Novellák

Több
20 éve 4 hónapja #206387 Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: Novellák
[size=9:2c4so3f4]Talán voltak próbálkozók, de nem vettétek észre őket....[/size]

Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #206344 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Novellák
Ha baj van a prímmel, ugye atz elég nehéz lenne a primen megbeszélni...viszont lehet priviben is. Ehhez kell mindegyik körnek egy felelős, akit zaklathatnak az ilyen dolgokkal. Nem árt, ha ért hozzá ;) . A gond az Brisa, hogy nem nagyon éreztük, hogy bárki is teret követelt volna magának...mármint nem írókörös...vagy berángatod ide az embereket ?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #206343 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Novellák
Ilmare, de nem mindenki! És azok, akik nem írókörösek is szeretnének teret kapni.

Nincs szükség új topikra. A technikai problémákat nagyon gyorsan meg kell oldani, aztán az írókörösök (azaz mi) foglalkozzanak saját magukkal és a csapatuk többi tagjával.

Dodie és Gillz, asszem rátok vár a döntés, hogy mely módon oldjuk meg az írókörök problémáit. Örülnék, ha mielőbb lezárhatnánk a témát. Szóval várjuk a tempós kinyilatkoztatásotokat. :D

Brisa

Több
20 éve 4 hónapja #206328 Írta: Ilmarë
Ilmarë válaszolt a következő témában: Novellák

Drizzt írta: Akár oda is feltölthetjük...az írókör, egy amolyan kreatív, önfejlesztő csoport, ahol kötelező kritizálni is (mindenkinek). Azon kívül bárki olvashatja az enyéneket pl (mazo rulez), csak ne KELLjen mindenkiét kritizálni, mer az időrengeteg. Én is szívesen elolvasnám másét...amúgy tényleg nem itt kéne megbeszélni a technikai dolgokat, de erről már leírtam a véleményemet.
Laurelin mellél más szintén jó ötlet.Na nem mintha rajtunk kívül (írókörösök) bárki is megpróbálkozott volna írni ide...

Ebben egyet értek az előttem szólóval, szólókkal. Tulképpen majdnem mindenki, aki ide írt része az egyes, vagy kettes írókörnek... De, ahogy gondoljátok a megoldást, bár a prímet sem érdemes terhelni technikai részletekkel, mert ott összezavarjuk egymást azokkal. Ez viszonylagos megoldás. De pl. olyat nem lehet, hogy a fórumon kapnak az ÍRÓKÖR néven egy topicot a résztvevők?

Jó szívvel menjetek!A csillagok fénye ragyogja be arcotokat!

Több
20 éve 4 hónapja #206264 Írta: Drizzt
Akár oda is feltölthetjük...az írókör, egy amolyan kreatív, önfejlesztő csoport, ahol kötelező kritizálni is (mindenkinek). Azon kívül bárki olvashatja az enyéneket pl (mazo rulez), csak ne KELLjen mindenkiét kritizálni, mer az időrengeteg. Én is szívesen elolvasnám másét...amúgy tényleg nem itt kéne megbeszélni a technikai dolgokat, de erről már leírtam a véleményemet.
Laurelin mellél más szintén jó ötlet.Na nem mintha rajtunk kívül (írókörösök) bárki is megpróbálkozott volna írni ide...

Több
20 éve 4 hónapja #206256 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Novellák
Emberek, szeretnék valamit elmondani nektek erről a topikról, ami már régóta érlelődik.

:arrow: A Novellák topik célja az, hogy az emberkék beszélgetni tudjanak a novelláikról, amiket feltöltöttek a TolkienHU-ra!

:arrow: Tehát ez a topik nem az írókörösöké! Nekik ott van a levlista. Fontos lenne, hogy a technikai problémákkal ne terheljük a topikot :!: Egy egyszerű megoldást ajánlok: hagyjuk a fenébe a primet, és csináljunk egy körmailt. De az is egy lehetséges megoldás, hogy feltöltjük az írásokat a TolkienHU-ra (Novellák Középföldén túlról), és akkor nyilvános lesz, bárki elolvashatja, ill. kritizálhatja őket itt a topikban. (Én az első megoldást prferálnám.)

:arrow: Laurelin mellé hamarosan kinevezünk egy topikgazdit, aki ezentúl odafigyel az ilyen apróságokra is.

Brisa

Több
20 éve 4 hónapja #205995 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: Novellák
elküldtem a novellámat, de az emilemen keresztül. Valszeg csak én vagyok ennyire béna de én nem tudom hogy lehet vmit csatolni ott a levélhez (valaki tarthatna nekem egy gyorstalpalót) :lol: :oops: de lküldtem azoknak akiktől nekem is jött az emilemre. A kritikákkal meg igyekszem, de csak 7végéken vagyok itthon, és elég lassan megy... :cry:

Üdv: Csavargó

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.

Több
20 éve 4 hónapja #205825 Írta: Xamorath
Xamorath válaszolt a következő témában: Novellák
Ha jól látom, ezt sikerült elküldeni!!! :hello: :dance: :cheers: :deal: :evil3: :evil2: :up: de azt még mindig nem értem, hogy az rtf-et miért nem szereti... :hein:

"A gyávák többször is meghalnak éltükben, de a bátrak csak egyszer ízlelik meg a halált"

Több
20 éve 4 hónapja #205822 Írta: Xamorath
Rtf-ben elküldtem, de visszajelzett, hogy nem sikerült :? most megpróbálom doc-ban...

"A gyávák többször is meghalnak éltükben, de a bátrak csak egyszer ízlelik meg a halált"

Több
20 éve 4 hónapja #205778 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Novellák
Elvileg ugyanúgy volt terjedelmi korlát, mint az elsőnek... (5 és 10ezer karakter között? avgy hogy volt?) lehet h elfelejtettük ismét beírni később. Xamorath: a primre külted? mert én még nem kaptam meg(ami a primet elnézve nem is olyan meglepő...)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 4 hónapja #205776 Írta: Drizzt
Hát, azért itt-ott lehet rajta rágódni :P
/me az überkritikus szubjektív lény :)
A második körnek nem volt terjedelmi korlátja ?

Több
20 éve 4 hónapja #205710 Írta: Xamorath
Nnnna. Kész a novellám, lehet rajta csámcsogni. Remélem nem lett túl rágós! :)

Több
20 éve 4 hónapja #205707 Írta: Drizzt
Büntetés? 8O
Úgy gondoltam, hogy a táborban elolvasom a második körét, és ott valamikor...nemtommikor ha érdekli az illetőt, akkor elmondom a véleményem...én is viszem az én két izémet.

Több
20 éve 4 hónapja #205703 Írta: Dodiee

Eneira írta:

Drizzt írta: Esetleg az első és második írókör tagjai megvizslathatnák egymás novelláit, hm ?

Én örülnék neki, több szem többet lát alapon. Ráadásul, mivel én szigorú kritikus vagyok, talán más nem látja ilyen sötéten a dolgokat. :twisted:

Hát, akár bele is férhet, mondjuk hozzá kell tennem, hogy még az első kör novelláit se kritzáltam.. de majd ha lesz két korty levegőnyi időm, elolvasom a második körét is(mertugye én azt is megkapom hehe) és kritizálok. mondjuk lehet h csak azért írom ezt, mert hajnali 2 óra múlt, álmos vagyok és könnyen befolyásolható.
/me el aludni.

Több
20 éve 4 hónapja #205698 Írta: Eneira
Eneira válaszolt a következő témában: Novellák

Drizzt írta: Esetleg az első és második írókör tagjai megvizslathatnák egymás novelláit, hm ?

Én örülnék neki, több szem többet lát alapon. Ráadásul, mivel én szigorú kritikus vagyok, talán más nem látja ilyen sötéten a dolgokat. :twisted:

Drizzt: a büntetéshö' meg semmi közöm, most, hogy Ilmare-val tisztáztátok az írókörös viszonyokat, és kiderült számára is, hogy első körös. :D Amúgy is: micsoda antihumánus dolog ez a büntetés! :roll: :wink: :D

Eddig három novellát kaptam. A többiek? Jó, Xamorathé majd jön. De nem 8-an vagyunk? Dodiee-n kívül? Ez még mindig csak öt.

Boldogok azok, kik nem láttak, mégis hisznek.

Több
20 éve 4 hónapja #205368 Írta: Drizzt
Hát nekem jobb lenne, ha nem hétvégén lenne, mert haza kéne mennem, de ha mán hétvége, akkor vasárnap délután.

Több
20 éve 4 hónapja #205309 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Novellák
Nekem mindegy, úgysem tudok felmenni Pestre (novellám sincs, mert egy lusta dög vagyok :oops: ). Esetleg a táborban? :lol:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
20 éve 4 hónapja #205305 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Novellák
'1. kör! Kéne tali mindjárt. Jövő hét vége? Kinek mikor?

need more brainz. yourz. now.

Több
20 éve 4 hónapja #205120 Írta: Xamorath
Már nem sok van hátra a novellámból, legkésőbb szombaton elküldöm, de most egy nagy adag mosogatnivalóval kell megküzdenem, utána gimis osztálytali... Az irományban lesz eksön, garantálom! :twisted:

Több
20 éve 4 hónapja #205016 Írta: Ilmarë

Drizzt írta: Ilmare, te nem az első csoportban vagy ?

ehh bakker, khhhmm jahh, akkor elnéztem szorgi :lol: van ez így

Több
20 éve 4 hónapja #205006 Írta: Drizzt
Ilmare, te nem az első csoportban vagy ?

Több
20 éve 4 hónapja #204960 Írta: Ilmarë
Eruntale, se a primen, se a yahoo mailemen nem látom. Ez kezd érdekessé válni, mert a két nappal ezelőtti dolgok ottan vannak a listán is...

Több
20 éve 4 hónapja #204959 Írta: Ilmarë

Eruntale írta: 2. írókör: elkészült a novellám, remélem, rendben elment
aki nem kapta meg, sikítson! (és küldjön nekem egy privit/mélt)

azonnal nézem :D

Több
20 éve 4 hónapja #204897 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Novellák
2. írókör: elkészült a novellám, remélem, rendben elment
aki nem kapta meg, sikítson! (és küldjön nekem egy privit/mélt)

Több
20 éve 4 hónapja #204783 Írta: Drizzt
Esetleg az első és második írókör tagjai megvizslathatnák egymás novelláit, hm ?

Több
20 éve 4 hónapja #204760 Írta: Dodiee

Raweny írta: Azt a primlistát (?) csak én nem tudom használni? Még régebben bejött olyasmi, hogy lehessen levelet küldeni, kik vannak még feljelentkezve, de most megint semmi :evil: Mert kész a novella :) - azt hittem csúszni fogok vele, de még sem :o
Hm, azt úgy mindenki megkapná, ha egy régebben kapott primlistás levélhez csatolnám, amire választ küldök?
Vagy, ha ez sem jön be, akkor felrakom a weblapomra :wink:

Csatold egy válaszlevélhez, az a legegyszerűbb.

Több
20 éve 4 hónapja #204759 Írta: Dodiee

Olosta írta: Öööö.... izé.... szóval százezer bocsánatot kérek az első írókörtől, de egyáltalán nem készültem el az írásommal (hülye felvételire kell tanulnom). :(
De ennek ellenére kritikát fogok írni! Azt mikorra is kell?

vasárnapra.

Több
20 éve 4 hónapja #204757 Írta: Dodiee
Mindenki, aki jön táborba, hozza el a novelláit(már ha megvannak kinyomtatva) és ott is lehet eszmecserélni, meg kritikálni;) szal hozzátok!!!

Több
20 éve 4 hónapja #204311 Írta: Ilmarë

Olosta írta: Öööö.... izé.... szóval százezer bocsánatot kérek az első írókörtől, de egyáltalán nem készültem el az írásommal (hülye felvételire kell tanulnom). :(

Mostanság azthiszem, én elküldtem pont ma a kritikákat. Nem tudom, hogy a prím mit reagál. Azt amit le tudtam szedni onnét, azokról írtam lett vagy három oldal. Remélem megkapja mindenki.

Több
20 éve 4 hónapja #204292 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Novellák
Öööö.... izé.... szóval százezer bocsánatot kérek az első írókörtől, de egyáltalán nem készültem el az írásommal (hülye felvételire kell tanulnom). :(

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.564 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére