Humor

Több
17 éve 2 hónapja #341630 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Humor

Nesi írta: Kockázatos vállalkozás... De vihetnénk az Antarktiszra is, a drága pingvinek, a kedvenc állataim biztos megihletik... Akkor én is övök, hadd lássak élő császárpingvint :D

áh, ott nincs olyan nagy billentyűzet hogy a szabadban gépelhessen.. vagy megfogja a ceruzát/ tollat... kesztyű kell.. :P

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 2 hónapja #341625 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: Humor
Kockázatos vállalkozás... De vihetnénk az Antarktiszra is, a drága pingvinek, a kedvenc állataim biztos megihletik... Akkor én is övök, hadd lássak élő császárpingvint :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 2 hónapja #341623 Írta: Altaris
meg az agya amiből kipattannak a betűk... :P

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 2 hónapja #341621 Írta: Nesi
Csak a papír ne égjen le, amire írja, vagy a számítógép ne, amire gépeli... :D

Több
17 éve 2 hónapja #341618 Írta: Altaris

Nesi írta: Azám, a sivatagban biztos fellobban az ihlet lángja... :twisted: :D

és valószínűleg lesz ami elég... :) ...

Több
17 éve 2 hónapja #341599 Írta: Nesi
Azám, a sivatagban biztos fellobban az ihlet lángja... :twisted: :D

Több
17 éve 2 hónapja #341598 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Humor
Készítsem elő a szaharai utazást? :D

Több
17 éve 2 hónapja #341590 Írta: Nesi
Kandallót is építsünk, hátha nincs neki... Namarie, menj, napozz, az is fűtő hatásű :D Mindenesetre nagyon jóó :P Kérünk még! És siess, mert a központi fűtést is bevezetjük! :twisted:

Több
17 éve 2 hónapja - 17 éve 2 hónapja #341586 Írta: Altaris
na azért neee... az durva lenne ha már a lakásban sem lehetne megmaradni... - válaszolja az értelmesebbik felem

Perszeeeee!!!!!! :P :P :lol: :P :P megyünk Namariehoz fát vágni és fűteni!!! :) - feleli pihentebbik énem...

nem vagyok skizo - ....

Több
17 éve 2 hónapja #341565 Írta: Nesi
Namarie, fűtsünk be? :D

Több
17 éve 2 hónapja #341557 Írta: Altaris
a meleg valakire ösztönzőleg hat :P 8O

Több
17 éve 2 hónapja #341547 Írta: Acho
nekem nem tűnt fel, hogy a színvonalban visszaesés lett volna! szerintem így is király! :D :wink:

Több
17 éve 2 hónapja #341540 Írta: Nesi
A javításhoz? :D

Nekem őszintén szólva nem tűnt fel, hogy meleged volt közben... :P

Több
17 éve 2 hónapja #341455 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Humor
Csatlakozom! ;)

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 2 hónapja #341442 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor

Altaris írta: Köszönjük Nam! :) Igazán elemedben vagy :P :)

Köszönöm, bár a végére nagyon betett a meleg, maikor gépeltem, sajnos érezhető is- ezt még javítom. :oops: :wink:

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 2 hónapja #341347 Írta: Acho
:lol: Gratu, Namarie! csak így tovább! ;-)

Több
17 éve 2 hónapja #341326 Írta: Altaris
Köszönjük Nam! :) Igazán elemedben vagy :P :)

Több
17 éve 2 hónapja #341312 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor
Galadriel titkos naplója

Na, belegyorsítottam a lábam gyógyulásába. Eszembe jutott, hogyha sérült harcosainkon alkalmazhatok ilyen-olyan technikákat, akkor magamon miért nem? Az eredmény kettős Celeborn részéről: annak örül, hogy meggyógyultam, annak viszont kevésbé, hogy nem tutujgathat éjjel-nappal. (Bár szegény ennyi idő alatt igazán megszokhatta volna, hogy a tutujgatási vágyam igen ritkán tör felszínre, akkor viszont olyan erővel, hogy egyedül ő az, aki kibírja.)

Másodkor, 1760 harmadik hónapjának ötödik napja: nos, Celebornnal együtt nagy készülődésben vagyunk. Noredhel és Amras bejelentették házassági szándékukat.

Egy hét múlva: Látszik, hogy két noldáról van szó! Ma reggel bekopogtattak, hogy van némi gond az esküvővel.
Celeborn: Ugye nem azt akarjátok mondani, hogy mégse..
Noredhel: Nem, hanem ennél rosszabbat.
Celeborn dermedten néz, Amras megszólal:
-Hát, arról van szó, hogy mi két napja összeházasodtunk.

Én a magam részéről szóhoz se tudtam jutni, szerencsére, mert különben azt kérdeztem volna, amit egyszer imádott bátyám, Aegnor, amikor Nargothrondban volt ilyen probléma, és Finrodnak jelentette be az ifjú pár a dolgot:
-És melyik bokorban, drágáim, melyik bokorban?

Szerencsére Celeborn észre tért, és csak ennyit mondott:
-És ez mióta baj? Legfeljebb nem esküvő lesz, hanem fogadalomtétel.

Noredhel reakciója:
-Jaj de jó, akkor mégiscsak lesz szép, hosszú, esküvői ruhám!!

Lesz hát, Eru akárhova tegyen benneteket, hogy az ijesztet ránk adtátok...- olvastam ki Celeborn tekintetéből.

Két hét múlva:

Nos, a fogadalomtétel szépen lezajlott, eletkintve attól, hogy az ifjú vőlegény sikerrel elkeverte a jeggyűrűt, és lehetett hason csúszva keresni. Természetesen az oltár alatt találtuk meg, merthogy Amras, a jólélek odatette, hogy biztos meglegyen. Komolyan, azon gondolkodtam, hogyha most Noredhel netán várandós lett, itt fog lebabázni. Mert amit egy nolda eltesz, az el van téve. Mindenki elől. (Ez vonatkozik az ékszerekre is, kedves Szauron.)

Kilencedik hónap első napja:

Celeborn ma madártejezés közben megemlítette, hogy fülébe jutott egy plety, mely szerint én is tudok ékszerkészítéssel foglaltoskodni, és hogy emiatt volt is egyszer nagy zűr Valinorban.

Mondtam neki, hogy igen, igaz mind a két információ, bár megcsapnám azt, aki elmondta, mert én szerettem volna neki megmutatni a tudományomat, ha itt lesz az ideje. De ha már megtudta, bevittem egy titkos kamrába, hagy ámuljon...

Mikor nagy nehezen magához tért, kiálmélkodta magát, csak visszatért ama bizonyos incidensre:

-És ezek miatt volt a nagy veszekedés közted és Feanor közt? meg állítólag a bátyád leütötte őt...

-Hát, ezek java része már itt készült..
-De mi volt Valinorban?

-Semmi különös...
-Naaa.. ha Te meg Feanor összekaptatok, az nem lehett jelentéktelen kis semmiség..
-Nem is volt. Na jó, üsse kavics, elmondom a kedvedért...
-Mi is hallhatjuk? - dugta be ekkor a fejét Amras, Noredhel, a két gyermekem, valamint a menyem és a vejem...
-Hát Ti?-néztünk nagyot Celebornnal.
-Meg akartunk Titeket lepni....
-Sikerült...
-Na, anya, hogy volt az Feanorral? - kezdtek nyaggatni most már csimotáim is.

-Borzasztóak vagytok - sóhajtottam. Na, a lényeg annyi, hogy Feanornak valahogy fülébe jutott, hogy én is próbálkozom ékkőcsiszolással, és hogy szívesen foglalkozom velük, igyekszem kiismerni titkaikat.
-Nahát, mint a törpök - kuncogott Celebrian. Igazán, apa, ne nézz már így, tudod, hogy anyát hogy kedvelet Aule is...
-Nos igen, valószínűleg az ő beszélgetést hallgatta ki véletlenül imádott nagybátyám, mivel az ő ablak alatt imádott társalogni Aule.
-Sehol jobb helyen... - szólalat meg párom.
-Na ja... eredmény: Elhajította, ami épp a kezében volt, majd dúlva-fúlva beállított hozzánk, apámnak szegezve a kérdést, oly halkan, hogy egy pohár leesett a kredencről:
-HOL VAN????
-Kicsoda, kedves bátyám? - kérdezte rémülten apa.
-Ki, ki? Hát az a bitang, eszetlen lányod!!!!
-Nerwenkére gondolsz? - kérdezet anya meghökkenve.
-Nahát, Earwen, csodálom az éles eszedet.. miért, van más lányod is?Inkább megkeresem magam...
- és ezzel már jött is föl a lépcsőn, én meg ugrottam is ki az ablakon. Apa odalent azt hajtotta, hogy valakinek csinálni kéne valamit, anya elájult, és az általános kavarodásba beállított Orodreth, aki hatásosan segített- apának jajgatni. Ezalatt én rohantam, ahogy csak bírtam, nyomomban az őrjöngő Feanorral:
-Ide gyere Nerwen, mit csinálsz te a kövekkel? Majd adok én neked olyan kövezést, hogy a hajad is ketté fog állni... idejössz, ha mondom..
-Persze nem tetted...
-Nem, inkább rohanatm a tenger felé, Ulmót hívva. Szegény épp valahol kint járt, és el volt merülve a halak csodálatában, úgyhogy majdnem későn érkezett. Eközben Finrod is a neszét vette annak, hogy mi történik, utánunk rohant. Én épp faroltam a vízbe, Feanor meg teljes mértékben tajtékzott:
-Elloptad!!!!!
-MIT? - kérdeztem.
-A tudásomat!!!! Le akarod másolni a Szilmarilokat!! Ezért most tudod, mi lesz?
Ekkor ért oda a fivérem, aki megpenderítette kedves rokont, majd úgy vágta állon, hogy kapásból elterült, és ameglepetéstől szóhoz sem jutott.
-Feanor, ezt azért, hogy megtanuld, Nerwen nem lop, meg hogy meg ne öld...
-Fényt tesz a kőbe...
-Te agyament, én is láttam, mit csinál: a fényt először vízben oldja fel, majd beleteszi egy kristályüvegbe... és azt hiszem, téged nem igazán érdekel a víz... meg ha tőled az ötlet, akkor is: Eru sem ütötte agyon Aulét, mert ő is teremtősdit játszot..
-Sőt- szólalt meg Ulmo - még a lényeknek se esett bajuk...

-Muszáj folyton a törpökről beszélni?-kérdezte Celeborn. Nézd, kedves, én is tisztelem a Valákat, de tisztesség ne essék szólván, eléggé khm.. szóval szőrösek és modortalanok.
-Igen, nem olyan szép simák, mint mi...- így Noredhel, mire az összes férfi elkezdte lágyan nézni a párját.
-A "mi" a tündékre vonatkozott, úgy általában, urak...-szóltam közbe.
-Te, és Ulmo mit szólt ahhoz, hogy Finrod így kiütötte Feanort.
-Ő szinte semmit, de Manwe annál többet, igaz, Feanor kapta a nagyobb fejmosást.
-És aztán?
-Mivel nem akartam családi viszályt, felajánlottam Feanornak, hogy megmutom az alkotásaimat, illetve felajánlom neki, hogyha gondolja, beszegődök hozzá tanítványnak és segédnek...
-Ugye nem tetted meg? - rémült meg Celeborn.
-De igen..
-Dagadt a mellénye, mi? - kérdezte Noredhel.
-Pontosan.
-Akkor kibékültetek...
-Ki hát, a kohó mellett...
-Akkor végül is jó véget ért a történet.
-Háát... igen... bár Melkor majdnem rosszul lett, amikor elmondtam neki, hogy beálltam Feanorhoz segédnek. Azonnal felajánlotta, hogyha gondolom, amíg Feanornál vagyok, ott lesz a ház körül. Ezt elutasítottam, mondván, hogy kedves tüzes lelkű tündénk még zat hiszi, hogy rosszban sántikál, és hogy nem kívánok örökké ott tartózkodni.

Na ekkor láttam, hogy Celeborn lassan, de biztosan kezd kiborulni, aludni küldtem hát az aprónépet, majd az orrát lógató Celeborn után mentem.

-Ne félj, nem történt ott semmi... kivéve azt, hogy Feanor elkezdte ecsetelni, hogy ő melyik kohó közelében kezdte el Nerdanellel a házaséletet... mire naggyon csúnyán néztem rá, és közöltem, hogy be nem teszem ide a lábam, ha ilyeneket beszél.
-Akkor jó-békült meg a párom. De halottam valamit, ami még nyugatalnít...
-Númenor?
-Igen. De ezt ne most beszéljük meg... tudok én jobb szórakozást annál, hogy az emberek ostobaságáról beszéljek. Viszont Noredheléket mielőbb át kéne küldeni Valinorba. Te??
-Én még nem megyek....
-Akkor jó. Tudod, mi a vicces?
-Nos?
-Hogy Feanor lehetett volna a Fény Ura. Ehelyett te lettél a Fény Úrnője.
Meg kell mondjam, ezt nem egészen értettem. Azt hiszem, Celeborn lassan kezd a jövőbe látni.
[/color]

Hálás köszönettel ajánlom eme írásomat minden valinori lakosnak, különösen a Fehérszirt család tagjainak (Dorw, valami nem lett ismerős???? :P ), Erynek, és természetesen Ratkhának, valamint minden Valának és Maiának!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 2 hónapja #341221 Írta: Nesi
Ma én is lefáradtam, de azért, mert a szomszéd lánnyal sakkoztunk... :D És időnként ő is megereszt ilyen fárasztó vicceket... :P

Több
17 éve 2 hónapja #341219 Írta: Altaris

Encsi írta: Altaris: Az a vonat ne váras.. én azon készültem ki :D :lol: :lol: :lol:

ezt minden évben elsüti a hittantáborvezetőnk :P ... újoncok mindig akadnak.. de amikor nyolcadszorra hallgatod végig és látod a lefáradt arcokat, akkorra megtanulsz röhögni rajta :P *:) lökött egy társasággal voltam ma délután.. annyira lezsibbasztottak, hogy mostanra a poénokból kifogytam :P .... *

Több
17 éve 2 hónapja #341167 Írta: Encsi
Ezt már hallottam D
Altaris: Az a vonat ne váras.. én azon készültem ki :D :lol: :lol: :lol:

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 2 hónapja #341140 Írta: Acho
ÁÁááááúúúú! :lol:

Több
17 éve 2 hónapja #341134 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Humor
Öreg nénike sétel a piacon. Megáll az egyik pultnál:
- Kérek egy zöldalmát!
Árus kivesz kettőt:
- Hopp ez kettő lett. Maradhat?

srs facepalm.

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 2 hónapja #341079 Írta: Altaris

Ben írta: és erős késztetést éreztél, hogy ide beírd őket? öreg hiba... :roll:

nem hinném.. ezeket a lefáradt arcokat :P :P:P:P mindent megér :)

Több
17 éve 2 hónapja #341067 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Humor

Altaris írta: *bocs.. csak előjöttek belőlem a táborok alatt felgyülemlett poénok

és erős késztetést éreztél, hogy ide beírd őket? öreg hiba... :roll:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 2 hónapja #341050 Írta: Nesi

Altaris írta: [size=9:1j7ee9ip]uhh, neee... ez már nekem is hörr: Bemegy egy kocsmába Móricka, Pistike, a skót, a szegény, a zsidó, a cigány, Jean, az anyós, az angol, a francia, a német, az aranyhal, a jótündér, a nyuszika, a róka, a medve, a farkas, a türelmetlen kismalac, két rendőr, egy szőke, egy barna, egy fekete és egy vörös hajú nő.
Méregeti őket a csapos, majd megszólal:
- Mi ez? Valami vicc?
[/size]

Ez már sok... :roll: :lol:

Több
17 éve 2 hónapja #341028 Írta: Altaris

Acho írta: na jól van már... :lol: :lol:

Encsi írta: hörrrhörr... :lol:
Az enyémek is ilyesmik.. csak én találtam ki :lol:

nah, besokalltatok??... eh.. pedig van még egy két jóóó :) :):):):)

Pistike megáll az oroszlánketrec előtt:
- Mama! Az oroszlánt is Isten teremtette?
- Persze, kisfiam.
- Képzelem, hogy félhetett közben!

és nekem egy örök kedvencem:

apa és fia beszélgetnek az állatkertben sétálgatva... megállnak a majom ketrece előtt:
-nézd, kisfiam, tudod mi ez az állat?
-... hát... nusziiiii...
-nem kisfiam, ez a majom.
Mennek tovább, megállnak az elefántnál.
- tudod kisfiam, hogy hívják ezt az állatot?
- persze, nussziiiiii....
-nem kisfiam, ez az elefánt.
odaérnek a vízilóhoz:
- na kisfiam, ezt már biztosan tudod, hogy micsoda.
a kisfiú erősen gondolkodik, majd rávágja:
- vizinusziiii!!!!

ill.:
a vonat nem vár... mert nincs rajta bástya... :P

*bocs.. csak előjöttek belőlem a táborok alatt felgyülemlett poénok :P ....

[size=9:1ubijfub]uhh, neee... ez már nekem is hörr: Bemegy egy kocsmába Móricka, Pistike, a skót, a szegény, a zsidó, a cigány, Jean, az anyós, az angol, a francia, a német, az aranyhal, a jótündér, a nyuszika, a róka, a medve, a farkas, a türelmetlen kismalac, két rendőr, egy szőke, egy barna, egy fekete és egy vörös hajú nő.
Méregeti őket a csapos, majd megszólal:
- Mi ez? Valami vicc?
[/size]

Több
17 éve 2 hónapja #340984 Írta: Encsi
hörrrhörr... :D
Az enyémek is ilyesmik.. csak én találtam ki :D

Több
17 éve 2 hónapja #340983 Írta: Acho
na jól van már... :lol: :lol:

Több
17 éve 2 hónapja #340981 Írta: Altaris
Süketnéma házaspár:
-hová tetted a macskát? - így a férj
-eltemettem
-és miért?
-mert egész nyávogott- ávgt rá a feleség
-de hát nem is hallhattad! - szólt megütközve a férj...
-nem, de leolvastam a szájáról...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.386 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére