- Köszönetek: 0
Humor
- Ben
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Namarie
- Nem elérhető
Maedhros írta:
Ery írta: Kész egy újabb Melkor napló részlet. Hamarosan megjelenik.
Epedve várjuk!
Még én is, ottan a sziklán.
ne félj, rokon, nem maradsz ott sokáig, utána meg én ápollak személy szerint, sőt, ha nagyon szépen nézek Melkorra, akkor nem is fog üldözni, és békén hagy. Szóval ne félj, míg engem látsz.
Egyszer tisztult az agyam, és ezt hoztam össze:
Mi nem túl okos ötlet Középföldén?
-Lúthien előtt álmosságról panaszkodni.
-Daeront megkérni, ne leselkedjen.
-Feanortól esküt kérni.
-Celegormra gyereket bízni.
-Noldának nemet mondani.
Mi az abszolút bunkóság?
-Denethortól tüzet és olajat kérni.
-Grímának korpásodásgátló sampont adni, a következő szöveg kíséretében: "Nincs többé Gríma, csak gyönyörű haj".
-Törp nőnek borotvát/szőrtelenítő krémet adni.
-A MegszámlálhatatlanKönny csatája után zsebkendővel házalni.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Maedhros
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Ery
- Nem elérhető
- Maedhros
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta:
Maedhros írta:
Ben írta:
Hát, minimum Drímőr fejét belemontírozhattad volna (v csak nem jól látok )... Mondjuk ahhoz az ő beleegyezése is kellene, stb. Ja, és a nyolcast nem szebb lett volna római számmal írni?Maedhros írta: Círdan bosszúja 8.
Na jó, befogtam.
Dreamer, adj egy jó fotót, és beleraklak
Adjá´ email címet
Küldd mondjuk erre:
katieelder@citromail.hu
Te még jobb vagy, mint Bronson (mondja ezt egy westernmániás), Chuck Norrist meg egy napon se lehet említeni Círdannal.
I Love still lives and grows strong
Where I cannot enter
What hope is there in my own dark world for me?
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Maedhros írta:
Ben írta:
Hát, minimum Drímőr fejét belemontírozhattad volna (v csak nem jól látok )... Mondjuk ahhoz az ő beleegyezése is kellene, stb. Ja, és a nyolcast nem szebb lett volna római számmal írni?Maedhros írta: Círdan bosszúja 8.
Na jó, befogtam.
Adjá´ email címet
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Falcon Black
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Annyira röhögtem, hogy leköptem teával a monitort...
:itscool: :cheers:
"Az álmok elmerülnek és nélkülük ébredünk."
- Namarie
- Nem elérhető
- Maedhros
- Nem elérhető
Ben írta:
Na jó, befogtam.
Where I cannot enter
- Ben
- Nem elérhető
Na jó, befogtam.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Maedhros
- Nem elérhető
Where I cannot enter
- Namarie
- Nem elérhető
- Altaris
- Nem elérhető
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
- Namarie
- Nem elérhető
-Mikor mondják Középföldén, a Harmadkorban, hogy nagy vihar lesz és eső?
-Ha alacsonyan repül a balrog, és a hegyoldal állítja meg.
- Isilrohir
- Nem elérhető
- Isilrohir
- Nem elérhető
- Acho
- Nem elérhető
- Isilrohir
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
- Acho
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
Isilrohir írta: hát, ez nem biztois, hogy jó...
Miért?Indokold is!!!!! (Kimondatlan apaelvünk: nem csak azt mondjuk, hogy valami nem jó, hanem indokoljuk is. Negatív kritika lényege)
- Isilrohir
- Nem elérhető
- Maedhros
- Nem elérhető
- Szméagol
- Nem elérhető
Maedhros írta: Jáájjj. Látom, aktívkodás az volt
Most egyelőre nincs ihletem a Trekeshez, viszont félnapos kemény Peckinpah-maraton után elkezdtem agyalni, hogy vajon Bloody Sam mit kezdett volna a GyU-val...
Képzeljük el. Elég morbid lesz. (Nem árt hozzá ismerni a Mester stílusát, meg azt, hogy kik voltak az állandó gárdája)
Valahol Mexikóban. Por, tűző nap. A stáb félig kidögölve a melegtől.
Peckinpah, a szokásos kendőjében, betántorog. Kezében egy kétliteres üveg, félig üres, mert pesszimista.
Sam: Na. Szóval van ez a Gyűrű. Arra gondoltam, hogy a szokásos csapattal csinálom, mert más úgysem bír elviselni, mikor kicsit be vagyok csípve.
William Holden (félre) Mikor volt ő valaha kicsit becsípve?
Sam: William, te leszel Aragorn. Jó? persze hogy jó, Király leszel, csak hordjál géppisztolyt a kószacucc alatt elrejtve. (piál)
WH (nagyon keményen előadja Aragorn belépőjét a Pajkos Póniban) Brandyt!
Ernest Borgnine: Itt van, testvér.
Sam: Ernie, ez nem megy, te Gimli vagy, még nem is ismered. (piál) Völgyzugolyban, vagy hol találkoztok.
EB: Nem lehetne adaptálni a jelenetet egy jó kis kocsmába?
Sam: Most, hogy így mondod... Ok, próba! Az első jelenet az lesz, hogy a Gyűrű Szövetsége belovagol Bríbe, és kirabolják a bankot. De Boromir titokban Szauronnak dolgozik, és üldözni fogja őket...
A forgatókönyvíró: Hé, a könyvben nem ez van.
Sam: (hosszú, kacskaringós mondat) Nem baj, átírjuk. Boromir az a karakter, aki a hűtlen barát. Tudjátok, hogy nálam ez kötelező...
(piál)
James Coburn: Miért van olyan érzésem, hogy én leszek Boromir?
Sam: Talán, mert te leszel. (piál)
JC: Nem fogom lelőni Frodót Amon Hennél, stimmt?
Sam: Pedig pont ilyesmire gondoltam.
JC (félre) Szegény Professzor... ha ezt látná...
WH: Itt az áll, hogy én Király vagyok. De ki lesz Legolas?
Sam: Azt a kis buzit kihúztam, nem illik a koncepciómba. Inkább beteszem Slim Pickenst cameózni Bombadil Tomának, és mikor lelövik...
Dramaturg: MI? Mikor lövik le Bombadil Tomát?!
Sam: A nyolcadik percben, amikor a Szövetség halomra lövi a Brí-belieket.
Dramaturg: És a Szövetséggel mi lesz a végén?
Sam: Hát az lesz, hogy Boromir lelövi Frodót, aztán őt lelövik korábbi megbízói, az orkok...
JC: Miért van déja vu érzésem?
Sam: Aztán ezen bepöccen a Szövetség, és nekimennek az orkoknak géppuskával...
Dramaturg (elmegy, betépni)
Forgatókönyvíró (elmegy, felkötni magát)
Sam (a színészekhez) Szerintem király lesz. Jah, és Elrond szerepére téged gondoltalak, Warren.
Warren Oates: Szerinted hogy fogok én hegyes fülekkel kinézni?!
EB: (vigasztalja) Hülyén.
JC: Csak azt ne mondjátok, hogy Emilio Fernandez lesz Gandalf, mert én biz'isten átpártolok ahhoz az olasz macskazabálóhoz.
Emilio (sértetten) Miért?
JC: Hát képzelj el egy Gandalfot a te jellegzetes mexikói fejeddel.
Emilio: Akkor inkább Szarumán leszek. Sam: Az a jó... csak igyál sokat! Fiúk! Mindenki igyon! A hobbitok amúgy is részegesek. Meg a rohírok is.
Kris Kristoffersson: Főnök, lehetek Éomer? Seregvezérnek lenni olyan pozőr, és a múltkor is...
Sam: Kris, te Frodó leszel! És ne mondd, hogy túl öreg vagy hozzá. Frodó nem olyan kis tacskó volt, mint az az Elijah, vagy mi. És ha lebeszéled Gollamot a piáról, lelövetlek Boromirral! Világos? (iszik)
WH: Oké, főnök... és mikor kezdünk?
Sam: Mihelyt elég részeg leszek!
Az eredményről, ami ezek után született, igény szerint majd később...
Tetszett, csak kicsit nehéz volt követni, de ez valószínűleg alacsony szellemi szintemnek köszönhettem. És szerintem lehetne benne több poén, nekem leginkább a zárójeles hozzáfűzések jöttek be. (Forgatókönyvíró: Elmegy felkötni magát) :D
A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.
- Maedhros
- Nem elérhető
Most egyelőre nincs ihletem a Trekeshez, viszont félnapos kemény Peckinpah-maraton után elkezdtem agyalni, hogy vajon Bloody Sam mit kezdett volna a GyU-val...
Képzeljük el. Elég morbid lesz. (Nem árt hozzá ismerni a Mester stílusát, meg azt, hogy kik voltak az állandó gárdája)
Valahol Mexikóban. Por, tűző nap. A stáb félig kidögölve a melegtől.
Peckinpah, a szokásos kendőjében, betántorog. Kezében egy kétliteres üveg, félig üres, mert pesszimista.
Sam: Na. Szóval van ez a Gyűrű. Arra gondoltam, hogy a szokásos csapattal csinálom, mert más úgysem bír elviselni, mikor kicsit be vagyok csípve.
William Holden (félre) Mikor volt ő valaha kicsit becsípve?
Sam: William, te leszel Aragorn. Jó? persze hogy jó, Király leszel, csak hordjál géppisztolyt a kószacucc alatt elrejtve. (piál)
WH (nagyon keményen előadja Aragorn belépőjét a Pajkos Póniban) Brandyt!
Ernest Borgnine: Itt van, testvér.
Sam: Ernie, ez nem megy, te Gimli vagy, még nem is ismered. (piál) Völgyzugolyban, vagy hol találkoztok.
EB: Nem lehetne adaptálni a jelenetet egy jó kis kocsmába?
Sam: Most, hogy így mondod... Ok, próba! Az első jelenet az lesz, hogy a Gyűrű Szövetsége belovagol Bríbe, és kirabolják a bankot. De Boromir titokban Szauronnak dolgozik, és üldözni fogja őket...
A forgatókönyvíró: Hé, a könyvben nem ez van.
Sam: (hosszú, kacskaringós mondat) Nem baj, átírjuk. Boromir az a karakter, aki a hűtlen barát. Tudjátok, hogy nálam ez kötelező...
(piál)
James Coburn: Miért van olyan érzésem, hogy én leszek Boromir?
Sam: Talán, mert te leszel. (piál)
JC: Nem fogom lelőni Frodót Amon Hennél, stimmt?
Sam: Pedig pont ilyesmire gondoltam.
JC (félre) Szegény Professzor... ha ezt látná...
WH: Itt az áll, hogy én Király vagyok. De ki lesz Legolas?
Sam: Azt a kis buzit kihúztam, nem illik a koncepciómba. Inkább beteszem Slim Pickenst cameózni Bombadil Tomának, és mikor lelövik...
Dramaturg: MI? Mikor lövik le Bombadil Tomát?!
Sam: A nyolcadik percben, amikor a Szövetség halomra lövi a Brí-belieket.
Dramaturg: És a Szövetséggel mi lesz a végén?
Sam: Hát az lesz, hogy Boromir lelövi Frodót, aztán őt lelövik korábbi megbízói, az orkok...
JC: Miért van déja vu érzésem?
Sam: Aztán ezen bepöccen a Szövetség, és nekimennek az orkoknak géppuskával...
Dramaturg (elmegy, betépni)
Forgatókönyvíró (elmegy, felkötni magát)
Sam (a színészekhez) Szerintem király lesz. Jah, és Elrond szerepére téged gondoltalak, Warren.
Warren Oates: Szerinted hogy fogok én hegyes fülekkel kinézni?!
EB: (vigasztalja) Hülyén.
JC: Csak azt ne mondjátok, hogy Emilio Fernandez lesz Gandalf, mert én biz'isten átpártolok ahhoz az olasz macskazabálóhoz.
Emilio (sértetten) Miért?
JC: Hát képzelj el egy Gandalfot a te jellegzetes mexikói fejeddel.
Emilio: Akkor inkább Szarumán leszek. Sam: Az a jó... csak igyál sokat! Fiúk! Mindenki igyon! A hobbitok amúgy is részegesek. Meg a rohírok is.
Kris Kristoffersson: Főnök, lehetek Éomer? Seregvezérnek lenni olyan pozőr, és a múltkor is...
Sam: Kris, te Frodó leszel! És ne mondd, hogy túl öreg vagy hozzá. Frodó nem olyan kis tacskó volt, mint az az Elijah, vagy mi. És ha lebeszéled Gollamot a piáról, lelövetlek Boromirral! Világos? (iszik)
WH: Oké, főnök... és mikor kezdünk?
Sam: Mihelyt elég részeg leszek!
Az eredményről, ami ezek után született, igény szerint majd később...
Where I cannot enter
- Szméagol
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Szméagol
- Nem elérhető
Pippin: -Mit?
Denethor: -Mindjárt mondom.
Denethor: -Én, Tuk Peregrin…
Pippin: -Te, Tuk Peregrin…
Denethor: -Te vagy a Tuk Peregrin!
Pippin: -Te vagy a Tuk Peregrin!
Denethor: -Állj! Hagyd abba.
Pippin: -Miért? Rosszul mondtam?
Denethor: -Amikor azt mondom, én, Tuk Peregrin, te is szó szerint mondd ugyan ezt. Érthető?
Pippin: -Igen.
Denethor: -Jó, kezdjük. Hmm….Én, Tuk Peregrin….
Pippin: -Én Tuk Peregrin….
Denethor: -Hűséget fogadok Gondornak….
Pippin: -Hűséget fogadok Gondornak….
Denethor: -Míg az uram el nem bocsát, vagy a halál el nem ragad.
Pippin: -Míg az uram el nem bocsát, a halál el nem ragad, vagy fel nem mondok.
Denethor: -Neem! Nem vagy képes felfogni?! Billy, te most Pippint játszod, ott a szöveged, azt mondjad, és ne imprózzál!
Pippin: -Mit ne csináljak?
Denethor: -Ahrgg…Na mindegy. Ismételd, amit mondok.
Denethor: -Míg az uram el nem bocsát, vagy a halál el nem ragad.
Pippin: -Míg az uram el nem bocsát, vagy a halál el nem ragad.
Denethor: -Kitűnő!! Ezt el nem felejtem….és el nem mulasztom jutalmazni érdeme szerint….tessék, megnyalhatod a talpam.
Pippin: -Na persze! Majd te az enyémet!
Denethor: -Nem, Billy, tényleg meg kell nyalnod a talpam. Nézd, ott van a forgatókönyvben.
Pippin: -Öööö…ja, tényleg, igen. Hát jó. (megnyalja)
Denethor: -Há-há! Te hülye barom! Nem is volt beleírva! Én találtam ki. Tudtam, hogy nem is tudsz olvasni!
Ennyi telt tőlem. Ezennel felmondok. Egyelőre.
A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.
- Szméagol
- Nem elérhető
Vakarék: -Nem!
Rohadék: -Megmondtuk előre, hogy így lesz! Hagyta megszütni a finom nyulackánkat!
Vakarék: -De gazda szeret minket. Gazda a barátunk, ész azt mondta, megkaphatom a mászik nyulackát!
Rohadék: -Neked nincenek barátaid! Senki se szeret! Gazdának cak a dagadt hobbit a barátja, ész ő bizony megszüti a drágaszág nyusziját!
Vakarék: -Nem hallgatlak! Nem!
Rohadék: -Megnyúzza, jó ropogószra süti, drágaszág, szok olajban ásztatja, oregánóval fűszerezi, és kolompérral tálalja! Gollam! Gollam! Megóvtalak…cak nekem köszönhetjük, nem haltunk éhen, drágaszágom!
Vakarék: -Ez már nem igaz!
Rohadék: -Mi?
Vakarék: -Ránk moszt már gazda vigyáz, ész ő rendel nekem orkockász palacintát! Ész moszt már én vagyok a főnök!
Rohadék: -Hahhaha!
Vakarék: -Menj el, ész hozzál nekem palacintát!
Rohadék: -Mgrrr….
Vakarék: -Menj el, ész hozzál nekem palacintát! Menj el, ész hozzál nekem palacintát!
Rohadék: -
Vakarék: -Elment….mondtuk neki, hogy menjen el, ész elment! Szméagol kap orkrakottas palacintát!!