Humor

Több
17 éve 7 hónapja #319590 Írta: Maedhros
Maedhros válaszolt a következő témában: Humor
Nos, megpróbálkozom egy kis crossoverrel... :oops:

Szarumán épp túlesett egy Szauron-féle fejmosáson ("MARHA! Mit csináltatok a Szövetséggel? Most miattatok szakadt szálakra ez a nyavalyás cselekmény! És igen, én vagyok a Prof rezonőrje! Muhhhahaha"), és sóhajtva kapcsolt át a Mordor Channelről a Külső Sötétség nevű, új műholdas adóra. Nemrég köttette be, mert annyira csábító volt a reklámja... "Idős palantírfüggők, figyelem! Fantasztikus kalandok a nap 24 órájában! Meneküljön a tudományos fantasztikum világába Középfölde szürkeségéből!" No meg Denethor is ajánlotta neki, mondván, hogy kész felüdülés ezt nézni egy-egy Szauron Félórája után.
Derék kettes számú gonoszunk átkapcsolt tehát, mint mondám, és mivel épp reklám ment, átballagott a szomszéd terembe serért. (Gríma épp házon kívül volt.)
Miközben a sert iszogatta, s Megyéből csempészett pipafüvet szítt mellé, félfüllel hallgatta a reklámot.
Melkor Hangja: Ez a Külső Sötétség. A legjobb adó. Csak darkosoknak. Tudom, hogy te is akarod. Anarchia!
*
Női hang (alt) Első osztályú pókháló, csak itt, csak most, csak...
Melkor hangja: Ugyan, öreglány, ne etesd a nézőket.
Női hang: Hé! Ezt kikérem magamnak! Én nem etetek senkit, ha kaja van a közelben... (csámcsogás, cuppogás)
*
Társadalmi célú hirdetés!
Tüntessünk együtt Feanor szabadulásáért! Meddig tűrjük még Mandos zsarnokságát?
Készült a Nolda Kemény Mag megbízásából az Eregioni Stúdióban.
*
Bemmondónő: Következő műsorszámunk megtekintése orkoknak csak négy liter pálinka fölött, tündéknek egyáltalán nem, mágusoknak 8000 év fölött ajánlott...
*

Szarumán e hangra ismét a palantír felé orientálódott... Még pont elcsíta a kezdést.

- Az űr a legvégső határ...
Szarumán hátradőlt a fotelben, lábát felrakta az asztalra, botját lerakta a földre, majd megbűvölten meredt a palantírra...

- Hajónapló. Csillagidő 56841.9... James T. Kirk. Megközelítünk egy ismeretlen bolygót. Furcsa zenét hallani a kinti űrből, meg valami röhejes műhold kering itt "Olthatatlan Láng" felirattal...
- Kapitány, hajó előttünk!
- Képernyőre!
- Ez nem is hajó, ez egy csillag.
- Chekov, maga hülye, az egy másik film szövege!
- De mikor úgy világít!
- Az van ráírva, hogy "Vingilot!"
- Nem föderációs? Az baj! Lehet, hogy klingon!
- Az nem lenne logikus, kapitány!
- Fogunk valamilyen jelet?
- Ismeretlen nyelven kommunikál, uram!
- Fordítóprogramot!
- Az üzenet így hangzik, uram: "Megállj, Melkor! Nem jutsz át a Világ Határán! ÉN őrzöm Ardát! Reszkess, mert nálam van a szilmaril (értelmezhetetlen kifejezés), és nem téveszt meg hitvány álcád!"
- Ki az a Melkor?
- Nekem ismerős név, az egyik számítógépes játékban...
- Chekov!!!
- Nem szóltam, uram.
- Válaszoljunk neki.
- Kezdem az adást!
- "Vingilot! Itt a USS Enterprise, kapitánya James T. Kirk! Nem ismerünk Melkor nevű személyt! Békés szándékkal járjuk az űrt, mert az a legvégső határ!"
- Ez már az elején is elhangzott, nem?
- Jegyezze meg, Sulu, hogy ezt nem lehet elégszer elmondani!
- Válaszol, uram!
- "Itt Earendil kapitány. Tolmácsom, Voronwë itt ráncigál, megpróbálja nekem elmagyarázni, hogy ti valami palantírsorozatból jöttetek."

- Ez hihetetlen... - sóhajtott fel Szarumán meghatottan, és a tartalékvonalhoz nyúlt. Sok idejébe telt, míg a palantír tv- és telefonfunkcióját szét tudta választai, e megérte. Pont az ilyen drámai helyzetek miatt volt rá szükség. - Minas Tirith! Vétel! Sürgős!
- Itt Minas Tirith. Titkárnő. A főnök tévézik.
- Tudom, én is! Kapcsolja! Fontos!
*
- Helló, Szarumán!
- Hogy vagy, öreg haver? Te, nézed te is?
- Persze hogy nézem! Igaz, hogy gyászolom a fiamat, de azért ERRŐL nem mondanék le!
- Te, mit szólsz, hogy épp hozzánk jönnek?
- Remélem, Earendil nem akadékoskodik tovább. Mégiscsak botrányos lenne, ha a Vingilotot kilőnék egy fotontorpedóval...

*

(Enterprise vs. Vingilot)

- Higgyen nekünk, Earendil! Mi nem a szilmariljára hajtunk!
- Higgy nekik, uram! - rimánkodott Voronwë is.
- Na jó... átmehettek. De Szauron majd rajtatok tartja a szemét! Ja, mellesleg Középföldén épp háború folyik...
Az Enterprise áthatolt a Világ Határán, és lenéztek az alant keringő világra.
- Háború? Ez esetben segítenünk kell a jóknak! - lelkesedett Kirk.
- Na de kapitány, és mi lesz az elsődleges direktívával?
- Most őszintén, McCoy, melyik részben nem szegjük meg?
- Hát...
- Helyes! Uhura, a híd a magáé! Lesugárzunk Középföldére! Spock, McCoy, Scotty, Sulu, meg maga, Epizodista Zászlós, velem jönnek!

Szarumán arcán elédegett vigyor terült szét... jönnek.. és végre találkozhat velük...
Hallotta, hogy Denethor a vonal túlsó végén halkan röhög. Nyilván elképzelte Epizodista Zászlós várható sorsát...

/A szálak találkoznak a reklám után, avagy folyt. köv., már ha van rá igény./

I Love still lives and grows strong
Where I cannot enter
What hope is there in my own dark world for me?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 8 hónapja #317993 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Humor

Phaedra/Namarie írta: Párbeszéd:
-Szeretlek.
-Én is.
-Imádlak.
-Én is.
-Gollam vagyok.
-Én is.

hujujujjjj... nagyon ott van...viszi a pálmát, meg a Gandalfos, meg a Gollamos, meg a Melianos.. ezekk.. ezekkkk... jujujujujjj...

[size=9:260ne3om]*belekontárkodom a csirkésekbe.. Szarumán: átment? majd az uruk-haiok visszahozzák. *kigúvadt szemmel*: KELLLL[/size]

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 8 hónapja #317984 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: Humor
Noredhel, ezek nagyon fájnak! :lol: :lol: :lol: Érdemes hetente egyszer géphez ülni... Szétröhögöm az agyamat!

<:3)~ <:3)~

Több
17 éve 8 hónapja #317934 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Humor
Udvariatlanság:

Maedhrost csocsózni hívni. (Főleg Grievoustól)
Maglortól részvevő pillantással megkérdezni, hogy hol fázott meg ennyire...
Noldát korcsolyázásra invitálni.
Eolt kikötni a napra. Hátha porrá lesz. (Eol: neee... napot neee... inkább fokhagymát ááááá)
Maeglint megkérdezni, melyik a kedvenc űberdarkgótmetálsátánista zenekara. (Mindegyiiiiiiiik!)
Aredhelt felkérni kapusnak.
Finrodtól megkérdezni, milyen hajfestéket használ.
Melkort nehéz gyerekkoráról faggatni. (Igen? Szóval az apja elnyomta az ön zenei hajlamit?)

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
17 éve 8 hónapja #317893 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Humor

Phaedra/Namarie írta: Melian: csak az övem alatt!

nekem meg ez, meg Gollam :P

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 8 hónapja #317885 Írta: Belladonna
Belladonna válaszolt a következő témában: Humor
Nálam ez viszi a pálmát :) :) :
Gandalf: Itt úgyse jössz át!! Próbáld a zebrán!

"és a Megye földje jó mély"

Több
17 éve 8 hónapja - 17 éve 8 hónapja #317884 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Humor

Phaedra/Namarie írta: Párbeszéd:
-Szeretlek.
-Én is.
-Imádlak.
-Én is.
-Gollam vagyok.
-Én is.

Huhh, ez most fájt... :P :D :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 8 hónapja #317876 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Humor
Én imádom az ilyen csirketalányos aranyköpéseket. :up:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
17 éve 8 hónapja - 17 éve 6 hónapja #317850 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Humor
Namarie, te nagyon pihent vagy!de ez így jó...!!:-) :-)

Párbeszéd:
-Szeretlek.
-Én is.
-Imádlak.
-Én is.
-Gollam vagyok.
-Én is.

hogy ez milyen fársztó!!meg a Frodós is!zseniális!még,még,még!!!!!!! ;-)

Több
17 éve 8 hónapja #317844 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor
Galadriel14: mielőbbi gyógyulást!! (Küldök egy kis Yavanna-féle gyógyteát, meg lembast, hatásosak).

Nos, ilyesmi is volt, de azért mint tudjuk, "téma és variációk":

Miért ment át a csirke az úton?- újabb válaszok

Earendil: nem menet. Áthajózott.
Nienna: Sajnálatos eset...
Ulmo: Hát mert nem tud úszni. De azért mégse a Helcarexon kellett volna átmennie a túloldalra..
Eru: Melkor azt hiszi, hogy ez az ő céljait szolgálja. Téved. Az én akaratom volt ez.
Feanor: UTÁNA, FIÚK!!!!!!!!!! Esküszöm, nem jutjat át a csőrében a Szilmarillal!
Gandalf: Itt úgyse jössz át!! Próbáld a zebrán!

Melian: csak az övem alatt!
Thingol: na azt próbálja meg!
Lúthien: Az nem is csirke volt, hanem Beren.
Finrod: A francba!

Maedhros: Hogy tollat adjon Fingon nyilára.
Elrond: tanácskozni.
Denethor: Mert megőrült.

Párbeszéd:
-Szeretlek.
-Én is.
-Imádlak.
-Én is.
-Gollam vagyok.
-Én is.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 8 hónapja #317703 Írta: Altaris
fáj a hasam!! annyit röhögtem. oks, aranyköpések? írdd!!!!!!!!!!!! (Galadrielnek udvarolni és a mit énekel :D :D:D:D:D:D :lol: :lol: :lol: )

*hú eszembe jutott egy hasolóan nagy sületlenség[size=9:23m6l0d8](némi magas láz hatására :D )[/size]:
-mi az abszolút szemtelenség Samuval szemben?
-...
-elanort szedni a szülinapjára...

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 8 hónapja #317567 Írta: Namarie
Mit énekel Frodó Szauronnak a Végzet Hegyén?
-Tölcsért csinálok a szemedből...

Több
17 éve 8 hónapja #317482 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Humor

Phaedra/Namarie írta: mai agymenésem:

Mi az abszolút bunkóság Középföldén?

-Eowyntól megkérdezni: Mondd, hol van Arwen?

nekem ez vitte a pálmát :D

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 8 hónapja #317479 Írta: Theala Vandron
Namarie, ezek nagyon aranyosak! :) És szerintem is összeszedhetnéd a fórumos bakikat... Biztos jó sok van!

Több
17 éve 8 hónapja #317475 Írta: Acho

Abszolút veszélyes dolgok Középföldén:

nah jah.meg nazgúl lovát cukorral etetni. :-)
egyébként zseniális!grat! ;-)

Több
17 éve 8 hónapja #317456 Írta: Namarie
mai agymenésem:

Mi az abszolút bunkóság Középföldén?

-Eowyntól megkérdezni: Mondd, hol van Arwen?
-Szauront megfenyegetni: "ha nem maradsz nyugton, kinyomom a szemedet!" (ez veszélyes is)
-Galadriel szökőkútjában megfürödni
-Törpnek fésűt ajánlani
-Hobbitnak fitneszbérletet ajándékozni
-nazgúlnak fogkrémet adni
-Gollamhoz pszichológust hívni, de előtte megkérdezni tőle: Hol van az unokatesód? És a másik?
-Saerost nudistastrandra küldeni
-Nellasnak távcsövet adni

Abszolút veszélyes dolgok Középföldén:
-Sárkánytól, balrogtól tüzet kérni
-Tünde szappanját, Legolas fésűjét lenyúlni
-Galadrielnek Celeborn füle hallatára udvarolni
-Feanor ékszerét kézbe venni

Több
17 éve 8 hónapja #317423 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Humor
Szerintem remek ötlet, sok tucat lehet már belőle.

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 8 hónapja #317421 Írta: Namarie
Egy kérdés: szerinetetek nagy baj lenne, ha összesezdném a különböző topikok aranyköpéseit? Csak a mai napon kettőt is találtam. :P

Több
17 éve 8 hónapja #317385 Írta: Thereon
Gandalfnak üzenem, hogy LoL.
Namarië: ezt bemásolhatnám a fórumomba? :roll: fantörpikus

Több
17 éve 8 hónapja - 17 éve 8 hónapja #317365 Írta: Namarie
Pár újabb válasz arra, hogy miért ment át a csirke az úton?

Melian: Hogy megnézze az öveket a kirakatban.
Thingol: Ette volna meg a fene a túloldalon.. de ha már mindenáron át akar jönni, hát hozzon magával még egy Szilmarilt. Törpök nélkül!
Gollam: Izéé. Menj el és ne gyere vissza!!!
Carcaroth: Hashajtóért és hűsítőért. De elküldték a sebészetre.
Galadriel: Hát a fürdőszobaboltba ment!!!
Celebrimbor: Biztos nem azért, hogy lobogót csináljanak belőle!
Szauron: Mert vaktyúk is talál szemet.

Pár apróhirdetés:

Családirtást sárkánnyal, orkkal, balroggal, tűzzel, karddal vállalok. Rövid határidő, nagy hatékonyság.
Érd: Melkor nagyúr, Angband

Ékszerésztestvériség különleges ékszerek, gyűrűk készítést vállalja. Csak noldák és nolda leszármazottak részére!
Érd: Eregion

Több
Több
17 éve 8 hónapja #317060 Írta: Theala Vandron
Noredhel, Namarie, nagyon jók vagytok! :lol:

Több
17 éve 9 hónapja #316316 Írta: Altaris
jajj.. ez iszonyatosan jóóó... :D :D:D jajj iszapbirkózás :D :D:D

UI: tudom h nem túl rtelmes hozzászólás, de kell!!!!!!

Több
17 éve 9 hónapja #316252 Írta: Namarie

Danny írta: Na, mindenkinek köszönöm, hogy elolvasta... A Netikettet eddig még nem olvastam, de majd pótolom őket. A csúnya szavakat kicsillagoztam, és ha még így is sért valamit, akkor persze moderálhatják, nics ellenenemre, noha a parodizált beszédben is voltak csúnya szavak, tehát használatuk azért néhol szükséges. :) De mégegyszer bocsi, és persze itt az alapötleten van a hangsúly.
A másik, hogy ne keressetek politikai felhangokat, noha hasonlít egy politikus beszédére, semmi másban nem közös vele.
Lényegében (mivel ez humor szekció), humoros formában akartam az istárok egyik nagy, és számomre eddig megmagyarázatatlan rejtélyére felhívni a figyelmet, hogy noha Manwe őket a Szabad Népek segítésére küldte, mégsem csináltak semmi érdemlésre méltót az Középföldére érkezésük első 1000 (!!) évében...
De ezt megvitatjhatjuk...

Danny: az a helyzet, hogy a csúnya szavakat még kicsillagozva se nagyon illik leírni. A humor forrása nem a trágárság.

Noredhel: tudod, a tükörben néha csak töredékeket lát a tünde.. és abból rakja össze, amit tud.

Nekem tetszett az írásod!

Galadriel vérrokontitkos naplója: :

itt olvasható

Több
17 éve 9 hónapja #316240 Írta: Acho
Noredhel:ez nagyon jóóóóó! :-) "némi emberes beszédmód " ... :lol: :lol: :lol:

Több
17 éve 9 hónapja #316211 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Humor
Nam: lol, már hiányzott a szokákos Feanoros anekdota... :lol: viszont én sosem nevelkedtem emberek között. A többi ok. Meg egy ideig Apuékkal éltem, majd azt megírom, hogyan született Noredhel (a Nirnaeth után, mikor is Maedhros kissé... le volt törve), és ilyesmik. Van neki is pár sztorija :) Meg majd elérek odáig, ahol Galadriel tart :)
Melkort várjuk :)

Na, eleje.

Valamikor, amikor rám jött a naplóírás által

Nos, tehát kedves naplóm (hívhatlak Melkornénak? köszi!)
Noredhel vagyok, Maedhros lánya, meg bizonyos Fingolfin népéhez tartozó Telperielé. A dolog úgy esett, hogy Maedros a Nirnaeth után kicsit depressziós volt (azt hitte, senki sem tudja, miért). Ez főleg abban nyilvánult meg, hogy elcsórta Maglor összes nyugtatóját, és beszedte.
- MI A JÓ ERU!!! - rémült meg Maglor, majd kivonszolta a partra (egy tó mellett voltak, illegalitásban) és elkezdett sírni Ulmónak, hogy mentse meg ezt a lököttet.
- Mér? - érdeklődött Ulmo.
- Hát Nerwen mondja, hogy te annyira nem haragszol ránk... Ulmo, ha meghal, én.. én... énekelni fogok!!!
Így történt, hogy Ulmo sürgősen és riadtan elsősegélyben részesítette Maedhrost, majd gyorsan elmenekült, mielőtt Maglor esetleges örömében dalra fakadna...
Maedhros pedig felnyitotta szép szürke szemét, és kissé bambán nézett Maglorra.
- Öö... mi van, te is meghaltál?
- Nem! Megmentettelek!
- Minek? Én vagyok az oka!
- Ugyan már, nem láthattad előre, hogy Ulfangék árulók...
- De igen, miattam halt meg...
- A fél sereg?
- Fütyülök a fél seregre! Ő... - és Maedhros nekiállt bőgni.
- De fivérem, hát van más nő is a világon.
Maedhros fáradtan legyintett. Nem ért ez semmit.
- Majd én bemutatlak valami csinos lánynak... - olvadozott Maglor. - Ha akarod, szerenádozok is helyetted, mint a Don Giovanniban, mikor ruhát cseréltek...
Maedhros úgy döntött, hogy ennyi már sok, és viszaájult.
De Maglor cselekedett! Ami ritka volt nála. Felvette Telperielt, a kóbor gondolini szökevényt szobalánynak.
- Oszt mi lesz a dógom? - kérdezte a lány, akire brethili időtöltése alatt némi emberes beszédmód ragadt.
- Fésülgetni kell Maedhrost, meg segíteni neki öltözni, vetkőzni... - magyarázta Maglor. - És a kávét sok tejjel szereti. És mindig tegyél mézet a reggeli lembasára.
- Vetkőztetni? - Telperiel kiszűrte a legfontosabb elemet. - A'meglesz.
Olyannyira meglett, hogy Telperiel hamarosan gömbölyödni kezdett, de Maedhros nem akart összeházasodni vele, mondván, hogy ő özvegy.
- Má vót feleséged?
- Hát... terveztük, hogy emigrálunk Haradba, mert ot lehetett volna.
- No sebaj, nekem így is jó.
Telperiel kicsit túlhordta a babát. Amikor Maedhrosék Doriatht gyalulták le, még nem szólt semmit.
- Te mikor fogsz szülni? - kérdezte Maedhros, mikor a C-triót temették.
- Ráér.. - legyintett Telperiel. Úgy döntött, utánozni fogja Ilmatart. Legalább felnőttként születik majd a leány.
Amikor aztán jött a sirioni gyakás, Telperiel azt mondta:
- Elmegyek ide a bokorba.
Másnap reggel Maedhros kilépett az ajtón, és keresztülesett Noredhelen. Olyan tízévesforma volt, fekete, egy vörös csíkkal.
- Papa! - kiáltott fel a leányka, bizonyítva, hogy az imprinting a tündéknél is működik.
- HE? - nyögte ki nagy nehezen Maedhros.
- Én vagyok a lányod!
- De hát csak most születtél?!
- Igen, de már kifejlődtem Anyuban.
- Anyád hol van?
- Azt mondta, nevelj fel te, ő elmegy vakációzni egy kicsit valami Mandoshoz.
Maedhros gondolkodott. A minap Maglor hozott a nyakára két féltündét, és még a saját lánya is... Vén fejjel áljon neki gyereket nevelni? Hajaj...
- No, gyere be... - sóhajtott. És magában ilyeneket gondolt: - Ha találkozom Vele Mandosnál, kitépi a hajam...

És így történt, hogy atyám házába kerültem vala...

folyt. köv.

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
17 éve 9 hónapja #316210 Írta: Danny
Danny válaszolt a következő témában: Humor
Na, mindenkinek köszönöm, hogy elolvasta... A Netikettet eddig még nem olvastam, de majd pótolom őket. A csúnya szavakat kicsillagoztam, és ha még így is sért valamit, akkor persze moderálhatják, nics ellenenemre, noha a parodizált beszédben is voltak csúnya szavak, tehát használatuk azért néhol szükséges. :) De mégegyszer bocsi, és persze itt az alapötleten van a hangsúly.
A másik, hogy ne keressetek politikai felhangokat, noha hasonlít egy politikus beszédére, semmi másban nem közös vele.
Lényegében (mivel ez humor szekció), humoros formában akartam az istárok egyik nagy, és számomre eddig megmagyarázatatlan rejtélyére felhívni a figyelmet, hogy noha Manwe őket a Szabad Népek segítésére küldte, mégsem csináltak semmi érdemlésre méltót az Középföldére érkezésük első 1000 (!!) évében...
De ezt megvitatjhatjuk...

"Ha Szauron akkor nem Gyűrűvel a kezén megy ki Isildur ellen, még ma is ő uralná Középföldét. Ezt el...szúrta."

Több
17 éve 9 hónapja #316084 Írta: Namarie
Danny: vannak nagyon erős kifogásim. Egy: nagyon erősen másol egy politikai beszédet. Második kifogás: ordenáré szavak. Egyik se megengedett a fórumon. Jogosan. (Olvasd el a Netikettet!)

Most megy a moderátorokkal egy huzavona, kérlek, ne csodálozz, ha belejavítanak, vagy épp törlik a hozzászólást.

Amúgy az alapötlet jó, csak moderáld egy kicsit Te magad.

NMás. nemsokára megjelenik a Galadriel titkos naplója

Több
17 éve 9 hónapja #316081 Írta: Thereon

Ethuil írta: Nekem tetszett :D

Csatlakozom 8)

Több
17 éve 9 hónapja #316065 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Humor
Nekem tetszett :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.392 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére