a dolgot, mert eddig az összes musort a bátyjával együtt kellett vezetnie... elobb egy finom kis szambát lejt el, majd rövid torokköszörülés után belekezd a kedvenc dalába és lábával dobogja a ritmust, ami elég nehezn megy mert a láthatatlan dolgok néha becsúsznak a talpa alá)
Fa:
Szeretlek te szép leány
A te neved díszeleg a szobám falán
szeretlek, te szeretsz, hej haj hó
De boldogok vagyunk, halihó...
Beviszlek a szobámba kisleány
Melynek a neved díszeleg a falán
És...
Em: Na, hogy van tovább?
Fa: Nem tudom, itt apu mindig elkapcsolta ha a szobában voltam...
Em: Jellemzo...
O+E: Nem akarsz véletlenül egy szót kimondani?
Fa: Nem hiszem...
O+E: Akkor énekelj még, különben...
Fa: Jaj... súgjatok, súgjatok...
Em: A bátyád kedvenc dala?
Fa: Ja... Boci-boci... taaarka...
Vasudvard közelében
Gi: Gil-galad, meg az ujja...
L: Még mindig nem emlékszel?
Gi: Nem...
L: Hülye törp tankönyvek...
Gi: Na kösz... nekünk szalonképes tankönyveink vannak...
L: Nem is jártok szalonba, csak bányába...
Gi: Ti meg mókust esztek...
A: Ne tévessz össze egy... ilyennel... Én Király vagyok!
Gi: Ja te eszel mókust? Látszik hogy kik neveltek...
Ga: Állandóan beszélgettek, inkább menjünk...
A: Csak utánad... elotted... utánad...
Th: Mikor érünk már oda?
É: Nemsokára, ha jól látom... Jaj...
Th: Mi van?
É: A ligetek helyzetébol akartam következtetni, de arrébbmentek...
milyen?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Nefadar
- Nem elérhető
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Nefadar
- Nem elérhető
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
Hajnal: MÉG!!!!
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Ailoleo
- Nem elérhető
Minél elobb folytatást, mert elvonási tüneteim lesznek és abba bele fogok halni!!!
Mindenki nagyon ARAN!!!! :aragorn3:
"Minden egész eltörött,
Minden láng csak részekben lobban,
Minden szerelem darabokban,
Minden egész eltörött."
- Laurelin
- Nem elérhető
A Két torony plakátján úgy néz ki, minha Gimli izomból hátba akarná vágni Éowynt fejszével.
Más. Sajnos nem lesz pontos az idézet, de leírom. A harmadik rész elején a könyvben. Acsata után Aragorn Legolas meg Gimli felmegy egy dombtetőre, és körbenéznek:
Legolas megállt a dombtetőn és gyönyörű tünde szemeivel északra s keletre nézett.
No comment.
Lemostam a festéket arcomról
most látszik csak, nem mosolygok,
a rettenet fintora ez.
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Lórienben Haldír is legyen!!! :tongue:
- Arwena
- Nem elérhető