Képzőművészet

Több
20 éve 3 hónapja #212839 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Igeeen, most ott voltam egy hetet :)
majd még lesznek képek, csak nincsenek nálam. Amint megkapom őket ígérem teszek fel :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 3 hónapja #212788 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Képzőművészet

miovac írta: Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül hogy lesz-é idén rajzpályázat???

:wink: Csak mert akkor elkezdenék töprengeni, mit is alkossak...

én a helyedben mindenképp elkezdenék töprengeni és alkotni... :wink:

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 3 hónapja #212751 Írta: miovac
miovac válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül hogy lesz-é idén rajzpályázat???

:wink: Csak mert akkor elkezdenék töprengeni, mit is alkossak...

Több
20 éve 3 hónapja #212738 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Luine Baenre írta: Sziasztok!

Most voltam svédországban és csináltam egy pár képet a repcsin
photobucket.com/albums/v30/Luine/Svedorszag/

Aszta! Na ez az amit én még sosenem láttam ([size=9:hak1dpdi]meg még sok mindent nem[/size] :D )

Huh, csudálatos rajzokat raktatok fel!!! Léofwine, Erda niire (Area), ezek szuperek! Léofwine, melyik suliba jársz? És mien szakra? Tök érdekel, mert szupi jókat rajzolsz!!! Csak néztem! Area télleg naon jó lett a nyár c. képed! Tök jó a hangulata, a tartása a nőnek! Nagyon jó!

Finwe: Hihi, azok aranyosak lettek Berakjam a karikatúrát, ha tudom?

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
20 éve 3 hónapja #212681 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Luine Baenre írta: Sziasztok!

Most voltam svédországban és csináltam egy pár képet a repcsin :)

Marha jó képek! :hello:
Svééédorszááágban?????? Permí meglehetősen irigy!
Finnország, Norvégia, Dánia, Svédország...hmhm gyönyörű táj, szőke bácsik(vikingek :lol: hehe :pimp: ), ésminden.
A tájról nincsenek fotók?

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
20 éve 3 hónapja #212610 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Képzőművészet
A következő képzőművészeti tali az augusztus 21-22-ei hétvége lenne. Kérek priviben visszajelzéseket kinek lenne jó, melyik nap jó, stb.

Az előző taliról majd beszámolok hétvégén, meg beteszem azt amit Oneringgel közösen alkottunk :)

Több
20 éve 3 hónapja #212508 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Kalibur: megnéztem, és transzba estem... 8O ez gyönyörűűűűűűű!!! :eek2:

'Is there anybody out there?'

Több
20 éve 3 hónapja #212503 Írta: Kalibur
Kalibur válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Erda niire (Area) írta: Kalibur: nem akar megnyílni!!! :bawling:
Új képek:
középkori boszi (nagyon ronda)
az örök téma: rohír lovas

So sorry, hogy csak most írok... nem votam netközelben...
az ok amiért nem nyílt meg: problémák vannak a usteam serverével... hol műkszik, hol nem... most pl igen...

"Ah, the taste and feel of blood, when all passion and greed is sharpened in that one desire!"
- Lestat

Több
20 éve 3 hónapja #212314 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Sziasztok!

Most voltam svédországban és csináltam egy pár képet a repcsin :)

Több
20 éve 3 hónapja #212216 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Erda niire (Area) írta: nyár

Hát mondom én.. :)

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 3 hónapja #212119 Írta: Erda niire (Area)
ááá. képzeljétek, totál be van borulva az ég, esik az eső, és valahonnan mégis süt a nap. Furcsa a fényhatás, és az egész táj sárga! Minden sárgásabb árnyalatú, és annyira húdefaszán néz ki hogy neigaz! Próbáltam fényképezni, de a gép semmit nem ad vissza... :( Van egy szivárvány is, bár nagyon havány, de teljes, és nagyon magas... húúúú annyiraüberRULZ!

Több
20 éve 3 hónapja #212101 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Üdvözlet a novellák topicból!

Egy kérésem, kérdésem lenne: befejeztem az első könyvem és már csak az illusztrátor hiányzik. Ha valakit érdekel egy ilyen kihívás és sok szabadidővel rendelkezik, és szívesen rajzolna nekem, azt nagyon megköszönném! kb 5 rajzról lenne szó, leginkább manga (remélem most nem írtam valami hülyeséget) rajzokat képzeltem el hozzá, de semmitől ne zárkózom el!

Előre is köszönöm!

Üdv:Csavargó

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.

Több
20 éve 3 hónapja #211988 Írta: Erda niire (Area)
Ring: köszike...
ennek örömére rajzok...
nyár
tűzmágus akcióban

[size=9:2f0sq45g](ja, és asszem ide befér még egy kis önreklám, Iparművészetek topicban további terveim láthatóak..)[/size]

Több
20 éve 3 hónapja #211881 Írta: Ringbearer

Erda niire (Area) írta: Léofwine: áááá.. nemigaz... ha így fojtatod kisebbségi komplexusom lesz!!! :) Csodás!!!! :eek2: :itscool:

na, még csak az kéne hogy neked kisebbségi komplexusod legyen,
amikor olyan rohadt jól rajzolsz...

Több
20 éve 3 hónapja #211862 Írta: Erda niire (Area)
De! Baj! Hogy képzeled, hogy ilyen vacakokkal tömöd tele a topicot? :twisted: (viccvoooolt!!!) :D
Egyébként a tanulásról csak annyit, hogy én jártam pár évet szakkörre, mondták hogyan kéne csinálnom, de mivel ezzel szabotálták a 'tudományom' (pl. ha modellről rajzolunk [size=9:1v0ph0bc](és MINDIG modellről rajzoltunk)[/size], akkor csak olyan lehet, mint a modell, még egy hajszálát sem húzhatom másfelé), ezért abba is hagytam a rajztanulást... :?

Több
20 éve 3 hónapja #211861 Írta: Léofwine

Erda niire (Area) írta: Léofwine: áááá.. nemigaz... ha így fojtatod kisebbségi komplexusom lesz!!! :) Csodás!!!! :eek2: :itscool:

Permí mostmáár tényleg nagyon pirul :oops: ...
Hát köszönöm, Nagyonnagyon jól esik ez a sok dícséret :D :cheers: de nem akarok ebből nagy ügyet, hiszen ti is tökjól rajzoltok, csak annyi a különbség köztünk, h én ilyen szakterületű suliba is járok. Most gondoljatok bele! Ti úgy rajzoltok tök jókat, h nem tanuljátok!
Ha nem baj, néha pakolgatnék fel azért még egy egy kéépet jó? :P

Több
20 éve 3 hónapja #211841 Írta: Erda niire (Area)
Léofwine: áááá.. nemigaz... ha így fojtatod kisebbségi komplexusom lesz!!! :) Csodás!!!! :eek2: :itscool:

Több
20 éve 3 hónapja #211840 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Léofwine írta: Permí most *pirulpirulpirulpirulpirul*, :oops: hát köszönöm széépen, naonnaonnaonnaon :) jól esett a sok dícséret, de én csak meg szerettem volna osztani ezt veletek..
Felbuzdulva a kérésen, raknék fel mégegyet! Ez ugyanarra a könyvre készült, mint illusztráció (sajna, ittisszar a felbontás :oops: ):

img.photobucket.com/albums/v234/ ... l33701.jpg

De azért hátha!

[size=9:1fwvgl2v]Na igen, az ilyen fantasztikusan FANTASZTIKUS képek láttán gondolkodom el azon, hogy nekem, az egyszerű földi halandó pórnép lányának érdemes-e egyáltalán megmutatni a rajzaimat (vagy érdemes-e egyáltalán próbálkoznom a rajzolással). Hiszen, ha egy ilyen jó kép után beszurnék egy saját "gyenguszkát", azzal elrontanám ennek a gyönyörnek a varázsát.[/size]

Léofinwe: mégmégmégmégmégmég!!!!!!!!!!! :up: :itscool: :hello:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
20 éve 3 hónapja #211777 Írta: Ringbearer

Léofwine írta: Mongyatok vééleményt:
img.photobucket.com/albums/v234/ ... riff01.jpg

8O áll leesik szem kigúvad.

Több
20 éve 3 hónapja #211773 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Bocs, h későn szólok, de nem tudok menni képzőtalira, közbejött valami.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
20 éve 3 hónapja #211763 Írta: Léofwine

Well-of-Souls írta:

Zseniális. Nehéz lenne többet hozzátennem, úgyhogy csak így szépen csendben maradok, és gratulálok :)
Üdv, és még sok ilyent, lécci :)
Well

Permí most *pirulpirulpirulpirulpirul*, :oops: hát köszönöm széépen, naonnaonnaonnaon :) jól esett a sok dícséret, de én csak meg szerettem volna osztani ezt veletek..
Felbuzdulva a kérésen, raknék fel mégegyet! Ez ugyanarra a könyvre készült, mint illusztráció (sajna, ittisszar a felbontás :oops: ):

img.photobucket.com/albums/v234/ ... l33701.jpg

De azért hátha!

Több
20 éve 3 hónapja #211660 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Zseniális. Nehéz lenne többet hozzátennem, úgyhogy csak így szépen csendben maradok, és gratulálok :)
Üdv, és még sok ilyent, lécci :)
Well

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
20 éve 3 hónapja #211658 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Erda niire (Area) írta: Léofwine: húúúúú.... 8O Nagyon jók a színek!!! Az a fehér kontúr teljesen megbolondítja.... :embarassed: :itscool: Nagyon jó harmóniában vannak a színek, és jó meg tudtad csinálni az árnyékolást meg a színátmeneteket. Na ez az, amire én soha sem leszek képes... :(

Teljes mértékbe egyetértek veled Area. Nekünk még sokat kell fejlődnünk, hogy egy kicsit is megközelítsük majd ezt a szintet... :? :roll:

Léofwine: Tényleg nagyon csodás ... ügyi vagy :wink: ... GRATU ! :up: :itscool:

Több
20 éve 3 hónapja #211643 Írta: Erda niire (Area)
Léofwine: húúúúú.... 8O Nagyon jók a színek!!! Az a fehér kontúr teljesen megbolondítja.... :embarassed: :itscool: Nagyon jó harmóniában vannak a színek, és jó meg tudtad csinálni az árnyékolást meg a színátmeneteket. Na ez az, amire én soha sem leszek képes... :(

Több
20 éve 3 hónapja #211618 Írta: Olosta

Léofwine írta: Nna, hogy véégre sikerült begbírkóznom a számítógépemmel, véégr énis felrakok egy képet. Ez csak egy réészlete, és még az iskolában volt feladatom, könyvillusztrációnak a "Képzelt lények könyvéhez". Gondolom mindenki vágja, h ez egy hippogriff, de a harcos a hátán (csakis saját elfogultságból :lol: (perme szereti a rohírokat! Nagyon!)) nagyon hasonló egy rohír vitézhez! Mongyatok vééleményt:

Ja, és a lekicsinyítés miatt, kicsit sz*r lett a felbontás, bocsi... :oops:

Első reakció: húúúúúúúúúúúú
Második: vááááááááááááá
Harmadik: aztaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Összegezve: wow! :itscool:
Lenyűgözőek a színei a képnek, meg a kidolgozottsága, meg a minden!
Mindig is irigyeltem azokat az embereket, akik ennyire jól tudnak bánni a színekkel, és olyan színekben gazdag képeket tudnak készíteni, ami nem csiricsáré, hanem fantasztikus.

Több
20 éve 3 hónapja #211596 Írta: Léofwine
Nna, hogy véégre sikerült begbírkóznom a számítógépemmel, véégr énis felrakok egy képet. Ez csak egy réészlete, és még az iskolában volt feladatom, könyvillusztrációnak a "Képzelt lények könyvéhez". Gondolom mindenki vágja, h ez egy hippogriff, de a harcos a hátán (csakis saját elfogultságból :lol: (perme szereti a rohírokat! Nagyon!)) nagyon hasonló egy rohír vitézhez! Mongyatok vééleményt:

Ja, és a lekicsinyítés miatt, kicsit sz*r lett a felbontás, bocsi... :oops:

Több
20 éve 3 hónapja #211585 Írta: Luna
Luna válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Sziasztok!

Csak érdeklődni szeretnék, hogy mit szoktatok csinálni a "foglalkozások" alkalmával? :?: Mert engem is érdekelne.

köszike

"Ennyi csak mi tudható,
szeretni kell,
s szeretve lenni jó!"
Moulin Rouge

Több
20 éve 3 hónapja #211287 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Na akkor ugy nez ki Esgal, Onering, Nefrediel ernenek ra eddig e hetvegen. Mondjuk akkor szombat du 2 Margitszigeten a szokokut elott.

De varom a tovabbi jelentkezoket is, otleteket, elkepzeleseket, stb! Koszi :)

Ja es nagyon fontos, hogy ide nemcsak tehetsegeket varunk, hanem BARKIT, aki erdeklodik a dolog irant es erez magaban nemi affinitast egy kis alkotomunkahoz es jatekhoz.

Több
20 éve 3 hónapja #211277 Írta: Olosta

Finwe írta: Eddig Nefrediel es Olosta raernek ezen a hetvegen, varom a tovabbi jelentkezoket. Remelhetoleg csutortokre lefixalnank teljesen a dolgot...

Jojjetek emberek jojjetek :D

Bocsi, de a mostani hétvége nem jó. :? Kicsit nagyon közel van. Minden esetre a többi hétvégét itthon le tudom rendezni.

Több
20 éve 3 hónapja #211266 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Erda niire írta: a mozdulat képről volt, így nem olyan nehéz...

Dehogynem! És naon ügyi vagy! ^_^ Boszis kép: nem rossz, de bizony a fejnél nagyon ügyelni kell az arányokra, hogy mi mikor hol, hogyan helyezkedik el. Nem könnyű, az biztos, de gyakorlat teszi a mestert! Főleg az nehéz, hogy ha pl nem szemből, hanem "oldalabbról", és felülről rajzolod a fejet, a szemek már nincsenek egyvonalban, nem egyforma nagyok, a száj, már nem vízszintes vonalban látszik...szóval igen nehéz.
Rohani lovas: nagyon jó lett! Szupi! és a ló:)) csak így tovább!

Lilah: hol fotóztad a naplementét? Tök jó! Olyan ismerős :D
és az üvegfestmény is tetszik! Érdekes! :arrow: háttér rulez!

Kalibur: Wow! 8O az a ló! naon jó :wink:

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.632 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére