Humor

Több
17 éve 4 hónapja #332364 Írta: Randír
Randír válaszolt a következő témában: Humor

Woland írta: ha mar volt akkor bocs de ezt latnotok kell

www.gatveder.hu/adatlap.php?id=1001539

Jajj,ez nekem is megvan már egy ideje,de linket eddig nem tudtam hozzá.
Überállat :lol:
Azoknak akik nem ismerik: egy orosz népdal kb 20éves átköltése. Még rendszerváltás előtti időkből :wink:
Nemtudom ismeri e valaki azt is kis videót amiből a pirospólós hapsi van bevágva....hát az se semmi.

És nem tudja vki a legvégén megszólaló számnak a címét v előadóját v vmit ami alapján megtalálom? Mer azt már keresem egy ideje.

A szívünk mélyén mindannyian utazók vagyunk – vagy futók./Dominic Vernius gróf(Dűne)/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 4 hónapja #332348 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Humor

ismertem, de nagy kedvenc. amúgy a dalnak van angol, német és orosz verziója is.

And the tank was taken by the russians
and the kombináltfogó was in
fuck you, Szása, fuck your mother
and bring back the kombináltfogó

ez az egyik, többit nem tudom fejből :)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 4 hónapja #332343 Írta: Szméagol
Szméagol válaszolt a következő témában: Humor

Jé, az osztálytársaim folyton ezt idézik, de én még sosem láttam. :)

A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.

Több
17 éve 4 hónapja #332330 Írta: Woland
Woland válaszolt a következő témában: Humor
ha mar volt akkor bocs de ezt latnotok kell

Több
17 éve 4 hónapja #331308 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Humor
Ez yooo :D

Amúgy mit szólnátok, ha lenne egy Folytatásos történet topic? Na?

Szürkéből Fehérbe váltó vizsgafeladat: 1. Ölj meg egy balrogot
2. Jöjj vissza a halálból
3. Vegyél fehér színű mágus-szerelést

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 4 hónapja #331247 Írta: Elrond Vilya
Elrond Vilya válaszolt a következő témában: Humor
Orkirtást, veszélyes hulladékok eltávolítását, környezeti károk utáni helyreállítást vállalunk, kiváló minőségben, gondos és alapos tervezés után.
Szilszakáll és Társai Kft. www.fangorn.roh
don'tbehasty@fangorn.roh

Több
17 éve 4 hónapja #331024 Írta: Encsi
Amúgy van olyan naplós videó Aragornban is :)

Ja, amúgy van itt olyan, aki tud témát nyitni? Csak arra gondoltam, hogy lehetne gy Folytatásos történet. Na?

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 4 hónapja #330976 Írta: Encsi
Egy osztálytársam találta ki, de azt gondoltam, illik ide :D
De van még egy hehe :D :

"Ám Ar-Pharazont még nem tudta rászedni, s a király arra gondolt, hogy a biztonság kedvéért magával viszi Szauront a McDonald'sba, mint ömmaga, és a Középföldén élő minden szolgájának költségére. Szauron ezt kényszeredetten vette tudomásul, de magában örült, mert éppen egybeesett éhségével. És Szauron átkelt a tengeren, és meglátta a McDonald'sot, a hamburgerek országát a birodalom gasztronómiai fénykorának csúcsán, és elámult, a szívét pedig irigység, gyomrát pedig még nagyobb éhség tölötte el."

Több
17 éve 4 hónapja #330755 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Humor
Szméagol, szerintem kiestem a legpihentebb cím tulajdonából. Én spec Encsiétől nagyon lefáradtam...

Piros fedelű könyv, néhány jó fantasy sztorival eladó. :) ....

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 4 hónapja #330727 Írta: Encsi
"Ám amikor a McDonald's ba értek, Ilúvatar így szólt hozzájuk: "Nézzétek a hamburgereket!" S látomást idézett elébük, hogy lássák, amit addig csak hallottal ; s egy új világ bontakozott ki előttük..."

:D :lol:

Az a legolasos tök jó :D

Több
17 éve 4 hónapja #330715 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor
Nos, ígértem anno bakikat

Íme, egy, topikgazdánk billentyűzetéről:

Alyr írta:

"Előszöris, ha idézünk akkor pontosan. Nem nyomta, pumpálta, és nem a Boszorkányurat hanem belé az energiát. Még ha ez meglehetősen rossz fogalmazás is.
Gandalf nem azér tjött Középföldére, hogy bérkivel is nyaltan megküzdjön, (a balrog szerencsétlen véletlen volt) hanem mint minden rendes katonai tanácsadó Középfölde népeit kellett, hogy segítse Szauron ellen."

(kiemelés tőlem)

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 4 hónapja #330671 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Humor

Gandalf írta: Legolas nagyon titkos naplója angolul VIDEÓN!

... ed&search=

Nagyon jó mind a bevágott fejek, mind az aláfestőzene! :lol: :lol: :lol:

Ááááá, neeee. :lol: :lol:

... és van második rész is - kicsit rosszabb minőség és nem olyan szép a kidolgozása, de nem rossz:

:D :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 4 hónapja #330626 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Humor

Kar'sa írta:

Encsi írta: ..... szóljatok, ha ne írjak többbet ....
...

Most kövezzetek meg, de én ezt az utolsót nem értem... :hein:

Az szerintem arra utal, hogyha nem tetszett, akkor szóljunk Neki és nem folytatja. :D

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
17 éve 4 hónapja #330621 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Humor
Legolas nagyon titkos naplója angolul VIDEÓN!
... ed&search=

Nagyon jó mind a bevágott fejek, mind az aláfestőzene! :lol: :lol: :lol:

Több
17 éve 4 hónapja #330508 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Humor

Encsi írta: ..... szóljatok, ha ne írjak többbet ....
...

Most kövezzetek meg, de én ezt az utolsót nem értem... :hein:

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 4 hónapja #330476 Írta: Encsi
- Fullkomfortos hobbit üreg eladó (gondozott kertre néző kerek ablak, belmagasság: 145 cm)! érd: Megye, hobbitfalva

- Rohani lovak rendelésre! Érd: Edoras, Éomernél, vagy Théodennél

- Uruk Hai orkok gyártása garanciával(Szuperbüdös, extraerős, és napon is képes közlekedni, max sebesség: 60 km/h)!. Érd : Vasudvard, Szarumánnál.

- Eladó használt szöges, ork-bakancsom! Érdeklődni Cirith Ungol tornyánál lehet

- Szauron Gyűrűje elveszett! A becsületes megtaláló jutalmat kap! (Nem nyírjuk ki, amikor győzünk MÚHHAHHAHHAAAA

- Ork srác keres tündelányt hosszú kapcsolatra! E-mailom: snagababy@lugburz.mor

- Öngyilkos jelöltek figyelem! Ha meghalsz, nem halsz meg hiába! Gyere hozzám, én készséggel megöllek, aztán megszelek! Előnyök:
- Holt tested nem zavarja az esztétikus középföldei látképet
- Én jóllakom (kb úgy 1%/kifejlett ember/tünde)
Érd: A banyapók barlangjánál. Jelszó: Csak gyere be, ha nem akarsz kimenni!

..... szóljatok, ha ne írjak többbet ....
...

Több
17 éve 4 hónapja #329646 Írta: Altaris
legalább annyira mint én.. :D még messze az évvége.. (négy nap)... azalat még az is lehetséges h kipihenem magam... :D amúgy bóknak veszem ha nem haragszol :D

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 4 hónapja #329635 Írta: Szméagol
Szméagol válaszolt a következő témában: Humor

Galadriel14 írta: két tünde beszélget:
mi a legrosszabb favicc?
-....
________
[size=9:2hiyastg]reccs lenne, de a tündék csendben közlekednek...[/size]

... Galadriel, ne vedd sértésnek, de nagyon fárasztóak a vicceid! ... :lol:

A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.

Több
17 éve 4 hónapja #329377 Írta: Altaris
két tünde beszélget:
mi a legrosszabb favicc?
-....
________
[size=9:3fgd1zu7]reccs lenne, de a tündék csendben közlekednek...[/size]

Több
17 éve 4 hónapja #329346 Írta: Elrond Vilya
Elrond Vilya válaszolt a következő témában: Humor
Nem biztos, hogy aktuális még, de azért érdemes lehet próbálkozni:

Erős idegzettel és nagy munkabírással megáldott munkatársat keresünk kínvallatásokon történő jegyzőkönyvvezetéshez, a fekete beszéd tárgyalóképes ismerete és a precíz gépírás alapkövetelmény.
Szolgálati lakást biztosítunk, kilátással a Végzet Hegyére.
Jelentkezés e-mailben:hr@barad-dur.mo.

Több
17 éve 5 hónapja #329214 Írta: Maedhros
Maedhros válaszolt a következő témában: Humor
A Photoshoppal még nyűglődöm, ezért inkább megírom, milyen is lehet az a bizonyos Círdan bosszúja 8...

Fsz: Dreamer
Zene : Morricone... ki más?
Szlogen: Ha hatszáz évig vártál rá, hogy megölhess egy tündét... kár, hogy csak egyszer tudod megölni!

A titokzatos Hajóács visszatér, mert még nem minden rokonáért állt bosszút (elég sokat legyaktak Alqualondénál - eleget ahhoz, hogy még húsz folytatás legyen). A gonosz nolda fejvadász, Leucandur, aki annak idején lelkesen részt vett a mészárlásban, még nem sejti, hogy megölte Círdan sógorának a keresztanyjának a szomszédjának az apját, és ezért lakolnia kell...
Közben a főgonosz, Feanor fiainak követeként, Sirionba megy, hogy terrorizálja Elwinget, aki azonban kemény, harcias nő, és szintén van némi megbosszulnivalója (szülők, testvérek...)
Elwing segítséget kér Círdantól, aki beépül a fejvadász bandájába, hogy megtudja a haditervet, ám lebukik, mert Maedhros felismeri. A rosszfiúk megkínozzák és megverik, de ő nem vall. Éjjel megszökik, Elwinghez menekül, és figyelmezteti, hogy hamarosan támadnak. Elwing megpróbál távírón üzenni Earendilnek, de a noldák elvágták a vezetéket.
Círdan és a maroknyi sirioni népesség kétségbeesetten, ám elszántan várja a támadást...
A noldák, mit tesz Eru, meg is érkeznek a déli vonattal, és elkezdődik a lövöldözés a poros utcákon...
Círdan könnyebb sebet kap a csatában, de cserébe legyak átlagosan húsz noldát percenként. Ám ekkor Elwing a tengerbe ugrik...
Círdan megpróbálja megkeresni a gyerekeket... akik körül már mindenki legyakva, és ott áll a teljes nolda vezérkar.
- Hát ezekkel itt mi legyen, Amrod? - kérdezi egy rosszképű bandita.
- Most már hallották a nev...
Ennyire jut ideje, mert midőn kardot rántana, Círdan levágja, aztán a biztonság kedvéért Amrast is. (Hátha nem a megfelelőt intézte el elsőre.)
Círdan a gyerekeket védi, s alighanem elesne a túlerővel szemben, ám ekkor Ulmo seriff vágtat be, és embereivel megfordítja a csata menetét. A maradék noldák elmenekülnek... A főgonoszt azonban feltartja Círdan...
Párbaj. Hosszú perceken át nézik egymást, szuperközeliben, aztán természetesen Círdan nyer.
Ulmo szól Círdanhoz, és magasztalja hősiességét. Círdan hajóra száll, és elvitorlázik a naplementébe...

I Love still lives and grows strong
Where I cannot enter
What hope is there in my own dark world for me?

Több
17 éve 5 hónapja #326870 Írta: Encsi
Én írom a Gyűrű naplóját, de azt most ide hosszú lenne berakni :) Inkább nézzétek meg az alábbi linken: www.encsifeje.gportal.hu Azonbelül is az Írások menüben :)
[/url]

Több
17 éve 6 hónapja #324858 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor
Ery. válasz jön!!! :P :P :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 6 hónapja #324836 Írta: Altaris

Ben írta:

Phaedra/Namarie írta: - A MegszámlálhatatlanKönny csatája után zsebkendővel házalni.

Jaaajjj, ez nagyon súlyooos! :D :D

nekem is ez fájt a legjobban.. jujj.... 8O :roll: :wink: :cry:

Mi az abszolút szemétség? *wááá vizsgadrukk közben :roll: :D
Frodónak Gyűrűt ajándékozni!
Szauronnak napszemüveget venni.
Samut békává változtatni...
Gimlit Fangornba csábítani fejszéstül...
Trufának elárulni, hol a csomagja...
Banyapóknak Samut ajánlani étkül... :D :D:D:D

Több
17 éve 6 hónapja #324806 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Humor

Phaedra/Namarie írta: -Feanortól esküt kérni.
-Celegormra gyereket bízni.
-Noldának nemet mondani.

-Grímának korpásodásgátló sampont adni, a következő szöveg kíséretében: "Nincs többé Gríma, csak gyönyörű haj".
-Törp nőnek borotvát/szőrtelenítő krémet adni.

ezek félelmetesen jók! :-) ;-) ilyet még, sokat!! plííízz!! :-)

Több
17 éve 6 hónapja #324778 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Humor
Ery, nagyon jóóó. :D Grat! :-)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 6 hónapja #324773 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Humor
Akkor közkívánatra:

Nerwenke névadója

Ez az eset még Valinorban történt, de az idők távolán át is képes mosolygással vegyes szívdobogást okozni. Mert egyfelől sok értékes információra tettem szert, másfelől azonban soha ennyire közel nem álltam még a lebukáshoz.

Az egész azzal kezdődött, hogy egy szépen cizellált meghívót kaptam, melyben sok szeretettel és egyéb blabla után meghívtak Nerwenke névadó ünnepségére. Mit ne mondjak kissé meglepődtem. Az egy dolog, hogy a kis fruska egész nap a nyakamon lóg, mint valami kullancs ( - Miért? A valákkal barátkozni jó dolog! Szokta volt mondogatni…), de legalább családjának lenne annyi esze, hogy ne egyezzen bele szerény személyem jelenlétébe; ugyanis lehet, hogy a bámulós népség javát meg tudom téveszteni, de Finarfnt és kedves rokonaimat nem nagyon. Szóval jelenlétem nem éppen emelné az ünnep fényét, de mindegy. Mondjuk kíváncsi lennék, mivel vette rá Nerwenke a családját… ill. mégse… belegondoltam… uhh… nincs rosszabb mint egy hisztiző produktív.
Végülis sárba tiporva legszentebb érzéseim és sutba dobva jobb meglátásom, elmentem. Mint kiderült talán jobb lett volna ha otthon maradok. Megjelentem tehát az írt időpontba, de kiderült, hogy 2 favirágzással eltévesztették az időt. Nem hitték volna ugyanis, hogy olyan hamar odaérek. Így mikor kopogtattam, Nerwenke még hálóingben és valami zöldes pakolással az arcán nyitott ajtót. Nem is tudom melyikünk ijedt meg jobban. Mindenesetre Nerwen azonnal bezavart a szobájába, a kezembe nyomott egy könyvet és kért, hogy maradjak ott. A könyv éppen a bámulósok vándorlásáról szólt. Majd némi reggeli felszolgálása történt de az is úgy, hogy Nerwen berobogott (ezúttal növények is voltak az arcán… csak nem kelkáposztának akar öltözni???) lerakott vagyis inkább ledobott egy tálcát rajta enni és innivalóval, de oly szerencsétlenül, hogy egy része az ölembe borult. Éppen elkezdte tisztogatni, mikor benyitott Finrod. Hármunk közül nem tudom ki lett vörösebb. Bocsánatot hebegve kihátrált, Nerwen utána Félreérted! Nem az volt! Kiáltásokkal (megjegyzem éppen ezt nem kellett volna) a következő negyed favirágzás alatt sikerült megmagyarázni a helyzetet, én pedig ezalatt zsibongó idegeim nyugtatgattam.
Ekkor jöttek meg a vendégek köztük Durcifiú is. Reméltem, hogy elkerülhetem, de nem így történt. Amint meglátott azonnal odajött hozzám és elém tárta legújabb elméletét az orkok keletkezéséről. Komoly arccal bólogattam a sületlenségeire (Te jó Én! Ez ostobább mint hittem!) és próbáltam elrejteni a vigyoromat. Alapvetően hibás elmélete, azonban adott egy tippet, esetleg feljavíthatom az eddigi példányaimat. Mint egy mentőangyal jelent meg Nerwen egy újabb adag frissítővel.
Ezután következett az Eruhantále. Sajnos ezt a programpontot nem hagyhattam ki. A hantalén megjelentek a rokonaim is. Magáról az eseményről nem mondok sokat. A szokásos giccses bájolgás volt „Jajj de jó hogy Te vagy a Főnök!” meg hasonlók. Rajtam kívül csak Durcifiú unta jobban.
Ezután jött maga a névadás. Az elején volt némi gikszer, mert Lórien (ő vezette le a szertartást, be is aludt rajta mindenki...) véletlenül a Valinori Vámszabályzatot hozta magával. De a legnagyobb megrökönyödést mégsem ez keltette, hanem a tanúk személye. Az egyik tanú Yavi volt, a másik pedig én… én… Én???? (kérem itt valami félreértés lesz!) Mit ne mondja szép kis leosztás… Jellemző módon ez sem ment zökkenő nélkül, amikor Lórien a lelkek begyüjtéséről kezdett beszélni kitört belőlem a kacagás. Szerencsére sikerült köhögési rohamnak álcázni (Yavi némi rosszmájú megjegyzés keretében adott gyógycukorkát). De ezzel még nem volt vége! A szertartás közben ugyanis jelentkezett be zsebpalantíron Gothmog azzal, hogy elkészültek az új harcállásponttal. Éppen akkor mikor Lórien megkérdezte, hogy ellentmondok-e a Voidnak. Szerencsére nem figyeltek fel semmire így persze buzgón helyeseltem. A Voiddal ugyanis csínján kell bánni Őnagyságával nem jó kikezdeni, bár a közös hangot meg lehet vele találni. Hamarosan fel is keresem majd…
A szertartás után még volt egy kisebb ünnepség, de onnan hamar leléptem. Sok volt ez így nekem.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
17 éve 6 hónapja #324771 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Humor

Falcon Black írta: Ki írta A Gyűrűk Urát?
1. K. B. Tolkien
2. J. É. Tolkien
3. J. R. R. Tolkien

öööhm? :hein:

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 6 hónapja #324760 Írta: Falcon Black
Falcon Black válaszolt a következő témában: Humor
Ki írta A Gyűrűk Urát?
1. K. B. Tolkien
2. J. É. Tolkien
3. J. R. R. Tolkien

"Az álmok elmerülnek és nélkülük ébredünk."

Több
17 éve 6 hónapja #324750 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: Humor

Phaedra/Namarie írta: -Grímának korpásodásgátló sampont adni, a következő szöveg kíséretében: "Nincs többé Gríma, csak gyönyörű haj".

ÁÁÁÁ :D :D

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.569 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére