- Köszönetek: 0
Humor
- equus5
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Neframíel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nimashilin
- Nem elérhető
Legó, Legó... ccööccöö
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Iras
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Aztán így folytattuk az utunkat előrefele és én mentem Gandalfal, elöttünk meg Legolas. Gandi azt hitte, hogy Legót azért küldtem előre, hogy mivel tündék földjére lépünk, tünde lévén ő menjen előre. Viszont én már előre láttam a veszélyt, ami rám leselkedett némán Lórien felől. És ez a veszély talán hatalmasabb volt mindennél. És ez a veszély..........az a rengeteg jó pasi, akik engem Lórienben várnak!!!!!!!!!!!!
- Milyen messziről vetődtél ide, Középföldére? - kérdezte Gandalf.
- Nem tudom. - válaszoltam. - Jó messziről. Arra van az Üveghegy, meg ahol a kurtafarkú malac túr. - erre Gandalf fölhúzta a szemöldőkét.
- Szóval olyan helyről jösz, mint a Megye? - biztos a malac tévesztette meg a mezőgazdaság.
- Talán. - hagytam rá. - Ahonnan én jövők, sok a gép.
- Gép?
- Ma-si-na.
- Masz Ína? Vagyis arra sok a cseppkőbarlang? Hhűűűűhhhaaa.........ha ezt Gimli tudná! Hé Gimli! Olyan helyről jött, ahol sok a Masz Ína! - és mikor Gimli ezt meghallotta, akkor kezeít szívéhez emelte.
- Ó biztos csodálatos hely! - és látszott, hogy megint messzi tájakon mereng.
- Érdekes neved van. - folytatta Gandalf. - Emlékszem, egyszer ismertem valakit , úgy 300 évvel ezelőtt, az ő neve Hanka volt. Tudod mit jelent? - kérdezte. - Azt jelenti, hogy fapapucs.
- De az én nevem nem Fapapucs. Hanem Hajnal. H mint Helm -szurdok.
- Jó van, jó van. Kik adták neked ezt a nevet?
- A fatter meg a mutter.
- Érdekes nevek. Kik ők? Biztos valami öreg ent nevek. - de nem is fárasztalak tovább. Óhhh.........mielött elfelejteném. Hogy kerültél ide? Meg majd szeretnék többet megtudni arról a villogó dobozról. Meg az öltőzéked is nagyon érdekes. Tudod, elöször gondoltam, hogy te a gonosz mágia oldalán vagy, de a te meg az orkok közti kapcsolat ezt megcáfolja. - így mentünk tovább, mire én elkezdtem dudorászni...
- Whenever, wherever.......pammpaamm.....meet.....together....hmmmm.....wonder......
- Ez biztos valami ősi népdal a te földedről. Mit jelent? - kérdezte Gandalf, de én Legolasra figyeltem, aki kiszúrta valahogy, hogy a hátsó fertályát stírőlőm és direkt úgy is lépkedett, nekem meg a fejem himbálodzott vele.
- Mit jelent? - kérdezte ismételten Gandi, majd ránézett Legolasra. - Ja. - jegyezte meg. - Tudom, hogy érdekesnek találod az ősi tünde járást, de kérlek válaszolj a kérdésemre.
- Jaj, elnézést Gandalf. Igen, ez egy ősi ének és olyan nehéz lenne lefordítani, hogy az olyan hosszú időbe telik. Úgy bízony, mint az óent. - és látszott, hogy ez elég Gandalfnak és én himbálhattam tovább úgy a fejemet, ahogy Legolas a csípőjét mozgatta. És közben a dal is bennem volt......... Whenever,wherever..........és én is elkezdtem himbálni magam......
A hobbitok csak néztek.
- Te Pippin. Hajnalnak valami gondja van a járással. Szerintem nem is ember. - és megbőkte Pippint.
- Szerintem ember, de biztos nagyon megkínozták azok az ocsmány dögök. Na majd a tündék kigyógyítják. Újból megtanítják szépen járni. De a szerelése az nagyon furcsa. Ez a furcsa kék színű nadrág meg a térdétől olyan bő a szára.......és, hogy a lányok is nadrágot hordjanak. De Répalevelet is eltudnám képzelni ilyen nadrágban. De a szoknya jobb. Alá lehet látni. Viszont ez a nadrág. Minden idomot kiad. - jegyezte meg Pippin. Aztán megszólalt mögöttük Gimli.
- Nekem akkor is törplánynak tünik. Azt mondják, hogy nagyon fenn Északon a törpök magasabbak és az asszonyok majdnem szőrtelenek. Bár egyszer felkerülnék annyira Északra! Nekem már nagyon nőhíányom van! - vallotta be Gimli. Trufa és Pippin elnevették magukat.
- Nyugodj meg, mindjárt Lórienben vagyok. Ott az Úrnőd! - szólt oda komiszul Pippin, de Gimli éktelen haragra gerjedt és meghimbálta a baltáját.
- Vigyázz mit mondasz ostoba hobbit! - vágott vissza, de nem is törődtek Aragornal, aki a legvégén ballagot és könnyesen törőlgette a szemeit. Kellemetlen emlékek hasítottak az emlékezetébe.......
"Bocsáss meg szerelmem. Nem tudom mi történt velem. Nem tehetek róla........jaj nem......én akarom........de..........értsd meg........ha nem m.............szerelmem..........de ha nem...........fel......próbáljuk meg máskor................." Ídéződtek fel benne az emlékek, a fájdalmas emlékek, és ettől mégjobban elsírta magát. Majd leszólt a föld fele.
- Tessék! Mit műveltél velem! Cserben hagytál mikor nem kellett róla! - szólt le, és jó hangosan úgy, hogy az egész társaság megállt és hátranézett.
- Mi van? - kérdezte Aragorn és széttárta a kezét. Majd mindenki szó nélkül tovább ment.
- Szegény Aragorn. - jegyezte meg magában Gimli. - Szerencsére nekem nem voltak soha ilyen gondjaim. - jegyezte meg és látszott, hogy vigyorog.
Közben Gandalf hátra lépett Gimlihez és elkezdtek beszélgetni, és ezt követően Legolás hátranézett és azt mondta nekem:
- Ne aggodj, nekem nincsenek ilyen gondjaim. - válaszolta, majd egy pillanatra megállt és csipőjét előle és hátra nyomta, jó erősen, erőteljesen, jelezve mire gondol és ment tovább.
- Te Trufa. Ez ragályos. Legolasnak is van valami baja a járással.
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
- Arwena
- Nem elérhető
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Óhhh!!! Legsi erogén zónája.......... na majd többet megtudsz róla :legolas1:
Tényleg, nekem az az ötletem támadt, ha én is gyarapodnék még néhány ilyen figurával, meg másoknak is lenne, hogy csinálhatnánk velük egy kép-reg-ényt!
???
- Neframíel
- Nem elérhető
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Ja, és nagyön örülök, hogy tetszenek az irományaim, de a többieké is cool!
Ja, lehet, hogy nem ide tartozik, de nem tudom ki ismeri Arwenát. Írt nekem egy privis üzenetet, miszerint ő neki is ugyanaz a képe mint nekem és, hogy cseréljem le az enyémét mert, hogy ő xxx-kor csatlakozott. Én direkt megnéztem és én elébb csatlakoztam mint ő, legalábbis a forum szerint és irtam neki, de csupa csillaggal kipontoztt levelet kaptam. kivettem, hogy szokott itt olvasgatni.
Én nem akarok konfliktust, de vegye már észre magát.
Ja, és bocsi, ha ezt beirtam ide.
Ja, én tudok küldeni Aragornról és Eomerről képeket, csak nem tudok nekik web helyet, ahol belinkelhetem őket.
Édes kis figurák!!!
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Na mindegy. A fényképezőgépemet és a telefonomat visszavettem magamhoz és beletettem a hátizsákomba, amit a hülye ocsmányságok nem szurtak ki. Biztos azt hitték, hogy én is pupos vagyok és az az én testem része..............
Viszont én már érdeklődve tapasztaltam, hogy ez nem álom, legalábbis már olyan sok idő telt el........ egy álom sosem lehet ilyen hosszú! A társaságban ott volt Aragorn, Gandalf, de Legsi néha "Ganfalf-nak" hívta. Ki tudja miért? Legsit már említettem és rajta kivül Gimli, Pippin és Trufa volt. Hogy a többiek merre, meg hol, meg hogyan? Azt nem tudom. Viszont kérdésem volt magamhoz: belecsöppentem a történetbe vagy csak úgy közéjük csöppentem? De ezt a két kérdést hamar elhesegettem magam felől, mivel Legolas pont elöttem ment és formás hátsója a látóköröm középpontjába került, és hálát adtam a pirkadatnak, mert ha éjszaka meneteltünk volna, nem láttam volna semmit Legolasból. Gimli és a két hobbit jött mögőttem. Majd Gimli mellém került és állandóan méregetett. Én nem vagyok túl magas, így Aragorn, Gandalf és Legolas jóval magasabb volt nálam, de magasabb voltam mint Gimli. Láttam, hogy folyton szólni akar, de mindig visszafogta magát, majd egyszer mégiscsak megkérdezte:
- Biztos nem vagy törplány? - és elpirult.
- Nem. - válaszoltam. Tudtam Gimli mire gondol, de ekkor történt valami, amiért én áldottam a felsőbb erőket. Legolas elbukott előttem és én is megbotlottam benne és hipp-hopp, már rajta is találtam magam. HHHhhhhhhhúúúúúúúúúú!!!!!!!! Amikor az ember érzi a másik porcikáját..........jjjjúúúúúúúúújjjjjjj.
A többiek segítettek felállítani minket és Legolas is elvörösődött. Pedig csak elbotlott, én meg benne és emiatt olyan furcsán zavarban volt. Még a hegyes füle is vörös lett. Illedelmesen leporolta magát és elnézést kért.
- Ha tünde szemed oly messzire lát, akkor miért pont egy gombában kell elesned? - kérdezte Gimli, de mikor kiejtette a gomba szót, a két hobbit fölpattant.
- Gomba? Hol! - és nekirontottak Gimlinek és Legolasnak és fellökték őket majd a gombákra vetették magukat.
Viszont Gandalf és Aragorn nem vették észre, hogy lemaradtunk.
- Tudod Gandalf, nehéz az én szívem.
- Kímélj a szerelmi depressziódtól. - mondta Gandalf Aragornak.
- Szóval neked ennyit érnek az én legmélyebb érzéseimnek a bajai, mint egy pattanás a nyakadon? - lábadt majdnem könnybe Aragorn és megállt.
- Nem, de én sokat hallok és látok és sokat tudok és sokat megéltem már és sokat is fogok még megélni és Őseid szerelmi ügyeitől kezdve Gimli szerelmi ügyein keresztül mindent tudok és már unom az egészet. - válaszolt komolyan Gandalf, de erre Aragorn begorombult.
- Nő kell neked Gandalf! Ha tudnád milyen, akkor megértenél! - síránkozott Aragorn. - Vagy nem is nő...... - eresztette el amit gondolt. Gandalf felemelte botját és ráfőrmedt Aragornra.
- Ezt meg sem hallottam! - válaszolta Elesszárnak - De hol vannak a többiek? Ó jaj! Ne! Három mérfölddel lehagytuk őket............ kellett neked annyit a tündenő ügyeiddel annyit traktálnod! Na mindegy. Várjuk be őket.
- Hol van Gandalf? - kérdezte Gimli, miközben fűvet és földet köpött ki, rajta Legolas feküdt hanyatt.
- 2731 éves vagyok és életemben nem estem el annyiszor, mint ma kétszer. Szégyen egy tündére! - mondta komoran és én segítettem nekik föltápászkodni.
- Az engem nem érdekel, hogy 10000 év alatt hányszor taknyoltál el, de én akkor is kérdem, hol van Gandalf és Aragorn? Megint a bokorban? - kérdezte Gimli.
- Nélkülem? - keseredett el Legsi......... - Ó jaj tünde fejemnek.
- Hé Hajnal! Téged nem is érdekel a gomba? - kérdezte tőlem Pippin, miközben figyeltem őket, hogyan kapkodják össze a zsebeikbe meg a zsákukba.
- Nem. Különben is, túl büdős. Biztos, hogy gomba? - kérdeztem és befogtam az orrom.
- Úgy néz ki. - mondta Trufa és megszagolta, de láthatólag ő is érezte, hogy valami nem stimmel.
- Mit akartok azokkal az óríási csigakakákkal? - kérdezte Legolas undorodva, és mikor ezt kimondta, Pippin fölugrott.....
- Hát nem gomba??!!!! FÚJ!!!!!!! És a táskám! Itt már a tünde Domestos sem segíthet!
- Na induljunk Gandalfék után. - ajánlotta Gimli.
- Egyébként hova is tartunk? - kérdeztem. Gimli rám nézett és nagyon elvörösődött.
- A legcsodálatosabb hölgy birodalmába. Egy istennőhőz, kinek a szeme mint az est legragyogóbb csillaga és kinek ajka mint az érett és ragyogó isteni cseresznye, kinek illata mint a rózsarengetegé, kinek a bőre akár a hó, és kinek a tekintete mint a tükör, kinek keble mint az édes cs.....
- kezde el Gimli, de én intettem.
- Ok, tudom. Galadriel. - és ekkor láttam, hogy Gimli áhítatosan a távolba tekint és elmereng és erősen markolja baltája nyelét.
Majd megint elindultunk és én szándékosan megint Legolas mögé álltam, hogy gyönyörkődhessek domboraiban és a természet álltal adott adottságaiban. Majd hirtelen véletlenül hátranézett és elvörösődött. Majd beértük Gandalfot és Aragornt, aki egy kövön ült és zokogott.
- Ne is foglalkozzatok vele. Szívügyek. - mondta Gandalf majd megcsapta az orrát valami...... - Fúúújjjjjjj......mi ez? Gimli! Hányszor mondjam, hogy töröld ki a segged! - főrmedt rá Gimlire, aki baltáját a hobbitok felé mutatva elríkoltotta magát:
- A hobbitok! És én mindig kiszoktam törőlni! - védekezett, de a hobbitok csak röhögtek magukban.
Majd miután Aragorn összeszedte magát, ismét elindultunk és én ismét Legolas mögé álltam.
- Estére megérkezünk. - mondta Gandalf, de nem ő, hanem Gimli ment elől, szinte már sietett, hogy minél hamarabb úrnőjét láthassa. Legolas egyszer csak az egyik pihenőnél odaült hozzám és arca vörös volt, úgy láttam szólni szeretne.
- Mikor ma elbotlottam abban az ......ál-gombában, és rámestél........hogy is mondjam.... - és itt elhalgatott...majd közelebb húzódott és halkan folytatta, szinte suttogott: - eltaláltad a legerősebb erogénzonámat. Tudod, a tündéknek több erogénzónájuk van és az enyém....pont ráestél....és én nem bírok magammal..... - mondta, de már én is vörös voltam. Ekkor Gandalf odajött hozzánk. Na, gyilkolni tudtam volna, mert Legolasba fojtotta a szót.
- Veled, messziről jött emberlány, beszédem lesz így velem kell legelől tartanod. - én majdnem sírva fakadtam.
- Jó, de Legolas elöttünk megy. - mondtam aztán.
folytatása következik, amiben elmesélem, hogy miféle buli volt Lórienben.....
- Nefadar
- Nem elérhető
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Ezek a figuák marha jók!
"És Aragorn nekidől az egyik hangfalnak." Kifeküldtem!
Kaming szún: Éowyn és az egyenjogúság
Egy kis elözetes:
Faramir: S én nöül veszem Rohan Fehér...
Éowyn: Na álljunk csak meg egy pillanatra! Engem nem lehet csak úgy nöül venni! És ki mondta, hogy igent mondok, mi?
F: Izé...
É: Én királyok leánya vagyok, emellett az ORFK (Országos Rohani Feminista Közösség) vezetöje! Ha megígéred, hogy jó kisfiú leszel, esetleg tárgyalhatunk...
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Nefadar
- Nem elérhető
- Nimashilin
- Nem elérhető
Gyémánt: szinte látom magam elott, ahogy a felcuccolt Ary eldol.
Idril: Barbie-Celeborn...
Sajnos nincs HBO-nk, így nem láttam! Pedig a múltkori egész jó volt. A FOTR-es.
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Ailoleo
- Nem elérhető
- Ringil
- Nem elérhető
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Az 5-öske már rajthoz is állt. Ismét egy igazi híresség, Zöldlomb Legolas következik! még nem indulhat, először el kell távolítani az ájuldozó tinilányokat a pályáról. Na végre. Dinamikusan indít, profi módon kikerül egy rajongót, aki elévetette magát, és már le is körözött mindenkit! Hiába, ő a sportág koronázatlan királya. Elvégre ő találta fel. Azóta is kísérleteznek azzal, hogy hogyan lehet esiklás közben nyilazni, de ezt még senki sem tudta utánacsinálni. Na, már itt is a 6-os, egy ember. Hát, érdekesen néz ki. Óriási nadrág van rajta, hatalmas zsebekkel, valami hülye ellenzős sapka, és hatalmas kockás ing. Állítólag gondorban ez az új divat. Na ez se nyer már ebben a szakaszban. A pálya közepén összegabalyodot a nadrágja... De megyünk tovább jön a 7-es. Hűha! A 7-es maga Celeborn úr! Azt nem tudom, ki mondta neki hogy jól mutat bugyirózsaszín aerobikcuccban... Biztos aerodinamikai megfontolásokból vette fel... Bár azt beszélik, mikor Galadriel Nyugatra jött, Celeborn két napig könyörgött, hogy a megunt ruháit hagyja ott neki. Most elindul és... Hát nem rossz idő de nem mondanám hogy szikrát vetett a pajzsa...
???
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Nefadar
- Nem elérhető
- [Nerwen]
- Nem elérhető
Dez írta: Ma volt az HBO-n a Felvétel indulban a Két Torony. És egyszerűen hihetetlen félrefordítások, vagy nem is tudom, mik voltak benne...
Éomer, Glóin fia. (Akkor Éowyn is törpasszony )
Jöttömre 5 nap múlva számítsatok, dagálykor. (és hajókkal érkezünk...)
3 napja se élelem, se pihenés, és a bányának semmi nyoma... (na annak nehezen is lehetne...vagy csak egyszerűen elódalgott?piszok bánya...)
Ennyit írtam össze. Jó tévézést!
Na ezeken ne tudd meg mekkorákat röhögtem
Naggyon jók vagytok!!
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Neframíel
- Nem elérhető
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Majd holnap. Jó?
Ja és újjabb felfedezések a babákkal kapcsolatban:
Eomer kardja műanyag. Aragorné nem.
Tudják mozgatni a csípőjűket.
Aragorn kardja jóval hosszabb mint a lába.
A bábúk nagyon kidolgozottak.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Van egy történetem nekem is...
Töri órán az arkhonokról (gy.k.: a görög poliszok, azaz városállamok vezetői) tanultunk... A tanár felírja a táblára, hogy "1-3-9" [size=9:1zx0k0k9](azt jelenti, hogy eleinte egy arkhon volt, akit egész életére választottak, aztán 3, akiket 10 évre, és végül 9, akiket 1-1 évre). [/size]Mire az egyik osztálytársam: "Pont, mint A Gyűrűk Urában..." Mire a barátnőm: "Csak a hetet kihagyták..." Én meg azon kezdtem gondolkodni, hogy Alyrt vajon hány évre választották? Alyr? (a Topic Ura = a Polisz Ura )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Dez
- Nem elérhető
Éomer, Glóin fia. (Akkor Éowyn is törpasszony )
Jöttömre 5 nap múlva számítsatok, dagálykor. (és hajókkal érkezünk...)
3 napja se élelem, se pihenés, és a bányának semmi nyoma... (na annak nehezen is lehetne...vagy csak egyszerűen elódalgott?piszok bánya...)
Ennyit írtam össze. Jó tévézést!
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- Neframíel
- Nem elérhető
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
A LOTR "eksön" figurák által nyújtott élmények
Már a múlt héten kinéztem őket, miként Gollam a jó halackát. A választék nem volt túl rózsás ( ugyanis nem volt Haldír meg Legolas ), de azt hittem, hogy jóval drágábbak, így merészeltem rááldozni kettőre. Ha már lúd, akkor legyen kövér, így a választásom egy Éomerre és egy Aragornra esett. Aztán siettem haza, hogy kibontsam őket és annak ellenére, hogy már kinőttem a gyerekkorból és, hogy én még soha ilyet nem vásároltam, ráadásul lány vagyok, úgy éreztem, az embernek néha kell "játszania". És gondoltam milyen jól fognak virítani a számítógépem mellett.
1. rész: kibontása Eomernek.
Agyon van cellukszozva.............óhhh szegény Éomer! Micsoda egy szörnyű börtőn! Mint a Barbie babák! Majd néhány szorító drót és voalá, Eomer kinn is van a dobozból.........szinte már él, ahogy "HRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHH" -t ordítva rám mered és arca minden egyes részlete eltorzúl, miközben kardját nekem szegzi.
Leesik a sisakja. Tegyük vissza. Nem is olyan kócós.............na, most már tényleg tegyük vissza a sisakot! Éomernek kard hüvelye is van, de a kardot hagyom a kezében, csak kicsit leeresztem a kardját. Felfedezem, hogy kezeit és lábait lehet mozgatni. Még a lábfejet is hajlítani lehet, bár a térdkalácsa kissé deformált. Na mindegy. Biztos a sok harc miatt.Viszont nincs bugyija. Legalábbis, ott minden barnára van festve. Ez jelképezi az alsóruházatot. Viszont amiatt, hogy a lábait lehet forgatni olyan mintha pelenkája lenne.
A doboz hátulján levő kép szerint, ha Eomer jobb karját lenyomom, akkor elkezd pörőgni, mint aki épp orkokat kaszabol. A rajz szerint felsőtestének 360˙-os fordulatot kell vennie.
Nyomom........semmi..........nyomom.......semmi............tekerem........semmi.................. na mindegy. Inkább fest úgy, mint ki fügét mutat. Jöjjön Aragorn.
2. rész: kibontása Aragornnak
Aragorn könnyebben szabadul mint Éomer. Viszont van egy halom motyója. Kezében a kivont kard, mondanom sem kell melyik, ami viszont nagyon hajlékony. Gumiból van. Na mindegy. A kardot nagy nehezen kiszedem a kezéből " Tudom Aragorn, hogy nagyon ragaszkodol hozzá......" és beteszem a tokjába. Megpróbálom rá felaggatni azt a sok batyut és majd tapasztalom, hogy ha mind ráaggatom, úgy néz ki mint egy ork-karácsonyfa. Jön az íj. Azzal sokat szenvedek. A kép szerint a kezeibe kell helyeznem, mert hátul, Aragorn hátán van egy gomb és ha azt megnyomom, kilővi a nyíltat. Szenvedek egy sort vele: " Hogy rohadna meg az. ki kitalálta! Engedd szét az újjaid! Menj már bele!..." Aragorn keze kiesett a helyéről, de én rutinosan vissza teszem. Aragorn összehúzott szemöldőkkel néz rám. Tekintete a messzi távolba mered.........és én ekkor fölfedezem a híányosságot!!!!! Hol a medál?!!!!!
Meg kell később állapítanom, hogy Aragorn nagyon merev. A kezei ámbár hajlanak, a combja nem, csak térdtől lefelé. Akkor kérdezem: hogy a búbánatba fogom én abba a pózba beállítani, ami ak épen van? Vaálasz: sehogy.
Aragornnak van egy fölös kacatja. Reménykedve fölaggatom Eomerre, aki mintha még dühősebb arcot vágna nekem: "Hogy mered ezt rám aggatni?????"
Szinte élnek. Éomer, mint ent a szírten meg áll erőtől duzzadva. ( a számítógép egyik része tartja hátulról).
Aragorn........állj már meg végre a saját lábadon! Hogy tudtak ilyen lúdtalpast tervezni??!!!!!!!! Aragorn, ne fogd a nyíladat Éomer barátodra!
És Aragorn nekidől az egyik hangfalnak.
Legyenek akármilyenek is, ezek kedves percek voltak és már most imádom őket. Eo most kiszúrta a fehér pulcsimat........lehet, hogy azt hiszi Szarumán vagyok? Jaj!
Na mindegy. Szeretnivalóak és mókásak. De a hősők, hősők. És ez a lényeg.
- Lora
- Nem elérhető